Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Koranles

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

15 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €15 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Koranles

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Koranles?

De gemiddelde prijs van lessen Koranles is €15.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Koranles nemen?

Met de hulp van een leraar Koranles kun je goed worden in Koranles.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Koranles volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Koranles aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Koranles meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Koranles bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Koranles?

Er zijn momenteel 10 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Koranles lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 10 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Koranles beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 2 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Koranles met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Koranlessen met een specialist op dit gebied

Wil jij je graag verdiepen in de koran, de islam en wil jij een beter inzicht krijgen in bepaalde onderwerpen/aspecten? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over meerdere experts in de koran en de islam die jou zeer graag willen helpen met het geven van koranlessen en het verdiepen in de onderwerpen die jij wilt leren. Ben jij bekeerd tot de islam en ga je sinds kort naar de moskee? Onze Koran docenten willen jou met veel enthousiasme introduceren tot de islam en jou alles laten weten over deze prachtige religie. Wat jouw doelen ook zijn, ga snel aan de slag met je koranlessen gegeven door een door jou gekozen docent bij jou in de buurt!

Laat je helpen door een deskundige

Als jij pas voor het eerst in aanraking komt met de islam, dan willen onze docenten jou graag helpen met het introduceren tot de islam. Van naar de moskee gaan, het geloof bestuderen, de koran en boeken lezen, bidden, leer alles over de islam met een ervaren moslim. Je beslissing om je te bekeren/terug te keren tot de islam moet gebaseerd zijn op kennis, zekerheid, acceptatie, waarachtigheid en oprechtheid. Tijdens je bekering is het niet vereist om moslimgetuigen te hebben, maar het is een aanrader om te vragen om steun van ervaren moslims. Uiteindelijk is Allah je laatste getuigen.

Kom jij vanaf een jonge leeftijd al in aanraking met de islam, gaan jouw ouders en/of familieleden al hun hele leven naar de moskee maar ben jij vanaf kort fanatiek gaan geloven en ga je regelmatig naar de moskee? Verdiep je in de islam als nooit tevoren met behulp van een van onze ervaren koran docenten. Ben jij op zoek naar koran lessen aan kinderen? De meeste van onze docenten zijn in staat om les te geven aan kinderen. Het is nooit te vroeg of te laat om de koran te lezen en lessen te volgen, het maakt niet uit of je een kind, jongere of volwassene bent. Waar jij ook naar zoekt, de docent zal zijn of haar best doen om een programma voor te bereiden op basis van jouw behoeften en doelen.

Vind een geschikte docent

Je kunt docenten vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt docenten vinden van Zoetermeer tot Delft, Rotterdam, Amsterdam, Nieuwegein, Den Haag, Breda en meer plaatsen in Nederland. Klik op de advertenties van onze docenten om alle belangrijke informatie te vinden over elke docent. Je kunt informatie vinden over hun kennis, ervaring, specialisaties, de soorten lessen die zij bieden en aan wie zij lesgeven. Ook kun je informatie vinden over de methodologie van hun lessen, waar hun lessen plaats kunnen vinden en of zij les online bieden via de webcam. Als jij een docent hebt gevonden die voldoet aan jouw eisen maar graag meer wilt weten over hem of haar, neem dan gerust contact op en stel alle vragen die jij hebt.

Les bij jou in de buurt

Als jij hebt gevonden wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving, kom er dan snel achter op welke locaties hun lessen plaats kunnen vinden. Ben jij op zoek naar les bij jou thuis of ga jij liever aan de slag op de locatie van jouw leraar? Zorg dat jij een leraar vindt die lesgeeft op een locatie waarop jij aan de slag wilt.

Volg je koran lessen online

Niet alleen hebben wij docenten die lesgeven op een fysieke locatie maar ook koran experts die lessen online bieden. Wij hebben online docenten vanuit heel Nederland. Het volgen van je koran lessen online is een praktische optie in het geval dat jij geen geschikte docent kunt vinden op jouw locatie. Ook kan dit jou helpen om tijd en geld te besparen. Je hoeft alleen je computer of een ander apparaat op te starten en je kunt aan de slag met je lessen.

Laat weten op welke dag en tijd van de dag je lessen plaats moeten vinden

Het is belangrijk dat jij je koran lessen kunt volgen op de dag van de week en tijd van de dag die voor jou het beste uitkomt. Heb jij een specifieke dag in gedachten waarop jij aan de slag wilt, bijvoorbeeld op maandag in de middag? Kom er snel achter welke docenten beschikbaar zijn op deze dag en tijd van de dag. Neem contact op met een door jou gekozen koran docent en vraag naar zijn of haar beschikbare tijden. Kijk of deze tijden overeenkomen met de tijden waarop jij vrij bent. Kom samen met de koran docent tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Laat daarnaast weten voor welke periode jij je lessen wilt volgen, of dit gaat om een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of misschien wel voor langer dan een jaar.

Boek je eerste koran les!

Je aanmelden voor het volgen van lessen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Binnen een paar minuten kun je zien welke docenten beschikbaar zijn bij jou in de buurt, alle informatie vinden over elke docent en je eerste les boeken. Bekijk snel elke advertentie en lees alle informatie goed door. Als jij een geschikte koran docent hebt gevonden, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek je eerste les.

Via de advertentie van de door jou gekozen docent kun je contact opnemen door op ‘Boek een les’ te drukken. Klik hierop en kies een van de opties waar jij contact mee kunt maken. Laat weten aan de koran docent naar wat voor lessen jij zoekt, wat jouw doelen zijn en wat jij verwacht van je lessen. Als jij zoekt naar lessen naar kinderen, laat dan weten aan de docent dat jij zoekt naar koranlessen aan kinderen. Ben jij naast koran lessen ook op zoek naar Arabische lessen? Op Superprof kun jij een groot aantal docenten vinden die jou graag willen helpen met het leren spreken, lezen en schrijven in het Arabisch. Ga snel aan de slag met een docent naar keuze!

 

Wat wil je leren?