Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Bachata

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

35 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €35 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Bachata leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Bachata

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Bachata

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Bachata?

De gemiddelde prijs van lessen Bachata is €35.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Bachata nemen?

Met de hulp van een leraar Bachata kun je goed worden in Bachata.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Bachata volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Bachata aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Bachata meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Bachata bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Bachata?

Er zijn momenteel 20 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Bachata lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 20 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Bachata beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 5 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Bachata?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Bachata!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bachata: een misschien wel onvervangbare hulp!

Bachata les met een professional op dit gebied

Hou jij van dansen en wil jij je graag richten op het leren dansen van bachata? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over meerdere leraren die jou graag willen helpen met het leren dansen van bachata. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van bachata en dansen. Wij hebben leraren verspreid over verschillende delen van Nederland. Kom er snel achter welke leraren momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

 

De lessen waar jij naar zoekt

Bachata is een zeer populair Latijns-Amerikaans muziekgenre en dansstijl oorspronkelijk uit het Dominicaanse Republiek. De bachata dansstijl is vergelijkbaar met andere Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals salsa en merengue, maar het heeft zijn eigen kenmerken. Zowel de muziek als de dansstijl is in de laatste jaren zeer populair geworden over de hele wereld. Deze dans leren is zonder twijfel de moeite waard. Twijfel dus niet om je hierin te verdiepen en deze unieke dansstijl te leren.

 

Al onze bachata instructeurs zijn experts in het geven van danslessen en willen jou graag helpen met het leren dansen van bachata. Zij hebben veel cursisten geholpen met leren dansen en/of het verbeteren van hun skills. Alle cursisten die les hebben gevolgd met onze instructeurs bevelen het volgen van les met hen aan iedereen aan.

 

Bachata is een zeer goede workout. Bachata dansen is een goede manier om vet te verbranden en een goede conditie op te bouwen, het is een zeer intensieve dans met veel beweging. Tijdens het dansen gebruik je veel verschillende spiergroepen en je bent constant in beweging. Dit zorgt ervoor dat je vet verbrandt en je lichaam automatisch meer toon krijgt. Daarnaast is het super leuk om te leren, je zal veel plezier beleven tijdens het leren dansen. Onze leraren geven les op elk niveau, zowel aan beginners die nog weinig ervaring hebben met dansen tot gevorderde dansers. Naast bachata hebben veel van onze leraren ook kennis van dansen als salsa, paso doble, rumba, samba, zumba, tango, merengue, kizomba en reggaeton.

 

Vind een geschikte dansleraar bij jou in de buurt

Op Superprof hebben wij leraren verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt bachata dansleraren vinden van Amsterdam tot Zaandam, Leeuwarden, Uden, Tilburg, Utrecht, Almere, Heerlen, ’s-Hertogenbosch, Breda en meer plaatsen in Nederland. Zeer waarschijnlijk is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Om erachter te komen wie er beschikbaar zijn voor het geven van bachata lessen, kun je de naam van jouw woonplaats aangeven. Schrijf bovenaan deze pagina de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van bachata dansleraren die beschikbaar zijn voor het geven van lessen bij jou in de woonplaats of in de buurt van jouw woonplaats.

 

Bekijk de advertenties

Op de advertenties van onze docenten vind je alle informatie over hun lessen en over de leraren zelf. Je kunt informatie vinden over de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, hun achtergrond, de methodologie van hun lessen, aan wie zij lesgeven, hun prijs per uur en op welke locaties de lessen plaats kunnen vinden. Bekijk alle advertenties en lees alles goed door tot je een perfecte dansleraar vindt voor het geven van de lessen of cursus die jij nodig hebt.

 

Kun jij niet vinden waar jij naar zoekt of weet jij niet zeker of onze dansleraren jou kunnen helpen met het bereiken van een specifiek doel? Neem dan gerust contact op en laat weten waar jij naar zoekt. Stel alle mogelijke vragen die jij hebt. Ook kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een eerste proefles. Meerdere van onze leraren op Superprof bieden een eerste gratis proefles van een uur.

 

Volg je danslessen waar en wanneer het jou het beste uitkomt

Heb jij een specifieke locatie in gedachten of maakt het jou niet uit waar jouw lessen plaatsvinden? Op de advertenties van onze bachata leraren kun je zien op welke locaties hun cursus of lessen plaats kunnen vinden. Kijk of je een geschikte leraar kunt vinden en kijk op welke locaties hij of zij in staat is om les te geven. Als de leraar in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie, neem dan snel contact op.

 

Vergeet natuurlijk niet te vragen op welke dagen en tijden de leraar beschikbaar is. Kijk of zijn/haar beschikbare tijden overeenkomen met die van jou. Als jij een geschikte leraar hebt gevonden die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent, wacht dan niet langer en plan gelijk waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden.

 

Neem contact op met een door jou gekozen dansleraar

Je inschrijven voor het volgen van een danslessen en cursussen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken kun je zien welke dansleraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt, alle belangrijke informatie over hen en hun lessen lezen en contact opnemen. Lees alle advertenties en kijk of je een geschikte bachata dansleraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan via zijn of haar advertentie contact op.

 

Klik op ‘Boek een les’ op de advertentie van de door jou gekozen leraar en schrijf hem of haar een bericht. Laat hierin weten wat voor lessen jij nodig hebt, wat jouw dans niveau is, welke doelen jij wilt bereiken en wat jouw verwachtingen zijn. Alle cursussen die onze dansleraren bieden zijn van hoge kwaliteit, met wie jij ook beslist om je lessen of cursus te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een expert. Ga dus snel aan de slag en verdiep je in deze unieke stijl van dansen!

 

 

Wat wil je leren?