Homepagina
Lessen geven
Enschede 
Enschede 
 • (2 beoordelingen)
A
Annelot
« Perfect! Is erg geduldig en laat jezelf echt nadenken. Wanneer je het niet... Lees meer »
A
Annelot
« Perfect! Is erg geduldig en laat jezelf echt nadenken. Wanneer je het niet begrijpt neemt ze erg rustig de tijd, net zolang todat je het wel snapt. Erg sociaal en geeft je een fijn gevoel! »
17€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Isabella
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Quantumfysica
Niveaus
 • Alle niveaus

WO student Biomedische Technologie geeft bijles in scheikunde (en NaSk) voor leerlingen van de middelbare school, van alle niveaus.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is gestructureerd. Ik leg dingen voornamelijk uit aan de hand van voorbeelden (of samen een opdracht maken). Daarnaast houdt ik ervan structuur aan te brengen in sommen en lesstof en alles stap voor stap te bekijken en te behandelen net zolang tot je het begrijpt.

Ervaring

Ik ben een student aan de technische universiteit. Ik geef als sinds mijn eind middelbare schooltijd bijles in scheikunde, biologie, wiskunde A (en soms economie) aan familie en vrienden. Daarnaast heb ik met mijn studie ook veel scheikunde, natuurkunde en biologische vakken, waardoor ik de stof ook beter (beeldend en met voorbeelden) kan uitleggen.

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Tarief voor 5 lesuren : 75€
Tarief voor 10 lesuren : 160€

Specificaties

Annuleringsbeleid: afmelden kan tot 24 uur van te voren, anders wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Lessen aangeboden door Isabella
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Quantumfysica
Niveaus
 • Alle niveaus

Isabella's achtergrond

Ik heb in mijn basisschool en middelbare school tijd voornamelijk les gegeven in diverse sporten; turnen, skeeleren en schaatsen. Sinds ik begonnen ben met mijn studie aan de Technische Universiteit geef ik iedere week schaatstraining. Verder heb ik bijlessen gegeven in de vakken scheikunde, biologie, wiskunde en economie aan vrienden en familie.

De 2 beoordelingen over Isabella
 • 4.5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
A
Annelot

Perfect! Is erg geduldig en laat jezelf echt nadenken. Wanneer je het niet begrijpt neemt ze erg rustig de tijd, net zolang todat je het wel snapt. Erg sociaal en geeft je een fijn gevoel!

Reactie van Isabella

Goede communicatie en stelt zelf ook actief vragen

S
Saskia

Excellent! Erg aardig en makkelijk om vragen aan te stellen. Legt geduldig en duidelijk uit.

Reactie van Isabella

Goede communicatie en leuke meid om bijles aan te geven. Stelt zelf ook vragen en bereid dingen voor.

