Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Biologie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 201 beoordelingen.

16 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €16 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Biologie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Biologie lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Biologie?

De gemiddelde prijs van lessen Biologie is €16.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Biologie nemen?

Met de hulp van een leraar Biologie kun je goed worden in Biologie.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Biologie volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Biologie aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Biologie meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Biologie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Biologie?

Er zijn momenteel 1272 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Biologie lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 1272 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Biologie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 201 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Biologie?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Biologie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Cursus Biologie in bij jou in de buurt via Superprof

Biologie leren met onze experts in Nederland

Wil je biologie leren en/of ben je op zoek naar een biologie cursus of bijles? Dan ben je hier bij het juiste adres! Wij beschikken over een grote hoeveelheid biologie docenten over heel Nederland. Onze biologie docenten kunnen je overal mee helpen, van het geven van biologie bijles, een uitgebreide biologie cursus, les op een niveau voor beginners, les op een niveau voor gevorderden, het geven van hulp aan mensen die extra kennis en informatie op willen doen over onderwerpen binnen de biologie, bijles aan leerlingen in het voortgezet onderwijs die biologie krijgen op het vmbo, havo of vwo, een cursus aan studenten die het vak biologie krijgen op school of een biologie opleiding of bachelor opleiding studeren op de mbo, hbo of aan de universiteit, les aan studenten die een master opleiding studeren aan de hogeschool of universiteit, hulp en begeleiding met onderzoek of medisch laboratoriumonderzoek, hulp aan mensen die werken in de biologie sector, een biologie cursus online, en veel meer.

Bedreven biologie docenten over heel Nederland

Je kunt waar je je ook bevindt in Nederland docenten vinden met veel kennis en ervaring op het gebied van biologie en alle gerelateerde onderwerpen. Al woon je bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht of Den Haag, zoek naar je locatie en je zult automatisch alle biologie docenten vinden die beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn, lees goed de profielen door en beslis met welke docent jij graag je biologie lessen of cursus wilt volgen. Je kunt zelf kiezen voor hoe lang je je lessen wilt volgen, of je maar een paar lessen wilt volgen of lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar of een jaar of zelfs voor langer dan een jaar.

Bijles biologie aan leerlingen en studenten in het onderwijs

Biologie is een van de belangrijkere vakken in het onderwijs. Het behoort tot een van de verplichte vakken in het voortgezet onderwijs. Leerlingen komen het vak biologie tegen zowel op het vmbo, havo als vwo. Veel studenten komen biologie ook tegen bij hun opleiding of studie in het hoger onderwijs. Veel opleidingen in het hoger onderwijs geven het vak biologie. Daarnaast zijn er veel studenten die kiezen voor het studeren van een opleiding binnen de biologie sector. Onze docenten van Superprof kunnen leerlingen en studenten overal mee helpen.

Populaire opleidingen binnen de biologie sector onder onze studenten zijn toegepaste biologie, biologie en medisch laboratoriumonderzoek, plantenwetenschappen, biologie en nanowetenschappen, life sciences, bio-informatica, biomedische technologie, moleculaire life sciences, biologie, voeding en gezondheid en psychobiologie. Daarnaast zijn enkele populaire master opleidingen environmental biology, molecular and cellular life sciences, neuroscience and cognition, science education and communication, earth, life and climate sciences, energy sciences, mariene wetenschappen, innovation sciences, earth surface and water science, kanker, stamcellen en ontwikkelingsbiologie en science and business management.

Volg je biologie cursus op de locatie naar keuze 

Je kunt aan de slag met je biologie cursus, bijles, hulp met je opleiding of studie of iets dergelijks op de locatie die jou het beste uitkomt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je cursus of bijlessen te volgen op de locatie van de biologie docent. Als je liever je cursus volgt bij jou thuis dan is dat ook mogelijk. Veel van onze biologie docenten staan ervoor open om les te geven bij jou thuis. Naast het volgen van een biologie cursus in Nederland op een fysieke locatie kun je ook aan de slag met je biologie docent online via de computer. Veel biologie docenten in Nederland zijn goed voorbereid en weten precies hoe zij een biologie cursus online moeten geven. Bekijk op de profielen van de biologie docenten op welke locaties zij in staat zijn om les te geven.

Start met je lessen op de meest flexibele tijden

Naast het volgen van een cursus op de locatie naar keuze kun je zelf kiezen op welke tijden je cursus plaats moet vinden. Al heb je alleen vrije tijd op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur, dan kun je er voor kiezen om aan de slag te gaan met je docent op deze tijden. Het is belangrijk dat je een biologie docent vindt die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent. Je kunt zoals we al zeiden ook kiezen voor hoe lang je je biologie cursus of bijles wilt volgen, misschien zoek je naar een paar lessen of lessen voor een paar weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Neem contact op met een leraar die jou interesseert en bespreek op welke tijden je lessen wilt volgen en voor hoe lang.

Ga zo snel mogelijk aan de slag!

Onze leerlingen waarderen ons enorm. We hebben van veel leerlingen experts gemaakt in diverse vakken en veel leerlingen en studenten geholpen met het begrijpen van lastige onderwerpen binnen allerlei vakken en het uiteindelijk kunnen behalen van hun diploma op school. We hebben over heel Nederland docenten voor alle vakken die er zijn, zoals bijvoorbeeld natuurkunde, economie, Engels, pianoles, en veel meer. Onze biologie docenten bieden allerlei soorten lessen en cursussen aan leerlingen van alle categorieën.

Al ben je op zoek naar biologieles, biologie bijles, een uitgebreide biologie cursus, les op een niveau voor beginners, les op een niveau voor gevorderden, een cursus en hulp aan mensen die extra kennis en informatie op willen doen over onderwerpen binnen de biologie, bijles aan leerlingen in het voortgezet onderwijs die biologie krijgen op het vmbo, havo of vwo, een cursus aan studenten die het vak biologie krijgen op school of een biologie studie of bachelor opleiding studeren op het mbo, hbo of aan de universiteit, les aan studenten die een master opleiding studeren aan de hogeschool of universiteit, hulp en begeleiding met onderzoek en medisch laboratoriumonderzoek, hulp aan mensen die werken in de biologie sector, een biologie cursus online, of iets dergelijks in Nederland, neem dan snel contact op met een of meerdere van onze biologie docenten bij jou in de buurt. Wacht niet te lang en ga vandaag nog aan de slag met je biologie cursus!

Wat wil je leren?