Homepagina
Lessen geven
Groningen 
Groningen 
 • Ambassadeur
 • (9 beoordelingen)
R
Rachelle
« De perfecte persoon voor iemand die uitleg nodig heeft op een... Lees meer »
R
Rachelle
« De perfecte persoon voor iemand die uitleg nodig heeft op een duidelijke en rustige manier! Mick is er toe in staat om je klaar te stomen voor je tentamens! »
20€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Mick
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Citotoets
 • Studiekeuzeadvies
 • Intern begeleider
 • Methodologie
Niveaus
 • Alle niveaus

Extra zetje op school nodig? - Huiswerkbegeleiding van een ervaren bijlesdocent en studiebegeleider in Groningen

Methodologie

Mijn vier jaar werkervaring als bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te helpen. Voordat ik zelfstandige ben geworden werkte ik bij een zeer goed aangeschreven bijles en huiswerk instituut. Bij dit huiswerkinstituut heb ik binnen alle teams werkervaring mogen opdoen. Dit heeft mij een compleet beeld gegeven in alle mogelijke manieren om een scholier meer uit zijn middelbare schooltijd te laten halen.

Mijn taken waren ruwweg onder te verdelen in:
- Het helpen bij het maken van huiswerk en het leren van de stof.
- Het leren van plannen en hoe je gestructureerd te werk gaat.
- Het wegwerken van achterstanden voor bepaalde vakken.
- Het geven van examentrainingen in de bèta vakken.

Hieronder zal ik kort toelichten over mijn manier van aanpak. (Dit zullen wij bij de kennismaking natuurlijk ook bespreken en eventueel aanpassen op persoonlijke behoeften.)

Om goed te kunnen beginnen verwacht ik bij aanvang van de studiehulp dat de leerling het afgesproken werk gemaakt heeft. Als dit het geval is kunnen wij gelijk aan de slag gaan met de tegengekomen moeilijkheden. Op deze manier krijg ik meteen een duidelijk beeld waar het probleem precies ligt en waar de aandacht het meeste nodig is. Na het bespreken van de moeilijkheden gaan we wat vragen maken om te zien of alles goed begrepen is. Zo nodig herhalen we dit tot dat alles duidelijk is.

Het tweede deel van de les gaan we aan de slag met oefenvragen en de nieuwe stof. Voordat we dit doen maken we eerst samen een planning. Deze planning helpt bij het overzichtelijk maken van het aankomede huiswerk en eventuele toetsen. Samen met deze planning gaan we samen kijken wat het meest zinvol is om te doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het leren voor een toets of het samen maken van huiswerk voor een moeilijk vak.

Aan het einde van de les zullen we kort terugblikken op wat er is geleerd en wanneer het nodig is ook een afspraak maken over het maken van extra oefenvragen. Deze vorm van bijles duurt 1,5 uur.

Het oefenmateriaal, planningen, rooster en mapje verzorg ik voordat de bijles begint.

Voor vakspecifieke bijles (bovenbouw) en examentraining kunt u terecht bij mijn andere advertenties.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Mick plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Mijn eerste studie econometrie bestaat uit 80% wiskunde en statistiek vakken. Dit komt erg van pas bij het bijles geven. Veel leerlingen hebben namelijk problemen met wiskunde terwijl wiskunde bijna in elk vak weer terug komt. Er is te weinig basis kennis aanwezig. Dit is erg zonde want met een beetje hulp zal de leerling niet alleen bij wiskunde maar dus ook bij andere vakken erg vooruit gaan!

Mijn tweede studie is Filosofie. Deze studie leert vooral het kritisch denken. Niet zomaar een antwoord accepteren maar echt willen onderzoeken waarom iets waar is. Deze houding is zeer nuttig. Als je echt begrijpt waarom een antwoord goed is onthoud je het veel beter dan wanneer je het uit het hoofd leert!

Mijn vier jaar ervaring als studiebegeleider helpt waarschijnlijk nog het meest. Hier heb ik bijles gegeven aan het vmbo, de havo en het vwo in alle exacte en economische vakken. Ook heb ik hier veel geleerd over de beste aanpak om iets uit te leggen, effectief overhoren en hoe je studeren leuker maakt. Veel van de leerlingen die ik geholpen heb geven aan het vak ineens een stuk leuker te vinden wat leidt tot meer motivatie en dus hogere cijfers!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u

Specificaties

Graag kom ik vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij elkaar beter leren kennen en kijken hoe ik kan helpen met het gewenste leerdoel. Afhankelijk van de situatie kan er ook een andere locatie dan bij u thuis gekozen worden (universiteit, bibliotheek of bij mij thuis).

Voor lessen buiten de stad Groningen zijn er reiskosten van toepassing.

Lessen aangeboden door Mick
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Citotoets
 • Studiekeuzeadvies
 • Intern begeleider
 • Methodologie
Niveaus
 • Alle niveaus

De 9 beoordelingen over Mick
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

9 aanbevelingen

R
Rachelle

De perfecte persoon voor iemand die uitleg nodig heeft op een duidelijke en rustige manier! Mick is er toe in staat om je klaar te stomen voor je tentamens!

E
Elkjar

Mick is een kei in het uitleggen van statistiek! Met zijn enthousiasme besmet hij je al gauw waardoor het studeren ook net even wat leuker wordt. Ook heeft hij allerlei goede tips en tricks waardoor de toetsen een stuk beter te doen zijn. Als ik hulp nodig heb weet ik je te vinden!

S
Stijn

Mick ken ik van de middelbare school. We hebben bij elkaar in de klas gezeten. Met scheikunde zat ik altijd naast Mick en als ik dan iets niet snapte kon Mick dit heel goed uitleggen met name de rekenopgaven die je met scheikunde ook wel eens had. Mick is als bijles leraar denk ik een goed iemand die goed kan helpen en zijn tijd ervoor neemt.

