Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Portugees

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 17 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Portugees leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Portugees

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Portugees?

De gemiddelde prijs van lessen Portugees is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Portugees nemen?

Met de hulp van een leraar Portugees kun je goed worden in Portugees.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Portugees volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Portugees aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Portugees meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Portugees bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Portugees?

Er zijn momenteel 48 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Portugees lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 48 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Portugees beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 17 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Portugees?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Portugees!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Portugees leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer Portugees spreken, lezen en schrijven met behulp van een privéleraar

Heb jij altijd al de Portugese taal willen leren? Of heb jij kennis nodig van de Portugese taal om specifieke redenen, denk aan werk, een studie, emigratie of een langdurige vakantie? Op Superprof bieden wij de taalcursussen die jij nodig hebt! Wij hebben een groot aantal Portugees leraren die jou graag willen helpen met het leren van Portugees. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Portugees en het geven van taalcursussen. Onze leraren weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren van Portugees. Kijk snel welke van onze Portugees leraren beschikbaar zijn in jouw omgeving!

Verschillende varianten

Portugees is een zeer unieke en mooie taal. Portugees heeft rond de 260 miljoen sprekers over de hele wereld, waarvan 230 miljoen mensen Portugees spreken als hun moedertaal. Portugees wordt gesproken in Portugal, Brazilië, Angola, Kaapverdië, Oost-Timor, Guinee-Bissau, Macau, Mozambique, São Tomé en Principe. De meest populaire Portugese varianten zijn die van Portugal en Brazilië.

Veel leerlingen kiezen ervoor om zich te richten op het Portugees van Portugal of Brazilië. Er zijn meerdere verschillen tussen deze twee varianten, maar het verschil zit voornamelijk in de uitspraak. Ook zijn er verschillende woorden die een andere betekenis hebben. Over het algemeen kunnen mensen uit verschillende Portugees sprekende landen elkaar goed verstaan. Zorg ervoor dat je een leraar vindt die gespecialiseerd is in de variant waarop je je wilt richten.

De beste Portugees lessen

Je kunt bij ons Portugees leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Zonder twijfel is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Al onze leraren zijn experts in de Portugese taal. Veel leraren komen oorspronkelijk uit een Portugees sprekend land, hebben daar gewoond of hebben de taal gestudeerd. Met wie jij ook aan de slag wilt, je zult gegarandeerd lessen volgen met een professional. Onze leraren geven Portugees lessen op verschillende niveaus, zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden.

Vind Portugees leraren bij jou in de buurt

Je kunt hierboven aangeven wat jouw woonplaats is. Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken, Vervolgens zul jij alle leraren zien die beschikbaar zijn bij jou in de omgeving. Lees alle advertenties en kijk welke van onze Portugees leraren voldoen aan jouw eisen en doelen. Op de advertenties kun je informatie vinden over hun kennis, ervaring, in welke varianten zij gespecialiseerd zijn en op welk niveau zij de taal spreken. Ook kun je informatie vinden over hun lessen, hun prijs per uur en waar hun lessen plaats kunnen vinden.

Kijk of je een leraar kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen en die jou kan helpen op de door jou gekozen locatie. Kies er bijvoorbeeld voor om je cursus te volgen bij jou thuis. Ook kun je ervoor kiezen om je cursus Portugees online te volgen. Veel van onze Portugees leraren willen jou graag helpen met het geven van een cursus online. Op de advertenties van onze leraren kun jij zien wie er in staat zijn om les online te geven.

Laat weten op welke dag en uur van de dag jij aan de slag wilt

Zodra jij een geschikte leraar hebt gevonden, kijk dan of hij of zij beschikbaar is op de dag en uur van de dag waarop jij aan de slag wilt. Neem contact op via de advertentie van de door jou gekozen leraar. Als jij bijvoorbeeld alleen vrije tijd hebt op woensdag om 3 uur 's middags, vraag dan of de leraar jou hierop kan helpen. Als de leraar beschikbaar is, boek dan gelijk je eerste les. Ga aan de slag met een door jou gekozen Portugees leraar en leer de taal snel beheersen als een pro!

Wat wil je leren?