Homepagina
Lessen geven
Hengelo 
Hengelo 
 • (8 beoordelingen)
A
Aniek
« Perfect! Hallo elana, Aniek was erg blij met jouw eindelijk begon ze Engels te... Lees meer »
A
Aniek
« Perfect! Hallo elana, Aniek was erg blij met jouw eindelijk begon ze Engels te snappen. Je had veel geduld en legde alles opnieuw uit net zo lang tot ze het snapte. Jammer dat je stopt. Als je toch weer begint horen we het graag. Ze wil ook nog graag bijles voor het examenjaar. »
25€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Elena
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

1e graads bevoegd docent Engels en CELTA gecertificeerd (Pass B) geeft lessen aan groepen en individuen, zowel particulier als via het schoolsysteem, ook voor bijlessen op alle niveaus.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is gebaseerd op de gewenste waardigheden die de cursist/leerling wilt graag behalen. Het gevoel moet wederzijds zijn in de eerste instantie na het intakegesprek. Daarna in overleg passen wij de optimale methode die bij de cursist/leerling de beste resultaten zou opleveren.

Ervaring

Na het succesvol afronden van de Cambridge CELTA cursus in Amsterdam bestaande uit 126 intensive lesuren en 6 beoordeelde uren van praktijklessen, heb ik mijn certificaat met Pass B behaald. Daarnaast heb ik mijn diploma in het geven van Engelse les met eerbetoon in Rusland behaald. De sfeer welke ik probeer te creëer is erg gemoedelijk, daarmee ontwikkeld men de benodigde skills en beleeft meer plezier tijdens het leerproces.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Lessen aangeboden door Elena
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Elena's achtergrond

Cambridge CELTA certificate (Pass B). Teaching degree (with honors) in English language and literature (Univerisity of Kaliningrad, Russia), certified to teach English in The Netherlands to YL (all schools) and adults.

De 8 beoordelingen over Elena
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
A
Aniek

Perfect! Hallo elana, Aniek was erg blij met jouw eindelijk begon ze Engels te snappen. Je had veel geduld en legde alles opnieuw uit net zo lang tot ze het snapte. Jammer dat je stopt. Als je toch weer begint horen we het graag. Ze wil ook nog graag bijles voor het examenjaar.

Reactie van Elena

Het was erg aangenaam om bijlessen Engels aan Aniek te geven. Haar minder sterke punt was om de grammatica in de praktijk toe te passen. Wij hebben de Engelse tijden goed in beeld gebracht en ermee geoefend om zodoende een betere overzicht van de toepassingsmogelijkheden te verkrijgen. Ga zo door, Aniek! Jij kunt het! Heb meer vertrouwen in jezelf en de rest komt! Groetjes, Elena

N
Nikki

Perfect! Meteen een reactie op mijn aanvraag. Tijdens de lessen had ik zelf ook inspraak in wat ik verwachte en wat mijn doelen waren. Dit was heel fijn! Ze keek niet alleen naar wat ik fout had gedaan maar ook naar de oorzaak van deze fout. Hier kreeg ik dan uitleg bij waardoor ik zo mijn Engels kon verbeteren. Er was goed contact en niets was te veel.

Reactie van Elena

Na onze eerste lessen merk ik veel toewijding en motivatie. Daarnaast is Nikki erg georganiseerd. Zij heeft tijdig contact met mij gezocht om voor te bereiden op haar Certificate in Advanced English. Zij weet haar minder sterke punten en wij zijn doelgericht mee aan de slag gegaan. Ga vooral zo door, Nikki! Jij ben goed op weg!

6 aanbevelingen

K
Karina

Ik heb sinds kort heel intensief les van Elena. Zij legt dingen ontzettend goed uit. Ze is erg geduldig, altijd behulpzaam en professioneel.  

Bij haar voel je haar passie om in haar leerlingen het beste boven te willen halen. Het lijkt  alsof nu in een keer alles vanzelf gaat. Ik ga elke dag vooruit. 


Ze heeft haar lessen altijd grondig voorbereid. 

Ook als mens is zij lief en aardig.

Kijk altijd weer uit naar de volgende les.


Een lerares die ik van harte kan aanbevelen als je Russisch wil leren.
Groetend

KarinaS
Steven

Ik heb sinds een maand les van Elena. Op een hele fijne en proactieve manier geeft zij les..Wat mij opvalt dat Elena vrij snel weet wat bij je past en in hoeverre de lesstof voor je leerbaar is Elena levert echt maatwerk en is daarnaast ook prettig in omgang. ik vind dan ook dat zij de titel van SuperProf verdient. Afz.Steven

P
Paula

Afgelopen 2 jaar heb ik Elena leren kennen als een uitstekend persoon. Elena is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment tijdens haar lessen en is daarbij rustig en prettig in de omgang. Heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren. Ik volg bij Elena een curssus Engels en zie al na twee lessen goede vooruitgang.