L
Lieke

Ik ken Mick van ASL, daar kreeg ik bijles van hem. Hier hielp hij mij vooral met examenopdrachten. Hij nam altijd de tijd voor je als je iets niet snapte en hij ging door tot dat je zeker wist dat je het onder de knie had. Ik zou Mick zeker aanraden als docent voor bijles omdat hij heel rustig overkomt en goed kan uitleggen.

A
Anouk

Mick heeft mij vorig jaar geholpen voor mijn examens met wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Hij was altijd bereid om me te helpen, hij legde alles dan ook heel duidelijk uit en nam ook echt de tijd voor mijn vragen. Dankzij de bijlessen had ik op alle vakken een mooie voldoende. Ik zou hem daarom echt aanraden als docent voor bijles.

J
Jasper

Ik heb samen met Mick op de middelbare school gezeten. Altijd wanneer ik vragen had kon ik bij hem terecht. Mick is goed in de stof van meerdere kanten uit te leggen. Iets waar sommige leraren veel moeite mee hadden. Nogmaals bedankt daarvoor!

L
Lisa

Heb bijles gekregen van mick voor de beta vakken. Wat ik heel prettig vond van mick was dat hij heel duidelijk uitlegde en ook probeerde me echt de stof te laten begrijpen. Ik kwam er ook achter dat er veel manieren van studeren zijn, hij heeft mij geholpen bij het zoeken van de manier die het beste bij mij paste. Als je twijfelt of Mick een bijlesdocent voor jou is. Dat hoeft niet hij is een prima docent!

Z
Zenthe

Mick is een goede bijlesdocent, vanwege dat hij goed lastige materie kan uitleggen. Hij neemt de tijd om alles goed bij langs te gaan zodat je echt begrijpt wat je leert. Hij heeft al meerdere jaren ervaring met bijles geven en dat kan je duidelijk aan hem merken. Ik beveel hem zeer aan.

M
Marjolein

De bijles van Mick heeft me heel erg geholpen. Met name de persoonlijke begeleiding in de vakken wiskunde B en natuurkunde hebben heel erg bijgedragen aan het behalen van mijn diploma. Een absolute aanrader! Bedankt!

Vergelijkbare leraren

Bijles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Huiswerkbegeleiding. Leren is geen probleem meer, Citotoets toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Studiekeuzeadvies is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Groningen
Logopedie studente geeft huiswerkbegeleiding op basisschool niveau en voorgezet onderwijs (VMBO klas 1 t/m HAVO klas 5).
18€
Fabienne
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is duidelijk en gericht te werk gaan. Af en toe een pauze is erg belangrijk. Aanpassend aan het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO student Media Studies geeft bijles: hulp bij samenvatten, leren, huiswerk maken, toepassen, verslagen schrijven, presentaties (Groningen)
15€
Vera
1e les gratis!

Als student heb ik inmiddels al jaren ervaring met proefwerken, overhoringen en presentaties. Deze ervaring deel ik graag...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO student LS&T geeft bijles in betavakken voor mavo, havo en vwo
15€
Karlijn
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Bij betavakken is het vooral van belang om veel te oefenen en dat de basiskennis er goed in zit. Hier gaan we dan ook vooral...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO derdejaars student biedt hulp bij het plannen van huiswerk met de meest effectieve leermethodes.
15€
Florette
1e les gratis!

Graag bied ik een rustige leeromgeving aan waar de leerling op zijn/haar eigen manier nieuwe kennis op kan doen en problemen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles van een PABOleerkracht voor alle vakken op de basisschool in Groningen en Assen
16€
Kimberley
1e les gratis!

Mijn lessen zijn bedoeld voor kinderen in het basis onderwijs van groep 3 tot groep 8. Ik geef les op maat, daarom zullen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Wieke helpt met thuisonderwijs / bijles aan basisschoolleerlingen en begin middelbare school leerlingen!
20€
Wieke
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk wat nodig is! Samen met u en uw kind.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles voor kinderen uit alle leeftijden van de basisschool (eventueel ook voortgezet onderwijs)
10€
Julia
1e les gratis!

Ik geef voor mijn opleiding les aan kinderen uit het basisonderwijs, maar ik vind het ook leuk om kinderen uit het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Student leraar basisonderwijs biedt bijles in alle basisschoolvakken. Ook bijles in schoolvakken tot en met het tweede jaar middelbare school niveau havo.
15€
Sanne
1e les gratis!

Als ik aan het lesgeven ben begin jij met het maken van je opdrachten van het betreffende vak terwijl je hardop nadenkt en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Student met ervaring in bijles geven aan leerlingen onderbouw HAVO/VWO en leerlingen MBO.
15€
Willeke
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk dat de leerling zelfverzekerd is in zijn/haar kunnen. Mijn manier van lesgeven is het niet alleen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO student theoretische natuurkunde geeft les in filosofie, wiskunde en natuurkunde op alle niveaus (inclusief voortgezet onderwijs)
20€
Simon
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven begint, na het maken van een planning, met het stellen van zeer gerichte vragen aan de leerling. Op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Ondersteuning geven aan basisschoolleerlingen die moeite met een vak hebben, Groningen, tweedejaars pabostudente
12€
Dieuwke
1e les gratis!

Tijdens mijn lessen hanteer ik het DIM-model. Door deze basis is er een structuur die elke keer weer terugkomt in mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Harkstede
Hulp bij het voorbereiden van de Cito-toets voor basisschoolleerlingen! Oefenen met oud-Cito-toetsopdrachten en hulp bij huiswerk!
15€
Darja
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om eerst met de leerling te overleggen waar de pijnpunten zitten en bij welke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 20€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.