Homepagina
Lessen geven
Eindhoven 
Cassandra - Prof verpleging - Eindhoven
Eindhoven 
 • Super tutor
 • (10 beoordelingen)
S
Sonja
« Perfect! ik krijg nu al een tijd bijles in alle vp vakken van Cassandra een... Lees meer »
S
Sonja
« Perfect! ik krijg nu al een tijd bijles in alle vp vakken van Cassandra een vriendelijke en geduldige dame Cassandra is heel goed in les gegeven weet waar over zij het heeft en is in alle vakken goed. als je iemand zoek voor bijles raad ik je Cassandra aan je zal geen spijt van krijgen »
30€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 19u
Lessen aangeboden door Cassandra
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Verpleging
 • Fysiotherapie
 • Paramedisch
 • Volksgezondheid
 • Verloskundige
Niveaus
 • Alle niveaus

Ervaren verpleegkundige met een master in verplegingswetenschappen geeft les in gezondheidszorg, verpleegkunde en wetenschappelijk onderzoek

Methodologie

Ik geef les op elk niveau van sociale vaardigheden, wetenschappelijk onderzoek en gezondheid of verpleegkunde gerelateerde issues. Onderwijstechnieken en methoden worden bepaald aan de hand van leerstijl en voorkeuren (online of 1-op-1).

Mijn motto is dat je alles kunt bereiken, zolang je maar bereid bent ervoor te werken.


Een vergoeding van de reiskosten vraag ik op basis van de gemaakte kosten.

Super tutor

Cassandra is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Ik heb werkervaring als docent en studieloopbaanbegeleider/mentor op de verpleegkunde opleiding. Daarnaast heb ik een masterdiploma in verplegingswetenschappen en bijna tien jaar werkervaring in diverse werkvelden (thuiszorg, verpleeg-/verzorgingstehuizen en ziekenhuis) en afdelingen (psychogeriatrie, interne geneeskunde, maag-darm-lever ziekten, cardiologie, cardiochirurgie en research en development)

Vakken waar ik onder andere les en ondersteuning in geef:
Anatomie
Pathologie
Fysiologie
Gezondheidsvoorlichting
(Schrijven van) Verpleegplannen
Verbeterprojecten
Verpleegkundig rekenen
Wetenschappelijk onderzoek

Staat jouw onderwerp er niet bij, stuur me dan gerust een berichtje en we kijken samen hoe en of ik je kan helpen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 135€
Tarief voor 10 lesuren : 265€

Specificaties

Een vergoeding van de reiskosten vraag ik op basis van de gemaakte kosten.

Lessen aangeboden door Cassandra
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Verpleging
 • Fysiotherapie
 • Paramedisch
 • Volksgezondheid
 • Verloskundige
Niveaus
 • Alle niveaus

De 10 beoordelingen over Cassandra
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
S
Sonja

Perfect! ik krijg nu al een tijd bijles in alle vp vakken van Cassandra een vriendelijke en geduldige dame
Cassandra is heel goed in les gegeven weet waar over zij het heeft en is in alle vakken goed.
als je iemand zoek voor bijles raad ik je Cassandra aan je zal geen spijt van krijgen

A
Anita

Perfect! Ik was al een tijdje op zoek naar ondersteuning voor mijn verpleegplan. Vond het lastig om de hoofd van de bijzaken te onderscheiden en welke verpleegproblemen er nu echt prioriteit hebben. Cassandra ik wil je bedanken voor je geduld en de tijd die je hebt genomen om mijn plan door te lezen, advies te geven en ondersteunen waar nodig! Ik kan Cassandra zeker aanbevelen indien je vragen hebt of vast loopt met betrekking tot vraagstukken/opdrachten rondom Verpleegkunde.

Anita

K
Ko

Perfect! Cassandra heeft supergoed inhoudelijk feedback kunnen geven toen ik dit nodig had. Ze ging gelijk met me meedenken vanuit de perspectief van mijn studie. Daarnaast stond ze (ondanks de krappe tijd), altijd voor me klaar! Supertevreden en ik zou haar zeker aanraden :)!

Z
Zana

Top! Cassandra is een goede begeleider, ze heeft mij geholpen met onderzoek vak. Ik ben erg blij mee, heb een dikke voldoende behaald voor de opdracht!!!

M
Michael

Perfect! Ik ben tweedejaars HBO-V student en heb hiervoor MBO-V gedaan. Aangezien hier een andere manier van lesgeven en opdrachten wordt gevraagd, heb ik de hulp van Cassandra ingeschakeld. In eerste instantie maar voor één opdracht, maar gezien het positieve resultaat en de prettige begeleiding, schakel ik haar nog steeds regelmatig in voor extra begeleiding bij mijn opdrachten wanneer ik hierover twijfel of zelf niet uitkom.

R
Rukiye

Perfect! Ik ben in september 2018 gestart met de HBO verpleegkunde opleiding. De opleiding is zwaarder gebleken dan ik had gedacht. De lesstof was pittig, ik moest in korte tijd veel opdrachten maken en ik kwam er moeilijk doorheen. Dankzij goede begeleiding van Cassandra heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, waardoor ik ook meer gemotiveerd ben.
Cassandra is een super goede bijles docent, ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat je het echt goed begrijpt. Ze kan snel inschatten wat voor niveau iemand heeft en kiest voor een lesstijl die goed bij je past.
Dankzij haar heb ik voor mijn eerste twee examenopdrachten het maximaal aantal te behalen punten gehaald.
Ik zou haar zeker aanraden!

4 aanbevelingen

S
Sjoerd

Cassandra is een vriendelijke, bedreven en competente vrouw die duidelijk en geduldig uitleg kan geven.

