Homepagina
Lessen geven
Nieuwerkerk aan den IJssel 
Nieuwerkerk aan den IJssel 
 • (2 beoordelingen)
M
Mandy
« Monica heeft bij mij 2 jaar lang stage gelopen tijdens haar opleiding... Lees meer »
M
Mandy
« Monica heeft bij mij 2 jaar lang stage gelopen tijdens haar opleiding Onderwijsassistent. Tijdens haar stage kwam duidelijk naar voren dat er in haar een juf verborgen zit. Monica is geduldig, enorm lief en weet vooral een goede band met het kind te creëren. Monica heeft een oprechte interesse in het kind en past hierop de opdrachten aan. Monica is bereid hier veel tijd en energie in te stoppen. Monica wil haar werk graag goed doen. Zij zal zich voor 100% inzetten. Daarnaast heeft zij handige contacten in het onderwijs. Dit kan helpen bij het verzamelen van oefenstof en andere materialen. Wanneer u iemand zoekt die, naast een fijne begeleiding, ook wil investeren in een goede, vertrouwelijke band met uw kind... is Monica de persoon die u zoekt. »
13€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Monica
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Memoriseren (onthouden)
Niveaus
 • Alle niveaus

HBO Pabo Student geeft bijles aan basisschool leerlingen in Zuidplas omgeving.

Methodologie

Ik probeer mijn lessen altijd op een actieve, structurele, overzichtelijke en leuke manier aan te bieden. Ik vind het belangrijk dat leerlingen niet alleen 'droge stof' voorgeschoteld krijgen, maar dat ze op verschillende manieren met het betreffende schoolvak kunnen oefenen en echt leren.
In eerst instantie wil graag weten op welk gebied/schoolvak, je achterloopt of extra hulp nodig hebt. Dit kunnen we samen bespreken, ook met ouders/verzorgers erbij, tijdens een kennismakinggesprek (waar ik geen kosten voor reken.) Vervolgens stel ik (in overleg) een plan op en kunnen we bespreken hoe vaak je de bijles nodig hebt. Daarnaast ben ik geen fan van online lessen, omdat ik denk dat echte bijles het beste overkomt als we er samen aan werken.

Ik ben een vriendelijk, enthousiast en een geduldig persoon. Ik vind het belangrijk dat we gezellig en respectvol met elkaar om kunnen gaan. Ik wil je graag meer vertrouwen geven op het gebied wat jij lastig vind, zodat je gauw weer lekker zelfstandig met het schoolniveau mee kan komen.

Ervaring

Ben jij een basisschool leerling die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken, omdat je compleet vastloopt in een bepaald vak? Bijles nodig op het gebied van Rekenen, Nederlands, Spelling, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Handvaardigheid of andere schoolvakken? Twijfel niet en stuur me een berichtje! Ik help je dolgraag, zodat je weer soepel en zelfverzekerd met het betreffende onderwerp aan de slag kan.

Hei hoi, ik ben Monica en ik ben een eerstejaars Pabo student. Afgelopen zomer heb ik mijn Onderwijsassistent (Mbo niv.4) Diploma gehaald. Ik heb inmiddels 3 jaar praktijk ervaring in het begeleiden van basisschool leerlingen die de extra ondersteuning goed konden gebruiken. Vanwege mijn ervaring in het basisonderwijs, en de opleiding die ik nu volg, ben ik op de hoogte van de leerdoelen van de basisschool leerlingen en wil ik ze graag helpen om weer goed op niveau te komen.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 13€/u

Specificaties

Verduidelijking omtrent tarieven:

- De kennismaking en overleg omtrent de bijles is gratis.
- Ik reken geen reiskosten.
- 13 euro per les. (een les duurt 60 minuten.)

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Stuur mij gerust een berichtje voor de mogelijkheden!

Lessen aangeboden door Monica
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Memoriseren (onthouden)
Niveaus
 • Alle niveaus

Monica's achtergrond

Behaalde diploma's:
- Vmbo Diploma, Theoretische Leerweg.
- Mbo niv.4 Diploma, Onderwijsassistent.

