Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Roemeens

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 88% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 8 uur.

Roemeens leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je bijles Roemeens

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Roemeens?

De gemiddelde prijs van lessen Roemeens is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Roemeens nemen?

Met de hulp van een leraar Roemeens kun je goed worden in Roemeens.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Roemeens volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Roemeens aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Roemeens meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Roemeens bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Roemeens?

Er zijn momenteel 8 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Roemeens lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 8 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Roemeens beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Roemeens?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Roemeens!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Roemeens leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg je Roemeens les met een expert op dit gebied

Wil je graag Roemeens leren ben je op zoek naar een cursus gericht op het leren van deze unieke taal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over meerdere experts op het gebied van Roemeens die jou meer dan graag willen helpen met het leren van de taal. Zij spreken de Roemeense taal op een vloeiend niveau en weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen. Zij hebben daarnaast ook genoeg ervaring met het geven van les in deze taal. Je kunt leraren vinden op verschillende locaties in Nederland, mogelijk is er een Roemeens leraar niet al te ver bij jou vandaan. Ook geven de meeste Roemeens leraren les online via de webcam. Vind gauw een Roemeens leraar bij jou in de buurt en start vandaag nog met je eerste les!

De lessen die jij nodig hebt

Op Superprof bieden we de lessen die jij nodig hebt. Op ons platform werken we alleen samen met experts in de vakken en onderwerpen waarin zij lesgeven. Onze Roemeens leraren hebben veel kennis en ervaring met deze taal. De meeste leraren komen oorspronkelijk uit Roemenië of hebben daar gewoond. Met wie je ook aan de slag gaat, je zult gegarandeerd je cursus volgen met iemand met veel kennis van de taal. Je kunt bij ons lessen vinden aan cursisten op elk niveau. Is dit de eerste keer dat je in aanraking komt met de Roemeense taal? Onze Roemeens leraren helpen jou graag met het leren van de taal vanaf het begin. Leer alles wat met de basis te maken heeft, denk aan de woordenschat, spelling, grammatica, uitspraak en meer. Daarnaast geven onze Roemeens leraren ook graag hulp aan leerlingen die de basis al spreken maar graag meer kennis op willen doen.

Vind een geschikte leraar voor je cursus

Kom er gauw achter welke van onze Roemeense leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Je kunt op deze pagina alle advertenties vinden van Roemeens leraren die in staat zijn om jou te helpen. Op de advertenties staat vermeld in welke stad of regio zij zich bevinden. Verder kun je op de advertenties alle essentiële informatie vinden over hun kennis en ervaring. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door tot je een geschikte leraar vindt. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt of twijfels hebt, neem gerust contact op met onze leraren en stel al je vragen. Ook kun je er bij ons voor kiezen om een eerste gratis les te nemen van een uur. Bijna elke leraar op Superprof biedt een eerste gratis les van een uur waar jij van kunt profiteren.

Je Roemeense les bij jou thuis of online

Je kunt dankzij Superprof je les op een door jou gekozen locatie vinden. Volg je Roemeense cursus bijvoorbeeld bij jou thuis of in huis bij je leraar. Het kan ook best voorkomen dat je geen leraar kunt vinden in jouw regio. Twijfel in dit geval niet om je Roemeense cursus online te volgen via de webcam. De meeste van onze Roemeens leraren op Superprof bieden cursussen online. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen. Wanneer je een geschikte leraar hebt gevonden voor je cursus Roemeens, neem dan via zijn of haar advertenties contact op. Schrijf de Roemeens leraar een bericht en laat hem of haar weten wat jouw doelen zijn. Kom samen met de leraar tot een besluit waar en wanneer je cursus Roemeens plaats moet vinden. Boek snel je eerste les en begin vandaag nog met je cursus Roemeens!

Wat wil je leren?