Homepagina
Lessen geven
Hurdegaryp 
Peter - Prof bijles - Hurdegaryp
Hurdegaryp 
 • Super tutor
 • (5 beoordelingen)
J
Janna
« Ik had altijd problemen met wiskunde, maar door de uitleg van Peter... Lees meer »
J
Janna
« Ik had altijd problemen met wiskunde, maar door de uitleg van Peter is het voor mij veel logischer geworden. Peter kon mijn 'waarom' vragen beantwoorden, die in het onderwijs altijd zijn afgekapt. Hij heeft mij geholpen mijn toelatingsexamen te halen. »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Peter
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
Niveaus
 • Alle niveaus

Professionele hulp en begeleiding geboden in bijles, online en in Noord Nederland

Methodologie

Bij de kennismakingsles maken we samen een inschatting van de capaciteiten van de leerling, de te leren materie en de beschikbare tijd. Uit deze kenmerken stellen we een flexibel leertraject samen waarmee de doelstellingen van de leerling te behalen zijn.

De lessen die volgen zijn goed voorbereid en routinematig waardoor er effectief gewerkt kan worden. Iedere les vangt aan met het bespreken van de vragen van de vorige keer, het doornemen en uitleggen van de stof van de huidige les, het oefenen met de stof, en een afsluiting die de rode draad tussen de lessen in stand houdt.

Al sinds 2006 geef ik bijlessen. Dankzij deze ervaring heb ik zicht op wat belangrijk is tijdens een bijles en wat je kan doen buiten de bijlessen om ze effectiever te maken. Onder andere komen de volgende overwegingen aan bod:
Wat is het doel van bijlessen?
Hoe kan je een les effectiever maken?
Hoe maak je samen met de leerling een haalbare en realistische planning?
Hoe maak je gebruik van de persoonlijkheid van de leerling om ze op het pad naar hun eigen doelen te trekken?

Buiten de bijlessen om maak ik lesmaterialen, oefeningen en beantwoord ik vragen via email. Lessen zijn per direct beschikbaar en planningen lopen uiteen van twee maal per week tot slechts één maal per maand. De planning vormt zich naar de leerling.

Ik onderhoud een toegewijde online leerlingen omgeving waar leerlingen lesmateriaal kunnen downloaden, bestanden kunnen uploaden, vragen kunnen stellen en lessen kunnen boeken.

Jouw succes is mijn succes.

Super tutor

Peter is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Bijles geef ik al sinds de middelbare school (2006). Dit was aanvankelijk aan mijn medeleerlingen die moeite hadden met de vakken waarin ik slaagde. Sindsdien neem ik iedere leerling aan van basisschool tot universiteit. Ik heb een passie voor zowel het vak inhoudelijk als ook het toezien dat de leerling zich de materie eigen maakt.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 72€
Tarief voor 10 lesuren : 150€

Specificaties

Gratis:
Gratis toegang tot een toegewijde online leerlingen omgeving waar leerlingen lesmateriaal kunnen downloaden, bestanden kunnen uploaden, vragen kunnen stellen en lessen kunnen boeken.
Koop pakketten: 5 lessen = 1 les gratis, 10 lessen = 2½ les gratis.
Je krijgt één gratis les per leerling die via jou twee of meer lessen bij mij afneemt.

Kortingen:
Ik geef 1 euro korting voor elk aaneengesloten uur per sessie.
Voor een groep geldt een korting van €2 euro per extra leerling met een minimumprijs van €10 per leerling.

Reiskosten:
€0.50 per kilometer met de auto.
Kosten voor het openbaar vervoer zie ik graag volledig vergoed.

