Homepagina
Lessen geven

Bijles Biologie te nemen via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 63 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Biologie in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Biologie:

17 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

5 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Biologie reageren gemiddeld binnen 5 uur.

01

Vind jouw ideale leraar Biologie in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Biologie en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Biologielessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Biologie als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Biologie

Neem een Cursus Biologie

Ga aan de slag met een biologieleraar in Amsterdam

 

Biologie is de studie van het leven en alle levende organismen, hoe ze werken en hoe ze omgaan met de wereld om ons heen. De biologie bestudeert onder andere planten, dieren en microscopische organismen zoals cellen, virussen en bacteriën. Het is een van de meest belangrijke vakken op school, leerlingen krijgen biologie al zeer vroeg op de middelbare school, zowel op het vmbo, havo als vwo. Daarnaast is biologie een van de vakken die veel studenten krijgen in het hoger onderwijs. Biologie is een veel gekozen opleiding. Naast biologie als opleiding komen veel studenten het vak ook tegen in andere studies.

 

Biologie is een van de vakken die studenten regelmatig tegenkomen in hun studie of bachelor opleiding. Biologie is voor velen een van de meest fascinerende vakken, maar lang niet voor iedereen. Veel leerlingen en studenten hebben moeite met het vak biologie en hebben extra hulp nodig. Op Superprof beschikken we over een zeer groot aantal biologie docenten over heel Amsterdam, je zal ongetwijfeld een geschikte docent vinden. Als je niet in Amsterdam woont kun je ook naar een andere locatie zoeken, zoals bijvoorbeeld Utrecht, Wageningen of Leiden.

 

Alle soorten biologie bijlessen en cursussen in Amsterdam

 

Onze biologie docenten in Amsterdam geven biologie bijles en cursussen aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo, studenten die bezig zijn met een studie, een bachelor opleiding of master opleiding studeren, aan leerlingen die extra kennis op willen doen, leerlingen die nieuwe biologische kennis en vaardigheden willen leren, etc. Onze docenten in Amsterdam geven cursussen op een niveau voor beginners, op een niveau voor gevorderden, op een niveau voor mensen met veel ervaring en veel meer.

 

Onze biologie docenten in Amsterdam kunnen je ook helpen met het uitvoeren van bio onderzoek, science research en verschillende soorten begeleiding met je bachelor opleiding of master opleiding. Onze docenten in Amsterdam zijn in staat voor het geven cursussen voor een paar weken, maanden, cursussen voor een half jaar, een jaar en zelfs voor langer dan een jaar. Ga snel op zoek wie er allemaal beschikbaar zijn in Amsterdam.

 

Biologie in het onderwijs

 

De meeste leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van een cursus of bijles biologie zijn leerlingen en studenten in het onderwijs. Veel van onze leerlingen zitten op de middelbare school en hebben moeite met het vak biologie op het vmbo, havo en vwo. Veel leerlingen op het vmbo, havo en vwo krijgen biologie als een verplicht vak. Niet iedereen is voor dit vak weggelegd, veel leerlingen zoeken naar begeleiding. Naast leerlingen op het vmbo, havo en vwo komen we veel in contact met studenten in het hoger onderwijs. Zoals we al zeiden is biologie een van de vakken die veel voorkomt bij veel verschillende opleidingen. Veel studenten komen biologie tegen bij hun bachelor opleidingen op de mbo, hbo of universiteit. Biologie is voor velen een moeilijk vak in het onderwijs, onze leraren kunnen leerlingen overal mee helpen.

 

Onze docenten zijn experts op het gebied van biologie

 

Onze bio docenten in Amsterdam hebben veel kennis en ervaring op het gebied van biologie. Velen hebben een biologie bachelor opleiding gevolgd aan de hogeschool of universiteit en hebben veel werkervaring. Onze docenten kunnen leerlingen en studenten overal mee helpen, het maakt niet uit of je een leerling bent op het vmbo, havo of vwo, een student in het hoger onderwijs die een hbo opleiding volgt aan de hogeschool, een mbo opleiding, een bachelor opleiding of een master opleiding aan de universiteit. Je biologie docent zal je kunnen helpen om diverse biologische onderwerpen te begrijpen en je gemiddelde cijfer omhoog te halen.

