Homepagina
Lessen geven
 
 • (12 beoordelingen)
Sander
« Top! Hannah is goed in staat om teksten te verbeteren op zinsconstructie... Lees meer »
Sander
« Top! Hannah is goed in staat om teksten te verbeteren op zinsconstructie en stijl. Echter had ik hogere verwachtingen van een voormalig universitair docent wat betreft feedback op de inhoud van teksten en begeleiding van de scriptie in het algemeen. »
30€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 19u
Lessen aangeboden door Hannah
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (schoolvak)
 • Spelling (NL)
 • Begrijpend Lezen (NL)
 • Schrijfhulp (NL)
 • Moderne talen
 • Scriptie en thesis
Niveaus
 • Alle niveaus

Academica in de regio Leiden-Den Haag geeft coaching en bijles in Nederlands, Engels en Hebreeuws, en helpt met het schrijven van je scriptie.

Methodologie

Bij het lesgeven is het natuurlijk essentieel om er achter te komen op welk niveau een leerling zit en waar haar of zijn problemen liggen. Maar het uitgangspunt bij het lesgeven moet steeds zijn wat hij of zij wél kan en om van daaruit aan het werk te gaan.

Ervaring

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het universitaire onderwijs. Ik houd van lesgeven en leerlingen vooruit helpen, op welk niveau dan ook! De persoon achter de leerling is voor mij heel belangrijk en maakt het werk juist zo boeiend.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 145€
Tarief voor 10 lesuren : 280€
Lessen aangeboden door Hannah
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (schoolvak)
 • Spelling (NL)
 • Begrijpend Lezen (NL)
 • Schrijfhulp (NL)
 • Moderne talen
 • Scriptie en thesis
Niveaus
 • Alle niveaus

Hannah's achtergrond

Persoonlijk profiel:

Ik kan abstract en kritisch nadenken. Ik heb zowel oog voor de grote lijn, als voor het detail. Ik houd van improviseren en ben energiek en ondernemend. Ik heb humor en ben van nature nieuwsgierig. Collega’s noemen mij zorgzaam en oplossingsgericht.

Werkervaring:

6 aug. – 7 sept. 2018 Vestigingsmanager Haags Montessori Lyceum Studiekring (0.6)
organiseren en geven van huiswerkbegeleiding
organiseren van bijlessen
inroosteren van docent-begeleiders
houden van intakegesprekken met nieuwe leerlingen en hun ouders
afsluiten nieuwe contracten met ouders

1989 – 1 sept. 2018 (Universitair) Docent Modern Hebreeuws en Hebreeuwse Literatuur Universiteit Leiden (0.5/0.8)
college geven en begeleiden studenten
bestuur van de opleiding
Examencommissie en Opleidingscommissie
administratief werk

1995 – 2001 Adjunct-Conservator Hebreeuws en Judaïca Oosterse Afdeling Universiteitsbibliotheek Leiden (0.5)
collectievorming en –beschrijving
organiseren van tentoonstellingen en presentaties


Semi-professionele bezigheden:

2014 – heden Redactie Alef Beet, orgaan Vereniging Hebreeuws
2000 – heden Advisering voor het Nederlands Letterenfonds (Hebreeuws)
2004 – heden Lezingen Studium Generale (Universiteit Leiden)

Opleiding:

2014 Basiskwalificatie Onderwijs (BKO)
1994 Promotie Universiteit Leiden (cum laude)
1982 – 1987 Semitische talen en culturen, Universiteit Leiden. Hebreeuws, Turks, Arabisch (diploma behaald)
1976 - 1982 Gymnasium (diploma behaald)


Talenkennis: Nederlands, Engels, Hebreeuws, Duits, Frans, Turks
PC-vaardigheden: MS-Office, Blackboard, LinkedIn
Vrije tijd: wandelen, muziek

De 12 beoordelingen over Hannah
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
Sander

Top! Hannah is goed in staat om teksten te verbeteren op zinsconstructie en stijl. Echter had ik hogere verwachtingen van een voormalig universitair docent wat betreft feedback op de inhoud van teksten en begeleiding van de scriptie in het algemeen.

