Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • (5 beoordelingen)
K
Katharina
« Perfect! Esther weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze pakt de... Lees meer »
K
Katharina
« Perfect! Esther weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze pakt de problemen heel doelgericht aan, op een professionele en heel persoonlijke manier. De lessen zijn altijd goed voorbereid, tegelijkertijd is Esther heel flexibel en gaat ze in op wat onze dochter op dat moment moeilijk vindt of nodig heeft. Na afloop krijgen wij als ouders een uitgebreid verslag hoe het is gegaan, wat nog moeilijk is en wat zij van plan is er mee te doen. Wij zien intussen dat de motivatie bij onze dochter duidelijk omhoog is gegaan. Ook is haar spreekvaardigheid beter geworden, waardoor ze meer zelfvertrouwen en plezier heeft. Esther geeft tijdens de lessen niet alleen veel aandacht aan grammatica, maar er wordt ook veel gesproken en geoefend. Kortom, wij zijn superblij met Esther, het was een gouden greep! »
18€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Esther
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Examentraining Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Cambridge First Certificate
 • TOEFL
 • IELTS
Niveaus
 • Alle niveaus

WO Master student bewegingswetenschappen geeft les in Engels na jarenlang wonen in de USA en Australia.

Methodologie

Over het algemeen volg ik de structuur die op de school aangehouden wordt om een duidelijke en overzichtelijke lijn aan te houden. Mocht blijken dat daar juist het knelpunt zit, dan probeer ik vooral met de leerling zelf te achterhalen wat daarvoor het beste werkt.
Als een moeilijk onderwerp aan bod is, dan neem ik eerst de tijd om dit samen door te nemen. Daarna stel ik vragen om te kijken of het goed is overgekomen en gaan we aan de slag met oefeningen. Mocht het probleem vooral met spreek-, luister- of leesvaardigheid te maken hebben, dan zullen we dit trainen door vooral veel te doen op diverse manieren. Het leuke aan het leren van een taal is dat je zo creatief kan zijn als je zelf wilt. Voor een levende taal hoef je niet altijd achter je bureau te zitten!

Ervaring

Direct na mijn Middelbare School ben ik als bijlesdocent aan de slag gegaan bij Studiekring. Ik gaf hier les in alle exacte vakken en diverse talen en heb dit met enorm veel plezier mogen doen. Vooral de groei in zelfvertrouwen vond ik enorm gaaf om mee te maken!
Engels is voor mij een tweede taal, nadat ik 1.5 jaar in de Verenigde Staten en Australië heb gewoond. Ik zal dus niet alleen de boekkennis overbrengen, maar ook de praktijk! Iedere middelbare scholier of basisschool leerling kan bij mij terecht voor grammatica, spreek-, luister- en leesvaardigheid en voor trainingen.

Tarieven

Reiskosten : 3€
Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 180€

Specificaties

Tarieven zijn gelijk voor ieder niveau en elke leerling. Als extra voorbereiding van mijn kant nodig blijkt te zijn, dan zal ik dit altijd doen na toestemming en met een uurtarief van 15 euro.

Reiskosten variëren per afstand. Ik reken een uurtarief van 12 euro per uur tijdens het reizen, dus afhankelijk daarvan kan ik berekenen wat het zal zijn.

Annuleringsbeleid:
- De eerste 3 lessen zijn gratis te annuleren en tot 48 uur vooraf. Dit bied ik zo aan, omdat ik vind dat er de mogelijkheid moet kunnen zijn vanuit de leerling om gratis te annuleren als er geen klik is.
- Na de 3de les wordt de helft van de leskosten in rekening gebracht bij annuleren korter dan een week van tevoren.
- In geval van ziekte kan de les altijd gratis worden geannuleerd, maar uitsluitend met een briefje of toestemming van de ouder/voogd.

Lessen aangeboden door Esther
Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Examentraining Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Cambridge First Certificate
 • TOEFL
 • IELTS
Niveaus
 • Alle niveaus

Esther's achtergrond

Direct na mijn Middelbare School ben ik als bijlesdocent aan de slag gegaan bij Studiekring voor 1.5 jaar. Ik gaf hier les in alle exacte vakken en diverse talen en heb dit met enorm veel plezier mogen doen. Vooral de groei in zelfvertrouwen vond ik enorm gaaf om mee te maken! Daarna heb ik voor meerdere jaren een leerling privé begeleid in Amsterdam. Lesgeven, of gewoon studiegenoten helpen, is altijd mijn passie geweest. Tijdens mijn bachelor heb ik gestuurd in de Verenigde Staten en na mijn premaster heb ik bijna een jaar in Australië gewoond en gewerkt, wat een handje heeft geholpen in mijn kennis van de Engelse taal.
Tijdens mijn huidige master, hoop ik een uitbreiding tot lesbevoegdheid te volgen, waar dit een goede aansluiting bij vormt.

De 5 beoordelingen over Esther
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
K
Katharina

Perfect! Esther weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze pakt de problemen heel doelgericht aan, op een professionele en heel persoonlijke manier. De lessen zijn altijd goed voorbereid, tegelijkertijd is Esther heel flexibel en gaat ze in op wat onze dochter op dat moment moeilijk vindt of nodig heeft. Na afloop krijgen wij als ouders een uitgebreid verslag hoe het is gegaan, wat nog moeilijk is en wat zij van plan is er mee te doen. Wij zien intussen dat de motivatie bij onze dochter duidelijk omhoog is gegaan. Ook is haar spreekvaardigheid beter geworden, waardoor ze meer zelfvertrouwen en plezier heeft. Esther geeft tijdens de lessen niet alleen veel aandacht aan grammatica, maar er wordt ook veel gesproken en geoefend. Kortom, wij zijn superblij met Esther, het was een gouden greep!

