Homepagina
Lessen geven
Alblasserdam 
Alblasserdam 
 • (2 beoordelingen)
H
Huda
« Melisa. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Ik heb Melisa leren... Lees meer »
H
Huda
« Melisa. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Ik heb Melisa leren kennen toen ik in de brugklas mavo/havo deed. Dankzij haar hulp ben ik in 14 maanden van de mavo naar het vwo gegaan! Melisa heeft een brede kennis, is erg geduldig en lief. Kenmerken die ik bij andere profs miste. Melisa wil het beste voor iedereen en daarom zet ze zichzelf soms op de tweede plaats. Melisa is erg goed met het oplossen van problemen, wanneer ik ergens tegen aan liep wist ze altijd raad. Ze is enorm goed in het vak economie wat uiteraard logisch is aangezien ze IBA studeert. Wat moet ik nog meer zeggen? Geef je op bij Melisa. De persoon die de titel Superprof verdient. »
15€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Melisa
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Geschiedenis
 • Maatschappijleer
 • Aardrijkskunde
 • Staatsinrichting
Niveaus
 • Alle niveaus

WO student International Business Administration geeft Geschiedenis les op middelbare school niveau.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven verschilt natuurlijk per vak. Een geschiedenisles ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan een les Engels. Over het algemeen begin ik met een les door de basis van de stof te behandelen. Dit doe ik door middel van een uitleg te geven die alle aspecten kort behandeld. Vervolgens komen er wat opdrachten aan bod waarin de daarvoor behandelde stof wordt toegepast. Het toepassen van theorie is namelijk van groot belang. Aan de hand van de resultaten, zal de les verder gaan. Als een leerling moeite heeft met een bepaald deel van de theorie, zal ik dat op een meer gedetailleerde manier uitleggen. Van groot belang vind ik dat de aandacht gericht is op de leerling; begrijpt hij/zij alle begrippen, of heeft hij/zij nog veel vraagtekens in zijn/haar hoofd over de stof?
Verder vind ik structuur ook cruciaal in een les, dit zorgt namelijk voor overzicht en maakt de les al een stuk makkelijker voor de leerling. Zonder structuur wordt de behandelde stof nog moeilijker gemaakt dan het eigenlijk nodig is.
Ik ben een zeer gedisciplineerde student en ben geduldig. Als een leerling iets niet snapt, ben ik bereid het uitlegproces (op diverse manieren) te herhalen, totdat de leerling het begrijpt. Verder ben ik zeer bekend met de vakken, omdat ik momenteel in mijn eerste jaar van mijn WO opleiding zit. De stof van de lessen zit dus nog vers in mijn geheugen. Verder zijn de vakken economie, Engels en wiskunde erg relevant tijdens mijn studie, waardoor bijles geven in deze vakken bij mij past. Geschiedenis is een interessegebied van mij en ik was hier ook vrij goed in op het voortgezet onderwijs. Deze vakken heb ik vaak uitgelegd aan klasgenoten op het VWO, maar af en toe ook aan HAVO leerlingen. Uitleggen is dus een vaardigheid die ik al jaren aan het ontwikkelen ben.
Mijn lessen zijn bedoeld voor middelbare scholieren van elk niveau. Doordat ik zelf het VWO heb afgerond, ben ik het meest bekend met VWO stof. Echter kan ik ook lesgeven aan leerlingen van andere schoolniveaus.

Ervaring

Ik ben een WO student International Business Administration. Tijdens deze studie zijn de vakken economie en wiskunde erg relevant. Bovendien waren dit vakken waarin ik met afgerond een 8 gemiddeld ben geslaagd op het VWO. Mijn studie is Engelstalig en ik heb mijn CAE diploma, waardoor Engels lesgeven erg voor de hand ligt. Verder vind ik geschiedenis zeer interessant en heb ik mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot dit vak goed kunnen ontwikkelen, omdat ik dit vak 6 jaar lang heb gehad op het VWO.
Alle genoemde vakken heb ik met zeer grote regelmaat uitgelegd aan klasgenoten op de middelbare school tijdens tentamenweken en ook voor het Centraal Examen. Dit resulteerde in goede cijfers. Het jarenlang uitleg geven aan klasgenoten heeft mijn ervaring met lesgeven tot een zekere hoogte ontwikkeld.

Tarieven

Reiskosten : 2€
Tarief voor 5 lesuren : 70€
Tarief voor 10 lesuren : 140€

Specificaties

De reiskosten variëren afhankelijk van de afstand.

