Homepagina
Lessen geven
Eindhoven 
Eindhoven 
 • (9 beoordelingen)
I
Inez
« Valentín komt uit Spanje en woont al weer een aantal jaar in... Lees meer »
I
Inez
« Valentín komt uit Spanje en woont al weer een aantal jaar in Nederland. Zijn lessen zijn heel fijn, voor zowel beginners als gevorderden. Hij kan goed en helder uitleggen (ook in het Spaans), geeft leuke lessen en is heel ontspannen tijdens de les. Kortom: een goede en leuke manier om je Spaans (verder) te ontwikkelen! »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Valentín
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Leesvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Examentraining Spaans
 • DELE
Niveaus
 • Alle niveaus

Leer Spaans met Valentin en ontdek de Spaanse taal en cultuur op een leuke manier

Methodologie

Leuke en onderhoudende lessen met spelletjes en veel mondelinge interactie!

Ervaring

Hallo allemaal! :o)

Ik ben Valentín Giner, Spaans docent sinds 2012. Als je Spaans wilt leren voor je werk, voor je vakantie, omdat je een huis in Spanje hebt gekocht of omdat je een toekomstige Erasmus student bent, neem dan contact met mij op via e-mail (Opgeslagen informatie) of telefoonnummer (Opgeslagen informatie). Ik kan je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Ik ben ook coach geaccrediteerd door het Instituto Cervantes voor de DELE examens.

Thuis beschik ik over een aparte lesruimte waar we kunnen oefenen met audio en video. Lessen op lokatie (thuis/werk) zijn ook mogelijk, net zoals het volgen van lessen online.

Tarieven

Reiskosten : 10€
Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 180€
Lessen aangeboden door Valentín
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Leesvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Examentraining Spaans
 • DELE
Niveaus
 • Alle niveaus

Valentín's achtergrond

- Afgestudeerd in vreemde talen: Gespecialiseerd in Spaans en Arabisch aan de Universiteit van Alicante.
- Deelnemer en medewerker aan de COSER (Corpus Oral y Sonoro del Español Rural) onder toezicht van de professor en lid van de Real Academia Española de la Lengua Inés Fernández Ordoñez.
- Deelnemer en medewerker aan het Centrum Project van het Cervantes Instituut van Oran:
"Plan voor de verbetering van expressie en interactie
mondeling".
"Plan voor de verbetering van de geschreven expressie".
- Deelnemer aan de "Opleiding om les te geven op niveau A Spaans in de omgeving van het CEFR (2012)".
- Deelnemer aan de cursus "Initiatie voor leraren Spaans als vreemde taal".

De 9 beoordelingen over Valentín
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

9 aanbevelingen

I
Inez

Valentín komt uit Spanje en woont al weer een aantal jaar in Nederland.
Zijn lessen zijn heel fijn, voor zowel beginners als gevorderden. Hij kan goed en helder uitleggen (ook in het Spaans), geeft leuke lessen en is heel ontspannen tijdens de les. Kortom: een goede en leuke manier om je Spaans (verder) te ontwikkelen!

A
Alain

Valentín is een erg prettige docent die de tijd neemt om uit te leggen. De sfeer is goed en de lessen leuk. En hij is een 'native spreker' wat natuurlijk sowieso de aanbeveling verdient.

B
Bonnie

Valentín is een super leuke leraar Spaans die mij les gaf op Fuentes. Doordat hij tijdens de les Spaans spreekt zorgt hij ervoor dat je in een sneller tempo de taal leert kennen. Hij doet dit echter op een niveau dat goed bij je past. Zijn lessen zijn duidelijk, goed gestructureerd, maar vooral ook informeel en interactief. Daarnaast zorgt hij voor een gezellige sfeer in de les. Een fijne docent!

