Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Filosofie

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 42 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Filosofie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Filosofie

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Filosofie?

De gemiddelde prijs van lessen Filosofie is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Filosofie nemen?

Met de hulp van een leraar Filosofie kun je goed worden in Filosofie.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Filosofie volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Filosofie aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Filosofie meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Filosofie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Filosofie?

Er zijn momenteel 280 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Filosofie lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 280 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Filosofie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 42 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Filosofie?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Filosofie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Filosofie leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg je bijles filosofie met behulp van een privéleraar bij jou in de buurt

Zoek je naar een cursus of bijles filosofie bij jou in de buurt? Op Superprof kunnen we jou daarbij helpen. Op ons platform kun je een groot aantal zeer enthousiaste filosofie bijlesleraren vinden die jou graag willen helpen met het geven van de les die jij nodig hebt. Wellicht studeer je filosofie of krijg je het vak filosofie op school. Als je een leerling bent op school en extra hulp nodig hebt met je studie of een bepaald vak, laat je dan gerust helpen door een van onze filosofie leraren. Zij helpen je graag om beter te kunnen presteren op school. Daarnaast kun je bij ons ook algemene filosofie cursussen vinden. Waar je ook naar zoekt, kom er gauw achter wie van onze filosofie leraren op Superprof jou kunnen helpen!

Bijles filosofie aan leerlingen op school

De meeste leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van filosofie bijlessen zijn leerlingen die dit vak op school krijgen. Filosofie is lang niet altijd een even eenvoudig vak, het kent veel lastige onderwerpen waar velen regelmatig mee worstelen. Daarnaast is lang niet iedereen weggelegd voor het vak filosofie. Als je extra hulp nodig hebt, twijfel dan zeker niet om je te laten helpen door een bijlesleraar van Superprof. Je kunt een groot aantal bijlesleraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Zij helpen je meer dan graag met het vak filosofie en om beter te presteren in dit vak.

Onze leraren op Superprof kunnen je helpen met huiswerkbegeleiding, het leren voor een toets, een presentatie, een tentamen, examentraining en meer. Laat je gauw helpen en je zult al snel merken dat je beter presteert in het vak filosofie en dat je de lessen op school weer met niet al te veel moeite bij kunt houden. Zoek je naast filosofie bijles toevallig ook naar bijles gericht op andere vakken? 

Filosofie cursussen

Zoek je niet naar bijlessen gericht op het vak filosofie op school maar naar een algemene filosofie cursus? Op Superprof kun je ook filosofie experts/filosofen vinden die jou kunnen helpen met het geven van een algemene cursus filosofie. Onze leraren introduceren jou graag tot de filosofie en leren filosoferen. Leer nadenken en zoeken naar antwoorden die niet direct met onderzoek te onderbouwen zijn op verschillende (levens)vragen en dilemma's. Leer je eigen gedachten structureren en een goed onderbouwde mening vormen over diverse thema's.

Vind een geschikte leraar voor je lessen

Kom er gauw achter welke van onze filosofie leraren op Superprof in staat zijn om jou te helpen met het geven van de les of cursus die jij nodig hebt. Via deze pagina van filosofie leraren in Nederland kun je zoeken naar leraren bij jou in de buurt. Hierboven kun je aangeven wat jouw locatie is. Doe dit en kijk welke filosofie leraren van Superprof beschikbaar zijn in jouw omgeving. Je zult al snel alle advertenties vinden van filosofie leraren bij jou in de buurt. Op de advertenties van onze filosofie leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over elke leraar.

Volg je les op een door jou gekozen locatie

Het is belangrijk dat je zelf kunt bepalen op welke locatie en tijden je les plaats moet vinden. Heb jij een specifieke locatie en tijden in gedachten waarop jij aan de slag wilt? Kom er ten eerste achter welke van onze filosofie leraren in staat zijn om jou te helpen op de door jou gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om je les filosofie te volgen bij jou thuis of bijvoorbeeld op de locatie van je docent. Via de advertenties van onze leraren kun je erachter komen op welke plekken zij in staat zijn om jou te helpen. Zodra je een geschikte filosofie leraar hebt gevonden die in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie, neem dan contact op en vraag of de leraar in staat is om jou te helpen op de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen. Als de leraar beschikbaar is, kom dan samen tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden.

Bijles filosofie online

Volg jij je bijles filosofie in plaats van op een fysieke locatie liever online via de webcam? Op Superprof bieden de meeste van onze leraren ook bijles filosofie online. Het volgen van je filosofie les online kan ook een zeer praktische oplossing zijn, vooral als je een gebrek aan tijd hebt of bijvoorbeeld geen reiskosten wilt betalen. Bij het volgen van je bijles online hoef je alleen bijvoorbeeld je laptop, mobiel of tablet op te starten en je kunt aan de slag met je lessen. Op de advertenties van onze filosofie leraren kun je zien wie van hen in staat zijn om bijles filosofie online te geven via de webcam. Of je nu liever online aan de slag wilt of op een fysieke locatie, vind gauw een geschikte leraar en boek je eerste les. Start vandaag nog met je bijlessen filosofie!

Wat wil je leren?