Homepagina
Lessen geven
Hurdegaryp 
Peter - Prof wiskunde - Hurdegaryp
Hurdegaryp 
 • Super tutor
 • (6 beoordelingen)
J
Janna
« Perfect! Peter heeft mij geholpen bij wiskunde, ik had hier zes jaar geen les... Lees meer »
J
Janna
« Perfect! Peter heeft mij geholpen bij wiskunde, ik had hier zes jaar geen les in gehad en moest weer bij de basis beginnen. Peter heeft passie voor lesgeven en veel kennis van het vak. Hij kon mij uitleggen waarom een bepaalde som op een bepaalde manier moest worden gemaakt, als ik dat op de middelbare school vroeg kreeg ik als antwoord: 'Omdat het gewoon zo is'. Door de extra uitleg, de tools en het geduld van Peter ben ik wiskunde gaan begrijpen, in plaats van dat ik alleen de handelingen kende en dan hoopte dat ik ze goed gebruikte bij een toets. Ik raad de lessen bij Peter zeker aan! »
16€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Peter
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Professionele hulp en begeleiding geboden voor algemene wiskunde vakken, online en in Noord Nederland

Methodologie

Bij de kennismakingsles maken we samen een inschatting van de capaciteiten van de leerling, de te leren materie en de beschikbare tijd. Uit deze kenmerken stellen we een flexibel leertraject samen waarmee de doelstellingen van de leerling te behalen zijn.

De lessen die volgen zijn goed voorbereid en routinematig waardoor er effectief gewerkt kan worden. Iedere les vangt aan met het bespreken van de vragen van de vorige keer, het doornemen en uitleggen van de stof van de huidige les, het oefenen met de stof, en een afsluiting die de rode draad tussen de lessen in stand houdt.

Wiskunde komt veel terug in dagelijks gebruik. Van het berekenen van de routes die je reist tot boodschappen doen, dieet, geldzaken, het bouwen van een werk of opslagplaats, koken en nog veel meer. Zelfs op ademen en een hartslag kan je wiskunde beoefenen. Vanuit een context die betrekking heeft op het leven van de leerling doorlopen we de materie op een grondige en begrijpelijke manier. De achterliggende principes worden terzijnertijd betrokken zodat ook in het abstracte de leerling de stof beheerst. Daarmee kan de leerling zelf de toepassing vinden op bijvoorbeeld een toets, een examen of in de praktijk.

Buiten de bijlessen om maak ik lesmaterialen, oefeningen en beantwoord ik vragen via email. Lessen zijn per direct beschikbaar en planningen lopen uiteen van twee maal per week tot slechts één maal per maand. De planning vormt zich naar de leerling.

Ik onderhoud een toegewijde online leerlingen omgeving waar leerlingen lesmateriaal kunnen downloaden, bestanden kunnen uploaden, vragen kunnen stellen en lessen kunnen boeken.

Jouw succes is mijn succes.

Super tutor

Peter is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Ik ben afgestudeerd bedrijfswiskundige met daarnaast vakken in docentschap (tevens voor wiskunde). Naast mijn schoolcariere en professionele loopbaan in de informatica wereld heb ik ook altijd bijlessen gegeven in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, statistiek, programmeren etc. Mijn beste ervaring in het onderwijs was het klaarstomen van leerlingen voor hun eindexamen. Ze hadden tot dusver slechts 3 uren wiskunde per week gehad en zaten op drieën, vieren en vijven. Dat zijn zevens, achten en negens geworden. Fantastisch!

