Homepagina
Lessen geven
alt_photo

Carmen

Geverifieerd lerarenprofiel

  • Uurtarief 23€
  • Reactietijd 24h
  • Aantal studenten 13
Bekijk de spaans leraren
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

¡Hola! Leer Spaans met Carmen: gediplomeerd docente (native speaker) met 15 jaar ervaring

Over deze les

Hola! Ik ben Carmen en ik woon nu 5 jaar in Nederland.

Ik ben een gediplomeerd (native speaker) docente Spaans. Ik heb 15 jaar internationale ervaring met het geven in lessen van allerlei niveau's, vooral aan universitaire studenten, voor middelbare onderwijs en voor bedrijven. Ik kan lessen geven in het Spaans natuurlijk, maar ok in het Engels, Frans, Italiaans en een beetje in het Nederlands.

Het belangrijkste voor mij is om te weten wat je behoeften zijn. Wil je Spaans leren voor je werk? ... of misschien omdat u naar Spanje of Latijns-Amerika wilt reizen? Heb je een goede basis, maar wil je je Spaans verbeteren?

Wat je behoeften ook zijn, ik plan een gepersonaliseerde les voor jou. Vanaf de eerste dag spreken we Spaans en ik zal proberen de grammatica zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken!

Hoewel ik met verschillende materialen werk, gebruik ik het boek "Las claves del nuevo DELE" als basis voor mijn lessen. Vóór elke sessie zal ik je de benodigde materialen sturen en aan het eind stuur ik je een reeks oefeningen zodat je kunt oefenen wat je hebt geleerd.

Ik werk graag via Skype. Het is handig voor zowel docent als studenten, omdat je de les thuis, op kantoor of op een andere plaats op het meest geschikte moment voor je kunt volgen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen als u meer informatie nodig hebt, ik zal u graag helpen!

¡Hasta la vista!

onderwerpen

  • Spaans
  • Spreekvaardigheid - Spaans
  • Vocabulaire - Spaans
  • +2

    Luistervaardigheid - Spaans

    DELE

talen

  • Frans
  • Engels
  • Spaans
  • +2

    Italiaans

    Nederlands

niveaus

  • Basisschool
  • VMBO
  • HAVO
  • +3

    VWO

    Ander taal niveau

    Kind

Over Carmen

WERKERVARING
GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS (native speaker)
Babelia Linguistic Services - Eindhoven - December 2015 tot heden

Spaanse les door een enthousiaste native speaker uit Spanje.
Ik ben een gediplomeerd docente Spaans en heb 15 jaar internationale ervaring met het geven in lessen van allerlei niveau's. Vanaf de eeste les spreken wij Spaans.

Ik geef privé-les via Skype, lessen voor bedrijven, Spaans op reis, conversatie en grammatica. Beginners, gemiddeld en hoog niveau zijn welkom.

GEDIPLOMEERD, DOCENTE SPAANS -Ministere de l'Education Nationale (Frankrijk) - September 2005 tot Februari 2012

Gediplomeerd docente Spaans in de volgende Franse openbare scholen:
Collège du Crés ( Le Crés, Hérault)

Lycée du Pic Saint Loup (Saint Clément de Rivière, Hérault)
Collège Jean Jacques Rousseau (Argenteuil, Val d'Oise)

TAALASSISTENT (SPAANS) - Université Paul Valéry - Montpellier, Frankrijk - September 2001 tot Augustus 2003
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in Université Paul Valéry (Montpellier III) in Frankrijk. Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten

TAALASSISTENT (SPAANS) - University College Cork (Ireland) - Cork - September 1999 tot Augustus 2001
Ik werkte als een taalassistent voor de Spaanse afdeling in University College Cork (Ierland). Ik gaf conversatielessen aan bachelorstudenten.

OPLEIDING

CAPES D'ESPAGNOL (Nationale Examen voor Leraren, specialiteit: Spaans) - Université Paul Valéry, September 2004 tot juni 2005.
MA in APPLIED LINGUISTICS - University College Cork,2002

CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH - Cambridge University
1998

UNIVERSITAIR DIPLOMA in ENGELSE TAAL EN LETTERKUNDE - La Coruña University - La Coruña (Spanje) september 1992 tot juni 1997

LINKS:
(Opgeslagen informatie) (Opgeslagen informatie)

CERTIFICATEN/LICENTIES
CAPES d'espagnol

De CAPES d'espagnol is de Nationale Examen voor Leraren in Frankrijk (specialiteit: Spaans)
Met dit diploma kan Spaans worden onderwezen in openbaar middelbare onderwijs.