Lessen aangeboden door Peter
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
Niveaus
 • Alle niveaus

Peter's achtergrond

Twee jaar lang heb ik in Groningen gestudeerd voor Kunstmatige Intelligentie. Uiteindelijk heb ik mijn diploma's behaald in bedrijfswiskunde met minors in statistiek en docentschap. Voor bedrijfswiskunde ben ik toen afgestudeerd in het Medisch Centrum Leeuwarden. Direct daarna ben ik gaan werken voor een klein internet bedrijf met klanten wereldwijd. In mijn vrije tijd ontwikkel ik technologie van solderen tot webservers en webservices tot kunstmatige intelligentie.

De 5 beoordelingen over Peter
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

5 aanbevelingen

J
Janna

Ik had altijd problemen met wiskunde, maar door de uitleg van Peter is het voor mij veel logischer geworden. Peter kon mijn 'waarom' vragen beantwoorden, die in het onderwijs altijd zijn afgekapt. Hij heeft mij geholpen mijn toelatingsexamen te halen.

R
Rimmert

Peter is erg thuis in de materie voor wiskunde en statistiek. Hij legt het duidelijk uit en weet goed een uitleg te vinden die bij je past zodat je het beter snapt.

D
Douwe

Hij weet ontzettend veel en kan daardoor de stof goed en op verschillende manieren uitleggen. Hij heeft me heel erg geholpen met mn PWS.

M
Michiel

Goede bijles docent. Hij neemt de tijd voor je en dat heeft mij de Havo door geholpen. Zeker een aanrader.

J
Joyce

Vanaf het begin hanteerde Peter een planmatige en gestructureerde aanpak voor mijn statistiek lessen. Hij creëerde hierme rust voor mij als leerling. Daarnaast beschikt hij over veel kennis die hij met veel toewijding aan je over brengt. Peter is een docent die je vertrouwen zal geven dat je je toetsen gaat halen!

Interview met Peter

VRAAG 01 | 08
1) Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Peter — (Bij)lesgeven is mijn zingeving.
Onderwerpen waarin ik mij genoeg heb verdiept om vol vertrouwen deze aan anderen te onderwijzen is iets dat ik altijd al heb gedaan. Toen ik nog op de middelbare school zat hielp ik altijd mijn klasgenootjes met de technische vakken zoals natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Dit waren mijn favoriete vakken, dus daarin lesgeven gaf mij ontzettend veel voldoening.
Het formeel bijles geven in de zakelijke zin heb ik pas later ingericht, rond 2012. Het was voorheen altijd "slechts een hobby" maar sindsdien heb ik mij gerealiseerd dat dit veel meer is. Het is mijn zingeving. In 2021 besloot ik daarom om mij te professionaliseren met een eigen website, eigen digitale leeromgeving en een toegewijde bijles ruimte plus elektronica werkplaats.

De elektronica zet ik klaar in de ruimte in de bovenste foto voordat de les aanvangt. De onderste foto is van mijn privé werkruimte, welke zeer compact en voldoende is voor alles dat ik tot dusver heb gebouwd.

