Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • Ambassadeur
 • (13 beoordelingen)
R
Rene
« Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en... Lees meer »
R
Rene
« Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en het wordt fijn uitgelegt. »
18€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 4u
Lessen aangeboden door Jordan
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Uitspraak (accent) - Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Amerikaans Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Engelse lessen op jouw doel aangepast door enthousiaste HBO studente met 5 jaar ervaring in lesgeven als privédocent en 4 jaar als docent op de middelbare school.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is, veel spreken over veel verschillende onderwerpen, dingen doen, dingen meemaken. Zo heb ik met meerdere van mijn leerlingen gekookt, wandelingen gemaakt e.d. in de doeltaal. Enkel spreken in de taal die geleerd moet worden en daarmee niet valsspelen. Zo leer je het aller snelst.

Van voorlezen, dictee en brieven schrijven (optioneel) leren mijn leerlingen ook heel veel. Ook breng ik je nog wat bij over de cultuur met uitspraken, weetjes en wat kennis over de woorden zelf (etymologie).

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een geweldig diploma, en snelle reacties op je vragen. Jordan plant je eerste les met zorg.

Ervaring

Ik ben officieel leraar in opleiding (LIO) en zit in mijn laatste semester van het bereiken van mijn BEd (bachelor of education).
Vanaf jongs af aan, heb ik Engelse bijles gegeven op het gebied van spreekvaardigheid, grammatica en spelling.

Op dit moment ben ik een van mijn studenten aan het leren om vloeiend te worden (in een maand) met een online trainingsprogramma, huiswerk en slechts 3 uur per week lessen bij mij.

Een aantal jaar geleden, werkte ik met een jongen die Enkel Duits sprak en een paar woorden Engels. Na 4 maanden was hij vloeiend in Engels en na een jaar vrijwel foutloos.
Ik heb al 7 jaar ervaring met het privé onderwijzen van Engels.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 180€
Lessen aangeboden door Jordan
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Uitspraak (accent) - Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Amerikaans Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Jordan's achtergrond

Diploma’s/cert. verg. : Havodiploma, propedeuse lerarenopleiding biologie, rijbewijs.
Vaardigheden : Vloeiend in: Nederlands, Engels en Duits

Werkervaring:

01/02/2019 – heden Theater havo/vwo – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

01/09/2017 – 01./07/2018 ISW Hoogeland – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

03/05/2018 – 04/05/2018 Winford Leiden – Examentraining privéschool
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven

21/11/2016 – 05/04/2017 GSR Rotterdam – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken

13/11/2016 – heden Zelfstandig – Bijlescoach/docent
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen en lesgeven in de vakken: Biologie, Engels, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde

20/12/2016 – heden Vrijwilligerswerk – docent Nederlands (vluchtelingen)
Werkzaamheden: gesprekken voeren, spelling/grammatica/vocabulaire opdrachten bedenken, uitleggen, uitspraak oefenen.

19/10/2016 – 17/11/2016 CSG Willem van Oranje – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken.

De 13 beoordelingen over Jordan
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
R
Rene

Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en het wordt fijn uitgelegt.

Reactie van Jordan

Cheyenne is heel erg gedreven en erg aardig. Ze houdt van het zien van een structuur en wanneer ze die gevonden heeft gaat ze als een speer. Soms is dat wel iets te snel ;)

M
Mariya

Perfect! Vanaf de eerste les bij Jordan vond mijn dochter de manier van de les erg leuk, ook de afwisseling, het is niet constant het zelfde. Voorlopig is mijn dochter goed gemotiveerd om Engels goed onder de knie te krijgen.

Reactie van Jordan

De dochter van Mariya werkt heel hard, is erg aandachtig en is fijn om mee te werken. Ik raad haar zeker aan als leerling!

J
Juni

Perfect! Leuke informatieve lessen van Jordan gehad.
Dit heeft me enorm veel verder geholpen en ik blijf progressie maken.

Reactie van Jordan

Juni is een zeer gedreven, positieve leerling die je herinnert aan het feit waarom (bij)lesgeven zo leuk is. Hij maakt grote vooruitgang in korte tijd en is ambitieus.

10 aanbevelingen

S
Stan

Joran en ik hebben samen stage gelopen op de gereformeerde scholengemeenschap randstad, waar ik samen met haar voor de klas heb gestaan. Jordan is rustig, gedreven en voor een leerling met een positieve houding zal jordan alles doen om ook positieve resultaten te behalen.

G
Gerben

Jordan is een erg gedreven persoon en zal haar uiterste best doen om jou je doelen te laten bereiken. Ze schrijft mooie en duidelijke presentaties die het leren overzichtelijk en gemakkelijk maken.
Het omgaan met Jordan is erg fijn en ze is heel lief.

Ik raad Jordan zeker aan voor welke leerdoelen dan ook :)!

C
Channah

Ik vind dat Jordan een vertrouwenswaardige leraar is die de titel Superprof verdient, omdat ze als jaren ervaring heeft met mensen van verschillende achtergronden. Van iemand met autisme tot aan iemand uit een ver oorlogsgebied in het midden-oosten. Ze weet haar leerlingen te enthousiasmeren, doordat ze er zelf ook veel plezier aan ervaart als mensen stappen maken. Dat maakt Jordan een echte Superprof! p.s. ze heeft een enorme woordenschat. - Geschreven door Channah Stark

E
Elie

Jordan is a superb teacher! She knows exactly what she's teaching, and she has the power to adapt her classes to the exact needs of her students. Her teaching method is fun and progressive. I learned a lot without having to suffer through extensive, boring grammar. Her lessons focus on allowing the student to speak and express themselves is what separates her from the general teachers out there. I'm delighted with her classes.

