Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Arabisch

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 25 beoordelingen.

17 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €17

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen arabisch online

Overleg met je leraar arabisch en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen arabisch online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

146 leraren bieden

online lessen arabisch.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen arabisch te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 146 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen arabisch te geven ?

 

146 leraren arabisch bieden aan om je te helpen met arabisch.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 146 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen arabisch?

De gemiddelde prijs voor online lessen arabisch is 17 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar arabisch
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren arabisch krijgen?

Gemeten over een totaal van 25  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

146 leraren arabisch  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Arabisch online leren via Superprof

Een cursus Arabisch online met een docent naar keuze

Ben je op zoek naar een cursus Arabisch online, Arabische les online, hulp met het voorbereiden op een Arabisch examen, een cursus Arabisch online gericht op het leren spreken, lezen en/of schrijven van Arabisch of iets dergelijks? Het volgen van een Arabisch cursus of les online is bij ons meer dan mogelijk! Nog nooit is het volgen van een cursus Arabisch online zo gemakkelijk geweest. Dankzij Superprof kun je Arabische lessen of een cursus Arabisch online volgen op de tijden die jou het beste uitkomen met een online Arabisch leraar naar keuze. Het volgen van les of een cursus online heeft veel verschillende voordelen ten opzichte van het volgen van een cursus met een docent op een fysieke locatie.

Verschillende soorten Arabische lessen en cursussen online

Dankzij Superprof kun je met een Arabisch docent online aan de slag met de Arabische lessen of cursus op het niveau dat jij nodig hebt. Dit kan gaan om een cursus Arabisch online aan leerlingen op een niveau voor beginners, een cursus Arabisch online aan leerlingen op een niveau voor gevorderden en cursussen aan leerlingen op een niveau voor experts. Bijna elke online docent heeft een Arabische achtergrond en spreekt vloeiend of gevorderd Arabisch.

Elke online Arabisch leraar kan je overal mee helpen, ongeacht je niveau. Al ben je pas een beginner die voor het eerst te maken krijgt met de Arabische taal of een expert die zich wil verdiepen in specifieke taalkundige onderwerpen. We hebben mensen die zich aanmelden voor het leren van Arabisch om veel verschillende redenen, dit kan bijvoorbeeld gaan omdat zij de taal willen spreken voor hun beroep of studie, voor het reizen, om religieuze redenen of omdat zij van talen houden en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Elke online docent Arabisch heeft veel kennis van Arabisch en taalkunde, zij weten precies hoe zij alles tot in de details uit moeten leggen, hoe de grammatica werkt, wat de beste manier is voor het leren van woordenschat en het gebruik van woorden in de Arabische taal en dialecten, de Arabische uitspraak en accenten, en veel meer. De online docent Arabisch zal je tijdens de online les of cursus alles wat je wilt leren zeer duidelijk en gedetailleerd uitleggen. Elke leraar weet precies hoe hij/zij Arabisch moet leren aan mensen die Nederlands of Engels spreken als een moedertaal.

Online Arabisch docenten over heel Nederland

Op Superprof beschikken we over een groot aantal Arabisch docenten, de meeste van onze Arabisch docenten geven les zowel online als op fysieke locaties. Veel leerlingen kiezen er ook voor om Arabische les of een taalcursus te volgen op de locatie van de Arabisch docent of bij de leerling thuis. Dankzij Superprof hoef je geen taalcursus te volgen met een leraar waar jij niet voor hebt gekozen, je kunt zelf beslissen met welke leraar je je lessen of taalcursus wilt volgen. Elke leraar heeft andere ervaring, kennis, kwalificaties en een andere achtergrond. Je hebt veel opties om uit te kiezen, het is zeer belangrijk dat je aan de slag gaat met een Arabisch leraar die voldoet aan al jouw eisen en behoeften. Op het profiel van elke leraar kun je alle belangrijke informatie vinden.

Elke Arabisch docent online biedt lessen voor een zeer voordelige prijs. Naast het kunnen volgen van les tegen een lage prijs kun je profiteren van kortingen. Meerdere van onze online Arabisch docenten geven korting op hun les als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Ook geven bijna alle docenten hun eerste les gratis, tijdens deze eerste les gratis kun je kijken of de docent en manier van lesgeven je bevallen en bepalen of je verder wilt. Profiteer van het kunnen volgen van lessen van hoge kwaliteit voor een zeer voordelige prijs!

Bepaal zelf je tijden voor het volgen van je Arabisch cursus online

Je kan voor het volgen van je Arabisch cursus of les kiezen op welke dagen en uur van de dag je lessen zullen plaatsvinden. Als je alleen tijd hebt op bijvoorbeeld maandag of op woensdag om een bepaald uur dan kun je ervoor kiezen om je online Arabisch les of cursus te volgen op deze dag en uur van de dag. Je kunt daarnaast ook kiezen hoe lang je je Arabisch taalcursus of lessen wilt volgen, dit kaan gaan om lessen voor een paar uur, lessen voor een paar weken, maanden, half jaar, een jaar of zelfs voor meer dan een jaar. Op het profiel van elke leraar kun je alle belangrijke informatie vinden en contact opnemen. Bekijk welke Arabisch docent je interesseert en neem gelijk contact op. Leg tijdens het contact opnemen met de docent op welke dagen en tijden je je les wilt volgen en voor hoe lang. Als je docent beschikbaar is kunnen jullie al snel tot een besluit komen.

Ga aan de slag met je cursus Arabisch online waar je maar wilt

Een van de voordelen van het leren van Arabisch online is dat je niet vast zit aan een vaste locatie voor het volgen van je les of taalcursus. Voor het leren van Arabisch zal je niet meer hoeven te reizen naar een specifieke locatie of school. Je kunt waar je maar wilt aan de slag, je hoeft alleen je computer op te starten en je bent klaar om te beginnen aan je les. Door het feit dat jij en je leraar niet hoeven te reizen bespaar je geld en veel kostbare tijd.

Wacht niet te lang

Leerlingen stellen Superprof enorm op prijs, wij doen ons best om het mogelijk te maken om gemakkelijk en snel talen te leren. De Arabische taal leren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Binnen een korte tijd zal je ontdekken dat je spreken, lezen en schrijven al snel onder de knie krijgt. Als je op zoek bent naar een cursus Arabisch online, Arabische les online, een taalcursus Arabisch online op een niveau voor beginners, een taalcursus Arabisch online op een niveau voor gevorderden, een taalcursus Arabisch op een niveau voor experts, hulp met het voorbereiden op een Arabisch examen, een cursus Arabisch online gericht op het leren spreken, lezen en schrijven, hulp met het opdoen van kennis en informatie over een taalkundig onderwerp, het leren van modern standaard Arabisch of iets dergelijks, je bent hier op de juiste plek. We bieden alle soorten lessen en cursussen. Wacht niet te lang en leer de Arabische taal met een professionele leraar op Superprof!

Wat wil je leren?