Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Groningen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Aan de slag gaan met Nederlands (NT2) in Groningen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands in Groningen

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Groningen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Groningen!

FAQ

💸 Wat zijn de kosten van een bijles Nederlands NT2 in Groningen?

De gemiddelde prijs van Nederlandse bijlessen NT2 in Groningen is €18.

 

De prijs van Nederlands NT2 lessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar Nederlands NT2
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze leraren Nederlands NT2 geeft de eerste les gratis. Bekijk de tarieven van onze Nederlandse instructeurs in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar in Groningen om een Nederlands NT2 cursus te geven?

28 privé Nederlands NT2 leraren zijn beschikbaar om Nederlands NT2 lessen te geven in Groningen en nabijliggende dorpen en steden.

 

Lees hun cv voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies je privé cursus uit ons aanbod van meer dan 28 tutoren.

✒️ Hoe beoordelen studenten hun Nederlands NT2 leraar in Groningen?

Studenten beoordelen hun Nederlands NT2 leraren gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 5 scores.

 

Een klantenservice manager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail (tijdens werkdagen) als u vragen heeft over uw lessen.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

💻 Kun je op Superprof ook online bijles Nederlands NT2 volgen, thuis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen nederlands (nt2) aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Nederlands NT2 meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Nederlands NT2 bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (NT2) in Groningen?

Check ons geweldige aanbod van leraren Nederlands (NT2) in Groningen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Boek een Nederlandse nt2 opleiding in Groningen via Superprof

Volg je Nederlandse les met een expert in Groningen

 

Woon jij in Groningen en ben jij op zoek naar een professionele leraar in het geven van privéles Nederlands? Dan ben je hier aan het juiste adres! In Groningen beschikken wij over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in het geven van Nederlandse lessen aan leerlingen op alle niveaus. Zij hebben veel kennis en ervaring en willen jou met veel enthousiasme helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Ontdek gauw welke leraren momenteel in staat zijn om jou te begeleiden bij jou in de buurt van Groningen!

 

Nederlands als tweede taal

 

In Groningen hebben wij een groot aantal leraren gespecialiseerd in het geven van les gericht op Nederlands als tweede taal. Nederlands als tweede taal, vaak afgekort als N2T of NT2, is het vak Nederlands dat gegeven wordt aan anderstaligen. Het is niet vergelijkbaar met het normale vak Nederlands dat leerlingen krijgen die Nederlands als hun moedertaal spreken. Nederlands als tweede taal wordt onderwezen zowel aan kinderen als aan volwassenen. In Nederland beschikken wij over een grote hoeveelheid mensen die Nederlands als hun tweede taal spreken. Het is belangrijk dat je in staat bent om de taal op een goed niveau te spreken, onze N2T leraren in Groningen willen jou daar graag mee helpen. Het doel van onze Nederlands leraren is om leerlingen te helpen de taalregels en concepten van de Nederlandse taal te begrijpen en om hen te helpen om vloeiend Nederlands te spreken.

 

Cursussen aan leerlingen op alle niveaus

 

Dagelijks komen wij in contact met veel leerlingen met tientallen verschillende doeleinden. Veel leerlingen hebben les nodig omdat zij de taal beter willen beheersen voor werk, een studie of bijvoorbeeld vluchtelingenwerk. Mogelijk heb je hulp nodig met het leren voor een NT2-examen, een cursus gericht op het integreren in de samenleving, hulp met inburgering, hulp met leren lezen, schrijven, het verbeteren van je communicatie, uitspraak of accent. Wat jouw doelen ook zijn, onze leraren in Groningen willen jou graag helpen.

 

Onze leraren geven les aan mensen op elk niveau, van beginners die veel moeite hebben met communiceren tot mensen die de basis al spreken maar zich graag willen verdiepen in bepaalde vaardigheden. Ben jij al een pro in de Nederlandse taal maar wil jij graag je kennis uitbreiden? Onze leraren willen jou daar met veel enthousiasme mee helpen. Je kunt met onze Nederlands leraren individueel privéles volgen maar ook met een groep. Al wil jij bijvoorbeeld een Nederlands cursus volgen met familieleden of vrienden, de meeste van onze leraren staan open om groepen van meerdere personen te begeleiden. Verder geven zij les aan leerlingen van alle leeftijden, zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Meerdere van onze leraren hebben een goed begrip van andere talen, zoals Engels, Frans en Duits.

 

De voordelen van vloeiend Nederlands spreken

 

Er zijn tientallen voordelen van vloeiend Nederlands spreken zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als voor je carrière. Het is belangrijk dat jij in staat bent om de Nederlandse taal op een vloeiend niveau te spreken. Het maakt niet uit of je in Groningen, Noord-Holland, Friesland of Noord-Brabant woont, een goede taalbeheersing is van groot belang in onze samenleving. Er is niets beter dan vloeiend kunnen communiceren met de mensen om je heen. Als je de taal helder kunt spreken neemt jouw kans op het vinden van werk enorm toe. Daarnaast stelt het je in staat om beter te presteren in het onderwijs. Onze leraren in Groningen willen jou graag helpen met voorbereiden op een opleiding. Daarnaast kun jij je met je leraar ook richten op het leren van woordenschat van een specifieke branche.

 

Ga aan de slag met je Nederlands cursus op een door jou gekozen locatie

 

Een van de grootste voordelen van het volgen van cursussen met onze leraren in Groningen is dat je zelf kunt bepalen waar je cursus plaats moet vinden. Al wil jij graag aan de slag bij jou thuis, op de locatie van de leraar of op een andere locatie, ontdek snel welke van onze leraren in staat zijn om jou te begeleiden op jouw gewenste locatie. Op de advertenties van onze leraren staan de locaties vermeld waarop zij in staat zijn om jou te begeleiden.

 

Volg je cursus online

 

Volg jij je Nederlands N2T cursus liever online via de computer en webcam? Het is niet noodzakelijk om je cursus op een fysieke locatie te volgen, wij beschikken over een groot aantal Nederlands N2T leraren die in staat zijn om cursussen online te geven verspreid over heel Nederland. Online aan de slag gaan met Nederlands lessen is een populaire optie onder leerlingen die een gebrek aan tijd hebben, reiskosten willen besparen of het simpelweg prettiger vinden om hun cursus Nederlands online te volgen. In het geval dat je geen geschikte leraar kunt vinden bij jou in de buurt van Groningen dan kun je er altijd voor kiezen om online aan de slag te gaan met een professional uit een andere stad of provincie, bijvoorbeeld uit Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant.

 

Vind een geschikte leraar en neem contact op

 

Al ben jij op zoek naar een cursus voor inburgering, het verbeteren van je lees- en schrijfvaardigheden, het verbeteren van je communicatie, uitspraak en accent, hulp met het leren voor een examen, begeleiding met het vak Nederlands in het onderwijs, taaltrainingen aan groepen of andere soorten lessen, ontdek gauw welke leraar jou kan helpen. Op de advertenties van onze leraren kun je lezen wat voor lessen zij bieden en aan wie zij lesgeven. Lees alles goed door en beslis met wie jij aan de slag wilt. Als je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Laat tijdens het contact opnemen weten wat jouw doelen zijn, op welk niveau jij Nederlands spreekt, waar en wanneer jij aan de slag wilt met je cursus en of jij individueel les wilt volgen of in een groep van meerdere personen. Vergeet niet gebruik te maken van een eerste les gratis. De meeste leraren in Groningen bieden een eerste gratis proefles. Ga zo snel mogelijk aan de slag met een leraar naar keuze en leer de Nederlandse taal vandaag nog spreken als een pro!

Wat wil je leren?