Bijlessen geef ik al sinds de middelbare school (2006). Dit was aanvankelijk aan mijn medeleerlingen die moeite hadden met de vakken waarin ik slaagde. Sindsdien neem ik iedere leerling aan van basisschool tot universiteit. Ik heb een passie voor zowel het vak inhoudelijk als ook het toezien dat de leerling zich de materie eigen maakt.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 14€/u
Tarief voor 5 lesuren : 64€
Tarief voor 10 lesuren : 120€

Specificaties

Gratis:
Gratis toegang tot een toegewijde online leerlingen omgeving waar leerlingen lesmateriaal kunnen downloaden, bestanden kunnen uploaden, vragen kunnen stellen en lessen kunnen boeken.
Koop pakketten: 5 lessen = 1 les gratis, 10 lessen = 2½ les gratis.
Je krijgt één gratis les per leerling die via jou twee of meer lessen bij mij afneemt.

Kortingen:
Ik geef 1 euro korting voor elk aaneengesloten uur per sessie.
Voor een groep geldt een korting van €2 euro per extra leerling met een minimumprijs van €10 per leerling.

Reiskosten:
€0.50 per kilometer met de auto.
Kosten voor het openbaar vervoer zie ik graag volledig vergoed.

Lessen aangeboden door Peter
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Peter's achtergrond

Twee jaar lang heb ik in Groningen gestudeerd voor Kunstmatige Intelligentie. Uiteindelijk heb ik mijn diploma's behaald in bedrijfswiskunde met minors in statistiek en docentschap. Voor bedrijfswiskunde ben ik toen afgestudeerd in het Medisch Centrum Leeuwarden. Direct daarna ben ik gaan werken voor een klein internet bedrijf met klanten wereldwijd. In mijn vrije tijd ontwikkel ik technologie van solderen tot webservers en webservices tot kunstmatige intelligentie.

De 6 beoordelingen over Peter
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
J
Janna

Perfect! Peter heeft mij geholpen bij wiskunde, ik had hier zes jaar geen les in gehad en moest weer bij de basis beginnen. Peter heeft passie voor lesgeven en veel kennis van het vak. Hij kon mij uitleggen waarom een bepaalde som op een bepaalde manier moest worden gemaakt, als ik dat op de middelbare school vroeg kreeg ik als antwoord: 'Omdat het gewoon zo is'. Door de extra uitleg, de tools en het geduld van Peter ben ik wiskunde gaan begrijpen, in plaats van dat ik alleen de handelingen kende en dan hoopte dat ik ze goed gebruikte bij een toets. Ik raad de lessen bij Peter zeker aan!

Reactie van Peter

Janna is goed georganiseerd en heeft alles goed op een rijtje. Daardoor konden we de lessen ook zeer effectief besteden doordat we beide van te voren een goede voorbereiding hadden gedaan.

5 aanbevelingen

J
Janna

Ik had altijd problemen met wiskunde, maar door de uitleg van Peter is het voor mij veel logischer geworden. Peter kon mijn 'waarom' vragen beantwoorden, die in het onderwijs altijd zijn afgekapt. Hij heeft mij geholpen mijn toelatingsexamen te halen.

R
Rimmert

Peter is erg thuis in de materie voor wiskunde en statistiek. Hij legt het duidelijk uit en weet goed een uitleg te vinden die bij je past zodat je het beter snapt.

D
Douwe

Hij weet ontzettend veel en kan daardoor de stof goed en op verschillende manieren uitleggen. Hij heeft me heel erg geholpen met mn PWS.

M
Michiel

Goede bijles docent. Hij neemt de tijd voor je en dat heeft mij de Havo door geholpen. Zeker een aanrader.

J
Joyce

Vanaf het begin hanteerde Peter een planmatige en gestructureerde aanpak voor mijn statistiek lessen. Hij creëerde hierme rust voor mij als leerling. Daarnaast beschikt hij over veel kennis die hij met veel toewijding aan je over brengt. Peter is een docent die je vertrouwen zal geven dat je je toetsen gaat halen!

