Homepagina
Lessen geven
Amersfoort 
Amersfoort 
 • (4 beoordelingen)
E
Eveline
« Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en... Lees meer »
E
Eveline
« Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en geeft goed les. Ik heb veel van haar geleerd. »
35€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Melissa
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Zingen
 • Muziekles
 • Muziektheorie
 • Stemcoach
Niveaus
 • Alle niveaus

Conservatorium afgestudeerde zangeres geeft zangles, muziektheorie-les en auditietrainingen in Utrecht en Amersfoort

Methodologie

Ik behandel onderwerpen die aansluiten bij jouw eigen doel(en). Conservatorium auditie? Ik help jou bij de voorbereiding op elk aspect!

Tijdens de lessen bied ik de zangtechniek EVT aan. Wanneer gewenst kan ik ook CVT aanbieden. Ik bezit daarnaast tevens een educatie certificaat.

Ervaring

Ik ben zangeres, zangdocente en daarnaast ook eigenaar/coach van mijn eigen bedrijf Auditeren.nl.

Tijdens mijn studie aan conservatorium ArtEZ te Enschede begon ik (vanaf 2013) als zangdocent bij docentencollectief PopScool Twente. Het lesgeven lag mij zo goed: Ik besloot mijn eigen zangschool op te zetten in Borculo (Gelderland). Inmiddels woon ik sinds een jaar in Amersfoort en verzorg ook hier én in Utrecht zanglessen.

Daarnaast ben ik eigenares en coach van mijn bedrijf Auditeren.nl . Wil je een auditie doen aan een conservatorium, MBO muziekopleiding of talentenjacht? Wij kunnen jou begeleiden in de voorbereiding hiervan. De trainingen worden aangeboden in Utrecht, Enschede en Borculo. Wanneer gewenst kunnen wij ook ingehuurd worden op locatie.

Ben je benieuwd naar hoe een zangles verloopt? Vraag gerust een kennismakingsles aan!

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor 5 lesuren : 170€
Tarief voor 10 lesuren : 325€

Specificaties

* Bij verhindering dient de cursist tenminste 24 uur van te voren de annulering schriftelijk (mail of sms/ Whatsapp) kenbaar te maken.
* Indien de cursist één of meerdere lessen op het afgesproken tijdstip verzuimt en dit niet tijdig kenbaar heeft gemaakt, blijft het lesgeld verschuldigd.
* Bij ziekte of verhindering van de docent wordt er een vervanger geregeld of wordt de muziekles ingehaald op een nader te overleggen tijd. Is dit voor beide partijen niet haalbaar, wordt er naar een passende oplossing gekeken.
* Een pakket van 10 uren dient binnen 22 weken te zijn opgenomen.

Lessen aangeboden door Melissa
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Zingen
 • Muziekles
 • Muziektheorie
 • Stemcoach
Niveaus
 • Alle niveaus

Melissa 's achtergrond

Behaalde diploma's:
* Ondernemend Artiest te Almelo (MBO muziekopleiding)
* Conservatorium ArtEZ Popacademie te Enschede

Minoren:
* Musiconomie (Muziekrecht), afgerond.
* Educatie, afgerond en certificaat.

Werkervaring:
* Zangdocent Popscool Twente, 2013 - heden.
* Eigenares en docent Zangschool Melissa Vos, 2015 - heden.
* Zangdocent PopMusicAcademy, 2017 - heden.
* Eigenares en docent Auditeren.nl , 2018 - heden.
* Coverband zangeres verschillende bands/bezettingen
* Zangeres akoestische bezettingen (bruiloften, recepties, ed.)

De 4 beoordelingen over Melissa
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
E
Eveline

Excellent! Melissa is heel aardig en ook heel goed. Ze is heel deskundig en geeft goed les. Ik heb veel van haar geleerd.

Reactie van Melissa

Norah is een leuke gemotiveerde leerling, doet goed haar best en zit veel potentie in!

3 aanbevelingen

Simone

Ik heb nu al ruim een jaar zangles van Melissa. De lessen zijn super!! Ze geeft goede uitleg en denkt mee over liedjes die goed bij je passen. Als ik buiten de lessen om nog vragen heb, staat ze alteid klaar om deze te beantwoorden. Dankzij Melissa heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou Melissa dus zeker aanraden!

L
Lianne

Melissa is een fijne, rustige zang lerares en erg kundig!! Ze vraagt altijd waar je aan wil werken, en geeft goede tips die passen bij je "leerdoelen!" Ze haalt altijd t beste in je naar boven, ook als je zelf t gevoel hebt dat t iets minder gaat. Dat vind ik erg knap . Daarnaast heeft ze een prachtig stemgeluid, waar een ieder veel van kan leren. Ik raad haar daarom zeker aan!!!

