Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Dans in Amsterdam

Bekijk meer leraren

41 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 41euro per uur.

0 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Dansles reageren gemiddeld binnen 0 uur.

Aan de slag gaan met Dans in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je danslessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun docenten Dansen in Amsterdam?

De studenten geven een gemiddelde waardering van van de vijf op een sample van waarderingen.

 

In het geval van complicaties omtrent een les, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om privélessen Dansen te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en eromheen geven 6 privéleraren Dans les aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties checken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus Dansen uit meer dan 6 tutoren.

💸 Wat kost een privéles Dansen gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde prijs van een cursus Dansen in Amsterdam is €41.

 

In Amsterdam is de prijs van een privé les Dansen €41.

 

De ervaring van de Dans tutor, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

💻Kunnen we vanuit huis online privélessen Dansen volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen dans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Dansen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Dansen bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Dans in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Dans in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek vandaag nog een dansworkshop in Amsterdam via Superprof

Leer dansen met een dansexpert in Amsterdam

Ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in dansen in Amsterdam? Wil je graag leren dansen en/of ben je op zoek naar lessen gericht op ballet, jazz dance, stijldansen, salsa dansen, tango, Latin, flamenco, streetdance, hip hop dans, afrobeat, twerken, oosterse dans, buikdansen, house dance, choreografie, moderne dans, ballroom dansen of andere soorten en stijlen, kennis en informatie opdoen, een dans workshop, privé les aan beginners, les dansen aan intermediates, dansles aan gevorderden, dansles aan kinderen, een workshop aan een groep, voorbereiding voor toelating aan een opleiding of dansschool, dansles voor een aantal uur, een aantal dagen, muziek en danslessen voor een aantal weken, les voor een aantal maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en danslessen online, een dans cursus online, les op een specifieke locatie, les in een studio, een proefles of iets dergelijks in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meerdere leraren gespecialiseerd in dansen in Amsterdam

In Amsterdam beschikken we over meerdere leraren gespecialiseerd in dansen en het geven van dansles aan mensen op alle niveaus. Onze leraren gespecialiseerd in dansen geven verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Al zoek je naar lessen gericht op ballet, stijldansen, jazz, hip hop, salsa, merengue, tango, Latin, flamenco, choreografie of iets anders gegeven door een professionele leraar, kijk snel welke van onze leraren de lessen biedt waar jij naar zoekt. Er zijn meerdere leraren in Amsterdam, ongetwijfeld is er een geschikte leraar die jou kan helpen. Bekijk elk profiel en lees alle informatie op elk profiel goed door.

Kijk welke van onze leraren gespecialiseerd is in het geven van de lessen die jij nodig hebt en neem een besluit. Als je hebt besloten met wie je aan de slag wilt, neem dan gelijk contact op. Dit kun je doen door op ‘Boek een les’ te drukken. Neem contact op met een van onze dansleraren in Amsterdam en boek je eerste les. Naast Amsterdam kun je ook leraren vinden gespecialiseerd in dans in andere steden en regio’s van Noord-Holland en de rest van Nederland.

Volg je danslessen op een ideale locatie

Om goed te leren dansen en oefenen is het belangrijk dat dit plaatsvindt op een geschikte locatie waar jij genoeg ruimte hebt om te leren dansen. De meeste van onze leraren in Amsterdam zijn in staat om les te geven op verschillende locaties. Je kan ervoor kiezen om dansles te volgen op de locatie bij jou thuis, op de locatie van de leraar of op een andere locatie binnen Amsterdam, bijvoorbeeld in een studio, dansschool of ergens anders. Op de profielen van de leraren kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waar zijn dansles geven. Kijk snel welke van onze dansleraren in Amsterdam beschikbaar is en lesgeeft op jouw gewenste locatie en neem contact op.

Leg tijdens het contact maken uit wat jij precies nodig hebt en waar jij wilt dat je lessen plaatsvinden. Ook heb je de mogelijkheid om je lessen online te volgen. Veel van onze leraren op Superprof bieden dansles online. Maak snel contact met een van onze leraren en start vandaag nog met je dansles op de locatie naar keuze!

Kies op welke tijden je dansles plaats moet vinden

Ook kun je bepalen op welke tijden je lessen plaats moeten vinden. Onze leraren in Amsterdam geven les op verschillende tijden. Ontdek welke van onze dansleraren beschikbaar is op de tijden waarop jij je dansles wilt volgen. Leg tijdens het contact opnemen uit op welke tijden jij graag je lessen wilt volgen, de leraar zal jou gelijk voorzien van alle informatie met betrekking tot de tijden waarop hij/zij beschikbaar is. Dankzij Superprof hoef je geen lessen meer te volgen op vaste en onpraktische tijden waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je zelf kunt kiezen op welke tijden en locatie je lessen moeten plaatsvinden om jou een comfortabele en leerzame ervaring te kunnen garanderen. Er is geen betere manier om snel en effectief te leren dansen dan aan de slag gaan met een professionele dansleraar van Superprof. Wij hebben veel mensen geholpen met het leren dansen en/of het bereiken van andere doelen. Alle leerlingen die les hebben gevolgd met onze experts bevelen onze leraren aan iedereen aan. Wacht dus niet langer en boek je eerste les!

Start zo snel mogelijk met je eerste dansles in Amsterdam!

Al ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in dansen in Amsterdam, wil je graag leren dansen en/of ben je op zoek naar lessen gericht op ballet, jazz dance, stijldansen, salsa dansen, tango, Latin, flamenco, streetdance, hip hop dans, afrobeat, twerken, oosterse dans, buikdansen, house dance, choreografie, moderne dans, ballroom dansen of andere soorten en stijlen, kennis en informatie opdoen, een dans workshop, privé les aan beginners, les dansen aan intermediates, dansles aan gevorderden, dansles aan kinderen, een workshop aan een groep, voorbereiding voor toelating aan een opleiding of dansschool, dansles voor een aantal uur, een aantal dagen, muziek en danslessen voor een aantal weken, les voor een aantal maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en danslessen online, een dans cursus online, les op een specifieke locatie, les in een studio, een proefles of iets dergelijks in Amsterdam, vind gelijk aan perfecte leraar voor het geven van de lessen die jij nodig hebt. Lees alle profielen en informatie goed door en beslis met wie jij aan de slag wilt. Als je een juiste beslissing hebt genomen, neem dan gelijk contact op en start vandaag nog!

Wat wil je leren?