Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Loopbaancoach

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 36 beoordelingen.

32 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €32 per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 2 uur.

Loopbaancoach leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Loopbaancoach

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Loopbaancoach?

De gemiddelde prijs van lessen Loopbaancoach is €32.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Loopbaancoach nemen?

Met de hulp van een leraar Loopbaancoach kun je goed worden in Loopbaancoach.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Loopbaancoach volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Loopbaancoach aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Loopbaancoach meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Loopbaancoach bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Loopbaancoach?

Er zijn momenteel 279 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Loopbaancoach lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 279 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Loopbaancoach beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 36 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Loopbaancoach?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Loopbaancoach!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een loopbaancoach en ga aan de slag met je carrière

Loopbaancoaching met een van onze experts

Voel jij je onzeker over je toekomst? Weet je niet welke stappen je moet nemen en welke doelen je moet nastreven? Maak je niet druk! Dit is iets dat veel mensen overkomt. Iedereen heeft ooit wel eens het gevoel gehad dat ze volledig vastzaten in het leven zonder te weten welke kant ze op moesten.

Het kan ook voorkomen dat jij wel een visie hebt maar niet weet hoe jij je naar je doelen toe moet werken. De beste beslissing die jij in deze gevallen kunt nemen is om je te laten helpen door een professionele loopbaancoach. Op Superprof beschikken wij over meerdere loopbaancoaches die jou graag willen helpen om op het juiste pad terecht te komen naar een gelukkige en succesvolle carrière. Vind snel een geschikte loopbaancoach!

Een nieuwe loopbaan beginnen

Ben jij ontevreden met jouw huidige baan of opleiding en wil jij een nieuwe start maken? Het is nooit te vroeg of te laat om vanaf nul te beginnen en grote veranderingen aan te brengen in je leven. Vaak is het gezond om opnieuw te starten. Kom er met je loopbaancoach achter wat jouw passies en talenten zijn en wat voor loopbaan het beste bij jou past.

Heb je wel al een idee waar jij naartoe wilt werken maar weet jij niet hoe jij jouw doelen kunt bereiken? Onze loopbaancoaches zijn goed getraind om jou hierbij te helpen. Start met een opleiding en/of baan die bij jou past.

Hulp met het vinden van werk

Heb jij hulp nodig met het vinden van werk? Laat je helpen door een van onze loopbaancoaches. De loopbaancoach wil jou graag helpen met het voorbereiden van jouw CV, het verbeteren van jouw persoonlijke presentatie en/of het verbeteren van jouw LinkedIn profiel.

Kijk waar jij banen kunt vinden die het beste bij jou passen. De loopbaancoach wil jou graag helpen met het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Bereid je goed voor op mogelijke vragen die aan je kunnen worden gesteld tijdens een sollicitatiegeprek. Let er ook op dat je goed gekleed bent en dat jij zelfverzekerd overkomt.

Hulp om beter te presteren in je huidige baan

Heb jij problemen in jouw huidige werk maar wil jij graag jouw baan behouden? Laat je helpen door een loopbaancoach om een betere structuur te krijgen. Verbeter je relaties met je werknemer en medewerkers. Leer hoe jij efficiënter te werk kunt en alle dagelijkse taken op een betere manier aan kunt pakken.

Focus je op het verbeteren van bepaalde vaardigheden om beter te kunnen presteren in jouw huidige baan. Heb je een gebrek aan motivatie? De loopbaancoach wil je helpen om te allen tijde gemotiveerd te blijven. Creëer nieuwe doelen om na te streven. Ook kun je bij ons hulp vinden met het verbeteren van jouw werk-privé balans.

Coaching bij jou in de buurt

Kom er snel achter welke van onze experts in staat zijn om coaching te geven in jouw omgeving. Je kunt hierboven de naam aangeven van jouw locatie. Schrijf de naam van jouw locatie, vervolgens zul je alle coaches zien die in staat zijn om coaching te geven bij jou in de buurt. Op de advertenties kun jij alle informatie vinden over de coaching die zij bieden, wie zij kunnen helpen en op welke locaties. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door.

Kijk welke coach de loopbaancoaching biedt die jij nodig hebt. Zodra jij een geschikte coach hebt gevonden die de loopbaancoaching biedt die jij nodig hebt, neem dan gauw contact op. Weet jij niet zeker of jij aan de slag wilt met loopbaancoaching en wil jij graag beginnen met een eerste proefles? Profiteer van het feit dat bijna elke coach een eerste les gratis biedt. Ga snel aan de slag met een door jou gekozen coach!

Wat wil je leren?