Homepagina
Lessen geven
Amersfoort 
Amersfoort 
 • (5 beoordelingen)
E
Eveline
« Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en... Lees meer »
E
Eveline
« Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en geeft goed les. Ik heb veel van haar geleerd. »
35€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Melissa
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Zingen
 • Muziekles
 • Muziektheorie
 • Stemcoach
Niveaus
 • Alle niveaus

Conservatorium afgestudeerde zangeres geeft zangles, muziektheorie-les en auditietrainingen in Utrecht en Amersfoort

Methodologie

Ik behandel onderwerpen die aansluiten bij jouw eigen doel(en). Conservatorium auditie? Ik help jou bij de voorbereiding op elk aspect!

Tijdens de lessen bied ik de zangtechniek EVT aan. Wanneer gewenst kan ik ook CVT aanbieden. Ik bezit daarnaast tevens een educatie certificaat.

Ervaring

Ik ben zangeres, zangdocente en daarnaast ook eigenaar/coach van mijn eigen bedrijf Auditeren.nl.

Tijdens mijn studie aan conservatorium ArtEZ te Enschede begon ik (vanaf 2013) als zangdocent bij docentencollectief PopScool Twente. Het lesgeven lag mij zo goed: Ik besloot mijn eigen zangschool op te zetten in Borculo (Gelderland). Inmiddels woon ik sinds een jaar in Amersfoort en verzorg ook hier én in Utrecht zanglessen.

Daarnaast ben ik eigenares en coach van mijn bedrijf Auditeren.nl . Wil je een auditie doen aan een conservatorium, MBO muziekopleiding of talentenjacht? Wij kunnen jou begeleiden in de voorbereiding hiervan. De trainingen worden aangeboden in Utrecht, Enschede en Borculo. Wanneer gewenst kunnen wij ook ingehuurd worden op locatie.

Ben je benieuwd naar hoe een zangles verloopt? Vraag gerust een kennismakingsles aan!

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor 5 lesuren : 170€
Tarief voor 10 lesuren : 325€

Specificaties

* Bij verhindering dient de cursist tenminste 24 uur van te voren de annulering schriftelijk (mail of sms/ Whatsapp) kenbaar te maken.
* Indien de cursist één of meerdere lessen op het afgesproken tijdstip verzuimt en dit niet tijdig kenbaar heeft gemaakt, blijft het lesgeld verschuldigd.
* Bij ziekte of verhindering van de docent wordt er een vervanger geregeld of wordt de muziekles ingehaald op een nader te overleggen tijd. Is dit voor beide partijen niet haalbaar, wordt er naar een passende oplossing gekeken.
* Een pakket van 10 uren dient binnen 22 weken te zijn opgenomen.

Lessen aangeboden door Melissa
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Zingen
 • Muziekles
 • Muziektheorie
 • Stemcoach
Niveaus
 • Alle niveaus

Melissa 's achtergrond

Behaalde diploma's:
* Ondernemend Artiest te Almelo (MBO muziekopleiding)
* Conservatorium ArtEZ Popacademie te Enschede

Minoren:
* Musiconomie (Muziekrecht), afgerond.
* Educatie, afgerond en certificaat.

Werkervaring:
* Zangdocent Popscool Twente, 2013 - heden.
* Eigenares en docent Zangschool Melissa Vos, 2015 - heden.
* Zangdocent PopMusicAcademy, 2017 - heden.
* Eigenares en docent Auditeren.nl , 2018 - heden.
* Coverband zangeres verschillende bands/bezettingen
* Zangeres akoestische bezettingen (bruiloften, recepties, ed.)

De 5 beoordelingen over Melissa
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
E
Eveline

Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en geeft goed les. Ik heb veel van haar geleerd.

Reactie van Melissa

Norah is een leuke gemotiveerde leerling, doet goed haar best en zit veel potentie in!

4 aanbevelingen

B
Bo

De lessen bij Melissa vind ik ontzettend fijn en leuk! Melissa luistert naar wat jij graag wilt zingen en leren en hier past ze haar lessen op aan. Als ze weet wat voor soort muziek jij leuk vindt, dan heeft ze vaak meerdere liedjes die ze dan tipt en die ook binnen de muziekstijl passen. Persoonlijk vind ik het uitzoeken van 'nieuwe' liedjes om te gaan zingen lastig, dus ik vind het fijn dat Melissa dan aanbevelingen voor mij heeft.
Daarnaast gaat Melissa echt in op wat jij wilt leren. Laatst kreeg ik bijvoorbeeld de opdracht vanuit school om zelf een liedje te schrijven. Ik wist totaal niet waar ik moest beginnen, maar Melissa heeft mij hierin stapsgewijs begeleid. Door haar werd ik erg goed op gang geholpen!
Melissa is een fijne, leuke, lieve en positieve zangdocent die altijd klaarstaat voor haar leerlingen!

S
Simone

Ik heb nu al ruim een jaar zangles van Melissa. De lessen zijn super!! Ze geeft goede uitleg en denkt mee over liedjes die goed bij je passen. Als ik buiten de lessen om nog vragen heb, staat ze alteid klaar om deze te beantwoorden. Dankzij Melissa heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou Melissa dus zeker aanraden!

