Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • Ambassadeur
 • (7 beoordelingen)
J
Jacquelien
« We zijn via een teamgenoot van mijn zoon bij Ayoub terecht gekomen.... Lees meer »
J
Jacquelien
« We zijn via een teamgenoot van mijn zoon bij Ayoub terecht gekomen. Mijn zoon geeft aan dat de bijles heel erg chill is. Ayoub luistert altijd goed, als je ergens niet uitkomt helpt hij je op weg. Mijn zoon wilde geen structurele huiswerkbegeleiding maar een uur per week bijles zag hij wel zitten. Het leek er even op dat hij zou moeten afstromen van VWO naar Havo maar mede dank zij de bijlessen van Ayoub voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde is hij over naar 4VWO. Ayoub is erg flexibel en tijdens de toetsweek heeft hij extra lessen ingepland. We vinden het jammer dat we Ayoub niet eerder kennen want dan had mijn zoon eerder het zelfvertrouwen gekregen dat hij het wel kan. »
55€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Ayoub
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Conditietraining
 • Bodybuilding
Niveaus
 • Alle niveaus

Fitnessinstructeur en Bewegingswetenschapper geeft personal training & small group strength and conditioning training in Amsterdam

Methodologie

Of je nou een atleet bent die in topvorm wilt komen, een recreationeel sporter die zijn fysieke kracht/conditie wilt verbeteren of van extra lichaamsvet af wilt, voor alle doelen ben je met mijn Personal Training op de juiste plek.

Bij mij:
- Bespreken we je doelen en hoe we deze volgens het SMART-goal setting principe het beste op kunnen stellen;
- maken we een gestructureerd trainings- en/of dieetplan om die doelen op de best mogelijke manier te bereiken;
- trainen we in een ruime sportschool met al het benodigde materiaal en apparatuur.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Ayoub plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik werk als Fitnessinstructeur bij Duofit Amsterdam, een sportschool gelegen in Watergraafsmeer. Ik help hier wekelijks sporters met gepersonaliseerde trainingsschema's en voedingsadvies. Verder ben ik afgestudeerd Bewegingswetenschapper en daarom bekend met wetenschappelijk bewezen trainingsmethoden én het vermogen om feit van fabel te scheiden binnen de fitness.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 55€/u

Specificaties

Tarief kan lager/hoger uitvallen o.b.v. hoeveelheid sessies die geboekt worden. Verder is het mogelijk om los van Personal Training een gepersonaliseerd trainingsschema te kopen, of om een online begeleidingstraject aan te gaan. Een combinatie van enkele sessies Personal Training en verdere online begeleiding is ook mogelijk. Neem voor meer informatie vooral contact met op!

Lessen aangeboden door Ayoub
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Conditietraining
 • Bodybuilding
Niveaus
 • Alle niveaus

De 7 beoordelingen over Ayoub
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

7 aanbevelingen

J
Jacquelien

We zijn via een teamgenoot van mijn zoon bij Ayoub terecht gekomen. Mijn zoon geeft aan dat de bijles heel erg chill is. Ayoub luistert altijd goed, als je ergens niet uitkomt helpt hij je op weg. Mijn zoon wilde geen structurele huiswerkbegeleiding maar een uur per week bijles zag hij wel zitten. Het leek er even op dat hij zou moeten afstromen van VWO naar Havo maar mede dank zij de bijlessen van Ayoub voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde is hij over naar 4VWO. Ayoub is erg flexibel en tijdens de toetsweek heeft hij extra lessen ingepland. We vinden het jammer dat we Ayoub niet eerder kennen want dan had mijn zoon eerder het zelfvertrouwen gekregen dat hij het wel kan.

N
Nicolien

Ayoub is zeer betrouwbare en competente wiskunde docent.
Ik beveel hem aan, hij heeft mijn zoon geholpen met wiskunde.
Eindelijk heeft mijn zoon een voldoende, heel fijn.
Ayoub is rustig, zorgvuldig, hij kan de leerstof zeer goed uitleggen.
Ayoub is een super docent.

N
Natasja

Excellent! Sinds een jaar geeft Ayoub onze zoon wiskunde bijles. En daarnaast sinds kort ook natuurkunde. En wij kunnen niet anders zeggen dan dat Ayoub absoluut een geweldige docent is.
Allereerst legt hij de stof op een zeer heldere manier uit. Daarnaast schept hij de perfecte omstandigheid om goed te kunnen leren; hij is vriendelijk, geduldig, betrokken en enthousiast.
Dat is belangrijk, want daardoor voelt een leerling zich vrij om vragen te stellen en ontstaat er een goede sfeer om in te leren. Daar komt nog bij dat Ayoub flexibel is en betrouwbaar.
We zijn dus ontzettend blij met Ayoub.

M
Meryam

Ayoub is een goede bijlesdocent! Hij legt goed uit en is super geduldig en enthousiast, top!!

A
Asma

Ik vind dat Ayoub de titel Superprof verdient omdat hij altijd al talent heeft gehad in het doceren van verschillende vakken. Hij begrijpt de stof zelf uitstekend en is daardoor in staat om alles goed uit te leggen. Zijn manier van bijles geven is heel fijn en op een manier dat je je compleet op je gemak voelt om allerlei vragen te stellen. Ik zou zeker aanraden om bijles bij hem te gaan volgen en ik weet zeker dat jullie er geen spijt van zullen krijgen.

S
Sliem

Mijn naam is Sliem en ik geef zelf ook bijles. Ik heb Ayoub leren kennen op de middelbare school.