Tarieven

pakketten

  • 5u: 115€
  • 10u: 230€

webcam

  • 23€/u

Vind je leraar Spaans; 1083 leraren beschikbar

  • Leer Spaans met Valentin en ontdek de Spaanse taal en cultuur op een leuke manier

    Valentín

    Eindhoven

    5 (10 beoordelingen)
    • 25 €/u
    • 1uur gratis
  • Mijn naam is Lourdes en Ik kom uit Spanje. Als je ben geïnteresseerd om Spaans lessen te volgen, kun je met me contact opnemen om een proef les te hebben. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven

    Lur

    Eindhoven

    5 (8 beoordelingen)
    • 35 €/u
    • 45min. gratis
  • Afgestudeerde student (HBO) met verschillende buitenlandervaringen deelt passie voor Spaans met leuke en leerzame lessen

    Danny

    Eindhoven

    5 (6 beoordelingen)
    • 19 €/u
    • 1uur gratis
  • Native Spanish with higher master's studies. Experience with reinforcement classes in children and adolescents, but also with skills to teach Spanish to adults

    Leticia

    Eindhoven

    5 (5 beoordelingen)
    • 18 €/u
    • 1uur gratis
  • Havo studente die goed is in talen en (beginnend) Spaans kan lesgeven

    Melanie

    Eindhoven

    5 (2 beoordelingen)
    • 30 €/u
    • 1uur gratis
  • Laat mij de Spaanse vuur uit jezelf toveren! Een mooie basis van grammatica & spraak, misschien ook danspasjes

    Christina Quezia

    Eindhoven

    5 (1 beoordelingen)
    • 25 €/u
    • 1uur gratis
  • Spaans docent in Eindhoven, bijles middelbare school, privé les, DELE exam, A1, A2, B1, B2

    Ines

    Eindhoven

    • 20 €/u
    • 1uur gratis
  • Afgestudeerd docent Spaans biedt privéles en lessen aan scholen (MBO, middelbaar onderwijs). Regio Eindhoven

    Monique

    Eindhoven

    • 25 €/u
    • 45min. gratis
  • Bijles Spaans in Eindhoven voor de onderbouw middelbare school door een toekomstige Spaans docent

    Mila

    Eindhoven

    • 10 €/u
    • 1uur gratis
  • Leuke, interactieve Spaanse les voor jong en oud! Spaans leren is guay!

    Alvaro

    Eindhoven

    • 21 €/u
    • 1uur gratis
  • Learn spanish easily and in the fun way.You will be looking forward your spanish class every week

    Alba

    Eindhoven

    • 20 €/u
    • 1uur gratis
  • Ervaren innovatieve talendocent kan iedereen Spaans leren op een leuke maar toch leerzame manier

    Pim

    Eindhoven

    • 20 €/u
    • 1uur gratis
  • Spaanse, gepassioneerd over haar taal, dat vind dat leren altijd plezierig moet zijn! Met een communicatieve aanpak en veel leuke oefeningen gaan we veel Spaans vanaf de eerste dag op een plezierige m

    María

    Eindhoven

    • 24 €/u
    • 1uur gratis
  • Native speaker met achtergrond in Communicatie en HBO niveau geeft prive les Spaans.

    Patricia

    Eindhoven

    • 25 €/u
    • 30min. gratis
  • Certified Spanish teacher from Murcia, a lovely city in the south of Spain. I have worked in Spain, Poland and Turkey for +5 years. Online and face to face lessons.

    Virginia

    Eindhoven

    • 25 €/u
    • 1uur gratis
  • Moedertaalspreker Spaans geeft les op havo-vwo niveau omgeving Tiel en Eindhoven

    Isabella

    Eindhoven

    • 20 €/u
    • 1uur gratis
  • Lerares Spaans geeft les, bijles, conversatie en vakantiegericht Spaans in Eindhoven en omgeving

    Rosa Mary

    Eindhoven

    • 30 €/u
    • 30min. gratis
  • Let´s learn spanish in a fun environment, train the different skills.

    Beatriz

    Eindhoven

    • 18 €/u
    • 1uur gratis
  • Spaanse les met een native docent in eindhoven. lessen uitgelegd in het Engels

    Aura

    Eindhoven

    • 18 €/u
    • 1uur gratis
  • Spaans privé les, mogelijkheid tot lessen zowel individueel als ook in groepsverband.

    Gokce

    Tilburg

    • 18 €/u
    • 1uur gratis
  • Bekijk meer leraren