4 aanbevelingen

Y
Yvonne

Eather is echt een topper. Via mijn collega die erg tevreden was over Esther ben ik met Esther in contact gekomen. Mijn dochter zat met haar handen ih haar voor wiskunde A toets 4 havo. Via zoom erg fijne en goede bijlessen gehad. Ik beveel Esther van harte aan. Een goede en rustige bijles kanjer

G
Gerard

Esther is heel professioneel en heeft mij heel goed geholpen met Wiskunde A. Zij is heel geduldig, aardig en behulpzaam. ik wil haar echt aanbevelen voor anderen. Sophie 16 jr.

M
Maaike

Esther kan erg goed dingen in detail uitleggen, zonder dat de informatie teveel wordt. Een gezellige en ontspannen sfeer vind Esther belangrijk, daardoor kan ik zonder teveel moeite kijken naar mijn hoeveelheid leerstof wat ik moet leren.
Esther spreekt uitstekend Engels, heeft er plezier in, wat zij goed over kan brengen op mij. :)

M
Myrthe

Esther is een goede bijlesdocent die alles snapt en kan. Ik heb al veel bijlessen van haar gehad en het fijne eraan is dat zij ervoor kan zorgen dat jij het ook echt begrijpt op een geduldige manier. Naast dit zijn de bijlessen ook altijd gezellig.

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Examentraining Engels. Leren is geen probleem meer, Cambridge Engels Advanced toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Cambridge First Certificate is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Engelse boost nodig? Ervaren, enthousiaste en vakkundige near-native speaker en WO master student geeft Engels op VMBO, HAVO, VWO, HBO en WO niveau!
25€
Paul-Mattias
 • (8 beoordelingen)

Ik help je op de manier die het beste bij je past. Dat kan met een methode die ik je kan aanbieden, en dat kan met stof die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Experienced ( 20 years+) English teacher offers individual or(and) groep lessons for people of different ages and levels
30€
Marina
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is grote aandacht tot alle aspecten van de Engelse taal te geven: grammatica, luisteren,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
International HBO student geeft bijles in Engels, in Amsterdam. Een internationale middelbare school in verleden.
18€
Floor
1e les gratis!

Door het spreken van de taal pik je het sneller op dus dit zou ik het liefst ook willen doen, verder zou ik willen helpen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amstelveen
Native English speaker studying Literature in University and giving lessons in English speaking and writing.
20€
Gabriel
1e les gratis!

I like having hands on lessons, in which students actively engage in the material. For example, if a student wishes to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amstelveen
WO Master Artificial Intelligence student geeft Engelse bijles op middelbare school niveau
20€
Sherida
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is vrij los. Je hebt als student bij mij veel inspraak in wat we behandelen, als je dat wilt. Om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Top TEFL Teachers offers ESL, English, IELTS,CELPIP,CELBAN prep and tutoring for online students and students in the Netherlands.
20€
Marvin
1e les gratis!

And for my approach: Along with making an accurate diagnosis of my student's needs, followed by detailed planning on how...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Masters student die in Engeland heeft gestudeerd en in Amerika heeft gewoond geeft Engelse les.
25€
Manja
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Individueel, en ik focus op wat voor de leerling prettig is. Mensen leren allemaal anders en daar geef ik veel aandacht aan....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Werkende professional met 7 jaar woonervaring in Amerika geeft Engelse les!
20€
Daan
1e les gratis!

Ik baseer mijn lesgeven op ieders niveau en wensen. Dit kan zijn dat ik meer de leiding neem en oefeningen bedenk, of dat de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
ESL, CPE, IELTS, CELBAN, CELPIP, OET, PTE and general English courses. GUARANTEED RESULTS! General English, ESL and essay/thesis coaching included as well! Get Essay training as well!
20€
Rebecca
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

IELTS/CELPIP/CELBAN/OET/PTE and overall ESL/English help! Reading, listening, writing and speaking included! NEED HELP...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
HBO hospitality management student geeft Engelse les aan Middelbare school en MBO scholieren
17€
Fynn
1e les gratis!

Ik bouw de lessen gestructureerd op en geef leerlingen begeleiding in het leer proces. Ik hou van structuur en geef dat mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren Engelssprekende helpt jou met plezier, aandacht en denkt aan jouw individuele wensen
15€
Saskia
1e les gratis!

Mijn lesmethode pas ik volledig aan op jouw wensen. Als het om de voorbereiding van toetsen of examens gaat zullen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hbo student fashion business (Engelstalig) geeft Engelse bijles. Middelbare school niveau.
16€
Noa
1e les gratis!

Mijn methode van bijles geven is samen goed oefenen met de opdrachten. Maar de leerling vooral het zelf laten proberen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Happy English! Voor basisscholieren en VMBO'ers. Hoe ik een lastig vak samen met jou, super leuk en succesvol maak.
12€
Josephine
1e les gratis!

Ik ben Josephine en ben 18 jaar. Mijn lessen zijn bedoeld voor basischolieren en VMBO'ers die Engels echt lastig vinden. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 18€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 90€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 180€
Boek een les