Interview met Isabella

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Isabella — Ik heb met mijn eigen studie (Biomedische Technologie) veel scheikundige en natuurkundige vakken. Dit vind ik zelf altijd erg interessant. Daarnaast heb ik ook altijd een zeer enthousiaste docent gehad, wat het leren natuurlijk ook veel leuker maakt. Mijn interesse in het geven van privéles bestaat al heel lang, maar ik heb er nooit wat mee gedaan. Ik vond het altijd heel leuk om mijn zusje en andere familieleden of vrienden dingen te leren en bijles te geven, maar i.v.m. mijn drukke sportleven (ik trainde iedere dag) kwam het nooit in me op om privélessen te geven. Ik had hier ook simpelweg de tijd niet voor. Nu ik studeer en wat minder sport heb ik wat meer tijd gekregen en ik vind het nog steeds heel leuk om mensen dingen te leren. Vandaar dat ik me bij Superprof heb aangemeld om privébijlessen te gaan geven.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Isabella — Ik vind het vooral leuk om te puzzelen met formules. Daarom vindt ik bijles geven in de vakken scheikunde, natuurkunde, wiskunde en rekenen erg leuk. Daarnaast vind ik het bij de vakken scheikunde en natuurkunde ook leuk om de theorie uit te leggen aan de hand van voorbeelden. Zo heb ik onlangs stralingsmechanismen (natuurkunde) uitgelegd met behulp van potloden, gummen en snoepjes!
Ik vind het minder leuk om dingen met de BiNaS uit te leggen bij scheikunde. Dit is namelijk vooral een kwestie van heel veel heen en weer bladeren in de BiNaS om allemaal losse “onderdelen” voor een vraag te vinden.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Isabella — Mijn grote voorbeeld/rolmodel is mijn vader. Hij kan namelijk zo enthousiast over zijn vak vertellen dat je het bijna zelf ook wilt gaan doen. Daarnaast wil hij altijd alles uitleggen en als hij even een antwoord niet weet, zoekt hij net zolang door totdat hij het gevonden heeft. Verder is hij heel geduldig. Als ik iets na één keer niet snap legt hij het net zo vaak uit totdat ik het wel snap. Mijn doel is om net zo’n goede “leraar” te worden als mijn vader, met veel geduld en vooral veel enthousiasme.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Isabella — Ik denk dat de vereiste kwaliteiten om een expert in dit vak te zijn vooral geduld is. Als iemand het na één keer niet snapt en na twee keer ook niet, moet je geduldig kunnen blijven en het nog een keer rustig (op een andere manier) uit kunnen leggen. Daarnaast moet je het vak zelf ook leuk vinden. Als je een vak zelf al niet leuk vindt is het namelijk moeilijk om daar enthousiast aan andere mensen over te vertellen en dingen uit te kunnen leggen.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Isabella — Zoals ik al eerder had vermeld had ik een hele leuke docent voor scheikunde. Hij had voor iedereen een bijnaam en we hebben zelfs met de hele klas een afsluitingsfeestje gehad in zijn huis. Tijdens de diploma uitreiking hebben we hem verrast met een cadeau namens de hele klas, waar hij zelfs emotioneel van werd. We hebben nog steeds allemaal zijn nummer en als ik nu iets niet snap mag ik hem gewoon mijn vraag Whattsappen en probeert hij hem zo snel mogelijk te beantwoorden. Soms zelfs met een hele uitleg video!
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Isabella — Ik was altijd iemand die voor een tentamen de stof de avond van te voren allemaal een keer goed doornam en daarna prima cijfers haalde. Vanaf VWO 5 werd dit helaas anders. Om op tentamens (ruime) voldoendes te halen moest ik nu vooral veel oefenen, opdrachten maken en dingen toe kunnen passen. Met “een paar keer doorlezen” werd het nu een stuk lastiger om de tentamens te halen. Toen ik hier op een gegeven moment achter kwam, ben ik voor de tentamens veel opdrachten en oefentoetsen gaan maken. Het ging daarna meteen een stuk beter!
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Isabella — Mijn passie is vooral sporten. Ik doe aan schaatsen, skeeleren, wielrennen en hardlopen. Ik vind dit een heerlijke uitlaatklep na een hele dag in de collegebanken te hebben gezeten.

Daarnaast heb ik ook een passie voor dikke boeken. En dan met name in het Engels. Ik kan hier zo in meeleven dat ik alles en iedereen om me heen vergeet en ik vind niets lekkerder dan in het zonnetje/aan het zwembad zitten met een goed dik boek.
Tenslotte heb ik ook een passie voor eten! Ik houdt van lekkere dingen bakken, toetjes maken en nieuwe gerechten uit te proberen.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Isabella — Ik denk dat mijn vriendelijkheid, behulpzaamheid en mijn vele geduld mij een Superprof maakt. Ik ben namelijk eigenlijk altijd vrolijk en kan het met iedereen el goed vinden. Ik vind het leuk om mensen dingen te leren en heb hier ook veel geduld voor.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde B in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde A. Leren is geen probleem meer, Natuurkunde toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Scheikunde (Chemie) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Enschede
Wo Student werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde Bijles op vwo, havo en mavo. Enschede
16€
Koen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik probeer het abstracte van de vakken naar een makkelijker te begrijpen en meer tastbare manier van denken om te zetten....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
WO student Industrial Design Engineering geeft Natuurkunde en Wiskunde door leerlingen het onderwerp te laten begrijpen in plaats van alleen maar stampen.
15€
Brian
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Miin methode voor lesgeven is samen gaan kijken hoe het onderwerp in elkaar steekt. En op die manier de leerling te laten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
BSc Technische Bedrijfskunde geeft leuke en leerzame bijles natuurkunde op VWO eindexamen-niveau (andere beta vakken ook mogelijk)
15€
Casper
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Zelf heb ik mijn basisschool periode op een Montessori-school doorgebracht, waar veel aandacht werd besteed aan autonomie en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
BSc Technische Bedrijfskunde geeft leuke en leerzame bijles wiskunde op VWO eindexamen-niveau (andere beta vakken ook mogelijk)
15€
Casper
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Zelf heb ik mijn basisschool periode op een Montessori-school doorgebracht, waar veel aandacht werd besteed aan autonomie en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Math, Physics, Quantum physics, Enschede, Hengelo, Master Student in physics, Twente University
15€
MOHAMMADREZA
1e les gratis!

