Homepagina
Lessen geven
Delden 
Delden 
 • (1 beoordeling)
A
Anneke
« Britt is voor mij een fantastische leraar geweest. Ik ken haar van... Lees meer »
A
Anneke
« Britt is voor mij een fantastische leraar geweest. Ik ken haar van school, waar ze mij door wiskunde heen heeft gesleept. Zonder haar hulp en uitleg had ik mijn wiskunde examen nooit gehaald. Docenten op school hebben vaak de neiging om alles veel te moeilijk te maken en Britt weet heel goed hoe ze alles op zo'n manier kan uitleggen dat het te begrijpen is. Dat heeft ze voor mij vaak gedaan. Ik kan haar dus zeker aanraden, omdat ze heel begripvol en behulpzaam is en weet waar ze het over heeft! »
15€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 18u
Lessen aangeboden door Britt
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Neurowetenschap
 • Paramedisch
Niveaus
 • Alle niveaus

Student ergotherapie geeft neurologie en anatomie bijles op HBO niveau voor paramedische studenten

Methodologie

Bij mijn uitleg help ik niet met dingen letterlijk in je hoofd stampen, maar probeer ik aan te leren hoe je verbanden kunt zien, waardoor het leerwerk zelf enorm afneemt. Mijn lessen zijn gebaseerd op de logica van het menselijk lichaam en ik kijk hierbij wat jij het prettigst werken vindt.

Ervaring

Als student ergotherapie heb ik veel lessen neurologie gehad en mijn cijfers voor tentamens liggen altijd rond de 9. Als medestudenten de stof niet begrepen, heb ik vaak extra uitleg gegeven aan individuele personen en in kleine groepjes. De mensen die ik uitleg over neurologie en aanverwante onderwerpen heb gegeven, hebben tot nu toe hun tentamens altijd gehaald.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Lessen aangeboden door Britt
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Neurowetenschap
 • Paramedisch
Niveaus
 • Alle niveaus

De beoordeling over Britt
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

1 aanbeveling

A
Anneke

Britt is voor mij een fantastische leraar geweest. Ik ken haar van school, waar ze mij door wiskunde heen heeft gesleept. Zonder haar hulp en uitleg had ik mijn wiskunde examen nooit gehaald. Docenten op school hebben vaak de neiging om alles veel te moeilijk te maken en Britt weet heel goed hoe ze alles op zo'n manier kan uitleggen dat het te begrijpen is. Dat heeft ze voor mij vaak gedaan. Ik kan haar dus zeker aanraden, omdat ze heel begripvol en behulpzaam is en weet waar ze het over heeft!

Vergelijkbare leraren

Neurowetenschap in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Paramedisch.

Eindhoven
Ervaren verpleegkundige met een master in verplegingswetenschappen geeft les in gezondheidszorg, verpleegkunde en wetenschappelijk onderzoek
30€
Cassandra
 • (8 beoordelingen)

Ik geef les op elk niveau van sociale vaardigheden, wetenschappelijk onderzoek en gezondheid of verpleegkunde gerelateerde...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Ervaren verplegingswetenschapper biedt hulp bij het opzetten, uitvoeren en afronden van medisch wetenschappelijk onderzoek.
30€
Cassandra
 • (4 beoordelingen)

Ik geef ondersteuning bij elke fase in een onderzoeksproces. Dit kan voor aanvang van het onderzoek zijn, maar ook bij...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Geneeskunde hulp in vakken en decentrale selectie in Amsterdam, Zaandam en omgeving
20€
Oumaima
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op leerdoelen/onderwerpen van de student en aandachtspunten van de student. Mijn lessen worden dus...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 15€ 15€ 15€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.