Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (8 beoordelingen)
Greet
« Perfect! Nog maar net gestart voor PS bijles bij Lisa, maar direct al het... Lees meer »
Greet
« Perfect! Nog maar net gestart voor PS bijles bij Lisa, maar direct al het gevoel dat het de perfecte match is voor mij. Rustig, duidelijk en met een goede structuur. Super!(prof) »
35€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Lisa
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Photoshop
 • Grafisch ontwerp
 • Illustrator
 • InDesign
 • DTP
 • Lightroom
Niveaus
 • Alle niveaus

Professioneel grafisch ontwerper en vakfotograaf geeft les in indesign en photoshop in Rotterdam

Methodologie

Elke les behandelen we bepaalde onderwerpen en technieken in Photoshop. Deze oefenen we samen met behulp van mijn samengestelde materiaal en krijg je een opdracht mee om zelf nog thuis te oefenen. Als je al enige ervaring hebt in Photoshop werk ik graag toe naar het niveau dat je wilt bereiken.

Voor amateurfotografen raadt ik aan combinatielessen te nemen in Photoshop en Lightroom. Hiervoor heb ik een eigen werkwijze/methode die ik graag met je deel. Hierin komt het opslaan, archiveren en ordenen van je bestanden ook aan bod.

Hoeveel lessen heb ik nodig?
In 4 lessen van 2 uur ben je bekwaam genoeg om overweg te kunnen met de basis in photoshop en is er tijd voor extra oefenopdrachten en herhaling. Het kan zijn dat je toch meer lessen nodig hebt of meer wilt oefenen met bepaalde onderdelen, dan kun je altijd losse lessen boeken.

Ervaring

Lisacreative biedt cursussen aan voor jong en oud, werkend of studerend. Of je nu meer wilt leren omdat het programma je leuk lijkt, of dat je het toe wilt kunnen passen in de praktijk voor werk of privé.

Hierbij werk ik deskundig, geduldig en professioneel. We kijken samen naar wat je graag zou willen leren en help ik jou door middel van zelfgemaakt materiaal en voorbereide lessen 1 op 1 door de stof heen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als grafisch vormgever en freelance fotografe, werkend voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast geef ik cursussen omdat het me veel energie geeft om kennis van dit mooie programma te delen. Met mijn ervaring en kunde in de grafische branche en fotografie heb ik de goede combinatie om je de kneepjes van de programma's te leren.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 35€/u
Lessen aangeboden door Lisa
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Photoshop
 • Grafisch ontwerp
 • Illustrator
 • InDesign
 • DTP
 • Lightroom
Niveaus
 • Alle niveaus

Lisa's achtergrond

- Grafisch vormgever
- Interactief Designer
- Bekwaam fotograaf
- Beeldbewerker

De 8 beoordelingen over Lisa
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
Greet

Perfect! Nog maar net gestart voor PS bijles bij Lisa, maar direct al het gevoel dat het de perfecte match is voor mij.
Rustig, duidelijk en met een goede structuur. Super!(prof)

Reactie van Lisa

Het was heel fijn werken met Greet!

7 aanbevelingen

H
HoYing

Al enige tijd neem ik lessen bij Lisa: zij beheerst Photoshop, InDesign en Illustrator tot in de puntjes. Zij is flexibel en erg geduldig. Haar huiswerkopdrachten dagen me uit, zodat ik me verder kan ontwikkelen. Kan niet anders zeggen dan als je thuis wilt raken in Adobe programma's, is Lisa de ideale docent!

Livia

Lisa heeft veel ervaring met Photoshop en cursussen geven hierin. Ze weet haar kennis op een duidelijke manier te delen.

Denise

Lisa is erg vakkundig en aardig. Daarnaast is ze geduldig en legt ze duidelijk uit. Haar lessen zijn afgestemd op wat ik graag wilde leren. Als je Photoshop lessen wil nemen zou ik haar zeker aanbevelen!

H
Helene

Lisa heeft me zoveel geleerd! We zijn begonnen met PS, maar gaande weg heeft ze me ook veel geleerd over LR en ze heeft me ook veel advies gegeven over workflow. Iedere les behandelen we structureel onderdelen van de betreffende programma's en daarnaast kan ik met al mijn vragen bij haar terecht, Lisa is echt te gek om mee samen te werken dus ik raad iedereen aan om contact met haar op te nemen.

P
P.

Lisa is een gedreven enthousiaste fotografe met aandacht voor de wensen en vragen van de cursist.

Thibault

I considered myself as an advanced user, having been using Photoshop for many years already. But Lisa helped me not only to become more efficient at using the software but she also showed me much better ways to achieve various tasks (Image editing, Color balance and ICC profiles, effects...).
Lisa is really knowledgeable; she relies both on her personal and professional experience to teach and clearly explain features and process. I highly recommend her as a Photoshop teacher, both for beginner and more advanced users.

