Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Geschiedenis

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 199 beoordelingen.

15 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €15 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Geschiedenis leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Geschiedenis

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Geschiedenis

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Geschiedenis?

De gemiddelde prijs van lessen Geschiedenis is €15.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Geschiedenis nemen?

Met de hulp van een leraar Geschiedenis kun je goed worden in Geschiedenis.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Geschiedenis volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Geschiedenis aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Geschiedenis meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Geschiedenis bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Geschiedenis?

Er zijn momenteel 1773 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Geschiedenis lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 1773 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Geschiedenis beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 199 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Geschiedenis?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Geschiedenis!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Geschiedenis op maat zal je helpen

De beste geschiedenis cursussen in Nederland

Ben je op zoek naar een professionele docent gespecialiseerd in het vak geschiedenis voor het geven van geschiedenis les, een cursus geschiedenis, bijles, examentraining, hulp met een studie / opleiding, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald onderwerp, een cursus over de wereld geschiedenis, cursussen aan beginners, cursussen een intermediates en gevorderden, een cursus / bijles geschiedenis aan leerlingen op de basisschool, een geschiedenis cursus aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, een cursus geschiedenis aan leerlingen in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op het MBO, HBO of aan de universiteit.

Lessen van een uur, lessen voor een aantal uur, een cursus voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, lessen op een specifieke locatie, geschiedenis cursussen online, bijles online, online begeleiding met een studie of iets dergelijks gegeven door een professionele geschiedenis docent bij jou in de buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere docenten die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt!

 

De beste geschiedenis privédocenten in Nederland

Op Superprof beschikken wij over honderden professionele geschiedenis privédocenten verspreid over het hele land. In bijna alle Nederlandse steden en regio’s kun je meerdere docenten vinden gespecialiseerd in het vak geschiedenis die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt en het behalen van al jouw persoonlijke doelen. Onze geschiedenis docenten op Superprof bieden veel verschillende soorten lessen, cursussen en workshops aan leerlingen van verschillende niveaus en categorieën.

 

Wij beschikken over docenten die lesgeven aan beginners, intermediates en gevorderden, kinderen op de basisschool, leerlingen in het voortgezet onderwijs, studenten in het hoger onderwijs die een opleiding of bachelor studie volgen op het MBO, HBO of aan de universiteit, lessen aan leerlingen op speciale scholen, lessen aan mensen die extra kennis op willen doen over bepaalde onderwerpen en meer. Onze docenten hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties op het gebied van geschiedenis. Zij hebben in de afgelopen jaren veel leerlingen geholpen met het geven van de lessen die zij nodig hadden en het behalen van hun persoonlijke doelen.

 

Vind een geschikte geschiedenis docent bij jou in de buurt

Ontdek snel wie er momenteel beschikbaar zijn op de locatie waar jij woont. Bovenaan op deze pagina kun je een locatie aangeven. Schrijf jouw locatie en druk op zoeken, vervolgens zul je alle advertenties zien van geschiedenis docenten die beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

 

Je kunt geschiedenis docenten vinden in elk deel van Nederland, van Amsterdam tot Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, etc. Op de advertenties van onze docenten kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, kennis, ervaring, tarieven, tijden, aan wie zij lessen bieden, etc.

 

Vind een geschikte docent, neem contact op en boek je eerste geschiedenis les. Je kunt op een gemakkelijke manier contact opnemen en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt of er niet zeker van bent of onze docenten jou kunnen helpen, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen. Er is niets beter dan aan de slag gaan met een professionele geschiedenis docent om snel en effectief jouw persoonlijke doelen te behalen. Start snel met je eerste geschiedenis les. Naast geschiedenis beschikken wij ook over een grote hoeveelheid docenten gespecialiseerd in andere vakken, zoals psychologie, maatschappijleer, economie, aardrijkskunde, wiskunde, kunst, Nederlands, Engels, etc.

 

Kies op welke tijd en locatie je geschiedenis lessen moeten plaatsvinden

Bij ons kun je profiteren van tientallen voordelen. Je kunt dankzij Superprof zelf bepalen op welke tijden en locatie je lessen moeten plaatsvinden. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week of maand, vind dan een docent die beschikbaar is op deze tijden en dagen.

 

Kijk ook of je een docent kunt vinden die beschikbaar is voor het geven van lessen op jouw gewenste locatie. Op de advertenties kun je alle locaties zien waarop onze docenten in staat zijn om jou te begeleiden. Je kunt ervoor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis, op de locatie van je docent, op een andere locatie of online via de computer. Verder kun je ook profiteren van korting. Meerdere docenten bieden korting op hun lessen als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken.

 

Verder biedt bijna elke docent op Superprof een eerste les gratis. Tijdens deze eerste les gratis kun je kijken of de les je bevalt en achteraf bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen docent. Neem snel contact op en profiteer van het feit dat je zelf kunt bepalen hoe, waar, wanneer je lessen moeten plaatsvinden en mogelijke kortingen en een eerste les gratis.

 

Neem snel contact op en boek je eerste geschiedenis les!

Al ben je op zoek naar een professionele docent gespecialiseerd in het vak geschiedenis voor het geven van geschiedenis les, een cursus geschiedenis, bijles, examentraining, hulp met een studie / opleiding, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een bepaald onderwerp, een cursus over de wereld geschiedenis, cursussen aan beginners, cursussen een intermediates en gevorderden, een cursus / bijles geschiedenis aan leerlingen op de basisschool, een geschiedenis cursus aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, een cursus geschiedenis aan leerlingen in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op het MBO, HBO of aan de universiteit.Een les van een uur, lessen voor een aantal uur, een cursus voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, lessen op een specifieke locatie, geschiedenis cursussen online, bijles online, online begeleiding met een studie of iets dergelijks gegeven door een professionele geschiedenis docent bij jou in de buurt, kijk snel welke docent de lessen biedt die jij nodig hebt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Neem een besluit en boek je eerste geschiedenis les!

 

Wat wil je leren?