Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 82 beoordelingen.

31 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €31 per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 2 uur.

Persoonlijke ontwikkeling leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Persoonlijke ontwikkeling cursus

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Persoonlijke ontwikkeling

Roel

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

Blij mee! Een paar maanden zijn we onderweg en ik heb meer controle gekregen over m'n ontwikkeling. Hij start met quick wins in je routine die hij zelf aandraagt of voorborduurt op wat jezelf al doet of over vertelt: bijv sporten, mediteren,...

Thomas

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

Thomas is een fijne coach. Hij heeft veel kennis omtrent motivatie en kon mij voorzien van tools gericht op mijn situatie. Al met al, Thomas is een fijne coach en ik raad hem aan iedereen aan.

Yasmine, 2 jaren geleden

Roel

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

Top begeleiding voor mijn persoonlijke doelen. Zeker een aanrader voor je eigen ontwikkeling een boost te geven!

Mathe, 2 jaren geleden

Roel

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

Roel is een is een prettig, aardig en coack. Hij is vriendelijk en ziet goed in wat er speelt. Zijn lessen zijn altijd leerzaam en fijn om te volgen. Ik heb grote stappen gezet met zijn coaching! De coaching die Roel geeft is zeker aan te raden!

Mahmut can, 2 jaren geleden

Angela

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

Angela is een heel prettige coach. Ik was op zoek naar een coach en had bij haar profiel en foto het gevoel dat ik met haar wilde werken. Ik ben blij dat ik op mijn gevoel ben afgegaan. Ze voelt je goed aan, is betrokken en stemt de aanpak echt met...

Joris, 3 jaren geleden

Fatima

Leraar Persoonlijke ontwikkeling

De training die ik bij Fatima heb gevolgd heb ik als zeer fijn ervaren. Fatima heeft een hele fijne stem om naar te luisteren en zij weet een ontspannen en fijne sfeer te creëren. Ik heb erg veel aan de training gehad en kan me veel beter focussen...

Nidia, 5 jaren geleden

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Persoonlijke ontwikkeling?

De gemiddelde prijs van lessen Persoonlijke ontwikkeling is €31.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Persoonlijke ontwikkeling nemen?

Met de hulp van een leraar Persoonlijke ontwikkeling kun je goed worden in Persoonlijke ontwikkeling.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Persoonlijke ontwikkeling volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Persoonlijke ontwikkeling aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Persoonlijke ontwikkeling meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Persoonlijke ontwikkeling bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Persoonlijke ontwikkeling?

Er zijn momenteel 610 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Persoonlijke ontwikkeling lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 610 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Persoonlijke ontwikkeling beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 82 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Persoonlijke ontwikkeling?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Persoonlijke ontwikkeling!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Persoonlijke ontwikkeling training via Superprof!

Volg je cursus persoonlijke ontwikkeling met behulp van een expert op dit gebied

Wil je graag een betere versie van jezelf worden of wil je bijvoorbeeld graag bepaalde aspecten van je leven veranderen? Wellicht heb jij een coach nodig. Er zijn veel dingen in het leven waar je zelf aan kunt werken, maar er zijn veel redenen waarom je niet moet twijfelen om aan de slag te gaan met een personal coach. Een persoonlijke coach kan je met veel dingen helpen en je nieuwe inzichten in het leven geven. Wil je graag persoonlijk en spiritueel groeien of zoek je bijvoorbeeld naar gezondheidsadvies?

Twijfel niet om je te laten helpen door een personal coach. Als je zoekt naar een personal coach, dan bieden we op Superprof precies waar jij nodig hebt. Wij beschikken over een grote hoeveelheid personal coaches die jou graag willen helpen met persoonlijke ontwikkeling verspreid over verschillende delen van Nederland. Kom er snel achter wie van hen jou op dit moment kan helpen!

Onze persoonlijke coaches helpen je graag

Onze persoonlijke coaches en trainers op Superprof helpen je meer dan graag. Zij hebben veel kennis en ervaring met het geven cursussen en persoonlijke ontwikkeling. Zoals we noemden beschikken we op Superprof over een groot aantal persoonlijke coaches en trainers verspreid over verschillende delen van Nederland, zeer waarschijnlijk is er een coach bij jou in de buurt die je kan helpen met persoonlijke training.

Op deze pagina kun je aangeven wat jouw woonplaats is en kijken welke persoonlijke trainers beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Onze persoonlijke trainers helpen je graag met het geven van de persoonlijke training die jij nodig hebt.

Zij kunnen jou helpen om je leven opnieuw in te richten, om meer succes te behalen, met professionele ontwikkeling, hulp met je opleiding, gezondheid, sporten en beweging en veel meer. Kom er gauw achter welke van onze personal coaches jou kunnen helpen met het bereiken van je persoonlijke doelen.

Vind een geschikte coach

Kom er gauw achter welke van onze coaches op Superprof voldoen aan jouw eisen en doelen. Zoals we al zeiden is het belangrijk dat je aangeeft wat jouw woonlocatie is. Geef hierboven aan wat jouw locatie is en druk vervolgens op zoeken. Hierna zul je al snel alle advertenties vinden van personal coaches bij jou in de buurt.

Op de advertenties van onze coaches kun je alle belangrijke informatie vinden over hen, hun lessen, de opleiding die zij hebben gedaan, hun prijs per lesuur en meer.

Bekijk elke advertenties en lees alle informatie goed door. Kijk welke van onze coaches de trainingen persoonlijke ontwikkelingen biedt die jij nodig hebt en voor de juiste prijs. Zodra je een geschikte personal coach hebt gevonden voor je cursus persoonlijke ontwikkeling, boek dan gelijk je eerste les.

Volg je trainingen persoonlijke ontwikkeling op een door jou gekozen locatie

Een van de grootste voordelen van het volgen van je cursus persoonlijke training via Superprof is dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je trainingen persoonlijke trainingen plaats moeten vinden.

Heb jij een specifieke locatie in gedachten waar je graag je cursus volgt, bijvoorbeeld bij jou thuis? Kom er via de advertenties van onze personal coaches op Superprof achter op welke locaties zij in staat zijn om jou te helpen. De meeste van onze personal coaches op Superprof zijn in staat om jou te helpen bij jou thuis, bij hen thuis of op een andere door jou gekozen locatie. Kom er via de advertenties van onze coaches achter op welke plekken zij in staat zijn om jou te helpen.

Ook kun je er bij ons voor kiezen om je cursus persoonlijke ontwikkeling online te volgen via de webcam. De meeste van onze personal coaches bieden les online via de webcam. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen. Kom er ook achter welke van onze personal coaches op Superprof beschikbaar zijn op de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen.

Volg je persoonlijke training op de dagen en tijden die voor jou goed uitkomen

Heb je alleen vrije tijd op specifieke dagen en tijden? Zorg dan dat je een personal coach vindt die in staat is om jou te helpen op deze dagen en tijden. Neem contact op met onze persoonlijke coaches en laat weten op welke dagen en tijden jij graag aan de slag wilt. Je kunt snel en gemakkelijk contact maken via de advertenties van onze docenten door op Boek een les te drukken.

Deze optie staat vermeld op de advertentie van de docent. Kijk of de door jou voorgestelde dagen en tijden overeenkomen met die van de coach. Als de coach beschikbaar is en in staat is om jou te helpen, kom dan samen met de coach tot een besluit waar en wanneer de eerste les of training plaats moet vinden. Boek gauw je eerste les en start vandaag nog met je cursus persoonlijke ontwikkeling!

Wat wil je leren?