Lessen aangeboden door Melisa
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Geschiedenis
 • Maatschappijleer
 • Aardrijkskunde
 • Staatsinrichting
Niveaus
 • Alle niveaus

Melisa's achtergrond

Op dit moment studeer ik International Business Administration aan Rotterdam School of Management, Erasmus University.

In het schooljaar 2018/2019 heb ik mijn VWO diploma gekregen met een gemiddelde van een 7,5. Ik had een Economie & Maatschappij profiel met de keuzevakken Frans, wiskunde A, aardrijkskunde en maatschappijwetenschappen.

In 2018 heb ik mijn Cambridge CAE diploma gehaald.

De 2 beoordelingen over Melisa
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

2 aanbevelingen

H
Huda

Melisa. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Ik heb Melisa leren kennen toen ik in de brugklas mavo/havo deed. Dankzij haar hulp ben ik in 14 maanden van de mavo naar het vwo gegaan! Melisa heeft een brede kennis, is erg geduldig en lief. Kenmerken die ik bij andere profs miste. Melisa wil het beste voor iedereen en daarom zet ze zichzelf soms op de tweede plaats. Melisa is erg goed met het oplossen van problemen, wanneer ik ergens tegen aan liep wist ze altijd raad. Ze is enorm goed in het vak economie wat uiteraard logisch is aangezien ze IBA studeert. Wat moet ik nog meer zeggen? Geef je op bij Melisa. De persoon die de titel Superprof verdient.

E
Emma

Melisa is een vriendelijke lerares die op een hele fijne manier uitleg geeft. Ze besteed goed aandacht aan de dingen die je lastig vindt en helpt je deze te begrijpen

Vergelijkbare leraren

Geschiedenis in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Maatschappijleer. Leren is geen probleem meer, Aardrijkskunde toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Staatsinrichting is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Alblasserdam
HBO studente Commerciële Economie, geeft aardrijkskunde bijles aan middelbare scholieren. Omgeving te Alblasserdam
10€
Yasmin
1e les gratis!

Ik behandel de lesstof in stukjes en leg alles uit door middel van makkelijke voorbeelden. Bovendien zal ik je ook vragen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hendrik-Ido-Ambacht
Student geeft met enthousiasme schoolvakken en examentrainingen Aardrijkskunde, Geschiedenis en Maatschappijwetenschappen in regio Rotterdam en Dordrecht.
15€
Jasper
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Als ik les geef doe ik dat zo interactief mogelijk. ik stel veel vragen aan mijn leerlingen om ze zelf aan het nadenken te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwijndrecht
Ex Student Bouwkunde MBO 4 Geschiedenis is mijn passie. En enthousiaste werkhouding
12€
Bruno
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op mijn eigen kennis en studies van proffesoren. Ik zou streng maar rechtvardig les geven zoals ik het...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Krimpen aan den IJssel
HBO student lerarenopleiding geschiedenis geeft enthousiast les op het MBO en op het VO
30€
Ruben
1e les gratis!

Ik ben redelijk vrij in verschillende structuren van lesgeven. Ik probeer verschillende werkvormen toe te passen. Ik vind...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student maatschappijleer met een universitaire achtergrond in sociologie en antropologie. Voornaamste streven is voor meer mindfulness en begeleiding op persoonlijke ontwikkeling op scholen.
20€
Tommie
1e les gratis!

Mijn lessen verschillen met de dag. Ik maak vooral gebruik van beeld en geluid en ben bezig met ontwikkelingen in het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sliedrecht
Enthousiaste gediplomeerde docent met 8 jaar ervaring geeft jou graag bijles Geschiedenis
25€
Corne
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Samen maken we een leerdoelen en kijken we naar waar jij in kan groeien! We werken hard zodat jij je doel bereikt!

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Dordrecht
Hbo Rechten Student geeft les in maatschappijleer. Mavo en de havo afgerond.
10€
Chaima
1e les gratis!

Ik behandel de onderwerpen met een sterke uitleg waarbij ik voorbeelden gebruik. Alles op de niveau van de leerling zodat er...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO-student aan het Instituut voor de Lerarenopleiding Aardrijkskunde in Rotterdam, ervaring met lesgeven
20€
Guido
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op een drie stappen uitleg (hoor, zie en lees) waarna jij als leerling zelf met de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 17€ Niet beschikbaar
5 uur Niet beschikbaar 80€ Niet beschikbaar
10 uur Niet beschikbaar 160€ Niet beschikbaar
Boek een les