Ik ken Cassandra vanuit een groot perifeer ziekenhuis waar wij elkaar vaak tegen kwamen op de werkvloer. Zij was daar bezig met onder andere research en vanuit die hoedanigheid kan ik ook met zekerheid zeggen dat ze erg goed is in het uitleggen en geven van voorlichting.

Naast het werk is zij ook een energieke en motiverende vrouw, ik kan Cassandra dan ook zeker aanraden als Superprof!

A
Angela

Na zo'n 3 jaar samengewerkt te hebben met Cassandra kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat ze behalve een fijne spontane meid is, ook zeer goed en bedreven is in wat ze doet. Ze pakt haar werk terdege aan, heeft inzicht in wat ze doet en kan dan heel goed op anderen overbrengen.
Als je leergierig bent en wilt werken aan het verbeteren van jezelf is zij iemand die je daarin zeker kan helpen.

I have been working with Cassandra for 3 years. In those years I have learned a lot from her. She can motivate, sympathize and be strict when needed.
If you are looking to be the best you can be, and you are in need of a teacher, Cassandra is a great teacher.

Angela Konings

A
Annelieke

Cassandra is vriendelijk, toegankelijk en neemt de tijd voor je. Ze heeft oog voor je persoonlijke hulpvraag en krijgt zichtbaar energie van het helpen van anderen. Daarnaast heeft ze veel kennis van de onderwerpen die binnen de gezondheidswetenschappen en sociale hulpverlening aan bod komen. Absoluut een vertrouwenswaardige superprof!

M
Maria

Cassandra is een getalenteerde jonge vrouw. En daarnaast een erg fijn én zorgzaam mens! Ze is betrouwbaar, geduldig en heeft een passie voor de gezondheidzorg. Daarnaast weet ze veel van het schrijven van onderzoek. Ze is enthousiast met het helpen van allerlei opdrachten van de opleiding van verpleegkunde. De passie die zij heeft voor haar vak, weet ze goed met andere te delen.

Vergelijkbare leraren

Verpleging in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Fysiotherapie. Leren is geen probleem meer, Paramedisch toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Volksgezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
HBO student fysiotherapie. Bijles geven aan MBO/HBO studenten 1e & 2e jaar.
25€
Elise
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vooral inzicht krijgen in de stof door middel van uitleg, oefenen en herhalen op verschillende...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Hbo / mbo / verzorgende-IG studenten zijn van harte welkom voor ondersteuning bij de opleiding.
20€
Nikki
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ga graag met jou persoonlijke vragen aan de slag, ondersteund met het lesboek en praktijk ervaringen. Mail mij bij jou...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Geneeskunde hulp in vakken en decentrale selectie in Amsterdam, Zaandam en omgeving
30€
Oumaima
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op leerdoelen/onderwerpen van de student en aandachtspunten van de student. Mijn lessen worden dus...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Bijles fysiotherapie, zodat je het vak gaat snappen in plaats van termen te stampen.
30€
Tilaka
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Wat ik heel belangrijk vind is dat je de materie die je leert ook gaat snappen. Veel studenten kunnen goed leren en hebben...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gorinchem
Sportfysiotherapeut en docent fysiotherapie voor (bij)les in paramedische vakken, omgeving Gorinchem of online
28€
Stefan
1e les gratis!

Mijn methode van les geven bestaat uit instructie en het aan gaan van discussies om kritisch handelen te stimuleren. Mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hendrik-ido-ambacht
Fysiotherapeut uit H-I-Ambacht geeft bijles in biologie-gerelateerde vakken (anatomie/pathofysiologie/) in omgeving Zwijndrecht.
20€
Milou
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is met veel voorbeelden, overzichtelijk en erg praktijk gericht. Bijles bij mij heeft een goede...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Friesland
Psychiatrisch verpleegkundige in opleiding, werkzaam binnen de ggz, geeft bijles voor studenten in de zorg, die voor het eerst te maken hebben met het onderwerp psychiatrie.
20€
Christine
1e les gratis!

Ik vind het prettig als een student aan geeft wat hij of zij wil leren, waar de knelpunten liggen, en waarbij ze...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Beneden-Leeuwen
HBO-V student. MBO-V behaald en al veel ervaring opgedaan! Sterkte punt van mij is veel kennis van theorie en praktijkervaring!
15€
Maartje
1e les gratis!

Mijn methode is door gezamenlijk te kijken waar de behoefte ligt. Wil je theoretische les? Dan geef ik les met een Pp. Wil...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Helmond
Moeite met je MBO/HBO-V? Deze gediplomeerd MC-verpleegkundige helpt je verder!
15€
Bob
1e les gratis!

Volg jij op dit moment een opleiding tot MBO of HBO verpleegkundige of ben jij bezig met een verpleegkundige...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groenekan
Afgestudeerd fysiotherapeut met een eigen praktijk geeft met alle plezier les in fysiologie, anatomie en alle andere fysiotherapievakken.
10€
Mick
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dat de voorkeur van de student leidend is. Iedereen leert op zijn eigen manier. Als de student...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
WO student Geneeskunde (6e jaars) geeft bijles in geneeskunde-gerelateerde onderwerpen, Utrecht.
25€
Chantal
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de vraag van de student en wat diegene lastige onderwerpen vindt. Ik leg de theorie uit, maar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Barendrecht
Gediplomeerd MBO verpleegkundige en HBO verpleegkundige geeft bijles in alles wat komt kijken bij de opleiding tot verpleegkundige!
20€
Bo
1e les gratis!

Ik ben vriendelijk, ondersteunend en vooral eerlijk. Het is mijn doel om jou zoveel mogelijk kennis bij te brengen, dit doe...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ 30€ 30€
5 uur 135€ 135€ 150€
10 uur 265€ 265€ 300€
Boek een les