Certificaten:
- 'Zorgen voor dieren' & 'Gezonde dieren.' (Behaald op de middelbare school.)
- Havo niveau, Aardrijkskunde. (Toelatingsexamen hbo Behaald.)
- Havo niveau, Geschiedenis. (Toelatingsexamen Hbo behaald.)
- Havo niveau, Natuur & Techniek. (Toelatingsexamen Hbo behaald.)

De werkervaring voor de schoolvakken heb ik opgedaan doormiddel van mijn stages. Ik heb 3 jaar stage gelopen op 2 verschillende basisscholen. Het laatste stagejaar heb ik, naast het begeleiden van kinderen, ook klassikale lessen mogen.

Verdere interesses? -> Volleybal, tekenen, edits maken, verzorgen van dieren, muziek, lezen en fotografie.

De 2 beoordelingen over Monica
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

2 aanbevelingen

M
Mandy

Monica heeft bij mij 2 jaar lang stage gelopen tijdens haar opleiding Onderwijsassistent. Tijdens haar stage kwam duidelijk naar voren dat er in haar een juf verborgen zit.

Monica is geduldig, enorm lief en weet vooral een goede band met het kind te creëren. Monica heeft een oprechte interesse in het kind en past hierop de opdrachten aan. Monica is bereid hier veel tijd en energie in te stoppen.

Monica wil haar werk graag goed doen. Zij zal zich voor 100% inzetten. Daarnaast heeft zij handige contacten in het onderwijs. Dit kan helpen bij het verzamelen van oefenstof en andere materialen.

Wanneer u iemand zoekt die, naast een fijne begeleiding, ook wil investeren in een goede, vertrouwelijke band met uw kind... is Monica de persoon die u zoekt.

Y
Yvette

Monica en ik hebben een hele goede band, ze is namelijk mijn tweelingzus. We waren we altijd samen te vinden, dit bleek ook tijdens de lessen op school. Zelf heb ik veel moeite met rekenen en andere economische vakken, maar Monica is hier een ster in. Doordat ik haar altijd in mijn buurt had, kon ze mij goed helpen bij deze vakken. Monica staat open voor veel nieuwe ideeën, verschillende manieren van les geven en heeft ontzettend veel geduld. Op de middelbare school had ik moeite met Scheikunde, maar doordat Monica heel goed kan inspelen op gevoel, kreeg ik meer zelfzekerheid en werd Scheikunde geen grote drempel meer voor mij. Ik raad haar aan, omdat ze heel goed kan inschatten wat iemand nodig heeft, ze veel geduld heeft en écht naar iemand luistert. Dat vind ik heel belangrijk en dat maakt haar zo uniek.

Vergelijkbare leraren

Bijles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Huiswerkbegeleiding. Leren is geen probleem meer, Memoriseren (onthouden) toegankelijk voor iedereen!

Zoetermeer
Laatstejaars VWO'er geeft gespecialiseerde bijles in basisschoolvakken (in Zoetermeer en omstreken).
15€
Ouanis
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zorg ervoor dat ik uw kind altijd veel persoonlijke aandacht geef zodat het in een vertrouwde omgeving kan leren....

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bleiswijk
HBO Hotel-eventmanagement student geeft Huiswerkbegeleiding, bijles, privé bijles, omgeving Lansingerland, Zoetermeer, Den Haag. Huiswerkbegeleiding + bijles in talen.
20€
Roos
1e les gratis!

Mijn methode is aangepast op de behoefte van de leerling, hier ben ik flexibel in. Mijn methode van lesgeven is eerst te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
4de jaar bachelor student, bijlessen voor alles economisch gerelateerd op middelbaar en mbo niveau
20€
Ricardo
1e les gratis!

Ik zal mijn lessen baseren op de boeken die jullie tot je beschikking hebben en mijn ervaring van het desbetreffende van.

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Mbo student die bijles geeft voor middelbare school vakken aan kinderen van middelbare school
15€
Lara
1e les gratis!

ik geef les op de manier waarop de scholier dat fijn vind bijv powerpoint , uitleg , samenvatting ect

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bergschenhoek
Bijles (mavo / havo / vwo) onderbouw (alle vakken) en bovenbouw (beta vakken)
15€
Hannah
1e les gratis!

