Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (2 beoordelingen)
M
Marcel
« Perfect! I'm glad that I booked a lesson with Xime. She is really a good... Lees meer »
M
Marcel
« Perfect! I'm glad that I booked a lesson with Xime. She is really a good teacher! Thank you very much. »
30€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 4u
Lessen aangeboden door Xime
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Uitspraak (accent) - Spaans
 • Luistervaardigheid - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

Castellano (Spaans) in Rotterdam - Leer Spaans zowel zakelijk als voor plezier. 20 jaar ervaring

Methodologie

-- Privécursus / voor particulieren en - of bedrijven

Deze cursus is de perfecte keuze als je speciale wensen hebt of als je gewoon meer persoonlijke aandacht wilt om nog sneller te leren. De cursus wordt aan jouw wensen en interesses aangepast en zal perfect bij jouw niveau aansluiten. De privélessen vinden gewoonlijk 's ochtends of 's middags plaats, van maandag tot vrijdag, op een tijdstip dat overeengekomen is met de student.

Ervaring

Enthousiaste, meertalige docent met 20 jaren ervaring in diverse internationale les omgevingen. Gespecialiseerd in zakelijke taal voor professionals. Gericht op het ontwikkelen van een positieve verstandhouding met alle studenten door effectieve communicatie en cultureel gevoelige curricula. Talent voor het gebruik van unieke lesmethoden die reiken elke student, verbetert de schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden van de student. Demonstreer vermogen om pas lessenplannen aan en zorg voor extracurriculaire, individuele ondersteuning, zorg ervoor dat alle studenten kunnen bekwaam worden in het Spaans en slagen in de klas. Aanbieding dynamisch en boeiend taalcursussen waarin studenten leren over de subtiliteiten en diversiteit van het Spaans spreekculturen. Cultuur begrijpen is de beste manier om een taal te leren zodat mensen beter kunnen communiceren in elke vorm van professionele en sociale aangelegenheden.

Tarieven

Tarief voor 5 lesuren : 135€
Tarief voor 10 lesuren : 270€

Specificaties

groepslessen

2 personen: € 20p.p. /u


voor 10 uur : € 180 p.p.

Lessen aangeboden door Xime
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Uitspraak (accent) - Spaans
 • Luistervaardigheid - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

Xime's achtergrond

Daarnaast mijn ontwikkeling als language & culture coach, Ik ben een zelfstandige professionele foto en video kunstenares. Een van de voornaamste aandachtsgebieden in mijn werk is het onderzoek naar hoe culturele en persoonlijke achtergronden zich manifesteren in de manier waarop mensen zich uitdrukken. Mijn werk weerspiegelt niet alleen mijn eigen achtergrond, maar geeft ook een beeld van een zich ontwikkelende maatschappij. De afgelopen jaren heb ik mijn kunst-sociale werk weten te combineren met
culturele en duurzame projecten, waarbij ik me vooral heb toegelegd op de weergave van video- en foto portretten en ‘art-community’ projecten.

Ervaring als Language and Culture Coach
Business Talen Rotterdam (2001- 2018). (Opgeslagen informatie) 
 Adres: K.P van der Mandelelaan 72. Rotterdam
Positie: Language & Culture coach.

Opleidingen
Van 1990 tot 1995 heb ik psychologie gestudeerd in Ecuador en Brazilië.

Om meer kennis en ervaring op te doen, vertrok ik in 1995 naar Europa, waar ik twee jaar fotografie studeerde aan de Universiteit van ‘Saint Denis’ in Parijs.
 In 1998 verhuisde ik naar Nederland waar ik in 2001 afstudeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam, met als hoofdrichting fotografie. (HBO)

In 2007 ben ik een Masters (MA) opleiding begonnen in Fotografische Studies via de Universiteit van Leiden.

De 2 beoordelingen over Xime
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
M
Marcel

Perfect! I'm glad that I booked a lesson with Xime. She is really a good teacher! Thank you very much.

Reactie van Xime

hij leert heel snel. Hij is erg intelligent en erg vriendelijk

R
Roxana

Perfect! Ximena kan heel duidelijk uitleggen .
Ik heb binnen korte tijd veel geleerd en allen na drie lessen gevolgd .

Reactie van Xime

Roxana is een uitstekende student. Ze leert heel snel, ze is toegewijd en een heel aardig persoon.