Reactie van Hannah

De onderlinge communicatie had beter gekund. Het was in de verschillende stadia van de begeleiding onduidelijk op welk niveau van de tekst Sander commentaar nodig had.

11 aanbevelingen

A
Anton

Zij kan met weinig woorden ingewikkelde constructies duidelijk uitleggen | heeft een heldere stem, prettig om naar te luisteren | geen 'tunnelkennis' maar omvat breed spectrum | gevoel voor humor waardoor kennisoverdracht bevorderd wordt | ik ben blij met deze docente.

H
Hans

Zeer deskundig, geduldig én vasthoudend, en vriendelijk: wat kun je nog méér verlangen van een docent? Zeker als serieus en hard werken worden afgewisseld met een gulle lach! Gewoon een Superprof!! Ik blijf dus genieten van de lessen Hebreeuws van Hannah.

H
Holger

Hannah is een zeer vakbekwame docente met een stevige wetenschappelijke opleiding en onderzoekservaring, prettig in de omgang, met een goed gevoel voor humor en écht aandacht voor de leerlingen! We hebben op de universiteit jarenlang plezierig samengewerkt, en het belang van de studenten stond altijd voorop bij haar. Velen hebben keurig Hebreeuws geleerd bij haar en houden nog na jaren contact. Dat zegt genoeg, toch?

C
Coco

Hannah is absoluut een superprof. Ik heb met héél veel plezier vanaf mijn eerste jaar tot aan mijn afstuderen colleges bij haar gevolgd. Ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring, die zij enthousiast en met humor deelt in haar lessen. Hannah voelt feilloos aan welke aanpak werkt voor haar studenten/leerlingen en past de lessen hierop aan.

Emily

Tijdens mijn studietijd aan de universiteit Leiden heb ik elk semester minstens één college van Hannah Neudecker gehad en vanwege de positieve ervaringen met haar stijl van lesgeven en de vorm van haar colleges beveel ik haar van harte aan als superprof! Hannah Neudecker houdt in haar lessen rekening met het niveau en de interesse van haar studenten. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor studenten en zal altijd haar best doen om vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Daarnaast is Hannah Neudecker zelf een interessant, aardig en intelligent persoon waar je goede gesprekken mee kunt voeren en goed mee kunt lachen. Lessen van Hannah Neudecker zijn dus niet alleen nuttig omdat je er veel van leert, maar ook omdat je er met plezier naartoe zult gaan.

M
Mia

In de afgelopen 15 jaar heb ik Hannah bij verschillende onderdelen van de Hebreeuwse taal als docent of begeleider mogen meemaken.
Zij is heel enthousiast, goed voorbereid, geduldig en weet vaak op humorvolle wijze haar (brede) kennis over te dragen. Om kort te gaan: Hannah kan ik warm aanbevelen!

Meïra, (ex)leerling van Hannah

A
Anne

Ik heb een aantal jaar les gehad van Hannah aan de Universiteit Leiden. De colleges Hebreeuws waren altijd heel duidelijk en gestructureerd, in korte tijd heb ik heel veel geleerd van Hannah. Daarnaast heeft Hannah mij ook begeleid met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Ik heb heel veel aan de lessen van Hannah gehad, tijdens en ook na mijn studie.

Ilia

Hannah is enthousiast, vriendelijk en geduldig en brengt haar kennis graag over aan anderen.

Jenneken

Hannah is jarenlang mijn docent geweest in Leiden. Haar lessen zijn altijd ontzettend interessant, leerzaam en leuk. Ze heeft een motiverende manier van lesgeven, en heeft veel verstand van zaken. Ook al ben ik al lang afgestudeerd, ik zou de lessen met Hannah graag overdoen! Iedere student die les van Hannah heeft, mag van geluk spreken. Een betere docent zul je namelijk niet snel vinden!