Afgebeeld zijn soldeer instrumenten, gereedschappen en het circuit dat mijn planten tien dagen lang bewaterde.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Peter — Dit is voornamelijk wiskunde. Wiskunde vind ik een van de leukste vakken om mee bezig te zijn. Het maakt daarbij weinig uit of het geometrie, calculus, algebra of statistiek is. Statistiek is daarin denk ik wel een van de leukste onderdelen omdat het moeilijk en tegenintuïtief is. Wanneer ik het uitleg en ik zie dat de leerling het begint te begrijpen en te meesteren dan is mijn week compleet.
Daarnaast geef ik bijlessen in diverse andere onderwerpen. Als autodidact heb ik over de jaren regelmatig nieuwe vaardigheden opgedaan. In het bijzonder wil ik noemen: computervaardigheden (office, maar ook programmeren en netwerkbeheer), Engels, creatief schrijven, persoonlijke ontwikkeling en ook bijles geven an sich.
De leerlingen voor Engels zijn vaak in het buitenland zoals Schotland en Amerika. Deze leerlingen hebben moeite met Engels omdat ze erin opgroeien, terwijl als je het als buitenstaander leert dan ga je grondig over alle regels.
VRAAG 03 | 08
3) Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Peter — Mijn natuurkunde, scheikunde en wiskunde docenten heb ik altijd veel affiniteit mee gehad door een gedeelde interesse in het vak. Ik kan mij nog een dag herinneren waar mijn natuurkunde docent materie aan mij uitlegde die ver buiten de lesstof van de school lag. Dit was een hele goede dag.
Iemand die mij buiten mijn eigen leven heeft geïnspireerd is Alexsandr Solzhenitsyn met zijn boek "The Gulag Archipelago". Sinds dat boek te hebben gelezen ben ik absoluut harder gaan werken, beter mijn best gaan doen en heb ik een ongelooflijke dankbaarheid ontwikkeld voor de staat van de wereld. Het boek schetst een beeld van hoe de mens een hel op aarde heeft gemaakt in de 20e eeuw (in Rusland en in Azië) en hoe ieder greintje corruptie en verval bijdraagt aan het door de mens gemaakte lijden.
Dit neem ik ook mee in mijn werk: ik onderwijs een leerling altijd om te zorgen dat ze de stof begrijpen, en niet slechts "om een toets te halen". Ook de docenten neem ik dit gedrag kwalijk, omdat ik veelal hoor dat de docenten daarin ook laks zijn. Het is dan ook niet zo verrassend dat er zoveel vraag naar bijles is!
VRAAG 04 | 08
4) Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Peter — De belangrijkste competentie die een docent dient te hebben is de mate waarin hij leeft naar de wil en het verlangen de leerling de stof te doen begrijpen. Dat is het principe dat het doel van bijles, en onderwijs in het algemeen, dient en bewerkstelligt.
De activiteiten en het gedrag van de docent behoren een uitvoering te zijn van dat ideaal, waarbij continu wordt beschouwd welke aspecten, routines en middelen verbeterd dienen te worden. Iemand die les geeft om het geld, voor de lol, of alleen maar mensen bijspijkert voor een toets zal nooit zo goed les geven als iemand die deze kernwaarde beleeft.
Daaronder vallen belangrijke kwaliteiten zoals een goed inlevingsvermogen hebben, geduldig zijn, je taalgebruik kunnen aanpassen en geschikte lesmaterialen kunnen ontwikkelen.
Tevens vind ik een van de leukere kwaliteiten het zijn van een goede gastheer. Zorg dat de lesruimte in orde is, geef een hartelijk welkom, zorg voor een geordende en gestructureerde les, voorzie in de vereiste benodigdheden (kladblok, pen, maar soms ook elektronica, breadboards, etc), en stel de leerling op zijn of haar gemak.
VRAAG 05 | 08
5) Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Peter — De leukste ervaring die ik heb gehad in het onderwijs is het uitleggen van stof die buiten de boeken van de leerlingen viel destijds.
In het middelbaar onderwijs worden goniometrie (golven, sinus, cosinus, e.d.) uitgelegd en getoetst als iets volledig afzonderlijk van de stelling van Pythagoras (driehoeken, abc-formule, etc). Echter, deze twee onderwerpen komen voort uit dezelfde bron. Je kan beargumenteren dat deze twee onderwerpen exact hetzelfde zijn. Dat is wat ik destijds deed en de leerlingen zaten op het puntje van hun stoel omdat niemand geloofde dat ik kon aantonen dat golven en driehoeken hetzelfde zijn. Dat waren twee compleet verschillende werelden voor de leerlingen. Dat bestond niet.
Nog nooit had ik de oprechte aandacht van mijn leerlingen zo sterk meegemaakt als toen. Iedereen was stil, ogen op het bord, en toen ik klaar was met de uitleg hadden ze allen een dieper begrip voor beide onderdelen.
Ditzelfde heb ik ooit gedaan met het afleiden van de abc-formule voor parabolen. Het zijn dit soort ervaringen waar ik voor leef.
VRAAG 06 | 08
6) Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Peter — Mijn leertraject begon op het VMBO, waarna ik naar de HAVO ben gegaan en ten slotte nog het VWO heb gedaan. Op de HAVO had ik Frans achterwege gelaten maar op het VWO kreeg ik dit op mijn eindexamen: ik was heel blij dat ik uiteindelijk een 4 had in plaats van een 3. Sindsdien heb ik niets meer met Frans of Duits gedaan. Engels en Nederlands zijn mijn talen.
Maar veel interessanter is mijn situatie met betrekking tot statistiek. Ik kon helemaal niets met kansrekening en statistiek. Deze toetsen waren altijd drieën en vieren die ik moest compenseren met algebra, calculus en geometrie etc. Toen op een dag besloot ik om er echt voor te gaan zitten en het gewoon te doen. In één week heb ik zestig tot tachtig uur besteed aan uitsluitend statistiek, kansrekening en hypothese toetsen.
Begreep ik er meer van na die week? Nee. Wat was het cijfer op mijn eerst volgende toets? Een 9! En daarna een 8. De hoge cijfers bleven komen op dit onderwerp. Ik zag dat ik het deed, dat ik het kon, maar ik begreep het nog niet. Pas later, na het nog veel meer te beoefenen kreeg ik ook het inzicht over waarom mijn handelingen werkten en waarom wat ik deed correct was.
Wiskunde is een doe vak, en een mens is veel meer dan dat plukje geest dat wij bewustzijn noemen. Dat is wat ik van die ervaring heb geleerd. Hetzelfde principe heb ik veel later kunnen toepassen op actuariële rekenkunde. Dit was nog veel complexer, maar ook dit heb ik om dezelfde reden leren begrijpen.
VRAAG 07 | 08
7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Peter — Tja, is daarover nog wat te zeggen na de bovenstaande uiteenzetting? Jazeker!
Okay, naast mijn passies voor wiskunde, rekenen, statistiek en onderwijs heb ik nog een aantal dingen die ik graag doe.
Ten eerste ben ik een autodidact. Ik leer wat ik nodig heb voor de projecten waarmee ik aan de slag ga. Daarnaast vermoed ik dat ik ADD heb, dus dat zijn er nogal wat.
In 2020 heb ik Blender geleerd voor het modelleren van een ligfiets, en heb ik leren lassen om de fiets te kunnen bouwen. Deze is nu (2021) half af. Voor dit project heb ik tevens een werkplaats ingericht op mijn zolder. Andere projecten zijn o.a. een wakeup-light (deze werkt), een lichtbak boven mijn aanrecht (super blij mee) en kleine web applets voor persoonlijke doeleinden.
In de afbeeldingen hier rechts is de bovenste afbeelding het ontwerp van de fiets in Blender. Onder is een foto van de fiets zoals hij nu is. Het blauwe deel van het frame is af, het voorwiel zit er aan en het achterwiel kan eenvoudig gemonteerd worden. Het metaal van het fiets schroot wil moeilijk binden aan de ijzeren kokers, wat het proces vertraagt.
Bord- en gezelschapsspellen vind ik ook erg leuk. Ik heb hier een hele kast vol en moet regelmatig meer ruimte maken voor nieuwe spellen. Solitaire spellen zoals Wingspan zijn niet aan mij besteed. Role Playing Games zoals Eldritch Horror juist weer wel, of iets eenvoudigs zoals Drop-It. Ook heb ik een aantal eigen spellen bedacht, onder andere voor Rory's Story Cubes.
Eens in de zoveel tijd heb ik ook een moestuintje. In 2017 had ik hier een bewateringssysteem gemaakt omdat ik 10 dagen op vakantie ging, en na 10 dagen stonden de plantjes er nog altijd vrolijk bij. Na de bouw van mijn werkplaats is de ruimte veel beperkter en staan de tuintjes in de vensterbanken.
Koken vind ik ook ontzettend leuk, vooral omdat lekker eten erg leuk is. Ik ben tevreden over hoe goed ik kan koken, en mij wordt regelmatig verteld dat ik in een restaurant zou moeten bijleren/beginnen als kok, maar daar ben ik denk ik (nog) niet goed genoeg.
Als ik alles zou opnoemen dat mij boeit dan wordt dit interview nog een aantal kantjes langer. Dan vermeld ik in ieder geval nog mijn belangrijkste en continue project: mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal meetinstrumenten gevonden en ontwikkeld waarmee ik kan bijhouden hoe goed mijn dagen verlopen met betrekking tot mijn doelen. Onder andere heb ik een doel-persoonlijkheid, en ieder jaar dat ik mijn persoonlijkheid meet (big five) kom ik meer en meer in de buurt van waar en wie ik wil zijn. Andere mensen hebben een interesse in mijn werk getoond, dus geef ik sinds 2021 hier ook begeleiding in.
VRAAG 08 | 08
8) Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Peter — Van wat ik heb meegemaakt is het een combinatie van twee hoofdkenmerken: Ten eerste mijn passie voor het onderwijzen van de dingen die ik leuk vind om toe doen. Ten tweede mijn bekwaamheid in de uitvoering daarvan. De terugkoppeling op mijn lesmaterialen en de reflecties op de lessen die ik geef helpen mij om mijn kunde aan te scherpen en om helder te krijgen wat werkt en waarom.
Het doet me goed te zien wanneer een leerling slaagt in het werken naar het behalen van de zelf gestelde doelen.