 

Onze bio docenten geven niet alleen les aan studenten die biologie of een opleiding studeren waar biologie in voorkomt, veel van onze leerlingen zijn simpelweg geïnteresseerd in kennis opdoen en willen zich graag verdiepen in de wereld van biologie. Onze bio docenten kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie, alle biologische onderwerpen goed tot in de details uitleggen en al je vragen beantwoorden. Bekijk wie zich bevinden bij jou in de buurt, lees de profielen goed door en neem snel contact op. Het is belangrijk dat je start met een leraar die voldoet aan al jouw eisen en behoeften. Als je in het voortgezet onderwijs zit of een biologie opleiding studeert aan de hogeschool of universiteit, zoek een geschikte bio docent die je kan helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt.

 

Start waar en wanneer je maar wilt aan je biologie cursus in Amsterdam

 

Een van de grote voordelen van het volgen van je cursus biologie met onze leraren in Amsterdam is dat je wanneer je maar wilt je biologie cursus kan volgen op de plek naar keuze. Als je alleen de tijd hebt op een bepaalde dag in de week om een bepaald uur dan kun je ervoor kiezen om lessen te volgen op deze tijden. Je kunt ervoor kiezen om je bio lessen te volgen op de plek die jou het beste uitkomt, dit kan bij jou thuis of op de locatie van je docent. Als je je bio lessen liever online volgt dan is dat ook mogelijk. Wacht niet te lang en start met je les in Amsterdam of mogelijk ergens anders in Nederland, zoals in Groningen, Utrecht, Wageningen of Leiden.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je biologielessen!

 

Bekijk wie er allemaal beschikbaar zijn in Amsterdam en neem contact op met de bio docent die jou het meest interesseert. Al ben je op zoek naar cursussen aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo, cursussen aan studenten die bezig zijn met een studie, een bachelor opleiding of master opleiding studeren, les aan leerlingen en studenten die extra kennis op willen doen, les aan leerlingen die nieuwe biologische kennis en vaardigheden willen leren, cursussen op een niveau voor beginners, cursussen op een niveau voor gevorderden, cursussen op een niveau voor mensen met veel ervaring, hulp met het uitvoeren van bio onderzoek, science research, begeleiding voor een bachelor opleiding of master opleiding, of iets dergelijks, met onze bio docenten in Amsterdam is dit allemaal mogelijk. Op Superprof beschikken we niet alleen over docenten gespecialiseerd in biologie maar ook in andere vakken zoals wiskunde, informatica, Engels, natuurkunde en veel meer. Neem snel contact op en start vandaag nog aan je lessen!

FAQ

💸 Hoe prijzig is een biologie bijles in Amsterdam en de omliggende gebieden?

In Amsterdam is het gemiddelde tarief van bijles biologie per uur €17.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft het eerste uur gratis biologielessen.

 

Bekijk de tarieven van onze wiskunde leraren in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar in Amsterdam om een biologie cursus te geven?

In Amsterdam en de voorsteden zijn 63 privéleraren biologie beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun advertenties bekijken en de wiskundeleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw les uit ons aanbod van meer dan 63 biologieleraren.

💻 Kun je thuis via Skype of Zoom een cursus Biologie volgen via Superprof?

De meerderheid van de leraren Biologie verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Biologie te bekijken en online lessen te ontdekken.

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan biologieleraren is toegeschreven in Amsterdam?

Uit een steekproef van 10 aanbevelingen, raten leerlingen hun biologie docenten een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefoon of via mail tijdens werkdagen) als u opmerkingen heeft over onze diensten.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom privé biologielessen beginnen in Amsterdam?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom wiskunde ondersteuning zo gewild is.

 

Met de hulp van een wiskundedocent kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Alle wiskunde privé cursussen met een gecertificeerde privé leraar bieden je de gelegenheid de verschillende wiskundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé wiskundecursussen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een gecertificeerde leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of online lessen wilt volgen, selecteer je leraar en boek je lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat informatie uit te wisselen met je leraar om je biologieles te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw biologieleraar te vinden tussen 63 biologie leraren in Amsterdam.

 

Vind je wiskundeleraar