Ik pas mijn methode graag aan op de leerling. De ene leerling werkt graag visueel, de ander leert door heel veel te oefenen,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gouda
Als ervaren leerkracht basisonderwijs in Gouda geef ik bijles in alle vakken.
25€
Salina
1e les gratis!

Wat ik belangrijk vindt is dat je vooraf het doel van de les duidelijk voor je hebt. Wat wil je deze les gaan leren....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student van 16 jaar biedt hulp aan voor allerlei vakken op basisschool en mavo niveau
10€
Bonita
1e les gratis!

Vragen wat diegene niet begrijpt en dat uitleggen op verschillende manieren zodat het duidelijk wordt. Ik ben heel geduldig,...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Dordrecht
Student geeft ervaren bijles aan VMBO, HAVO en VWO in omgeving Dordrecht
15€
Gerrit
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn gestructureerd, op het tempo van de leerling én duidelijk. Het geeft niks hoever je achter loopt, we maken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Exclusief: Bijles op maat geschikt voor iedereen die verder wil komen en beter wil worden. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. ALTIJD GERICHT OP LANGDURIG RESULTAAT! Zeer ervaren leerkracht biedt
37€
Fatima
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Leren leren is een kunst die je al in je hebt zitten. Als ervaren Dalton lerares en aandachttraingen trainer ben ik een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maassluis
Bijles Engels, Nederlands, Wiskunde, Rekenen, Biologie, VMBO Basis tot TL. Leerjaar 1 tot 4. Maassluis en omstreken.
15€
Senna
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Wij bekijken per les waar je tegen aanloopt, we bespreken hoe ik jou het best kan helpen en gaan vanuit daar aan de slag....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Dubbele bachelorstudent geeft individuele huiswerkbegeleiding voor middelbare -en basisschool leerlingen. Ideale 1-op-1 begeleiding voor uw kind!
20€
Faas
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Met betrekking tot het geven van privé-huiswerkbegeleiding ligt de focus vooral op het leren leren. Extra aandacht gaat uit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Helmond
HBO student geeft bijles in verschillende schoolvakken en begeleiding op meerdere niveaus
15€
Jasmijn
1e les gratis!

Graag behandel ik het onderwerp op een gestructureerde en duidelijke manier en aangepast op de behoeften van de leerling....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Alkmaar
WO student (19 jaar) , geeft bijles op vwo niveau met uitzondering van natuurkunde en scheikunde
17€
Beau
1e les gratis!

ik geef les op een rustige en duidelijke manier. ik probeer alles zo goed mogelijk uit te leggen en zal de lessen van te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
WO student geeft bijles op het gebied van planning en punten waarop leerlingen vastlopen. Hierbij kan ook dieper ingegaan worden op lesstof.
15€
Silvia
1e les gratis!

Samen vinden we een oplossing voor punten waarop jij vastloopt. Hierbij gaan we opzoek naar een manier die voor jou werkt....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schagen
Creative Business HvA student geeft bijles in huiswerkbegeleiding voor basisschool en middelbare school.
15€
Lindsey
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de vragen van de leerling. Ik kijk goed naar wat de leerling lastig vindt en waar hulp nodig is....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
WO studente Biomedical Sciences geeft bijles biologie, wiskunde B, natuurkunde en scheikunde voor middelbaar onderwijs (alle niveaus)!
18€
Femke
1e les gratis!

Vanwege de een-op-een lessen kan de les helemaal aangepast worden naar de wensen en behoeften van de leerling. Ik neem samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Breda
PABO studente met Havo diploma helpt kinderen uit het basisonderwijs met school
18€
Maartje
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is via het werken in de zonde van naaste ontwikkeling. Ik wil een kind graag zo veel mogelijk zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Met plezier geef ik al woordenschat les aan jonge kinderen. Daarnaast ben ik ook graag bezig met het ondersteunen van andere kinderen.
17€
Bugse
1e les gratis!

Mijn focus is echt wat is er op dat moment nodig voor de leerling. Denk aan rekenen, leren voor een toets of een spreekbeurt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 13€ 13€ Niet beschikbaar
Boek een les