Interview met Xime

VRAAG 01 | 08
Spreek je deze taal vloeiend vanwege zijn afkomst of omdat iemand je deze taal heeft geleerd?
Xime — Ik ben Ecuadoraans, Zuid-Amerika. Ik ben daar geboren en ben daar opgegroeid tot ik 23 jaar oud was. Vanaf dit moment begon ik te reizen, ik woonde in Basil, Frankrijk en uiteindelijk woon ik hier in Nederland al lang... bijna 20 al!
VRAAG 02 | 08
Citeer een levende, historische of fictieve persoon die naar jouw mening het symbool is dat de betreffende cultuur vertegenwoordigt!
Xime — Men kan niet spreken van een enkele Spaanse cultuur, maar van vele culturen van de Spaanse wereld. De Spaanse wereld zit vol met iconen en symbolische karakters. Van Spaanse literatuurpersonages zoals Sancho Panza, schermpersonages zoals Cantinflas in Latijns-Amerika of politiek personages zoals Che Guevara. Als ik er één moet kiezen ... ik ga voor 'La Virgen de Guadalupe', zij is een religieuze figuur, maar bevat bovenal al het syncretisme dat we in Latijns-Amerika hebben.
VRAAG 03 | 08
Is er een woord, uitdrukking, traditie of type typisch gedrag in deze taal dat speciaal of aangenaam lijkt?
Xime — Er zijn veel .. maar het cliché van 'Mañana Mañana' .. is zeer juist in de zin dat Hispanics we leven rustiger en misschien op een bepaald punt voor ons de tijd is een fata morgana ... Ik zie het als iets meer Nou, filosofisch dan als een 'gebrek' .. :)
VRAAG 04 | 08
Waarom is het belangrijk om deze taal te spreken, vanuit academisch, professioneel of meer persoonlijk oogpunt?
Xime — Ik denk niet dat het belangrijker is om de ene taal te spreken dan de andere, ik vind het belangrijk, om te reizen, om andere talen en culturen in het leven te leren, dit opent onze zintuigen en maakt ons wijzer ... op alle niveaus ..
VRAAG 05 | 08
Wat is het moeilijkste deel van deze taal waarin het volgen van lessen kan helpen?
Xime — Zoals elke taal die we willen leren, moeten we het oefenen, spreken, luisteren, proeven ... dat kan alleen in ruil worden gedaan .. met een 'Andere', die onze kennis ontvangt en voedt. Als deze 'Andere' professionele ervaring heeft, kan dit wonderen bewerkstelligen! hahaha .. maar altijd wanneer er de samenwerking van de student is, eh?
VRAAG 06 | 08
Kunt u ons een goede anekdote vertellen die te maken heeft met uw beroep of uw eigen schoolplanning?
Xime — Nou .. Ik zal je een verhaal over toen ik het Nederlands aan het leren was ... Wij zeggen in het Spaans "Mucho gusto = veel plezier" als je iemand begroet .. wat eigenlijk in spaan betekent 'Leuk je te ontmoeten' of 'Leuk je te zien' .. Maar ik heb de directe vertaling gemaakt om te begroeten aan mensen: 'Veel plezier' .. natuurlijk had ik veel vreemde reacties en het duurde even voor dat ik begreep waarom ... hahaha ..
VRAAG 07 | 08
Help ons hem wat beter te kennen door ons te vertellen over enkele uitstapjes die hij heeft gemaakt.
Xime — Ik ben dol op reizen ... Ik heb nog steeds veel landen om te bezoeken .. ... Maar ik kan wel zeggen dat ik er geweest ben, tenminste op één plaats van de 4 continenten: Europa, Azië, Afrika en Amerika ..
VRAAG 08 | 08
Wat maakt u tot een superprof, naast het feit dat u zich in verschillende talen kunt uitdrukken?
Xime — Ik geloof dat ik wel een Superprof bent omdat ik mijn taal heb geleerd aan misschien meer dan 300 studenten in de afgelopen 20 jaar. Mijn specialiteit is om 'één op één' met bedrijven te werken en professioneel Spaans te leren, dus..een zaken Spaans . Maar 'zaken' gezien als een onderhandeling van culturen. :)

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Vocabulaire - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
¡Hola! Are you ready to learn Spanish? I can help you. ¡Vamos!
25€
Isabel
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Cada persona es un mundo. My classes are personalized. ¿How do you learn? ¿Which is your best and worst skill? ¿What do...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Spaanse les? Sí! Studente Latijns-Amerikastudies geeft bijles Spaans in regio Rotterdam (beginners tot gevorderden)
25€
Ingeborg
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Persoonlijk, stapsgewijs en aangepast aan jouw leerbehoeften. Eerst bekijken we samen wat we willen bereiken, vervolgens...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Entertaining Spanish classes for all levels and needs with a native professional!
25€
Daiana
1e les gratis!

