Homepagina
Lessen geven
Enschede 
Enschede 
 • (5 beoordelingen)
Samuel
« Levi is een hele goede vriend en een ontzettend sympathiek en... Lees meer »
Samuel
« Levi is een hele goede vriend en een ontzettend sympathiek en geduldig persoon waar ik ook mee heb samengewerkt waarbij Levi audio verzorgde en ik het beeld. Sinds ik hem ken is hij altijd bezig geweest met het spelen van piano en creëren van muziek. Hij is erg kundig in het bespelen van de piano en deinst ook niet terug voor andere instrumenten, waaronder gitaar, saxofoon en drums. Hierdoor heeft hij een brede kennis op het gebied van muziek, bovendien weet hij deze kennis altijd op een fijne en duidelijke manier te delen waardoor het niet uitmaakt of je al veel voorkennis bezit of niet. Hij weet de stof altijd begrijpelijk te maken. »
20€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Levi
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekles
 • Muziek
 • Muziekles voor jonge kinderen
 • Muzikale improvisatie
 • Gehoortraining
Niveaus
 • Alle niveaus

Filmmuziek student (conservatorium) geeft muziek les! van pianospelen tot compositie/ productie A-Z

Methodologie

Ik geef individueel en persoonlijk les. Ik wil de passie voor muziek die mij bijgebracht is als kind delen door een brede kennismaking met muziek aan te bieden. Gevoel staat centraal, kennis en theorie komen spelenderwijs aan bod. Alles op het tempo van de leerling. Geen boekjes!

Ervaring

Ik geef pianoles sinds mijn 14e, altijd met positieve reacties. Heb les gegeven aan jong en oud, beginners en wat gevorderden. Wegens verhuizing voor studie nu helaas zonder leerlingen. Ik speel verschillende instrumenten en schrijf voor kleine groepen tot gehele (dan wel virtuele) orkesten. Vanaf mn 4e al bezig met muziek dus genoeg muziek ervaring om te delen!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 170€

Specificaties

Mijn prijzen zijn per uur echter zijn mijn persoonlijke voorkeur 2-wekelijkse lessen van 2 uur. In deze lessen kunnen we dan echt hands-on aan de slag met producties en meerdere facetten van het onderwerp bespreken binnen een les. De les prijs gaat dan wat naar beneden naar 35 euro voor 2 uur. Voor digitale lessen is het niet erg zinnig om 2 uur achter elkaar les te geven vandaar dat ik dat liever niet doe.
Ik kan aan huis lesgeven mits er iets van een piano of keyboard en speaker setup is. Aangezien ik zelf in Enschede woon doe ik dit eigenlijk bijna uitsluitend op fietsafstand van/ in Enschede.

Lessen aangeboden door Levi
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekles
 • Muziek
 • Muziekles voor jonge kinderen
 • Muzikale improvisatie
 • Gehoortraining
Niveaus
 • Alle niveaus

Levi's achtergrond

Ik ben opgegroeid in een muziekale familie. Samen zingen, spelen, muziekmaken, als jongste thuis werd ik er al vanaf dat ik me kan herinneren bij betrokken. Het duurde niet lang of ik zat zelf ook op les. Ik heb pianoles gekregen van mijn 6e tot mijn 14e van een Russische klassieke docente. Zij heeft mij alle grote klassieke namen laten spelen en me ingehamerd dat muziek een verhaal is, een emotie, niet alleen maar noten. Ik heb nog meer instrumenten geleerd in mn jeugd en ben na mijn middelbare begonnen met me voorbereiden op een leven in de muziek. Een leven in de filmmuziek om precies te zijn. Ik heb een jaar gestudeerd aan Musicube Acadamy in Bonn (Duitsland) om me voor te bereiden op een conservatorium hier en "hier" is Enschede geworden en daar studeer ik nu alweer een tijdje.
Filmmuziek is een gedeelte van de muziek waar het er niet toe doet hoe of wat je aan je resultaat komt, maar het resultaat moet zijn dat de emotie overkomt.

De 5 beoordelingen over Levi
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

5 aanbevelingen

Samuel

Levi is een hele goede vriend en een ontzettend sympathiek en geduldig persoon waar ik ook mee heb samengewerkt waarbij Levi audio verzorgde en ik het beeld. Sinds ik hem ken is hij altijd bezig geweest met het spelen van piano en creëren van muziek.
Hij is erg kundig in het bespelen van de piano en deinst ook niet terug voor andere instrumenten, waaronder gitaar, saxofoon en drums.
Hierdoor heeft hij een brede kennis op het gebied van muziek, bovendien weet hij deze kennis altijd op een fijne en duidelijke manier te delen waardoor het niet uitmaakt of je al veel voorkennis bezit of niet. Hij weet de stof altijd begrijpelijk te maken.