Interview met Peter

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Peter — (Bij)les geven is mijn zingeving.
Onderwerpen waarin ik mij genoeg heb verdiept om vol vertrouwen deze aan anderen te onderwijzen is iets dat ik altijd al heb gedaan. Toen ik nog op de middelbare school zat hielp ik altijd mijn klasgenootjes met de technische vakken zoals natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Dit waren mijn favoriete vakken, dus daarin les geven gaf mij ontzettend veel voldoening.
Het formeel bijles geven in de zakelijke zin heb ik pas later ingericht, rond 2012. Het was voorheen altijd "slechts een hobby" maar sindsdien heb ik mij gerealiseerd dat dit veel meer is. Het is mijn zingeving. In 2021 besloot ik daarom om mij te professionaliseren met een eigen website, eigen digitale leeromgeving en een toegewijde bijlesruimte plus elektronica werkplaats.
De elektronica zet ik klaar in de ruimte in de bovenste foto voordat de les aanvangt. De onderste foto is van mijn privé werkruimte, welke zeer compact en voldoende is voor alles dat ik tot dusver heb gebouwd.
Afgebeeld zijn soldeer instrumenten, gereedschappen en het circuit dat mijn planten tien dagen lang bewaterde.
VRAAG 02 | 08
2)Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Peter — Dit is voornamelijk wiskunde. Wiskunde vind ik een van de leukste vakken om mee bezig te zijn. Het maakt daarbij weinig uit of het geometrie, calculus, algebra of statistiek is. Statistiek is daarin denk ik wel een van de leukste onderdelen omdat het moeilijk en tegenintuïtief is. Wanneer ik het uitleg en ik zie dat de leerling het begint te begrijpen en te meesteren dan is mijn week compleet.
Daarnaast geef ik bijlessen in diverse andere onderwerpen. Als autodidact heb ik over de jaren regelmatig nieuwe vaardigheden opgedaan. In het bijzonder wil ik noemen: computervaardigheden (office, maar ook programmeren en netwerkbeheer), Engels, creatief schrijven, persoonlijke ontwikkeling en ook bijles geven an sich.
De leerlingen voor Engels zijn vaak in het buitenland zoals Schotland en America. Deze leerlingen hebben moeite met Engels omdat ze erin opgroeien, terwijl als je het als buitenstaander leert dan ga je grondig over alle regels.
VRAAG 03 | 08
3)Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Peter — Mijn natuurkunde, scheikunde en wiskunde docenten heb ik altijd veel affiniteit mee gehad door een gedeelde interesse in het vak. Ik kan mij nog een dag herinneren waar mijn natuurkunde docent materie aan mij uitlegde die ver buiten de lesstof van de school lag. Dit was een hele goede dag.
Iemand die mij buiten mijn eigen leven heeft geïnspireerd is Alexsandr Solzhenitsyn met zijn boek "The Gulag Archipelago". Sinds dat boek te hebben gelezen ben ik absoluut harder gaan werken, beter mijn best gaan doen en heb ik een ongelooflijke dankbaarheid ontwikkeld voor de staat van de wereld. Het boek schetst een beeld van hoe de mens een hel op aarde heeft gemaakt in de 20e eeuw (in Rusland en in Azië) en hoe ieder greintje corruptie en verval bijdraagt aan het door de mens gemaakte lijden.
Dit neem ik ook mee in mijn werk: ik onderwijs een leerling altijd om te zorgen dat ze de stof begrijpen, en niet slechts "om een toets te halen". Ook de docenten neem ik dit gedrag kwalijk, omdat ik veelal hoor dat de docenten daarin ook laks zijn. Het is dan ook niet zo versassend dat er zo veel vraag naar bijles is!
VRAAG 04 | 08
4)Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Peter — De belangrijkste competentie die een docent dient te hebben is de mate waarin hij leeft naar de wil en het verlangen de leerling de stof te doen begrijpen. Dat is het principe dat het doel van bijles, en onderwijs in het algemeen, dient en bewerkstelligt.
