Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Russisch

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 25 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Russisch leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Russisch

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Russisch?

De gemiddelde prijs van lessen Russisch is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Russisch nemen?

Met de hulp van een leraar Russisch kun je goed worden in Russisch.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Russisch volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Russisch aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Russisch meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Russisch bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Russisch?

Er zijn momenteel 100 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Russisch lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 100 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Russisch beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 25 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Russisch?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Russisch!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Russisch leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer de Russische taal spreken, lezen en schrijven met behulp van een privéleraar

 

Droom jij ervan om de Russische taal te kunnen spreken? Laat jouw dromen dan snel waarmaken met behulp van een van onze Russisch leraren bij jou in de buurt! Mogelijk wil jij graag Russisch leren om specifieke redenen, denk aan werk of een langdurige vakantie.

 

Wat jouw doelen ook zijn, wij hebben een groot aantal Russisch leraren verspreid over verschillende delen van Nederland die jou graag willen helpen met het leren spreken, lezen en schrijven van de Russische taal. Kom er snel achter welke van onze Russisch leraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

 

Een van de meest gesproken talen

 

Russisch is een van de talen met de meeste moedertaalsprekers ter wereld. De Russische taal heeft in totaal rond de 155 miljoen moedertaalsprekers en is de achtste meest gesproken taal op aarde. Russisch wordt niet alleen gesproken in Rusland maar ook veel mensen in landen als Wit-Rusland, Oekraïne, Oezbekistan, Kirgizië, Kazachstan, Tadzjikistan, Turkmenistan, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Moldavië, Letland, Litouwen en Estland spreken Russisch.

 

Russisch wordt gebruikt als een tweede taal door veel mensen in Oost-Europa, dit maakt een goede beheersing van deze taal zo essentieel. Als je de taal beheerst stelt dit je in staat om met veel mensen te communiceren in verschillende landen. Weinig mensen in Rusland en Oost-Europa hebben verstand van de Engelse taal, als jij de Russische taal spreekt ben jij in staat om te communiceren met miljoenen mensen.

 

De beste Russisch lessen bij jou in de buurt

 

Het leren van Russisch is een grote uitdaging, het is een taal met een uniek alfabet, grammatica, spelling en uitspraak. Het vergt veel tijd en aandacht om de basis van de taal te leren. De beste manier om de taal op een goed niveau te leren is door aan de slag te gaan met een privéleraar met veel kennis en ervaring op het gebied van Russisch en het geven van lessen. Wij hebben Russisch experts verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met het leren van de Russische taal. Zij geven les aan leerlingen op elk niveau, zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderde Russisch sprekers.

 

Ben jij een beginner en kom jij pas voor het eerst in aanraking met de Russische taal? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Onze Russisch leraren weten precies hoe zij jou de Russische taal moeten leren. Zij zullen jou helpen met het richten op het alfabet, de uitspraak, spelling, de grammatica, woordenschat, Russische accenten en veel meer. Het is ook belangrijk dat jij kennis opdoet over Rusland en de Russische cultuur.

 

Dit zorgt ervoor dat jij bepaalde aspecten beter begrijpt, zoals bepaalde woorden, zinnen, gezegden en spreekwoorden. Spreek jij de basis van Russisch al maar wil jij graag je kennis verbreden? Bij ons is dat ook mogelijk. Al onze Russisch leraren spreken de taal op een hoog niveau en willen jou graag helpen om de taal te leren spreken, lezen en schrijven op een gevorderd niveau. Als jij bijvoorbeeld meer kennis op wilt doen over de grammatica, laat je dan helpen door een van onze leraren bij jou in de buurt.

 

Vind een geschikte leraar voor het geven van de cursus die jij nodig hebt

 

Kom er snel achter welke van onze leraren bij jou in de buurt in staat zijn om de lessen of cursus te geven die jij nodig hebt. Wij hebben Russisch leraren verspreid over verschillende delen van Nederland, je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Amersfoort, Arnhem, Groningen, Den Haag, Deventer, Utrecht en veel meer plaatsen in Nederland. Geef bovenaan deze pagina jouw woonplaats aan en klik op zoeken.

 

Vervolgens zul je alle leraren vinden die in staat zijn om lessen of een cursus Russisch te bieden. Klik op de advertenties van onze Russisch leraren om alle informatie te vinden over elke leraar. Je kunt informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, hun achtergrond, hun kennis en ervaring met de Russische taal en het geven van les en aan wie en op welke niveaus zij lesgeven. Ook kun je informatie vinden over hun prijs per uur, op welke locaties zij in staat zijn om les te geven, of zij les online bieden en of zij een eerste les gratis bieden van een uur.

 

Ga aan de slag op een door jou gekozen locatie

 

Heb jij een specifieke locatie in gedachten waarop jij je lessen of cursus wilt volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kijk of je een leraar kunt vinden bij jou in de omgeving die in staat is om les te geven op de door jou gewenste locatie. Op de advertenties kun je lezen op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. De meeste van onze leraren zijn in staat om les te geven op verschillende locaties. Dit kan zijn bij jou thuis, bij hen op de locatie of online via de webcam. Een groot deel van onze Russisch leraren op Superprof bieden Russisch lessen online.

 

Laat weten wanneer en voor hoe lang jij je cursus wilt volgen

 

Als jij een Russisch leraar hebt gevonden die lesgeeft op de locatie waarop jij aan de slag wilt, neem dan contact op en vraag op welke dagen en tijden hij of zij beschikbaar is. Heb jij alleen vrije tijd op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op maandag om 4 uur in de middag? Zorg dan dat je een leraar vindt die beschikbaar is voor het geven van de cursus die jij nodig hebt op deze dag en tijd van de dag.

 

Vraag naar de beschikbare tijden van de door jou gekozen leraar en kijk of deze tijden overeenkomen met de tijden waarop jij vrij bent. Als jij een Russisch leraar hebt gevonden die beschikbaar is op de dag en uur van de dag waarop jij aan de slag wilt, boek dan gelijk je eerste les en plan wanneer de eerste les plaats moet vinden. Vergeet niet te laten weten voor hoe lang jij in gedachten hebt om je Russisch les te volgen, of dit gaat om les van een paar uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer. Boek snel je eerste les en start vandaag nog met je cursus Russisch!

 

Wat wil je leren?