J
Jeylo

Melissa geeft mij zangles. Melissa gaat hartstikke goed met je om en als je iets niet snapt doet ze er alles aan zodat je het wel gaat snappen. Altijd geeft ze goede feedback maar ze blijft vooral heel erg eerlijk en vertrouwd. Ik ken weinig mensen die zo vrolijk, vriendelijk en volwassen zijn als Melissa. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met Melissa!

Interview met Melissa

VRAAG 01 | 08
Vertel ons wanneer je passie voor muziek is begonnen en, specifieker, wanneer de voorliefde voor jouw instrument is begonnen. ​
Melissa — Muziek zit er al van jongs af aan in. Als klein meisje stond ik te dansen op 'My baby just cares for me' van Nina Simone en ook Stevie Wonder werd vroeger veel gedraaid en is wederom nog steeds een van mijn helden. Muziek máken begon voor mij op een blokfluit en op de waldhoorn bij een orkest, tot ik op mijn 12e ontdekte dat ik ook kon zingen.. Ik ben op zangles gegaan en ontdekte dat zingen he-le-maal mijn ding was (en is!).
VRAAG 02 | 08
Naar welke muziek zou je grijs kunnen draaien zonder er gek van te worden? ​
Melissa — Da's een makkelijke; Soulmuziek.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over de moeilijkste of bijzonderste les die je ooit gegeven hebt!
Melissa — ​De bijzonderste én tevens moeilijkste les was een zangles met een slechthorende leerling. Wanneer je slechthorend bent is het lastig om de juiste tonen te zingen. Doormiddel van 'voelen' en 'figuren uitbeelden' is deze jongen gegroeid in zijn zang. Daarnaast genoot deze leerling er enorm van om te zingen, wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.
VRAAG 04 | 08
Wat is volgens jou het moeilijkste instrument om meester te worden en waarom? ​
Melissa — Het lijkt mij heel lastig om contrabas te spelen! Dit instrument heeft geen frets (metalen stripjes) waaraan je kan afleiden waar de noten zitten. Het lijkt mij lastig om uit te zoeken welke noot op welke plek zit. Trombone lijkt mij trouwens ook lastig....
VRAAG 05 | 08
Wat zijn, volgens jou, de sleutels tot succes (naast de sol- en fasleutel)? ​
Melissa — Doorzettingsvermogen én fouten durven maken. Dat laatste heb ik altijd heel erg lastig gevonden, maar ik weet inmiddels dat je enorm kan groeien door het maken van fouten!
VRAAG 06 | 08
Noem een of meerdere muzikanten met wie je graag zou willen jammen in een bar om 2 uur 's nachts en vertel ons waarom!
Melissa — ​Cory Henry and the funk apostles (Ken je het niet? zeker even opzoeken!). Te gekke muziek en fantastische muzikanten.
VRAAG 07 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd (en niet per se hoe je gevierd hebt dat je was toegelaten op het Conservatorium) ? ​
Melissa — Naast het geven van zanglessen en auditie trainingen ben ik ook zangeres. Waar ik normaal vaak lekker op mijn sneakers loop, draag ik op het podium graag hakken. Hoe hoger, hoe mooier en vrouwelijker, dacht ik altijd. Tot ik een keer ,tijdens een optreden in een festival tent, een verhoging op het podium over het hoofd zag. Met mijn hak bleef ik achter de verhoging haken en.. daar lag ik, op het podium. Sinds dien beperk ik mijn hak-lengte een klein beetje...
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een geliefde Superprof bij al je leerlingen? (Een beetje opscheppen over jezelf kan nooit kwaad, toch?) ​
Melissa — Tijdens de zangles gaan we werken aan zangtechniek, maar dit is niet het enige... Wie weet heb je bepaalde doelen of dromen en is er nog niet genoeg durf aanwezig om daadwerkelijk te kunnen 'doen'. Ik herken dit heel erg in hoe ik vroeger begon met zingen én ik weet hoe belangrijk het is om ook op dit mentale punt te focussen. Ik merk dat de combinatie van zangtechniek én 'doelen/dromen' omzetten in 'doen' mijn leerlingen heel goed bevalt (En daarnaast trakteer ik natuurlijk op taart wanneer ik jarig ben en hou ik wel van een lolletje tijdens de zanglessen ;-) ).

Vergelijkbare leraren

Noten lezen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Zingen. Leren is geen probleem meer, Muziekles toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Muziektheorie is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Hoogland
Muzikant (19) uit Amersfoort geeft les in gitaar, piano, zang en algemene muziek theorie.
14€
Kiki
1e les gratis!