Jeroen

Levi is een ontzettend vriendelijke en sociale jongenman die perfect kan afstemmen op de ander. Naast zelf een getalenteerde muzikant te zijn, kan hij zijn kennis ook goed overdragen. Hij heeft de persoonlijkheid om je op je gemak te laten voelen en zo een fijne leeromgeving te creëren voor ieder die graag wilt leren. K zou hem zeker aanraden!

Frederik

Levi is een vriendelijke jongen, die met zijn aandacht en precisie goed is in zijn vak. Ik ben een vriend en heb geen ervaring met hoe hij lesgeeft, maar hij maakt dingen wel een stuk interesaanter en ik denk dat dat bij lesgeven een positieve toevoeging is.

O
Olivier

Sinds ik Levi ken, vanaf de basisschool, is hij al gepassioneerd met muziek bezig.

Een meester op de piano, maar geef je hem een ander instrument, dan is dat ook geen probleem. Ook op het digitale muziek vlak is hij zeer ervaren en componeert hij prachtige stukken voor film.

M
Mats

Ik heb Levi leren kennen op de middelbare school. Hij is een goede kameraad waar je veel mee kan lachen ;-) Daarnaast heeft hij oprechte interesse in hoe het met je gaat, is hij vriendelijk en kun je goed met hem samenwerken. Een goed gevoel voor humor ontbreekt niet. Daarnaast is hij reflectief met een open geest wanneer iets niet gaat zoals het zou moeten gaan. Kortom, allemaal redenen dat Levi een vertrouwenswaardige leraar is.

Vergelijkbare leraren

Muziekles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Muziek. Leren is geen probleem meer, Muziekles voor jonge kinderen toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Muzikale improvisatie is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
Onderwijs Asssistent en cabaretier geeft op een creativie en moderne manier muziek/theaterles aan ECHT iedereen!
19€
Kai
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas me vaak aan op de manier hoe de leerling leert. Een eigen tempo met een gestructureerd les idee. We stellen doelen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Millingen aan de Rijn
Ervaren toetsenist/Producer geeft les: Piano, Keyboard, Computermuziek, Improvisatie, Band-coaching in Nijmegen e.o.
35€
Harry
1e les gratis!

Ik benader mijn onderwerpen zowel op een vrije als een gestructureerde manier. Afhankelijk van de al aanwezige kennis en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heerhugowaard
Zang lessen en coaching voor rock zangers/zangeressen, metal zangers/zangeressen.
27€
Thomas
1e les gratis!

Tijdens mijn lessen focussen wij samen op de juiste technique om goed controlle over jouw stem te krijgen. Voor screams,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Music lessons in Eindhoven - Piano, Harpsichord, Musical Expression, Music Theory, Music Reading
35€
Catarina
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

I have more than eight years of experience in teaching piano, harpsichord, keyboard and musical expression and theory to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Best
14 jarige vwo leerling die trompet speelt voor 6 jaar en theorie examen a en b heeft gehaald
10€
Madelief
1e les gratis!

De leerling moet aangeven wat hij/zij problemen mee heeft en dan kan ik daar mee helpen. De leerling mag elke leeftijd zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Voorburg
Ervaren zangeres, vocal coach en muziekdocente geeft vocal coaching en zangles in regio Den Haag
35€
Petra
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben bekend met diverse zangtechnieken (klassiek, jazz, pop, musical, CVT). Ik kijk naar wat jij wil leren en wat bij jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professioneel gitarist, pianist, singer/songwriter, producer geeft lessen op maat in omgeving Rotterdam! Er kunnen lessen bij mij worden gevolgd en ik kan bij u aan huis komen.
40€
Lucas
1e les gratis!

Mijn naam is Lucas en ik geef gitaar, piano, songwriting en studiolessen in mijn ruimte in Rotterdam of bij u thuis...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Muziekles, Drum lessons, Music lessons, Drumles voor Iemand/all ages Rotterdam area
40€
Elvis
1e les gratis!

The lessons are taking place at locations where I usually teach (Coolhaven, Rotterdam) The classes can be devided on every...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oosterhout
Enthousiaste scholier in examenjaar havo geeft muziek. Woon jij in de buurt van Oosterhout, laat het dan snel weten!
8€
Rosalie
1e les gratis!

Mijn manier om les te geven verschilt per leerling. Ik luister waar ze behoefte naar hebben en leg dat dan zo duidelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoogland
Muzikant (19) uit Amersfoort geeft les in gitaar, piano, zang en algemene muziek theorie.
14€
Kiki
1e les gratis!

Ik heb zelf veel lessen gehad en beschik over veel kennis van les methodes. Ik pas mijn lessen aan naar de behoeftes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professionele muzikante geeft accordeonles voor alle niveaus in Rotterdam of via Skype!
42€
Helena
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

I can give lessons in Spanish, English, French and basic Dutch! Ik heb een persoonlijke motivatie om met studenten op het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 15€
5 uur 90€ 90€ 75€
10 uur 170€ 170€ 150€
Boek een les