L
Lianne

Melissa is een fijne, rustige zang lerares en erg kundig!! Ze vraagt altijd waar je aan wil werken, en geeft goede tips die passen bij je "leerdoelen!" Ze haalt altijd t beste in je naar boven, ook als je zelf t gevoel hebt dat t iets minder gaat. Dat vind ik erg knap . Daarnaast heeft ze een prachtig stemgeluid, waar een ieder veel van kan leren. Ik raad haar daarom zeker aan!!!

J
Jeylo

Melissa geeft mij zangles. Melissa gaat hartstikke goed met je om en als je iets niet snapt doet ze er alles aan zodat je het wel gaat snappen. Altijd geeft ze goede feedback maar ze blijft vooral heel erg eerlijk en vertrouwd. Ik ken weinig mensen die zo vrolijk, vriendelijk en volwassen zijn als Melissa. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met Melissa!

Interview met Melissa

VRAAG 01 | 08
Vertel ons wanneer je passie voor muziek is begonnen en, specifieker, wanneer de voorliefde voor jouw instrument is begonnen. ​
Melissa — Muziek zit er al van jongs af aan in. Als klein meisje stond ik te dansen op 'My baby just cares for me' van Nina Simone en ook Stevie Wonder werd vroeger veel gedraaid en is wederom nog steeds een van mijn helden. Muziek máken begon voor mij op een blokfluit en op de waldhoorn bij een orkest, tot ik op mijn 12e ontdekte dat ik ook kon zingen.. Ik ben op zangles gegaan en ontdekte dat zingen he-le-maal mijn ding was (en is!).
VRAAG 02 | 08
Naar welke muziek zou je grijs kunnen draaien zonder er gek van te worden? ​
Melissa — Da's een makkelijke; Soulmuziek.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over de moeilijkste of bijzonderste les die je ooit gegeven hebt!
Melissa — ​De bijzonderste én tevens moeilijkste les was een zangles met een slechthorende leerling. Wanneer je slechthorend bent is het lastig om de juiste tonen te zingen. Doormiddel van 'voelen' en 'figuren uitbeelden' is deze jongen gegroeid in zijn zang. Daarnaast genoot deze leerling er enorm van om te zingen, wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.
VRAAG 04 | 08
Wat is volgens jou het moeilijkste instrument om meester te worden en waarom? ​
Melissa — Het lijkt mij heel lastig om contrabas te spelen! Dit instrument heeft geen frets (metalen stripjes) waaraan je kan afleiden waar de noten zitten. Het lijkt mij lastig om uit te zoeken welke noot op welke plek zit. Trombone lijkt mij trouwens ook lastig....
VRAAG 05 | 08
Wat zijn, volgens jou, de sleutels tot succes (naast de sol- en fasleutel)? ​
Melissa — Doorzettingsvermogen én fouten durven maken. Dat laatste heb ik altijd heel erg lastig gevonden, maar ik weet inmiddels dat je enorm kan groeien door het maken van fouten!
VRAAG 06 | 08
Noem een of meerdere muzikanten met wie je graag zou willen jammen in een bar om 2 uur 's nachts en vertel ons waarom!
Melissa — ​Cory Henry and the funk apostles (Ken je het niet? zeker even opzoeken!). Te gekke muziek en fantastische muzikanten.
VRAAG 07 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd (en niet per se hoe je gevierd hebt dat je was toegelaten op het Conservatorium) ? ​
Melissa — Naast het geven van zanglessen en auditie trainingen ben ik ook zangeres. Waar ik normaal vaak lekker op mijn sneakers loop, draag ik op het podium graag hakken. Hoe hoger, hoe mooier en vrouwelijker, dacht ik altijd. Tot ik een keer ,tijdens een optreden in een festival tent, een verhoging op het podium over het hoofd zag. Met mijn hak bleef ik achter de verhoging haken en.. daar lag ik, op het podium. Sinds dien beperk ik mijn hak-lengte een klein beetje...
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een geliefde Superprof bij al je leerlingen? (Een beetje opscheppen over jezelf kan nooit kwaad, toch?) ​
Melissa — Tijdens de zangles gaan we werken aan zangtechniek, maar dit is niet het enige... Wie weet heb je bepaalde doelen of dromen en is er nog niet genoeg durf aanwezig om daadwerkelijk te kunnen 'doen'. Ik herken dit heel erg in hoe ik vroeger begon met zingen én ik weet hoe belangrijk het is om ook op dit mentale punt te focussen. Ik merk dat de combinatie van zangtechniek én 'doelen/dromen' omzetten in 'doen' mijn leerlingen heel goed bevalt (En daarnaast trakteer ik natuurlijk op taart wanneer ik jarig ben en hou ik wel van een lolletje tijdens de zanglessen ;-) ).