M
Mara

Hannah is een betrokken docente die haar studenten uitleg geeft en weet uit te dagen op manieren die passend zijn bij de leerstijl van de student. Ik heb enkele jaren les van haar mogen hebben, en ze is voor mij verworden tot rolmodel in mijn eigen ontwikkeling als docent. Naar mijn idee dus zeker een Superprof!

Vergelijkbare leraren

Nederlands (schoolvak) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spelling (NL). Leren is geen probleem meer, Begrijpend Lezen (NL) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Schrijfhulp (NL) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Leiden
Bachelor of Communication, woonachtig in Leiden, geeft (bij)les Nederlands (spelling, lezen, grammatica, redigeren en alles wat verband houdt met de Nederlandse taal)
20€
Jan Martin
1e les gratis!

Ik pas me aan aan jouw niveau en stap voor stap, afgestemd op jpuw snelheid, gaan we samen jouw niveau verhogen. Ik neem je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiderdorp
Academische pabo student biedt Nederlandse les aan op middelbaar school niveau!
10€
Anneroos
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp op de manier wat het kind het fijnste vindt. Het is dus aangepast aan het kind.

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiden
HBO student leraar Nederlands biedt helpende hand bij het vak Nederlands en de Nederlandse taal algemeen.
25€
Naomi
1e les gratis!

Ik werk erg geordend en bied naast Nederlandse les ook ondersteuning bij studievaardigheden. De lessen kunnen ingevuld...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiden
Italiaanse student, 26, met een doctorat in Taalwetenschap, geeft privéles van de Engelse taal.
10€
Alessandro
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

The grammatic is extremely important in order to build up a solid knowledge of the language. The student will be guided...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Voorhout
Ervaren docent middelbare school geeft (bij)les Frans op alle niveaus, omgeving bollenstreek
20€
Mariette
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Lesmateriaal is overal te vinden; natuurlijk in de methode van de middelbare scholen, van volwassenenonderwijs, op YouTube,...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiden
Taalwetenschapper en NT2 docent geeft les op middelbare school-, hbo en wo niveau
25€
Sohaila
1e les gratis!

Mijn methode is de klassieke methode waarbij de docent duidelijk en gestructureerd de uitleg geeft en de student kan daarna...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiderdorp
Studente Politicologie biedt bijlessen aan in alle onderdelen van het vak Nederlands, omgeving Leiderdorp/Leiden!
15€
Merijn
1e les gratis!

Ik hanteer een zeer informele, ontspannen manier van lesgeven, omdat ik het allerbelangrijkste vind dat de leerling zich...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiden
Lesgeven en/of bijles in de vakken Nederlands, NT2, burgerschap, maatschappijleer. Ervaring op hbo, mbo en voortgezet onderwijs. Daarnaast ervaring met asielzoekers (ook analfabeten). Mijn hobby's: re
21€
Charlotte
1e les gratis!

Belangrijk is jouw eigen kennis en ervaring. Vanuit wat jij al weet, kijk ik hoe ik die kennis kan uitbreiden. Vaak weet je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Katwijk aan zee
Leerkracht basisonderwijs met ruime ervaring in het lesgeven (8 jaar) biedt bijles begrijpend lezen aan van groep 4-8.
30€
Cobie
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is concreet, praktisch en overzichtelijk. Ik geef op een gestructureerde manier les, zodat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Katwijk aan zee
Ervaren leerkracht ( 8 jaar) in het basisonderwijs biedt bijles spelling aan. De bijles spelling bied ik van groep 3-8 aan.
30€
Cobie
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is concreet, praktisch en overzichtelijk. Ik geef op een gestructureerde manier les, zodat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Leiden
Pabo-student/toekomstig leerkracht geeft bijles in het schoolvak Nederlands op mavo/havo/vwo niveau.
10€
Sacha
1e les gratis!

Ik kijk naar het type leerling, op welke manier hij of zij het beste leert en pas daar mijn manier van lesgeven op aan

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ 30€ 30€
5 uur 145€ 145€ 150€
10 uur 280€ 280€ 300€
Boek een les