Vergelijkbare leraren

Bijles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Feanwâlden
Specialistische (studie)begeleiding voor kinderen en jongeren van alle niveaus. Leren leren en plannen.
50€
Catharina
1e les gratis!

De aanpak van lesgeven en begeleiden stem ik af op de jongere die ik begeleid. Waar het om gaat is dat jongeren die op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
WO student geeft bijles op het gebied van planning en punten waarop leerlingen vastlopen. Hierbij kan ook dieper ingegaan worden op lesstof.
15€
Silvia
1e les gratis!

Samen vinden we een oplossing voor punten waarop jij vastloopt. Hierbij gaan we opzoek naar een manier die voor jou werkt....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Samen vinden wij de juiste manier waarop jij het eindelijk begrijpt! Bijles & huiswerkbergeleiding (Engels en andere vakken op verzoek) op basisschool & middelbaar (KB, MAVO & HAVO) aangeboden in & r
15€
Kirsten
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is door op een motiverende, ontspannen en interactieve wijze de benodigde stof te behandelen,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Exclusief: Bijles op maat geschikt voor iedereen die verder wil komen en beter wil worden. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. ALTIJD GERICHT OP LANGDURIG RESULTAAT! Zeer ervaren leerkracht biedt
40€
Fatima
 • (13 beoordelingen)
1e les gratis!

Leren leren is een kunst die je al in je hebt zitten. Als ervaren Dalton lerares en aandachttraingen trainer ben ik een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Eerste jaars HBO studente geeft huiswerk begeleiding aan VMBO, HAVO en VWO
12€
Jennifer
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode is gebasseerd op slimmer leren leren. We gaan naar de planning kijken die je van school hebt gekregen, en gaan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
WO leraar uit TU Delft met wiskunde cijfer 10! help kinderen hoger cijfers halen in rekenen en Cito-toets; Cito toets voorbereiden voor basis school groep 6-8
25€
Rong
 • (34 beoordelingen)

Ik ben een trotse leeraar met blije leerlingen. Tijdens mijn les maak ik sommen samen met mijn leerlingen. Ik leg uit alles...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Weesp
Economie M&O Bedrijfseconomie VO, MBO, en HBOBevlogen docent (UvA economie gestudeerd) met lesbevoegdheid en ervaring geeft (individueel) bijles aan huis. Goed op de hoogte van lesprogramma's.
25€
Michiel
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik leer je structuur aan te brengen in je manier van werken. Oefen proefwerken en werk aan je zelfvertrouwen in een veilige...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Masterstudent Rechtsfilosofie; beschikbaar voor bijlessen in Amsterdam. Onderbouw: Alle alpha vakken Bovenbouw: Wiskunde A, Latijn, Economie, Geschiedenis, Maatschappijleer, Nederlands, Filosofie, Kun
18€
Daniel
1e les gratis!