Vergelijkbare leraren

Noten lezen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Zingen. Leren is geen probleem meer, Muziekles toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Muziektheorie is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Hoogland
Muzikant (19) uit Amersfoort geeft les in gitaar, piano, zang en algemene muziek theorie.
14€
Kiki
1e les gratis!

Ik heb zelf veel lessen gehad en beschik over veel kennis van les methodes. Ik pas mijn lessen aan naar de behoeftes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Baarn
Pianoles in omgeving Amersfoort van een 8 jaar ervaren pianiste die je graag helpt met het leren van piano spelen en muziektheorie.
15€
Hannah
1e les gratis!

Ik wil graag les geven op een manier die aansluit bij jou! Samen wil ik graag kijken naar wat jij wilt leren en kunnen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hilversum
Student met 4 jaar ervaring ukelele draagt graag z'n kennis over (Hilversum&Amsterdam)
25€
Jorn
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Het liefst geef ik les 1 op 1. Op deze manier kan ik goed kijken naar hoe je speelt, wat er mis gaat en hoe ik je kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Docent muziek! Expertise in zang, notenlezen, muziektheorie en nog veel meer!
20€
Amy
1e les gratis!

Ik geef lessen aan jongeren via 123-zing en heb mijn eigen theoriemethode ontwikkeld. Via zelf ingespeelde banden geef ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Pianist/Componist geeft beginners en gevorderden Pianoles en bijles piano. Thuis of aan huis.
25€
Bryan
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

bijles : leg me maar eens uit waar je moeite mee hebt en wat je wilt leren, dan gaan we daar samen aan werken zodat je het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Een Operazangeres Afgestudeerd in Syrië en in Amsterdam geeft Zangles in Amsterdam (Opera & Arabische zang)
40€
Mireille
 • (9 beoordelingen)

In mijn lessen, zullen we werken aan het opbouwen van een sterke zang techniek, en zullen we samen ontwikkelen een plan dat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Basgitaar les en contrabas les van geschoolde en ervaren docent in Enschede voor jong en oud!
34€
Erno
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Basles voor jong en oud Iedereen is welkom: jong en oud. Leeftijd maakt niet uit. Het is namelijk nooit te laat om een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Piano/keyboardles? Gehoortraining/solfège en muziektheorie onder de knie krijgen? Deze conservatoriumstudent gaat je helpen in Rotterdam en omgeving!
25€
Bob
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik heb veel geleerd van collega's. Het basistraject Educatie van afgelopen jaar op Codarts (Rotterdams conservatorium) heeft...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Zangles bij Bahghi om je comfortabel en vrij met je stem te voelen!
30€
Bahghi
1e les gratis!

The voice is an interesting instrument, since the instrument is the whole body! For me singing is about breathing, relaxing,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zoetermeer
Ex-conservatorium Zang-student, getraind in het geven van vocalcoaching en zanglessen.
25€
Margot
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Nadat ik kennis heb gemaakt met mijn leerlingen, en het heb gehad over de persoonlijke voorkeuren, doelen en ervaringen,...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Hengelo
Hoornles en muziektheorie! Voor de amateur tot en met het D examen
25€
Ramon
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef aan de hand van mijn visie les op persoonlijk niveau. Ik werk graag wel met stukken die gestudeerd zijn, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Berklee College of Music Graduate offers private lessons of Guitar, Harmony & Improvisation in Utrecht
30€
Hernan
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

The way I teach actually depends entirely on the student. The way I explain the concepts, plan and structure the lessons and...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Eindhoven
Onderwijs Asssistent en cabaretier geeft op een creativie en moderne manier muziek/theaterles aan ECHT iedereen!
22€
Kai
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas me vaak aan op de manier hoe de leerling leert. Een eigen tempo met een gestructureerd les idee. We stellen doelen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Contrabas, basgitaar en gitaar les geven. Jazz, Braziliaanse muziek, Pop, Rock, Blues. Afgestudeerd Conservatorium van Amsterdam.
30€
Pedro
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is flexibel en persoonlijk volgens de behoefde van de studenten. Een mix van techniek, ear...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Piano private lessons(Jazz & Classical); Music theory; Song writing in Centre of Maastricht
35€
Pian
1e les gratis!

Whether you want to become a highly trained musician, or you want to have fun with music, I will find a suitable lesson plan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gemert
Herman Brood academie alumni: vocal/songwriter/music/persoonlijk ontwikkelingscoach voor beginners en ervaren liefhebbers!
40€
Jaycee
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn bedoeld voor beginners én gevorderden, dus iedereen kan zich bij mij melden voor een proefles. Ik richt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
West End performer teaches all-levels, Singing and Vocal Performance in Amsterdam Centrum
50€
Matias
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Door verschillende oefeningen geef ik de student de mogelijkheid om de controle over hun stem te nemen. Samen werken we aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Piano Lessons in The Hague. The first lesson is for free!
33€
Imanol
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

I am from the north of Spain, and I am currently studying at the Royal Conservatory of The Hague. I finished my Bachelor at...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 40€ Niet beschikbaar
5 uur 170€ 195€ Niet beschikbaar
10 uur 325€ 375€ Niet beschikbaar
Boek een les