Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Arabisch

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 31 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Arabisch leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Arabisch

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Arabisch?

De gemiddelde prijs van lessen Arabisch is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Arabisch nemen?

Met de hulp van een leraar Arabisch kun je goed worden in Arabisch.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Arabisch volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Arabisch aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Arabisch meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Arabisch bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Arabisch?

Er zijn momenteel 187 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Arabisch lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 187 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Arabisch beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 31 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken 
via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Arabisch?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Arabisch!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een cursus Arabisch via Superprof

De beste manier om Arabisch te leren in Nederland

 

Al jaren zijn leerlingen op zoek geweest naar het gemakkelijk kunnen leren van de Arabische taal. Het leren spreken, lezen en schrijven van de Arabische taal is een zeer complex proces dat je niet zomaar onder de knie krijgt. Gelukkig heeft Superprof het mogelijk gemaakt om de Arabische taal te kunnen leren spreken, lezen en schrijven met een Arabisch docent met veel kennis en ervaring op het gebied van Arabisch en het geven van lessen en cursussen. Je zal geen inschrijving meer hoeven te doen bij een normale klassikale Arabisch cursus op tijden en een locatie die jou niet goed uitkomen. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de Arabische taal wilt leren en met welke Arabisch docent je je lessen of cursus wilt volgen.

 

Verschillende Arabisch varianten

 

De Arabische taal is een van de meest gesproken talen ter wereld, het wordt gesproken in meerdere continenten. Elk Arabisch land heeft een heeft verschillende Arabische dialecten, het Arabisch gesproken in Saoedi-Arabië verschilt bijvoorbeeld van Palestijns, Egyptisch en Marokkaans. Naast veel verschillende varianten en dialecten is er ook het Modern Standaard Arabisch. Het Modern Standaard Arabisch is de Arabische standaardtaal die naast Arabische dialecten door veel mensen over verschillende Arabische landen wordt gesproken. Modern Standaard Arabisch wordt veel gebruikt in de literatuur en in formele toespraken. Als je Arabisch wilt leren is het belangrijk dat je van tevoren weet welke variant je graag wilt leren. Als je het niet zeker weet, neem dan contact op en overleg dit dan met de Arabisch docent.

 

Allerlei soorten Arabisch cursussen

 

We beschikken Arabisch docenten over heel Nederland gespecialiseerd in verschillende varianten van de Arabische taal. Onze Arabisch docenten geven allerlei soorten lessen en cursussen aan leerlingen op alle niveaus. Je kunt bij onze Arabisch docenten terecht voor het volgen van Arabische lessen, bijles Arabisch, een uitgebreide cursus Arabisch, het leren spreken, lezen en schrijven van de Arabische taal, het opdoen van wat extra kennis en informatie van de Arabische taal, een Arabisch cursus gericht op grammatica of uitspraak, een cursus Arabisch op een niveau voor beginners, een cursus Arabisch op een niveau voor gevorderden, een cursus Modern Standaard Arabisch, een cursus Marokkaans Arabisch, les Arabisch online en veel meer.

 

Als je de Arabische taal wilt leren spreken, lezen en schrijven is het belangrijk dat je kennis opdoet over de Arabische cultuur. Als je kennis van de cultuur bezit zal je in staat zijn om veel meer dingen te begrijpen. Elke Arabisch docent heeft veel kennis van cultuur en zal je van alles kunnen leren. Op het profiel van elke Arabisch docent kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de soorten lessen en cursussen die de docent biedt. Als je vragen hebt kun je gemakkelijk contact opnemen met de docent.

 

Onze Arabisch leraren zijn zeer bedreven en bezitten veel ervaring

Elke Arabisch docent op Superprof beschikt over veel ervaring op het gebied van de Arabische taal, taalkunde en lesgeven. Zij weten precies hoe ze lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit zodat jij binnen een korte tijd de Arabisch taal goed zal leren spreken, lezen en schrijven. Het leren van de Arabische taal is zoals we al zeiden een zeer complex proces, vooral als je nog nooit eerder te maken hebt gehad met de Arabische taal. Je zal een volledig nieuw alfabet moeten leren en van rechts naar links moeten leren schrijven. Daarnaast heeft Arabisch een zeer unieke woordenschat en uitspraak. Het is dus belangrijk dat je aan de slag gaat met een leraar die precies weet hoe je de Arabische taal het beste kunt leren. Elke Arabisch docent heeft veel ervaring met leerlingen die Nederlands spreken als hun moedertaal.

 

Arabisch leren voor een voordelige prijs

 

Een van de grootste voordelen van het leren van de Arabische taal met een Arabisch leraar van Superprof is dat je les kan volgen voor een zeer voordelige prijs. De meeste Arabisch leraren geven ook korting op hun les als je van tevoren meerdere lessen tegelijk besteld. Naast Arabische lessen voor een lage prijs en korting kun je profiteren van het feit dat bijna elke Arabisch leraar in Nederland zijn/haar eerste les gratis geeft. Tijdens deze eerste gratis les kun je bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen Arabisch leraar en lessen.

 

Arabisch leren op de tijd die het beste uitkomt

 

Een ander voordeel van het leren van de Arabische taal met een leraar van Superprof is dat je zelf kunt kiezen op welke tijd je je lessen wilt volgen. Als je alleen de tijd hebt op een bepaalde dag in de week, bijvoorbeeld op maandag of woensdag om een bepaald uur, dan is dat geen probleem. Je kunt gemakkelijk een Arabisch leraar vinden voor het volgen van Arabische lessen op de tijd en uur die jou het beste uitkomen. Neem contact op met een of meerdere van onze Arabisch docenten en bespreek op welke tijd en uur je graag je lessen wilt volgen. Als de docent beschikbaar is dan kunnen jullie al snel tot een besluit komen en plannen wanneer de eerste Arabisch les plaats zal vinden. Bespreek tijdens het contact opnemen met je Arabisch docent ook voor hoe lang je les wilt volgen, of je maar een paar lessen nodig hebt of misschien lessen voor een aantal maanden, een half jaar of zelfs voor een jaar of langer.

 

Docenten in elk deel van Nederland

 

Je kunt Arabisch leraren vinden in elk deel van Nederland. Waar je je ook bevindt, zeer waarschijnlijk is er een Arabisch expert bij jou in de buurt. Onze Arabisch leraren kunnen je overal mee helpen, van Arabische lessen, Arabisch bijles, een cursus Arabisch, het leren spreken, lezen en schrijven van Arabisch, hulp met het opdoen van extra informatie van de Arabische taal, een Arabisch cursus gericht op grammatica of uitspraak, een cursus Arabisch Amsterdam, een cursus Arabisch op een niveau voor beginners, een cursus Arabisch op een niveau voor gevorderden, een cursus Modern Standaard Arabisch, een cursus Marokkaans Arabisch, Arabische lessen online, en veel meer. Bekijk welke Arabisch docent je interesseert en boek zo snel mogelijk je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je Arabische lessen en leer de Arabische taal spreken op een hoog niveau!

Wat wil je leren?