A
Anatoliy

I'm 59 and studying language now is not the same as when I was young. Unfortunately, I didn’t study English at school, but in my work (IT) I dealt with the documentation in English for many years. I have some vocabulary (technical lexica) and some grammar understanding. But I have significant problems understanding spoken English and I don’t have speaking practice.
I've just finished the course of English and Elena was my teacher. I didn’t expect studying to bring a pleasure. The lessons were dynamic and interesting. We had a lot of practices and all that we learned, immediately tried to apply in conversations with other students. Elena was always ready to answer any questions and provided additional explanations if we didn’t understand something at the first go. Elena always tried to convey information in the most accessible form, for example, using printouts, pictures, etc.
Thus, the information is better remembered, the vocabulary expands and conversational skills are improving. As a result, two hours fly by unnoticed, but at the same time with benefit. A wonderful friendly atmosphere is in the classroom. It's very pleasant to notice your own progress in the language, there is an interest and a motivation to improve further.
I highly recommend this teacher!

Gerald

Elena is een echt warm mensen mens, en zeer gemotiveerd je bij te scholen in de Engelse taal. Ze heeft de eerste graads bevoegdheid en haalt enorm veel plezier uit het ophalen van je niveau en daarmee je resultaten. Ze geeft les aan zowel kinderen als volwassenen en op verschillende niveau’s. Ze heeft aan de dochter van een goede vriendin les gegeven en die heeft haar cijfers fantastisch opgehaald. En niet minder belangrijk: er erg van genoten!

L
Lotte

Hele fijne bij les van Elena gehad! Ik ben zelf niet echt een held in Engels, het hele jaar door heb ik geen enkele voldoende gehaald. Voor mijn laatste toets heb ik bij les gekregen. Tijdens de bijles hebben we veel aandacht gestoken in het lezen van verhaaltjes en daar de juiste antwoorden bij te vinden. Op de toets ging het super goed ik kwam met een 7,5 thuis. Met dank aan Elena!!

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Engels. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Leesvaardigheid - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Hengelo
Taalles- en Tennisleraar in Hengelo en omgeving met specialisaties in Nederlands, Portugees en Engels en Mentale Coaching
40€
Ivo
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat de leerling al weet. Van daaruit bouw ik het uit door middel van het leren met plezier. Wat is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
WO student PSYCHOLOGY geeft bijles Engels! Middelbare school engels afgerond en Cambridge proficiency diploma
12€
Rebecca
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Bij mijn bijles wil ik mij vooral focussen op de doelen die een leerling voor ogen heeft en naar deze doelen toewerken. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Borne
Ervaren Privé docent voor MBO, HBO en Universiteit Engels, Nederlands en projectbegeleiding
25€
Anka
1e les gratis!

Vooral met plezier, mijn doel is altijd om leren leuk te maken. Tot nu toe komt iedereen hier met plezier en help ik ook met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Borne
Vwo scholier les geeft in luisteren, lezen, schrijven en grammatica van engels.
15€
Robin
1e les gratis!

Ik probeer mensen die moeite hebben met Engels te helpen doormiddel van het uitleggen en behandelen van het onderwerp waar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oldenzaal
Gecertificeerd docent Engels, Nederlands en journalistiek geeft met plezier (bij)les in Twente
25€
Monique
1e les gratis!

Leren gaat moeiteloos wanneer het leuk is. En hoewel regels zeker houvast bieden om een taal onder de knie te krijgen, zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
Middelbare scholier en ik zit in 5VWO De vakken waar ik goed in ben zijn Engels, Frans en biologie.
10€
Maria
1e les gratis!

Zelf bekijk ik eerst waar het probleem zit en waar de leerlingen vast lopen en waar het bij toetsen slecht gaat. Vervolgens...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
HBO student 1e jaar, Docent Engels 2e graads aan de hogeschool Arnhem & Nijmegen
20€
Mees
1e les gratis!

Mijn methode van les geven is erg vrij, ik geef les aan de hand van de behoeftes van de persoon.

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Hengelo
Bevoegd docente Engels met 10 jaar ervaring wil je verder helpen! Dyslexie, examentraining, Cambridge, hoger cijfer, spreekvaardigheid, leerstrategieën etc. Veel humor. We komen er samen wel uit
20€
Sanne
1e les gratis!

Ik probeer de lessen leuk te maken door je goed te leren kennen en aan te sluiten op wat je al kunt. Soms is het nodig om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
HBO Student IBL (International Business and Languages) ondersteunt je graag bij het leren van talen en/of marketing gerelateerde onderwerpen
15€
Gianluca
1e les gratis!

Ik ben erg gesteld op persoonlijke ontwikkeling en krijg er echt energie van als ik iemand wat kan bijbrengen. Ik wil graag...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
MBO student geeft bijles engels op mbo (1,2,3&4) en vmbo niveau
15€
Kimberly
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is vrij maar ook streng. Ik wil graag dat mijn studenten het halen maar op hun eigen manier. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oldenzaal
MSc. met ervaring als promovendus (PhD student) geeft les in (academisch) engels schrijven
18€
Judith
1e les gratis!

Ik probeer er altijd voor te zorgen dat mijn begeleiding zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de student. Vandaar dan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
WO, civiele techniek student heeft englese lessen aan studenten/leerlingen die hun engelse taal willen verbeteren
20€
Mostafa
1e les gratis!

My lessons are going to focus on your unconscious learning process, this will give you the ability to argue whatever u want...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Eerstegraads Docente Engels (PhD) les in o.a. IELTS, IB, IBDP, IGCSE en TOK, Omgeving Enschede
50€
Emine
1e les gratis!

Ik heb een innovatieve lesstijl, waardoor lessen met mij nooit saai zijn.

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.