B
Bridget

Valentin is een toffe docent die heel informeel met zijn studenten om gaat. Ik heb Spaanse les bij Fuentes gevolgd die hij gaf. Hij zorgde ervoor dat ik leerde én een gezellige avond had. Dankjewel! :)

C
Chantal

Ik heb les gehad van Valentín toen ik één van de spaanse taalcursussen volgde bij Fuentes in Eindhoven. 1Valentín heeft mij erg geholpen om mijn Spaanse taalkennis te vergroten. Het feit dat hij vrijwel alleen maar spaans spreekt tijdens de lessen was daarbij heel hulpvol. Op die manier wordt je als het ware gedwongen om spaans te spreken en leer je uiteindelijk ook sneller. Hij had altijd veel geduld tijdens de lessen en vond het nooit erg om bepaalde dingen meerdere malen uit te moeten leggen. Daarnaast geeft hij een eigen draai aan zijn lessen door eigen materiaal in te brengen en heeft hij een erg open houden wat het makkelijker maakt om hem te benaderen. Ik heb het gevoel dat Valentín er altijd alles aan wil doen om zijn studenten vooruit te helpen en dat waardeer ik heel erg. Daarnaast straalt hij rust uit en creëert hij een comfortabele en fijne sfeer tijdens de lessen. Hij was ook nooit te beroerd om na de les of via de mail extra vragen te beantwoorden. Ik ben er van overtuigd dat Valentín studenten van verschillende niveaus uitstekend kan helpen om hen de spaanse taal bij te brengen.

L
Lieke

Wij hebben heel fijne Spaanse les van Valentín gehad. Hij legt alles goed en rustig uit en kan ook veel vertellen over het land en de cultuur. Het waren ook heel gezellige lessen. Valentín zorgt voor een goed sfeer.

T
Tineke

Ik heb meerdere Spaanse cursussen mogen volgen bij Valentín, in Tilburg bij Fuentes. Valentín creëert een prettige en relaxte sfeer in zijn lessen en spreekt alleen Spaans tegen de cursisten. Dit prikkelt en stimuleert je om steeds weer alles toe te passen wat je hebt geleerd en dat wat je nog niet weet, kent of kunt je zo snel mogelijk eigen te maken. Valentín zorgt voor afwisseling in zijn lessen en besteedt aandacht aan zowel het zoveel mogelijk uitbreiden van de woordenschat als aan het schrijven, luisteren en spreken. Hij leert je van de Spaanse taal te houden en van het land.
Es un buen profesor

E
Efi

Valentin is een super gemotiveerde, geduldig, slim en efficiënte leraar. Hij begrijpt wat elke student nodig heeft om beter te worden en zorgt ervoor dat hij/zij dat ook krijgt. Hij is zeer serieus over Spaans maar zijn lessen zijn nooit saai, ze zijn juist creatif en leuk!

B
Ben

Ik heb 2 keer begeleiding gehad van Valentín. Curses 2 en 3 Spaans voor beginners bij Fuentes in Eindhoven. Ik ben erg tevreden met de manier van les geven door Valentín. Hij spreekt eigenlijk alleen maar spaans en dus ben je gedwongen goed te luisteren. Omdat zijn Nederlands niet zo goed is vroeg hij ons altijd in het spaans te antwoorden. Ik heb veel geleerd van hem. Hij gaat gemakkelijk om met de groep en de sfeer was dan ook beide keren prima. Ik ben nog steeds enthousiast bezig met het leren van Spaans. Ondertussen op A2 niveau. Muchas gracias, Valentín, por las grandes lecciones.

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Leesvaardigheid - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Schrijfvaardigheid - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
Mijn naam is Lourdes en Ik kom uit Spanje. Als je ben geïnteresseerd om Spaans lessen te volgen, kun je met me contact opnemen om een proef les te hebben. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven
25€
Lur
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas me aan de behoeften van elke cursist aan. Communicatie is erg belangrijk voor mij. Ik besteed speciale aandacht aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
¡Hola! Leer Spaans met Carmen: gediplomeerd docente (native speaker) met 15 jaar ervaring
23€
Carmen
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Hola! Ik ben Carmen en ik woon nu 5 jaar in Nederland. Ik ben een gediplomeerd (native speaker) docente Spaans. Ik heb...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Havo studente die goed is in talen en (beginnend) Spaans kan lesgeven
30€
Melanie
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

We kunnen samen naar de onderwerpen gaan kijken en kijken wat je lastig vindt. Hier kunnen we aan gaan werken. Let op, ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Ervaren innovatieve talendocent kan iedereen Spaans leren op een leuke maar toch leerzame manier
20€
Pim
1e les gratis!

Afhankelijk van het soort student bedenk ik aansprekende lesplannen die aansluiten bij de leerdoelen en daarmee zorg ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Spaanse, gepassioneerd over haar taal, dat vind dat leren altijd plezierig moet zijn! Met een communicatieve aanpak en veel leuke oefeningen gaan we veel Spaans vanaf de eerste dag op een plezierige m
24€
María
1e les gratis!

