Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Portugees

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 19 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 94% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 7 uur.

Portugees leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je cursus Portugees

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Portugees?

De gemiddelde prijs van lessen Portugees is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Portugees nemen?

Met de hulp van een leraar Portugees kun je goed worden in Portugees.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Portugees volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Portugees aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Portugees meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Portugees bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Portugees?

Er zijn momenteel 52 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Portugees lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 52 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Portugees beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 19 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Portugees?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Portugees!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Portugees leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg je Portugees lessen met een privéleraar bij jou in de buurt

Is het jouw droom om de Portugese taal te kunnen spreken, lezen en schrijven? Of mogelijk wil je alleen wat extra kennis opdoen om Portugeestaligen te kunnen verstaan. Als je hebt besloten dat je Portugees wilt leren, kies er dan gerust voor om aan de slag te gaan met een van onze privéleraren van Superprof. Onze Portugees experts op Superprof helpen jou meer dan graag met het geven van de lessen Portugees die jij nodig hebt. Je kunt Portugees leraren vinden verspreid over heel Nederland, kom er gauw achter welke van onze leraren voldoen aan jouw eisen bij jou in de buurt. Vind een geschikte leraar en boek je eerst les!

Vind de lessen die jij nodig hebt

Zoek je naar een cursus Portugees aan beginners of bijvoorbeeld naar gevorderde lessen? Bij ons kun je de lessen vinden waar jij naar op zoek bent. Als je zoekt naar een cursus Portugees voor beginners, dan kunnen al onze leraren jou daarbij helpen. Leer Portugees vanaf het begin. Leer de woordenschat, spelling, grammatica, uitspraak en veel meer. Ook bieden we bij Superprof lessen Portugees aan intermediates en gevorderde cursisten. Laat je gerust helpen en breng jouw vaardigheden naar een hoger niveau.

Vind een geschikte leraar

Op deze pagina kun je alle advertenties vinden van Portugees leraren die beschikbaar zijn. Vergeet niet aan te geven wat jouw woonplaats is. Geef dit hierboven aan en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van leraren die Portugese lessen bieden bij jou in de buurt. Op de advertenties kun je alle informatie vinden over hen, hun lessen, prijs per uur, locaties en veel meer. Kun je niet vinden waar jij naar op zoek bent of heb je twijfels of onze Portugees leraren jou kunnen helpen? Neem gerust contact op en stel alle vragen die je hebt. Ook kun je bij Superprof profiteren van het feit dat de meeste leraren een eerste les gratis bieden van een uur. Neem gebruik van een eerste gratis proefles van een uur en kijk of de les jou bevalt.

Kies waar en wanneer je les plaats moet vinden

Op de advertenties kun je zien op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Volg je les bijvoorbeeld bij jou thuis of op de locatie van je leraar. Lees de advertenties en kijk wie jou kan helpen op de door jou gekozen locatie. Bij het zoeken naar een geschikte leraar is het belangrijk dat je een leraar vindt die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Heb je alleen vrije tijd op specifieke dagen om een bepaald uur? Neem dan contact op met onze Portugees leraren en vraag of zij jou kunnen helpen met het geven van les op deze tijden. Zoek je naar een paar lessen van een aantal uur of bijvoorbeeld naar een cursus Portugees voor een aantal maanden of een jaar? Zorg dat je een leraar Portugees vindt die beschikbaar is voor het geven van les voor de door jou gewenste periode. 

Portugese les online

Je hoeft je Portugese les niet noodzakelijk te volgen op een fysieke locatie, bijvoorbeeld met je leraar bij jou thuis. Je kunt bij Superprof ook de beslissing nemen om je cursus Portugees online te volgen. De meeste van onze Portugees leraren op Superprof bieden les online. Het volgen van online lessen kan zeer praktisch zijn, al helemaal als je veel onderweg bent. Ook hoef je niet te reizen en/of reiskosten te betalen. Je kunt waar en wanneer je maar wilt aan de slag met je Portugese lessen online. Kies er gerust voor om Portugees online te leren. Vind gauw een geschikte Portugees leraar bij jou in de buurt of online en boek je eerste les. Vergeet niet om gebruik te maken van een eerste les gratis van een uur. Start gauw met het volgen van je eerste les en het leren van Portugees!

Wat wil je leren?