Ik heb zelf veel lessen gehad en beschik over veel kennis van les methodes. Ik pas mijn lessen aan naar de behoeftes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Baarn
Pianoles in omgeving Amersfoort van een 8 jaar ervaren pianiste die je graag helpt met het leren van piano spelen en muziektheorie.
15€
Hannah
1e les gratis!

Ik wil graag les geven op een manier die aansluit bij jou! Samen wil ik graag kijken naar wat jij wilt leren en kunnen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hilversum
Student met 4 jaar ervaring ukelele draagt graag z'n kennis over (Hilversum&Amsterdam)
10€
Jorn
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Het liefst geef ik les 1 op 1. Op deze manier kan ik goed kijken naar hoe je speelt, wat er mis gaat en hoe ik je kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Breda
Conservatorium-studente geeft zangles en muziektheorie! Gespecialiseerd in Jazz, klassiek & pop!!
28€
Jasmine
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Op basis wat ik door de jaren heen heb geleerd door mijn eigen leraren, die allemaal zijn afgestudeerd van een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Een Operazangeres Afgestudeerd in Syrië en in Amsterdam geeft Zangles in Amsterdam (Opera & Arabische zang)
40€
Mireille
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

In mijn lessen, zullen we werken aan het opbouwen van een sterke zang techniek, en zullen we samen ontwikkelen een plan dat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tiel
FL STUDIO 20 PRODUCTION COURSE: Door Djahmar Schoonheim | Alles over mixing & mastering
25€
Djahmar
1e les gratis!

In de lessen zal ik eerst de basics aan bod laten komen zoals de instellingen van fl studio en basismuziektheorie....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heerhugowaard
Zang lessen en coaching voor rock zangers/zangeressen, metal zangers/zangeressen.
27€
Thomas
1e les gratis!

Tijdens mijn lessen focussen wij samen op de juiste technique om goed controlle over jouw stem te krijgen. Voor screams,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Compositie, Arrangeren en productie. Van A tot Z, van concept tot super klinkende productie
20€
Levi
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef individueel en persoonlijk les. Mijn lessen zullen bestaan uit een gedeelde input van beide onze kanten. We gaan het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Best
14 jarige vwo leerling die trompet speelt voor 6 jaar en theorie examen a en b heeft gehaald
10€
Madelief
1e les gratis!

De leerling moet aangeven wat hij/zij problemen mee heeft en dan kan ik daar mee helpen. De leerling mag elke leeftijd zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Pianist/Componist geeft beginners en gevorderden Pianoles en bijles piano. Thuis of aan huis.
25€
Bryan
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

bijles : leg me maar eens uit waar je moeite mee hebt en wat je wilt leren, dan gaan we daar samen aan werken zodat je het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Voorburg
Ervaren zangeres, vocal coach en muziekdocente geeft vocal coaching en zangles in regio Den Haag
35€
Petra
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben bekend met diverse zangtechnieken (klassiek, jazz, pop, musical, CVT). Ik kijk naar wat jij wil leren en wat bij jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Concert pianist graduated at Rome Konservatorium gives piano lessons for all levels
35€
Silvia
1e les gratis!

My lessons are generally from half hour (for young children) to 1/1,5 hours. Depending on the level of the student, the...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Velp
Hoi! Ik ben Maxime Appeldoorn, 19 jaar en ik bied jou een goede zangles met een fijne sfeer! Afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie.
25€
Maxime
1e les gratis!

Er zijn verschillende methoden om les te geven. Allereerst vraag ik je wat jouw stijl van zingen is en waar je juist nog...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professioneel gitarist, pianist, singer/songwriter, producer geeft lessen op maat in omgeving Rotterdam! Er kunnen lessen bij mij worden gevolgd en ik kan bij u aan huis komen.
40€
Lucas
1e les gratis!

Mijn naam is Lucas en ik geef gitaar, piano, songwriting en studiolessen in mijn ruimte in Rotterdam of bij u thuis...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
West End performer teaches all-levels, Singing and Vocal Performance in Amsterdam Centrum
40€
Matias
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Door verschillende oefeningen geef ik de student de mogelijkheid om de controle over hun stem te nemen. Samen werken we aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Koor zanger met 15 jaar ervaring in Engels en internationale koren. Ook opgeleid in opera en jazz
25€
Tara
1e les gratis!

Om te beginnen zing ik met de piano. Je zingt met je hele lichaam, dus het is belangrijk om je hele lichaam wakker te maken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Saxofoonles van Utrechts Conservatorium student in verschillende stijlen, voor beginners en gevorderden
20€
Jan
1e les gratis!

Ik pas de les aan op jouw niveau, interesses en wensen. Het lijkt me leuk om aan de dingen te werken die jij graag zou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 40€ Niet beschikbaar
5 uur 170€ 195€ Niet beschikbaar
10 uur 325€ 375€ Niet beschikbaar
Boek een les