Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Drummen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 18 beoordelingen.

29 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €29 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Drummen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Drummen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Drummen?

De gemiddelde prijs van lessen Drummen is €29.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Drummen nemen?

Met de hulp van een leraar Drummen kun je goed worden in Drummen.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Drummen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Drummen aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Drummen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Drummen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Drummen?

Er zijn momenteel 103 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Drummen lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 103 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Drummen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 18 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Drummen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Drummen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Schrijf je vandaag nog in voor een drum workshop via Superprof

Volg je drumles met een enthousiaste docent op dit gebied

Heb jij een grote passie voor muziek en heb jij altijd al willen leren drummen? Ben jij op zoek naar een cursus drummen gegeven door een professionele drummer? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Superprof is het beste platform voor het vinden van drumles. Je kunt bij ons een enorm aantal docenten vinden met veel kennis en ervaring op het gebied van muziek en drummen. Zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Vind snel een geschikte drum docent bij jou in de buurt en start vandaag nog met je eerste drumles!

Drumles met een door jou gekozen docent

Je hebt bij Superprof te veel voordelen waar jij van kunt profiteren. Ten eerste gaan wij alleen samenwerking aan met professionals op de gebieden waarop zij lesgeven. Al onze drum leraren op Superprof zijn experts en weten precies hoe zij jou moeten helpen. Met wie jij ook beslist om je lessen te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een professionele drummer. Je kunt bij ons zelf bepalen hoe, waar en wanneer je drumles plaats moet vinden.

 

Bepaal op welke locatie en dagen van de week jij aan de slag wilt met je drumles. Onze leraren bieden les van hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs per uur. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die zij bieden is zeer betaalbaar, vooral vergeleken met veel externe cursussen. Je kunt bij ons zelf kiezen voor hoe lang jouw lessen plaats moeten vinden, volg je drumles voor een aantal weken of zelfs voor een jaar.

Vind een geschikte docent

Wij hebben een groot aantal docenten verspreid over verschillende delen van Nederland. Zeer waarschijnlijk zijn er meerdere docenten niet al te ver bij jou vandaan. Je kunt docenten vinden van Utrecht tot Pijnacker, Rotterdam, Tilburg, Enschede, Dorst, Amsterdam, Groningen en veel meer plaatsen in Nederland. Je kunt hierboven de naam van jouw locatie aangeven. Schrijf de naam van jouw locatie en kijk wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving of in de buurt van je omgeving. Klik op de advertenties van onze docenten om alle belangrijke informatie te lezen over elke docent.

 

Je kunt informatie vinden over de lessen die zij bieden, hun specialisaties en aan wie zij lesgeven. De meeste van onze docenten geven les aan leerlingen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Ben jij een beginner en zoek jij naar les gericht op de basis? Onze docenten willen jou graag helpen met het uitleggen hoe een drumstel precies werkt. Leer hoe je in het juiste ritme moet drummen, hoe je kwartnoten en achtste noten moet tellen, hoe je met beide handen moet spelen, hoe je het hihat-pedaal moet gebruiken en veel meer.

 

Zoek jij naar lessen op een intermediate of gevorderd niveau? Kijk welke van onze docenten bij jou in de buurt jou kunnen helpen met gevorderde lessen. Wil jij graag jouw skills naar een hoger niveau brengen? Onze docenten willen jou daar graag bij helpen. Zij kunnen jou helpen met het spelen van ingewikkelde ritmes en het toepassen van nieuwe technieken. Ook kun jij je richten op een nieuw genre, denk aan rock, jazz, blues, metal of reggae. Er zit geen leeftijd vast aan drummen, het is nooit te vroeg of te laat om te leren drummen.

 

De meeste van onze docenten geven les zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Wil jij graag kijken of drummen iets voor jou is? Je kunt er bij ons voor kiezen om gebruik te maken van een eerste gratis proefles. De meeste drum leraren op Superprof bieden een eerste gratis proefles waar jij gebruik van kunt maken. Neem een eerste proefles gratis en kijk of drummen iets voor jou is.

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je drumles plaats moet vinden

Zoals wij al zeiden kun je bij ons zelf bepalen op welke locatie en tijden je lessen plaats moeten vinden. Is er een specifieke locatie waar jij je lessen wilt volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dat jij een docent vindt die in staat is om les te geven op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Je kunt bij ons docenten vinden die in staat zijn om les te geven bij jou thuis, bij hen thuis en online via de webcam. Bijna elke docent biedt drumles online.

Drumles op de dag van de week die voor jou het beste uitkomt

Veel mensen hebben een volle agenda en alleen vrije tijd op bepaalde dagen van de week om een specifiek uur. Het is dus belangrijk dat jij samen met de door jou gekozen docent tot een besluit komt wanneer de lessen plaats moeten vinden. Neem contact op met de door jou gekozen leraren, dit kun je doen via hun advertentie. Schrijf de door jou gekozen leraren een bericht en laat weten welke dagen voor jou het beste uitkomen voor het volgen van je drumles. Zij zullen gauw laten weten of zij wel of niet beschikbaar zijn.

 

Als jij een drumdocent hebt gevonden die in staat is om jou te helpen op de tijden waarop jij vrij bent, kom dan snel tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden.  Vergeet tijdens het contact opnemen niet te laten weten voor wat voor periode jij in gedachten hebt om je drumles te volgen, of dit gaat om les voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of misschien wel langer.

Neem contact op en overleg wanneer je eerste les plaats moet vinden

Leren drummen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij Superprof kun je super snel en eenvoudig een docent vinden. Met slechts een paar klikken kun je zien welke van onze leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt, alle informatie vinden over onze leraren en je eerste les boeken. Als jij een geschikte docent hebt gevonden, neem dan gelijk contact op en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met een van onze enthousiaste drum leraren in jouw omgeving. Word snel de drummer waar jij altijd al van hebt gedroomd!

 

Wat wil je leren?