De activiteiten en het gedrag van de docent behoren een uitleving te zijn van dat ideaal, waarbij continu wordt beschouwd welke aspecten, routines en middelen verbeterd dienen te worden. Iemand die les geeft om het geld, voor de lol, of alleen maar mensen bijspijkert voor een toets zal nooit zo goed les geven als iemand die deze kernwaarde beleeft.
Daaronder vallen belangrijke kwaliteiten zoals een goed inlevingsvermogen hebben, geduldig zijn, je taalgebruik kunnen aanpassen en geschikte lesmaterialen kunnen ontwikkelen.
Tevens vind ik een van de leukere kwaliteiten het zijn van een goede gastheer. Zorg dat de lesruimte in orde is, geef een hartelijk welkom, zorg voor een geordende en gestructureerde les, voorzie in de vereiste benodigdheden (kladblok, pen, maar soms ook elektronica, breadboards, etc), en stel de leerling op zijn of haar gemak.
VRAAG 05 | 08
5)Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Peter — De leukste ervaring die ik heb gehad in het onderwijs is het uitleggen van stof die buiten de boeken van de leerlingen viel destijds.
In het middelbaar onderwijs worden goniometrie (golven, sinus, cosinus, e.d.) uitgelegd en getoetst als iets volledig afzonderlijk van de stelling van Pythagoras (driehoeken, abc-formule, etc). Echter, deze twee onderwerpen komen voort uit dezelfde bron. Je kan beargumenteren dat deze twee onderwerpen exact hetzelfde zijn. Dat is wat ik destijds deed en de leerlingen zaten op het puntje van hun stoel omdat niemand geloofde dat ik kon aantonen dat golven en driehoeken hetzelfde zijn. Dat waren twee compleet verschillende werelden voor de leerlingen. Dat bestond niet.
Nog nooit had ik de oprechte aandacht van mijn leerlingen zo sterk meegemaakt als toen. Iedereen was stil, ogen op het bord, en toen ik klaar was met de uitleg hadden ze allen een dieper begrip voor beide onderdelen.
Ditzelfde heb ik ooit gedaan met het afleiden van de abc-formule voor parabolen. Het zijn dit soort ervaringen waar ik voor leef.
VRAAG 06 | 08
6)Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Peter — Mijn leertraject begon op het VMBO, waarna ik naar de HAVO ben gegaan en ten slotte nog het VWO heb gedaan. Op de HAVO had ik Frans achterwege gelaten maar op het VWO kreeg ik dit op mijn eindexamen: ik was heel blij dat ik uiteindelijk een 4 had in plaats van een 3. Sindsdien heb ik niets meer met Frans of Duits gedaan. Engels en Nederlands zijn mijn talen.
Maar veel interessanter is mijn situatie met betrekking tot statistiek. Ik kon helemaal niets met kansrekening en statistiek. Deze toetsen waren altijd drieën en vieren die ik moest compenseren met algebra, calculus en geometrie etc. Toen op een dag besloot ik om er echt voor te gaan zitten en het gewoon te doen. In één week heb ik zestig tot tachtig uur besteed aan uitsluitend statistiek, kansrekening en hypothese toetsen.
Begreep ik er meer van na die week? Nee. Wat was het cijfer op mijn eerst volgende toets? Een 9! En daarna een 8. De hoge cijfers bleven komen op dit onderwerp. Ik zag dat ik het deed, dat ik het kon, maar ik begreep het nog niet. Pas later, na het nog veel meer te beoefenen kreeg ik ook het inzicht over waarom mijn handelingen werkten en waarom wat ik deed correct was.
Wiskunde is een doe vak, en een mens is veel meer dan dat plukje geest dat wij bewustzijn noemen. Dat is wat ik van die ervaring heb geleerd. Hetzelfde principe heb ik veel later kunnen toepassen op actuariële rekenkunde. Dit was nog veel complexer, maar ook dit heb ik om dezelfde reden leren begrijpen.
VRAAG 07 | 08
7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Peter — Tja, is daarover nog wat te zeggen na de bovenstaande uiteenzetting? Jazeker!