I use different methodologies according to students´needs. I like combining different tools: - A book if your aim is to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Op maat privé- /groepslessen Spaans in Rotterdam-Schiedam-Delft met focus op spreekvaardigheid.
30€
Pablo
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn gericht op communicatie: ik probeer de lessen zo in te richten dat de studenten gestimuleerd worden om de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Spaanse les in omgeving Rotterdam? Ik (niveau C1) spreek al meer dan 8 jaar Spaans en heb in Spanje, Peru en Chili gewoond.
25€
Max
1e les gratis!

Een goede basis leggen qua woorden en grammatica, maar niet eindeloos hierop doorgaan. Veel lezen en spreken is minstens zo...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Al altijd de taal Spaans willen kunnen spreken? Je bent een beginner of je wilt simpelweg wat extra lessen, dan kan dat bij mij!
20€
Rania
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven gaat vooral om hoe ik met mijn leerling omga. De band tussen ons en het begrip. Vanuit dat kan ik...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
¿Quieres aprender español, reforzar, prepararte para un examen, aprender para tu trabajo? Yo te puedo ayudar adaptándome a lo que necesites.
20€
Mireia
1e les gratis!

Me adapto a lo que necesites. Dependiendo de cada persona, busco lo mejor método para ti!

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Rotterdammers! Learn basic Spanish for your holidays, NOW! Fun and effective with a native!
20€
Mireia
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

The lessons are based on powerpoint presentations with theory, interaction with students, exercises and homework. Material...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Docent Spaanse les, pedagoog, spaans als moeder taal, meer dan 20 jaar ervaring.
22€
Rosa Mercedes
1e les gratis!

Ik bespreek het met de studenten, afhankelijk van hun niveau en behoeften bepaal ik methode en didactische instrumenten....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
MBO-student management geeft Rotterdam Zuid. Spaans ( moedertaal) , met verdriet omgaan en leren dansen
20€
Yesmin
1e les gratis!

Ik begin muj lessen gewoon vanaf her begin. Anders gezegd de simpele basis. Ik vind het zeker belangrijk om aan de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Native Spanish teacher from Spain. Every level (A1/C2) and any skill (conversation, reading...)
25€
Inés
1e les gratis!

I am a very enthusiastic girl, full of energy and always willing to help my students in any way possible. I feel highly...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docent Spaans met ervaring kan je ondersteunen in het leren van Spaans!
25€
Marixanne
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef lessen op een vrij gestructureerde manier waarbij ik altijd rekening houd met de belangen/vragen en doelen van de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Spanish courses given in English!! You can get two languages in one by the hand of a Spanish nativein Rotterdam
15€
Nestor Manuel
1e les gratis!

If you trust me to teach you, my method will be to give you the resources to make conclusions by yourself, but always...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Hola! Me llamo Carmen y tú? Wil je graag kennismaken met de Spaanse taal, of wil je je Spaans weer eens ophalen? Mucho gusto! Spaanse muziek en spelletjes maken het leren muy interesante!
21€
Carmen
1e les gratis!

De cursus bestaat uit lessen die op maat zijn gemaakt. De eerste les is gratis, om te zien wat jou behoeften en niveau is en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Alle aandacht gericht op jou. Sneller en flexibel Spaans leren in Rotterdam met native speaker uit México!
20€
Alberto
1e les gratis!

Wat ik ontzettend belangrijk vind is dat leerlingen vooral plezier hebben in het leren en gemotiveerd raken. Leer...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Venezolaanse Industrial Engineering helpt je om correct Spaans te spreken en uw woordenschat te vergroten
20€
Adriana
1e les gratis!

mijn methode voor de lessen is om te spreken, te luisteren en alle tijden te corrigeren die nodig zijn voor het onderwerp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ 30€ Niet beschikbaar
5 uur 135€ 135€ Niet beschikbaar
10 uur 270€ 270€ Niet beschikbaar
Boek een les