Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Dans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 7 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Dans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je danslessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Dans?

De gemiddelde prijs van lessen Dans is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Dans nemen?

Met de hulp van een leraar Dans kun je goed worden in Dans.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Dans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Dans aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Dans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Dans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Dans?

Er zijn momenteel 85 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Dans lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 85 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Dans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 7 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Dans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Dans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek vandaag nog je eerste dansworkshop via Superprof

Dansles met een expert in Nederland

Ben je op zoek naar danslessen gegeven door een professionele dans leraar in Nederland? Wil je graag leren dansen, danslessen volgen gericht op ballet, klassieke muziek, hiphop, r&b, salsa dansen, Latin dance, merengue, bachata, reggaeton, dancehall, flamenco, pop, jazz dance, house, street dance, breakdance, afrobeat, of andere muziek naar voorkeur, choreografie, stijldansen, moderne dans,  acrobatische dans, paaldans, twerken, cheerleaden, lessen gericht op dansen aan beginners, lessen gericht op dansen aan intermediates, lessen gericht op dansen aan gevorderden, dansschool voor kinderen, dansschool voor jongeren, dansschool voor volwassenen, danslessen aan groepen, les dansen voor een aantal dagen, weken, maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, les dansen op een specifieke locatie, een proefles, dansles online of iets dergelijks met onze dansdocenten in Nederland? Bij ons is dit allemaal mogelijk!

Een enorme hoeveelheid dansdocenten door heel Nederland

Op Superprof beschikken we over een enorm aantal dans docenten verspreid over heel Nederland. In bijna elke regio van Nederland zijn docenten te vinden gespecialiseerd in dansen en het geven van danslessen. Al woon je in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Leeuwarden of ergens anders, kijk snel wie er momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Bovenaan op deze pagina van dans docenten in Nederland kun je aangeven op welke locatie jij je lessen wilt volgen.

 

Schrijf je locatie en druk op zoeken, Als je dit gedaan hebt zal je gelijk alle profielen zien van dans docenten die beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Op de profielen van de dans docenten kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, kennis, ervaring, de soorten danslessen die zij geven, etc. Ook kun je informatie vinden met betrekking tot prijs per uur, beschikbaarheid, de locaties waar zij in staat zijn om dansles te geven en meer.

 

Al onze docenten in Nederland zijn experts op het gebied van dansen, zij weten precies hoe ze jou moeten helpen met het geven van danslessen en het behalen van jouw persoonlijke doelen. Zij hebben in de afgelopen jaren veel leerlingen geholpen met het leren dansen en kennis opdoen over diverse onderwerpen. Alle leerlingen die les hebben gevolgd willen onze docenten graag aan iedereen aanbevelen. Op meerdere profielen kun je ook reacties en beoordelingen vinden die vorige leerlingen hebben achtergelaten. Aan de slag gaan met een docent gespecialiseerd in dansen en het geven van danslessen is de beste manier om te leren dansen. Kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden bij jou in de buurt. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt, neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt. Ga zo snel mogelijk aan de slag met een van onze dansdocenten in Nederland!

De beste dansdocenten

Al onze docenten gespecialiseerd in dansen en het geven van danslessen zijn experts op dit gebied. Zij kunnen jou overal mee helpen en weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden gericht op jouw eisen en persoonlijke doelen. Onze docenten geven lessen van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs.

 

De gemiddelde prijs per uur is zeer voordelig, vooral vergeleken met veel externe lessen en cursussen. Daarnaast heb je ook in je voordeel dat meerdere van onze dans docenten in Nederland kortingen bieden op hun les als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te bestellen. Verder kun je profiteren van een eerste les gratis. De meeste van onze dansdocenten in Nederland bieden een eerste gratis proefles. Tijdens deze gratis proefles kun je kijken of de les en docent je bevallen en uiteindelijk bepalen of je verder wilt. Neem snel contact op en profiteer van onze voordelige lessen, mogelijke kortingen en een eerste les gratis!

Bepaal waar je danslessen plaats moeten vinden

Naast alle voorgenoemde voordelen kun je ook profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen op welke locatie je danslessen moeten plaatsvinden. Je hebt diverse opties om uit te kiezen als het gaat om locaties. De meeste van onze dansdocenten staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties, dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de dansdocent of op andere locaties. Op de profielen van de dansleraren kun je alle informatie vinden over de locaties waar elke dansleraar in staat is op les te geven. Kijk snel welke dansleraar lesgeeft op de locatie die jij in gedachten hebt.

 

Als je liever je danslessen online volgt dan is dat ook mogelijk. Een groot aantal van onze dansleraren in Nederland staan open voor het geven van dansles online. Neem snel contact op met een of meerdere van onze dansleraren in Nederland.

Start zo snel mogelijk met je eerste dansles!

Al ben je op zoek naar danslessen gegeven door een professionele dans leraar in Nederland en wil je graag leren dansen, danslessen volgen gericht op ballet, klassieke muziek, hiphop, r&b, salsa dansen, Latin dance, merengue, bachata, reggaeton, dancehall, flamenco, pop, jazz dance, house, street dance, breakdance, afrobeat, of andere muziek naar voorkeur, choreografie, stijldansen, moderne dans,  acrobatische dans, paaldans, twerken, cheerleaden, lessen gericht op dansen aan beginners, lessen gericht op dansen aan intermediates, lessen gericht op dansen aan gevorderden, dansschool voor kinderen, dansschool voor jongeren, dansschool voor volwassenen, danslessen aan groepen, les dansen voor een aantal dagen, weken, maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, les dansen op een specifieke locatie, een proefles, dansles online of iets dergelijks met onze dansdocenten in Nederland.

 

Kijk snel welke van onze dans docenten voldoet aan jouw eisen en de danslessen geeft waar jij naar op zoek bent. Lees alle profielen en informatie goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Als je een juiste beslissing hebt genomen, neem dan contact op en start zo snel mogelijk met je eerste dansles!

Wat wil je leren?