Ten eerste geef ik altijd huiswerk mee, zodat de leerling na kan denken over de stof Tijdens de les bespreken we het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ede
Rustige Studente Bedrijfskunde geeft huiswerkbegeleiding aan leerlingen die het nodig hebben !
20€
Angela
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven hangt af van de leerling. Heeft hij/zij echt stappen nodig om een opdracht op te lossen? Dan zetten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Dongen
Student onderwijsassistent geeft Wiskunde bijles Online en in de omgeving van Dongen
13€
Brian
1e les gratis!

wat ik zelf belangrijk vind in lesgeven dat het interessant moet blijven voor een leerling. daarom combineer ik vaak dingen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Spijkerboor
HBO Pabo student (Havo diploma N&G): Bijles basisschool, extra ondersteuning voor leerlingen
10€
Nikita
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

De lessen die ik wil geven zal ik aanpassen op het niveau van de leerling. Op mijn stage leer ik uit verschillende methodes...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heerlen
Een enthousiaste student, die graag haar kennis wilt delen met andere studenten
10€
Mirthe
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ten eerste is het belangrijk dat er vertrouwen is. Wanneer de leerling zich op het gemak voelt zal het leren ook beter gaan....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Kloetinge
Derde- jaars TopClass PABO student, beschikbaar om bijles te geven aan leerlingen van 8-14 jaar!
18€
Sabrina
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Tijdens het geven van mijn lessen focus en richt ik mij vooral op de onderwijs- en leerbehoefte(n) van de leerling! Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuw-Vennep
WO studente psychologie geeft bijles in verschillende vakken voor zowel basisschool- als middelbare school leerlingen
16€
Nandita
1e les gratis!

Ik heb een rustige aanpak en vind het nooit erg om te herhalen totdat de leerling het onderwerp helemaal snapt. Nadat we de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Gouda
Derdejaars PABO student gaat helpen met huiswerkbegeleiding door leren memoriseren, uitleg geven en helpen met voorbereiden voor toetsen.
15€
Madelief
1e les gratis!

Ik geef met plezier les en doe wel eens een kort spelletje bij de lessen. Meestal geef ik eerst uitleg, verhelder ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Emmeloord
Student. die jo helpt om de hoogste resultaten te halen op een leuke manier
15€
Twan
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

kahoot lessonup gebruik ik als ondersteuning voor mijn lessen zo zorg ik dat leerlingen bij de les blijven. en de les leuk...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Arnhem
Derdejaars ALPO student aan de Radboud Universiteit geeft bijles aan basisschoolleerlingen!
15€
Yildiz
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op het EDI-model. Dit model zorgt ervoor dat ik als leerkracht, de verantwoordelijkheid geleidelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hattem
Enthousiaste leraar voor individuele bijles voor alle basisschool vakken in regio Hattem / Zwolle
25€
Jasper
1e les gratis!

Ik kijk naar wat het kind nodig heeft en daar speel ik verder op in. Ik gebruik als basis de methodes van de basisschool....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
HBO student die leerlingen van de basisschool en middelbare school bijles geeft op alle niveaus.
35€
Azra
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is duidelijk, gestructureerd en gevarieerd. Ik leg de stof vanuit verschillende perspectieven uit,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 18€
5 uur 72€ 72€ 90€
10 uur 150€ 150€ 180€
Boek een les