Ik geloof dat Ayoub de volgende drie uitgangspunten probeert te hanteren in zijn lessen: structuur, flexibiliteit en begrip. Iedereen heeft een duidelijke structuur nodig bij het lesgeven, maar ook moet er rekening gehouden worden met dat lang niet iedereen op hetzelfde niveau is of op dezelfde manier nadenkt. Iedereen heeft een unieke leerstijl en ik geloof dat Ayoub hierop toespitst met een algemene structuur en een flexibele & begripvolle houding.

Ik heb vaker gezien hoe Ayoub medestudenten bepaalde zaken uitlegde en hij paste zich altijd op de juiste manier aan aan de persoon en de situatie. Ik heb bijvoorbeeld zelf vaker met hem samengewerkt met projecten waarbij weleens voorkwam dat ik iets niet begreep. Op zulke momenten nam Ayoub niet al het werk op zich zelf (wat een neiging is die veel excellente studenten hebben), maar legde hij de stof op een efficiënte, begrijpelijke en vlotte manier uit waardoor wij als een groep sneller verder konden gaan.

Op onze school was Ayoub ook altijd een van de top leerlingen: hoge cijfers en nog eens een super sociaal. Ayoub heeft zeker de benodigde kennis, maar belangrijker: hij heeft de ervaring en het vermogen om deze kennis over te brengen! Op een gegeven moment benaderde zelfs onze school hem om bijles te geven op de school zelf.

In het bijzonder kan Wiskunde B heel abstract worden, maar Ayoub heeft het talent om deze abstractie te reduceren tot het niveau van de leerling. Hier nog bovenop weigert Ayoub het te laten op dat de leerling de stappen uit zijn of haar hoofd kent; de leerling moet het begrip kweken om de stappen zelf te bedenken en te begrijpen. Zo kunnen de leerlingen zich beter vinden in de abstractie en dus ook comfortabel voelen in verscheidene situaties die zij aanvankelijk niet durfden aan te gaan. Ik heb dit vaker zien gebeuren.

Ter conclusie, het is duidelijk dat Ayoub meer dan competent is en dus raad ik hem zeer aan aan de andere Superprof leden. Hij heeft de kennis, bekwaamheid, ervaring en weet zich altijd aan te passen aan de leerling.

T
Tjardo

Ayoub begrijpt niet alleen de lesstof goed, maar hij weet ook hou hij deze op anderen moet overbrengen. Hij heeft oog voor structuur maar hij weet ook dat elke leerling hier een andere vorm van nodig heeft. Al met al vind ik dus dat hij een groot verschil zou kunnen maken.

Vergelijkbare leraren

Personal trainer in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Fitness. Leren is geen probleem meer, Spieren versterken toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Conditietraining is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
WO-student geeft duidelijke personal training/dieet-tips voor alle leeftijden en geslachten (online en/of offline)
17€
Y
1e les gratis!

ik geef op een duidelijke en rustig manier les waardoor de oefening duidelijk wordt zodat u deze later kunt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Als Personal Coach, geniet ik ervan om om het maximale uit mensen te halen!
60€
Ashwin
1e les gratis!

Afhankelijk van waarin je coaching zoekt, zul jij de gene zijn die het meeste praat. We maken een planning, brengen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Amsterdam - Parkour/Freerunning lessons all ages all levels in English or French
25€
Ludovic
1e les gratis!

When I teach, I usually start by providing basic understanding and knowledge of the activity, and then we start straight in...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Kickbokser geeft extra ondersteuning bij het sporten en bij het fitnessen !
15€
Fransvion
1e les gratis!

We bespreken eerst wat je doelstelling is en wat je wilt bereiken en samen werken we er naar toe !

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Bootcamp én zelfverdediging instructeur geeft productieve fitness lessen voor verschillende niveaus en gaat je coachen om je conditie en/of gewichts doelen te halen
60€
Barry
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is gevarieerd en verschilt per les. Mijn doel is om mijn studenten tot hun uiterste limiet van...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Personal Training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van jouw gestelde doelstellingen. Trainen met een Personal Trainer heeft vele voordelen. Ben jij er klaar voor? Lets go!
25€
Artjom
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

”De doelstellingen van mijn klanten zijn mijn motivatie”. De belangrijkste reden waarom ik mensen begeleid naar hun...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Find your motivation and Get your gainz. Giving up aint an option
15€
Will
1e les gratis!

Ik ga je pushen boven je limiet want ik geloof dat als je je limiet bereikt dat je onbreekbaar bent.

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ik help jou online om jouw doelstellingen te behalen (voeding/training), 100% resultaat!
50€
Julius
1e les gratis!

Ik leer jou de basis dingen over het constant halen van resultaat op het gebied van voeding en training maar op ook mindset....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Herman Brood Academie student geeft les! Wil jij een gezond en sportief lichaam? Ik geef jou die ultieme boost! Train met mij en ik zorg ervoor dat jij je doel zal behalen!
25€
Angel
1e les gratis!

Ik ben een heel rustig persoon en ik kan goed luisteren en ik kan goed dingen uitleggen. Ik zorg ervoor dat de persoon zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Sportdocente wil je graag helpen bij het behalen van je doel en/of het behouden hiervan
30€
Yvonne
1e les gratis!

Ik ben zeer gepassioneerd in alles wat ik doe. Ben in staat om mensen te enthousiasmeren en op professionele wijze te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amstelveen
WO student bewegingswetenschappen begeleid jou naar jouw doel of het nou kracht, conditie of algemene fitheid is
25€
Jordy
1e les gratis!

Ik luister naar wat je wilt en kijk of ik de geschikte persoon ben om je daarbij te helpen. Afhankelijk van wat jij wilt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 55€ Niet beschikbaar Niet beschikbaar
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.