I will ask students first (Before revealing the answer) to demonstrate what they see in problem and what they can offer to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
WO student Biomedische Technologie in Enschede geeft bijles (bètavakken) aan scholieren van de middelbare school (alle niveau's)
15€
Merel
1e les gratis!

Ik heb ervaring met bijles geven en kan verschillende vakken, zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Enthousiaste WO student Industrieel Ontwerpen geeft bijles in Wiskunde en eventueel andere vakken op middelbare school niveau. Ook bereid basisschoolleerlingen te helpen.
18€
Nadia
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef les door leerlingen op een zo simpel mogelijke wijze uit te leggen hoe iets moet, en het dan langzaam iets...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
TG student geeft bijles scheikunde aan middelbare school scholieren van alle niveaus
15€
Cynthia
1e les gratis!

In mijn lessen gaan we gestructureerd aan het wek. Hierbij werken we samen naar een toets toe. Het is ook mogelijk om vlak...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Universitair student Technische Geneeskunde helpt jou bij al je wiskundige en biologische problemen!
12€
Daan
1e les gratis!

Wat ik doe met lesgeven is eerst verdiepen in de opgegeven stof. Daarna ga ik uitpluizen waar nou echt het kennis probleem...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
TG student geeft wiskunde bijles aan middelbare school leerlingen van elk niveau!
17€
Cynthia
1e les gratis!

Ik kijk in mijn bijlessen waar de leerling tegen aan loopt en zorg ervoor dat ik bij de blokade en rustige en duidelijke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
WO student Chemische Technologie, Enschede. Ik geef les in wiskunde, scheikunde & natuurkunde
18€
Mariette
1e les gratis!

Ik werk met eenvoudige (en vaak leuke) voorbeelden, wat het leren en onthouden makkelijker maakt. Ik heb vaker bijles...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
WO student Werktuigbouwkunde uit Enschede geeft bijles rekenen, wiskunde en natuurkunde op basisschool, HAVO en VMBO niveau.
15€
Inge
1e les gratis!

Ik leg de stof eerst stapsgewijs uit. Door vervolgens veel te oefenen (eventueel samen) met opdrachten en voorbeelden...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
22 jaar, HBO leerling, hulp bij huiswerkopgaven en vraagstukken havo / vwo.
18€
Abdullah
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is afgeleid uit mijn manier van leren. De les stof wordt doorgenomen en begrippen en tekens die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
De perfecte wiskunde B bijles door een master student Technical Medicine in omgeving Enschede
15€
Fleur
1e les gratis!

Bij wiskunde B pak ik opdrachten altijd stapsgewijs aan. Ik zal je helpen om allereerst de belangrijke gegevens uit een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Wo student Health sciences geeft Wiskunde A, Scheikunde, Natuurkunde, Biologie en eventueel andere vakken waar hulp bij gewenst is.
14€
Stef
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef les op een vertrouwde manier: eerst samen alles doornemen, belangrijke punten eruit halen, samen opdrachten doen en...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Enschede
Industial Design Engeneering student op universitair niveau. Ik kan wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Nederlands, Duits en Engels geven op basisschool, HAVO en VMBO niveau.
15€
Abby
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is gebaseerd op oefenen. Ik ben van mening dat de stof het beste opgenomen wordt door individueel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 17€ 22€ 15€
5 uur 75€ 100€ 75€
10 uur 160€ 210€ 150€
Boek een les