Ik gebruik de communicatieve aanpak met taakgerichte werkvormen en betekenis vol oefeningen. Georiënteerd om de verbetering...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Let´s learn spanish in a fun environment, train the different skills.
20€
Beatriz
1e les gratis!

My lessons are based on the high levels of motivation and practical daily rotuine activities in the language. The main key...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Laat mij de Spaanse vuur uit jezelf toveren! Een mooie basis van grammatica & spraak, misschien ook danspasjes
25€
Christina Quezia
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Tijdens onze eerste ontmoeting stellen we jouw leerdoel op en oefenen we meteen de basis, waaronder tellen tot 100 en het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Bijles Spaans in Eindhoven voor de onderbouw middelbare school door een toekomstige Spaans docent
10€
Mila
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven differentieert per persoon. Ik probeer vooral te helpen met waar mijn leerling vast loopt en of...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Afgestudeerd docent Spaans biedt privéles en lessen aan scholen (MBO, middelbaar onderwijs). Regio Eindhoven
25€
Monique
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven hangt af van de vraag. Ik vind het belangrijk te kijken naar wat iemand nodig heeft en welke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Spaans docent in Eindhoven, bijles middelbare school, privé les, DELE exam, A1, A2, B1, B2
20€
Ines
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dialogen maken, woorden leren en grammatica. Ik behandel het onderwerp op een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Spaans privé les, mogelijkheid tot lessen zowel individueel als ook in groepsverband.
18€
Gokce
1e les gratis!

leerlinggericht, gericht op de behoeftes van de leerling.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Een native speaker Spaans, die gecertificeerd is in de Spaanse taal op C2-niveau door DELE en meer dan 1000 studenten op elk niveau heeft lesgegeven, zal Spaans lesgeven.
20€
Alexander
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Deze docent, die ook lesgeeft aan de Internationale Spaanse Universiteit, zal een op maat ontwikkeld lesprogramma gebruiken...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Den Haag
Wil je op je eigen tempo Spaans leren? Dat kan, individueel of samen met een vriend(in), collega of partner!
18€
Reynaldo
1e les gratis!

Ik maak Spaans leren effectief, leuk en makkelijk. Ik ben jouw ‘coach Spaans’ want we werken samen om de taal te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Native Spaanse leraar. Ik kom uit Spanje.Spanish qualificated ELE teacher. Madrid - Valencia - Barcelona. ELE qualificated.Experienced trainer for DELE, EPSO exams. •	All CEFR levels, A, B, C
22€
Lola
 • (9 beoordelingen)
1e les gratis!

Skype class specialist. I analyze how every student learns and I adapt the method to this person or group in particular....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
(Fun) Spanish lessons with highly qualified native speaker. All levels, both individual and group lessons.
22€
Cristina
 • (19 beoordelingen)

I normally use the communicative approach, to allow the students to explain themselves and communicate in the target...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Polyvalent joyful Spanish space, any level for any exam, practice or training.
15€
Esly
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

Feel, Think, Do. I believe that feeling and enjoying is what ignites and keeps you Up and Running and wake for any topic or...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Native Spanish speaker teaches skills to develop your level of writing, speaking and vocabulary, also preparation of exams in Amsterdam
15€
Ignacio
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

I adapt my way of teaching to each student. I'm flexible with my schedules and I also answer questions at any time through...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Lyon 9e, Frankrijk
SPAANS met gecertificeerde Mexicaanse leraar en met meer dan 6 jaar ervaring - Skype-lessen op afstand voor alle niveaus - Dynamische lessen aangepast aan uw doelen
30€
Nuri
 • (87 beoordelingen)
1e les gratis!

¡Hola! Mi nombre es Nuri. Soy mexicana y mi pasión es la enseñanza: me gusta compartir mi lengua y mi cultura materna....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Zuidamerikaanse taaldocente geeft Portugees of Spaans voor kinderen en volwassenen op elk niveau!
20€
Tania
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk eerst wat de leerling brengt en daarmee gaan wij aan de slag. Ik gebruik meestal een boek, muziek, spelen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 30€ 18€
5 uur 90€ 140€ 90€
10 uur 180€ 280€ 180€
Boek een les