Okay, naast mijn passies voor wiskunde, rekenen, statistiek en onderwijs heb ik nog een aantal dingen die ik graag doe.
Ten eerste ben ik een autodidact. Ik leer wat ik nodig heb voor de projecten waarmee ik aan de slag ga. Daarnaast vermoed ik dat ik ADD heb, dus dat zijn er nogal wat.
In 2020 heb ik Blender geleerd voor het modelleren van een ligfiets, en heb ik leren lassen om de fiets te kunnen bouwen. Deze is nu (2021) half af. Voor dit project heb ik tevens een werkplaats ingericht op mijn zolder. Andere projecten zijn o.a. een wakeup-light (deze werkt), een lichtbak boven mijn aanrecht (super blij mee) en kleine web applets voor persoonlijke doeleinden.
In de afbeeldingen hier rechts is de bovenste afbeelding het ontwerp van de fiets in Blender. Onder is een foto van de fiets zoals hij nu is. Het blauwe deel van het frame is af, het voorwiel zit er aan en het achterwiel kan eenvoudig gemonteerd worden. Het metaal van het fietsschroot wil moeilijk binden aan de ijzeren kokers, wat het proces vertraagt.
Bord- en gezelschapsspellen vind ik ook erg leuk. Ik heb hier een hele kast vol en moet regelmatig meer ruimte maken voor nieuwe spellen. Solitaire spellen zoals Wingspan zijn niet aan mij besteed. Role Playing Games zoals Eldritch Horror juist weer wel, of iets eenvoudigs zoals Drop-It. Ook heb ik een aantal eigen spellen bedacht, onder andere voor Rory's Story Cubes.
Eens in de zoveel tijd heb ik ook een moestuintje. In 2017 had ik hier een bewateringssysteem gemaakt omdat ik 10 dagen op vakantie ging, en na 10 dagen stonden de plantjes er nog altijd vrolijk bij. Na de bouw van mijn werkplaats is de ruimte veel beperkter en staan de tuintjes in de vensterbanken.
Koken vind ik ook ontzettend leuk, vooral omdat lekker eten erg leuk is. Ik ben tevreden over hoe goed ik kan koken, en mij wordt regelmatig verteld dat ik in een restaurant zou moeten bijleren/beginnen als kok, maar daar ben ik denk ik (nog) niet goed genoeg.
Als ik alles zou opnoemen dat mij boeit dan wordt dit interview nog een aantal kantjes langer. Dan vermeld ik in ieder geval nog mijn belangrijkste en continue project: mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een aantal meetinstrumenten gevonden en ontwikkeld waarmee ik kan bijhouden hoe goed mijn dagen verlopen met betrekking tot mijn doelen. Onder andere heb ik een doel-persoonlijkheid, en ieder jaar dat ik mijn persoonlijkheid meet (big five) kom ik meer en meer in de buurt van waar en wie ik wil zijn. Andere mensen hebben een interesse in mijn werk getoond, dus geef ik sinds 2021 hier ook begeleiding in.
VRAAG 08 | 08
8) Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Peter — Van wat ik heb meegemaakt is het een combinatie van twee hoofdkenmerken: Ten eerste mijn passie voor het onderwijzen van de dingen die ik leuk vind om toe doen. Ten tweede mijn bekwaamheid in de uitvoering daarvan. De terugkoppeling op mijn lesmaterialen en de reflecties op de lessen die ik geef helpen mij om mijn kunde aan te scherpen en om helder te krijgen wat werkt en waarom.
Het doet me goed te zien wanneer een leerling slaagt in het werken naar het behalen van de zelf gestelde doelen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Wiskunde C is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Tietjerk
Bijna leerkracht basisonderwijs geeft bijles in het rekenen wat gegeven wordt op de basisschool groepen 3 tot en met 8.
20€
Ale Pieter
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op het doel van de leerling. Wat wil de leerling leren, of waar wil de leerling beter in worden. Aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ryptsjerk
Enthousiaste HBO Toegepast Wiskundige kan helpen bij alle Wiskunde voor voortgezet onderwijs
12€
Wytske
1e les gratis!

