Uitstekend
reviews

Bijles Koreaans Koreaans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

9 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 9 uur.

Koreaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Koreaans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Koreaans?

De gemiddelde prijs van lessen Koreaans is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Koreaans nemen?

Met de hulp van een leraar Koreaans kun je goed worden in Koreaans.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Koreaans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Koreaans aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Koreaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Koreaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Koreaans?

Er zijn momenteel 25 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Koreaans lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 25 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Koreaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 10 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Koreaans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Koreaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Koreaanse bijles boek je gemakkelijk en snel bij Superprof!

Leer Koreaans met een professional in deze taal in jouw omgeving

Heb jij een grote passie voor Korea, de Zuid-Koreaanse cultuur en wil jij graag de Koreaanse taal leren spreken, lezen en schrijven? Of mogelijk heb jij kennis nodig van de Koreaanse taal om specifieke redenen, denk aan werk, zakendoen, een studie of een langdurige vakantie. Wat jouw doelen ook zijn voor het leren van deze taal, onze Koreaans leraren willen jou zeer graag helpen met het leren van deze unieke taal. Kijk snel welke van onze leraren voldoen aan jouw eisen en doelen bij jou in de buurt en boek je eerste les!

Koreaans leren

Koreaans is een zeer unieke taal met rond de 75 miljoen moedertaalsprekers, 48 miljoen uit Zuid-Korea en 24 miljoen uit Noord-Korea. Koreaans is een van de talen waar maar weinig mensen voor kiezen om te leren/studeren. Als jij de taal beheerst zul je al snel uitblinken. Je kans op het vinden van unieke banen is ineens veel groter. Er zijn veel Nederlandse en internationale bedrijven die medewerkers met kennis van de Koreaanse taal zeer waarderen. Kennis hebben van Koreaans zal jou ook helpen om Korea te leren kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. Je zult de cultuur veel beter leren kennen. Zuid-Korea staat bekend om k-pop en k-drama, veel mensen die hier een passie voor hebben besluiten om de taal te leren. Geniet van de Zuid-Koreaanse muziek, tv-shows, films, boeken en literatuur als nooit tevoren. En niet te vergeten dat je met kennis van de taal in staat bent om je zakelijke relaties te verbeteren en nieuwe mensen leren kennen. Leer vrienden kennen die alleen in staat zijn om Koreaans te spreken.

Een grote uitdaging

Het leren van Koreaans is een grote uitdaging, vooral voor mensen die pas voor het eerst in aanraking komen met een Aziatische taal. De taal heeft een heel ander alfabet, een unieke uitspraak, spelling, grammatica, bijzondere woorden, noem maar op. De beste manier om de taal te leren zonder naar Korea te reizen is door aan de slag te gaan met een professional op het gebied van de Koreaanse taal bij jou in de buurt. Onze Koreaans leraren willen jou graag helpen met het leren van de basis. Zij zullen jou leren lezen, schrijven en spreken in deze taal. Spreek jij Koreaans al op een zeer goed niveau maar wil jij graag vloeiender worden? Zorg dan dat je een leraar vindt die jou hierbij kan helpen. Al zoek jij naar les op een niveau voor beginners of les voor gevorderden, lees de advertenties van onze leraren en kijk welke leraar jou kan helpen met het geven van les op jouw niveau.

Vind een geschikte Koreaans leraar

Kom er snel achter welke van onze leraren beschikbaar zijn in jouw woonplaats of in de buurt van jouw woonplaats. Je kunt er op een eenvoudige manier achter komen wie er op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt door de naam van jouw woonplaats aan te geven. Geef bovenaan de naam van jouw locatie aan en druk vervolgens op zoeken. Je zult er hierna al snel achter komen welke Koreaans leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Je kunt leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland, van Gouda tot Noordwijk, Den Haag, Tilburg, Hilversum, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en veel meer plaatsen en steden. Klik op de advertenties van onze Koreaans leraren voor meer informatie over elke leraar. Je kunt informatie vinden over hun kennis en ervaring met de taal, op welk niveau zij de taal spreken, aan wie zij lesgeven, de methodologie van hun lessen, hun prijs per uur, beschikbare locaties en meer.

Kies voor een praktische locatie voor het volgen van je cursus Koreaans

Bekijk alle advertenties en kijk welke van onze Koreaans leraren lessen bieden op de locatie die jij in gedachten hebt. Op de advertenties van onze leraren staat vermeld waar zij jou kunnen helpen, bijvoorbeeld bij jou thuis of bij hen thuis. De meeste van onze leraren bieden les op verschillende locaties.

Lessen online

Kun jij geen geschikte leraar vinden bij jou in de omgeving of wil jij liever je lessen online volgen via de webcam? Wij bieden de mogelijkheid om je cursus Koreaans online te volgen. De meeste van onze Koreaans leraren bieden les online en weten precies hoe zij online lessen moeten voorbereiden via de webcam. Op de advertenties van onze Koreaans leraren kun je zien welke leraren in staat zijn om les online te geven.

Volg je Koreaans cursus wanneer jij vrije tijd hebt

Wil jij je les volgen op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op maandag in de avond? Kom er dan snel achter welke leraren beschikbaar zijn op deze dag en uur van de dag. Neem contact op en vraag naar de beschikbare tijden van de door jou gekozen leraar. Kijk of deze tijden overeenkomen met de tijden waarop jij je cursus wilt volgen.

Het beste platform voor het vinden van lessen en cursussen

Superprof is het beste platform voor het vinden van lessen en cursussen in veel verschillende talen, vakken en onderwerpen. Met wie jij ook beslist om je les te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een expert op het gebied van Koreaans. Al onze leraren bieden les van hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs per uur. De gemiddelde prijs per uur is zeer voordelig, vooral vergeleken met de meeste externe cursussen. Sommige leraren bieden daarnaast korting op hun les als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Ga snel aan de slag met een door jou gekozen leraar en profiteer van alle genoemde voordelen. Naast les gericht op Koreaans kun je bij ons ook cursussen vinden gericht op andere talen en vakken, zoals Engels, Nederlands, Chinees, Arabisch, Russisch, wiskunde, biologie, architectuur en veel meer.

Meld je snel aan voor het volgen van je cursus Koreaans

Zodra je alle advertenties hebt gelezen, beslis met wie jij aan de slag wilt. Schrijf de door jou gekozen leraar een bericht en laat hem/haar weten wat voor les jij nodig hebt, op welke niveau jij Koreaans spreekt en wat jouw doelen zijn. Neem snel contact op en ga vandaag nog aan de slag met een door jou gekozen Koreaans leraar bij jou in de buurt!

Wat wil je leren?