Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Zingen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 72 beoordelingen.

30 €/u

De beste deals: 98% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €30

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen zingen online

Overleg met je leraar zingen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen zingen online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

331 leraren bieden

online lessen zingen.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen zingen te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 331 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen zingen te geven ?

331 leraren zingen bieden aan om je te helpen met zingen.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 331 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen zingen?

De gemiddelde prijs voor online lessen zingen is 30 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar zingen
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren zingen krijgen?

Gemeten over een totaal van 72  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


331 leraren zingen  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Start Vandaag nog met Online Zang les via Superprof

Volg je zangles met een expert naar keuze online

Heb jij er altijd al van gedroomd om te leren zingen? Ben jij op zoek naar zangles gegeven door een professionele zang coach online via je webcam? Bij ons is dat meer dan mogelijk! Op Superprof beschikken wij over een enorme hoeveelheid zang coaches die jou met veel enthousiasme willen helpen met leren zingen en in staat zijn om jou online te helpen via de webcam. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent, al onze zangleraren zijn professionals en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het bereiken van jouw specifieke doelen. Kijk snel welke van onze coaches momenteel beschikbaar zijn om jou online te helpen via webcam met het geven van zangles!

Zanglessen van hoge kwaliteit

Met wie jij ook beslist om je zanglessen te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een professional die precies weet hoe hij of zij jou moet helpen. Op welk niveau jij ook kunt zingen, onze zang coaches willen jou graag helpen met het bereiken van jouw specifieke doelen. Onze zang coaches geven les aan leerlingen op veel verschillende niveaus. Zij geven les zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Daarnaast geven de meeste coaches les aan cursisten van verschillende categorieën, zowel aan mannen als vrouwen en van jong tot oud. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen via programma’s zoals Skype en Zoom en beschikken over de juiste apparatuur en software voor het geven van online lessen van hoge kwaliteit.

De voordelen van het volgen van zangles online

Het volgen van je lessen online heeft oneindig veel voordelen. Ten eerste geeft het volgen van lessen online veel meer flexibiliteit. Veel mensen hebben te maken met een gebrek aan tijd en verliezen veel vrije tijd tijdens het reizen naar een specifieke locatie. Bij het volgen van je zangles online hoef je alleen je computer of een dergelijk apparaat op te starten en je kunt aan de slag. Dit zorgt er ook voor dat je meer tijd kunt besteden aan je lessen. Daarnaast is het volgen van je les online voordeliger, je hoeft geen reiskosten te betalen. Verder is het een praktische optie voor cursisten die veel onderweg zijn. Je kunt waar dan ook aan de slag met je zanglessen. Het is comfortabel, je kunt bijvoorbeeld thuis op de bank aan de slag met je lessen. Als laatste is het innovatief. We doen steeds meer dingen online, het volgen van je lessen online is zeer modern.

Vind de lessen waar jij naar op zoek bent

Zorg snel dat je de lessen of cursus vindt die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar algemene zangles, stem coaching, een zang workshop, oefeningen, een zangcursus gericht op jazz zingen, zangles gericht op koor, opera zingen, klassieke zang, blues, r&b, soul, rock, een zangcursus gericht op andere muziek, zang en gitaar, zang en piano, hulp met live leren zingen voor een publiek of andere soorten lessen? Kijk welke van onze online zangexperts in staat zijn om de lessen te bieden die jij nodig hebt. Op de advertenties van onze docenten kun je alle informatie vinden over onder andere hun specialisaties, wat voor lessen zij bieden en met welke genres zij jou kunnen helpen, hun kennis en ervaring met zingen en het geven van zangles, de opleidingen die zij hebben gedaan, hun prijs per uur, of zij in staat zijn om les te geven aan groepen en of zij een eerste les gratis bieden.

Een groot aantal van onze docenten staat ervoor open om een eerste gratis proefles te bieden van een uur. Tijdens deze eerste gratis proefles kun je kijken of de docent en lessen voldoen aan jouw behoeften en de doelen die jij wilt bereiken. Naast het volgen van je zangles online kun je er ook voor kiezen om je les te volgen op een fysieke locatie. Wij hebben zang coaches verspreid over heel Nederland. Je kunt coaches vinden van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen en veel meer plaatsen in Nederland.

Zanglessen op de tijden die voor jou praktisch uitkomen

Laat je helpen op de dagen en tijden waarop jij persoonlijk vrij bent. Is er alleen een specifieke dag van de week die voor jou goed uitkomt? Zorg dan dat je een coach vindt die beschikbaar is op deze dag. Wij beschikken over een paar honderd zangcoaches, ongetwijfeld zitten er meerdere coaches tussen die in staat zijn om jou te begeleiden op de dagen en tijden die voor jou praktisch uitkomen. Neem contact op met een of meerdere coaches en vraag wie jou kan helpen op de tijden waarop jij je zangles wilt volgen. Laat ook weten voor hoe lang jij in gedachten hebt om zang coaching te volgen, bijvoorbeeld voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer.

Neem snel contact op

Aan de slag gaan met een professionele docent op het gebied van muziek en zingen is de beste manier om snel en effectief te leren zingen als een pro. Zorg snel dat je een geschikte coach vindt en neem contact op. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie die je op de advertenties kunt vinden goed door. Als jij alles goed hebt gelezen, neem dan een besluit met welke van onze zang coaches jij van start wilt. Via de advertenties van onze coaches kun jij op een eenvoudige manier contact opnemen. Neem contact op met een door jou gekozen docent en vraag of hij of zij beschikbaar is en jou kan helpen. Leer zo snel mogelijk zingen als een expert!

Wat wil je leren?