Ik hou ervan om persoonlijke aandacht te hebben voor degene waar ik les aan geef. Het is voor mij dan ook belangrijk om te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Suwald
Bijles voor middelbare scholieren en kinderen uit het basisonderwijs in omgeving Leeuwarden!
18€
Jildau
1e les gratis!

Door eerst samen de leerstof door te nemen en hier en daar samen wat oefeningen te doen, kan de leerling uiteindelijk zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Ex VWO student met ervaring in lesgeven en social work geeft rekenen met trucs en tips die je kunt toepassen. Moeite met plannen? Dan ben je hier aan het juiste adres
9€
Niels
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is gericht op de leerling. Ik help plannen voor toetsen/examens. Ik ben gericht op de leerling om...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Leeuwarden
HBO Student Maritieme Techniek (Afgestudeerd VWO NT-profiel), Les in Wiskunde B en Natuurkunde
18€
Luuk
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is dat de leerling zelf nadenkt over de vraag. Als hij/zij er niet uitkomt geef ik tips. Het doel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO'er met VWO diploma geeft bijles aan alle leergangen in Wiskunde A!
15€
Marnix
1e les gratis!

Ik probeer je zo veel mogelijk zelf het antwoord te laten zoeken door suggestieve vragen te stellen, zo hoop ik dat je door...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Het ligt altijd in jou handen dus doe je best altijd! Ik zal je assisteren.
20€
Rami
1e les gratis!

Voor dit vak (wiskunde) is het belangrijk om te begrijpen wat je moet doen en hoe. Nadat dit duidelijk is moet er geoefend...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student leraar wiskunde, Leeuwarden, geeft wiskunde bijles op alle middelbare niveau's
10€
Kevin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven gaat om samen naar de stof toe werken zodat de leerling dit beter opslaat en een 'yes'-gevoel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Studente HBO Biotechnologie geeft rekenen, wiskunde, biologie en meer in omgeving Leeuwarden.
12€
Romée
1e les gratis!

Mijn lesmethode omvat vooral het helpen van leerlingen/ studenten met vragen. Hierbij help ik door het samen stapsgewijs op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Jouw wiskunde doelen halen op een prettige manier, maar niet zonder arbeid
20€
Henk
1e les gratis!

Prettig maar wel eisenstellend, onderzoekend maar ook doelgericht

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
30+ jaar ervaring in natuurkundeonderwijs, op een plezierige maar doelgerichte manier op weg naar het eindexamen!
20€
Henk
1e les gratis!

Jouw wensen staan voorop maar ik kan je enthousiasmeren en motiveren.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Ik geef les in rekenen en elk wiskunde niveau tot en met C. Hierbij hoort ook tentamen/examentraining
18€
Hylke
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Wiskunde is net als talen niet een makelijk vak. De logica is voor veel moeilijk te bevatten. Ik boek resultaten met mensen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Student docent wiskunde en natuurkunde geeft bijles wiskunde en natuurkunde voor vo en mbo
20€
Anna
1e les gratis!

Bij mijn lessen vind ik het belangrijk om te weten hoe ver je bent en waar aan gewerkt kan worden. In al mijn bijlessen word...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student leraar scheikunde geeft bijles en huiswerkbegeleiding voor scheikunde onderbouw middelbare school of MBO
15€
Sjoukje
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven wordt grotendeels gebaseerd op de eerste les. Hoe werk jij graag en wat werkt dan ook effectief?...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 16€ 16€ 14€
5 uur 64€ 64€ 70€
10 uur 120€ 120€ 140€
Boek een les