W
Wouter

Lisa is een professional die alle kneepjes van de verschillende bewerkingsprogramma’s kent. Met name Photoshop is voor haar bekend terrein. Bovendien is ze geduldig, denkt ze mee en heeft ze inzicht in bepaalde oplossingen die je zelf niet snel bedenkt.

Wil je dus meer leren over Photoshop of hoe je je beeldmateriaal het best kunt ontwerpen en/of bewerken, kan ik Lisa zeker aanbevelen.

Groeten,
Wouter

Vergelijkbare leraren

Photoshop in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Grafisch ontwerp. Leren is geen probleem meer, Illustrator toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in InDesign is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Ik kan jou helpen met het maken van mooie afbeeldingen en composities met de Adobe programma's zoals Photoshop, Illustrator en Indesign. Door mijn ervaring van zo'n 10 jaar en een Bachelor of Arts.
34€
Leon
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Photoshop kan uiteindelijk na veel oefenen gaan aanvoelen alsof je aan het schilderen bent; vrij en intuïtief. Dit is waar...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Designer Petra geeft les in Adobe Photoshop, illustrator en InDesign. 20 jaar ervaring. Individueel of groepen (max 8 personen).
35€
Petra
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

"Ik ben nu én wat kennis over Illustrator én een nieuw logo rijker. Ik kan Petra iedereen aanbevelen!" We kunnen samen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master Student, geeft les in Photoshop, Illustrator, Indesign (+ andere Adobe Creative cloud programma's)
30€
Emilie
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van les geven is eerst bekijken wat de kennis van de student is. Wat zijn/haar ervaring is en wat het doel van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Cursus Illustrator op elk niveau. Logo's, infographics, flyers etc. Ik pas me aan aan jouw wensen
19€
Winand
1e les gratis!

Ik pas de lesinhoud aan aan jouw wensen. Wil je logo's ontwerpen? Wil je je meer richten op Print of digitaal? Is het een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student Transformation Design geeft lessen in grafisch ontwerp, denk hierbij aan magazines, flyers, logo’s, animaties, socials maar ook overweg kunnen met Adobe programma’s zoals Illustrator, Phot
30€
Alya
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de vraag van dat moment. Ik hou wel in mijn achterhoofd dat de basis duidelijk moet zijn al van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Hoogwaardig Grafisch vormgeving voor bedrijfsvoering. Met DTP input voor de juiste afhandeling.
35€
Urvin
1e les gratis!

Mijn lessen zijn vaak praktijk gericht. Dat houd in dat we ook gaan troubleshooten om zo altijd tot een goede eindresultaat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Grafische vormgeving, Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator les in Rotterdam en omstreken
25€
Sophie
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik kijk naar wat iemand precies wil leren en hoe dit doel het snelst bereikt kan worden. Alle lessen zijn afgestemd op de...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Zelfstandig cameraman geeft les in film, montage en animatie, omgeving Rotterdam en omstreken!
50€
Mark
1e les gratis!

Mijn naam is Mark de Goederen en ik geef privé les binnen bedrijven. Bedrijven vinden het erg nuttig om een medewerker te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Illustrator & Ontwerper geeft les in digitale illustratie op maat. (Photoshop /Illustrator)
52€
Bo-Danique
1e les gratis!

Voor de les bespreek ik altijd eerst graag met de cursist wat de leerwensen zijn. Ik ben een geduldige, rustige docent.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Diploma gehaald op het comenius college in zorg en welzijn en op dit moment doen we de studie mediamanagement op het grafische lyceum rotterdam waar onder we met verschillende onderwerpen bezig zijn:
35€
Quinty
1e les gratis!

/

1-op-1 lessen
Nieuwerkerk aan den IJssel
MBO technicus engineering, technische tekeningen lezen en tekenen in Nieuwerkerk aan den IJssel
20€
Kevin
1e les gratis!

Ik geef les op de vragen die jij hebt en dan geef ik er extra uitleg bij die je nodig hebt.

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Rijswijk
Leer alle ins en outs over Adobe Illustrator & Indesign van Master Illustrator vormgever. Betrouwbare, Enthousiaste en plezierige lessen!
30€
Mickey
1e les gratis!

Weg met saaie lesuren en boeken! Laat je creatieve brein de vrije loop! Kijk, Nu zijn we aan het werk. Met een gebalanceerde...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Goes
Afstudeer student grafisch lyceum geeft les in grafisch ontwerp ter Goes en omstreken
8€
Saphira
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is: eerst de opdracht samen doornemen en je wat schetsen laten maken. Hierna kunnen we even samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Zwaag
How to Design: Hoe werk je met de Adobe Creative Cloud apps
15€
Berfin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef individueel les of in groep. We bespreken waar we het over gaan hebben in het begin van de les en werken vanaf daar...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 35€ Niet beschikbaar
Boek een les