Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Biologie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 161 beoordelingen.

16 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €16

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen biologie online

Overleg met je leraar biologie en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen biologie online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

992 leraren bieden

online lessen biologie.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen biologie te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 992 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen biologie te geven ?

 

992 leraren biologie bieden aan om je te helpen met biologie.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 992 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen biologie?

De gemiddelde prijs voor online lessen biologie is 16 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar biologie
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren biologie krijgen?

Gemeten over een totaal van 161  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

992 leraren biologie  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Biologie - neem online lessen via Superprof in Nederland

Start zo snel mogelijk met je biologie cursus of bijles online!

 

Steeds meer leerlingen en studenten melden zich aan voor het volgen van online biologie lessen, bijles biologie online, een uitgebreide online biologie cursus, hulp met het opdoen van kennis en informatie over diverse onderwerpen online, een online biologie cursus gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs die het vak biologie krijgen op het vmbo, havo of vwo, les aan studenten in het hoger onderwijs die het vak biologie krijgen bij hun studie of bachelor opleiding op de mbo, hbo of universiteit, hulp aan studenten die een master programma studeren, hulp met het voorbereiden op een biologie examen, een cursus aan beginners die zich graag in de wereld van biologie willen verdiepen, etc. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Waar je ook naar op zoek bent, met onze online biologie docenten kun je aan de slag met de biologie les of cursus die jij nodig hebt online.

 

Biologie les aan leerlingen op school

 

Veel van onze leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van online biologieles zijn leerlingen en studenten die het vak biologie op school krijgen. Op de middelbare school is biologie een verplicht vak, leerlingen krijgen het vak biologie zowel op het vmbo, havo als vwo. Biologie is niet altijd een even gemakkelijk vak op school, veel leerlingen hebben moeite met dit vak en zoeken naar extra hulp. Elke biologie docent op Superprof helpt leerlingen graag met het leren begrijpen van dit vak.

 

Hetzelfde geldt voor studenten in het hoger onderwijs. Veel studenten die het vak biologie krijgen of een studie, een bachelor opleiding of master programma studeren in de biologie branche hebben vaak extra hulp nodig van een privéleraar. We beschikken over een grote hoeveelheid online biologie docenten die studenten overal mee kunnen helpen.

 

Populaire opleidingen binnen de biologie sector onder onze studenten zijn toegepaste biologie, biologie en medisch laboratoriumonderzoek, life sciences, bio-informatica, biomedische technologie, moleculaire life sciences, plantenwetenschappen, biologie en nanowetenschappen, biologie, voeding en gezondheid en psychobiologie. Populaire master opleidingen onder onze studenten zijn environmental biology, molecular and cellular life sciences, neuroscience and cognition, science education and communication, earth, life and climate sciences, energy sciences, mariene wetenschappen, innovation sciences, earth surface and water science, kanker, stamcellen en ontwikkelingsbiologie en science and business management.

 

Je kennis vergroten over biologie

 

Naast leerlingen en studenten die het vak biologie krijgen op school komen we veel te maken met leerlingen die biologie of gerelateerde onderwerpen willen leren om andere redenen. Dit kan gaan om het feit dat hun beroep dit vereist of omdat ze willen beginnen aan een nieuwe studie. Daarnaast komen we veel in contact met mensen die simpelweg geïnteresseerd zijn in biologie en graag extra kennis en informatie op willen doen of hulp nodig hebben met het uitvoeren van diverse onderzoeken. Onze biologie docenten kunnen leerlingen overal mee helpen.

 

Bespreek met je docent hoe lang je je lessen wilt volgen

 

Een groot voordeel van het volgen van biologie les online met een docent van Superprof is dat je zelf kunt kiezen voor de tijden waarop je je les wilt volgen. Al heb je alleen vrije tijd op bepaalde dagen in de week om een bepaald uur, dan is dat geen probleem. Je kunt gemakkelijk een biologie docent online vinden voor het volgen van les op de tijden die jou het beste uitkomen, al is dit op maandagochtend of zaterdagavond. Daarnaast kun je kiezen voor hoe lang je je online biologie les wilt volgen. Sommige leerlingen hebben niet meer dan een paar lessen nodig, andere leerlingen zoeken naar een biologie cursus voor een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Als je vragen hebt kun je gemakkelijk op de profielen van de docenten contact opnemen.

 

Volg je biologie les online

 

Op Superprof is er een grote hoeveelheid docenten die in staat zijn om online les te geven. Zij zijn goed voorbereid en weten precies hoe zij biologie les van hoge kwaliteit moeten geven. Naast biologie les online kun je er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met lessen met je docent op een fysieke locatie. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om biologie les te volgen bij jou thuis of thuis bij de docent. Als je fysieke lessen wilt volgen is het belangrijk dat je zoekt naar jouw locatie. Alle belangrijke informatie met betrekking tot de locaties waarop onze docenten in staat zijn om les te geven staat vermeld op de profielen.

 

Start zo snel mogelijk met je online biologie les!

 

Veel leerlingen en studenten hebben een enorme waardering voor Superprof. Onze docenten hebben van veel mensen experts gemaakt in biologie en veel leerlingen en studenten geholpen met het begrijpen van lastige onderwerpen, het behalen van goede cijfers en uiteindelijk het kunnen behalen van hun diploma. Wat je doelen ook zijn, onze biologie docenten kunnen je overal mee helpen.

 

Al ben je op zoek naar biologie les online, een uitgebreide online biologie cursus, biologie bijles online, hulp met het opdoen van kennis en informatie over diverse onderwerpen online, een online biologie cursus gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs die het vak biologie krijgen op het vmbo, havo of vwo, les aan studenten in het hoger onderwijs die het vak biologie krijgen bij hun studie of bachelor opleiding op de mbo, hbo of university, hulp aan studenten die een master programma studeren, hulp met het voorbereiden op een biologie examen, een cursus aan beginners die zich graag in de wereld van biologie willen verdiepen, of iets dergelijks, zoek dan niet verder. Bij ons kun je alle soorten online lessen en cursussen volgen gericht op biologie en alle gerelateerde onderwerpen. Lees alle profielen goed door en beslis met welke docent je graag aan de slag wilt. Wacht niet te lang en start vandaag nog aan je lessen!

Wat wil je leren?