M
Michael

Jordan is een gedreven en enthousiaste lerares. Ze is gepassioneerd in het helpen van anderen en dit is ook terug te zien in haar lessen. Ze behandelt de lessen op een professionele manier en wilt het meeste uit haar studenten halen. Zo neemt ze de tijd om de stof op een interessante en heldere manier uit te leggen, maar laat ze verder vooral de student het werk doen, waardoor je het meest leert. Ze maakt het vooral duidelijk dat het niet erg is om fouten te maken, maar dat je vooral leert. Daarom beveel ik Jordan als bijles docent aan!

A
Angelique

Jordan is een enthousiaste lerares, met een passie voor haar vak biologie.
Ze legt lesstof helder uit en op zo'n manier dat het leuk is om te leren en de materie ook echt blijft hangen. Ik beveel haar dan ook van harte aan als (bijles) lerares. En niet alleen voor het vak biologie, maar ook Engels en Nederlands voor niet-Nederlands sprekenden.

D
Dirk

Mijn kleindochter Jordan Guerrero heeft mij gevraagd een aanbeveling te schrijven voor superprof. Nu ishet zo dat je kleindochter altijd de beste is maar wat betreft Jordan is het echt zo. Zi j heeft als au pairin Zwitserland gewerkt en daar gestudeerd en haar minor gehaald. En ook nog Duits geleerd. Bij terugkomst in Nederland
Is zij gelijkprive les gaan geven aan div personen jongen oud. Ook heeft zij diverse stage plaatsen gehad. Zij heeft in haar jonge levenal veel gereisd en veel van de wereld gezien. Zo heeft zij veel ervaringen in veel landen op gedaan. Dit is waarom wij Jordan aanbevelen. Dick en Lucienne Overhand

R
Rafal

I would like to use this opportunity to recommend Jordan as language teacher.Thanks to the hard work Jordan has put into teaching I was able to improve my English as well as Dutch language skills.

Jordan embraces any opportunity for professional development, which makes her an ideal leader.She has the ability to connect with her student and has talent at teaching using simple concepts, as well as more advanced topics, and both are truly superior.

Definitely recommend if you look for professional and personal approach at high level.

J
Juni

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen , zij geeft mij Engelse les .
Zij is zeer behulpzaam en geduldig.
Ik heb fijne tips en adviezen van haar gekregen waarmee ik mijn leerproces kan bevorderen. Dus zoek je een goede lerares neem dan zeker contact met haar op!

E
Elena

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen aan iedereen die een lieve, spontane maar zeer bekwame leerkracht zoekt.
Mijn dochter had wat problemen met het begrijpen van het vak biologie, zij kende Jordan van school uit, Jordan liep daar stage. Haar methode en manier van les geven is makkelijk te begrijpen maar toch intensief waardoor mijn dochter een beter beeld kreeg voor de inhoud van de lesstof, daardoor heeft ze nu meer zelfvertrouwen met wat ze doet, waardoor haar prestatie is terug te zien in haar hoge cijfers voor biologie maar ook dat ze het veel leuker vind dan ooit te voren. Daarvoor willen wij Jordan hartelijk bedanken. Groetjes, Elena

Interview met Jordan

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jordan — Engels beschouw ik als mijn tweede moedertaal. Ik kan me er goed in uiten in spraak, schrift en poëzie. Mijn eerste levendige herinnering van toen ik Engels sprak, was in groep 1 met een klasgenoot.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderdelen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderdelen die je minder leuk vindt)!
Jordan — Sinds de middelbare school sprak de literatuur van Edgar Allen Poe mij aan. Zijn beschrijvende en wat duistere schrijfstijl, laten mij voelen alsof ik terug in de tijd ga. Bovendien heeft hij o.a. sir Arthur Conan Doyle geïnspireerd om Sherlock Holmes te schrijven; mijn tweede favoriete schrijver.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jordan — Een van mijn favoriete woorden in het Engels is "candid" het betekent zowel "openhartig" als "verborgen". Deze tegenstelling vind ik interessant en dit vind ik passen bij het Engels, bijvoorbeeld bij de uitspraak van het Engels, waar genoeg uitzonderingen, tegenstellingen en onduidelijkheden te vinden zijn voor beginners.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jordan — Engels is zeker in Europa een sterk leidende taal. Het Nederlands wordt er steeds meer mee verdund en de technologie wordt erop gebouwd. Zonder Engels (/Engelse spreekvaardigheid) kan je groei in veel sectoren begrensd zijn. Zeker wanneer je een eigen bedrijf wil beginnen.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jordan — Het lastigste aan de meeste talen en ook aan het Engels, zijn de conversatie skills. Het kunnen voeren van een gesprek en je vrij kunnen voelen om een gepast antwoord te formuleren
VRAAG 06 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jordan — Als ik geen Engels had gesproken, had mijn leven er compleet anders uitgezien. Alleen omdat ik Engels spreek, heb ik: in het buitenland kunnen wonen, met mijn Arubaanse familie kunnen spreken, een relatie kunnen hebben, gemiddeld 10 landen per jaar kunnen bezoeken en nog veel meer!
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Jordan — Ik ben een echte superprof betreft spreekvaardigheid, omdat ik goed het niveau kan inschatten en hierop kan inspelen en omdat ik altijd aan gesprek levendig kan houden!

Vergelijkbare leraren

Spreekvaardigheid - Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Vocabulaire - Engels. Leren is geen probleem meer, Luistervaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Uitspraak (accent) - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
WO student Liberal Arts & Sciences (Erasmus University College) geeft Engelse les op middelbare school niveau.
18€
Myrthe
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is aan het begin van de les bespreken waar de leerling moeite mee heeft. Daarna zal ik het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student mbo 4 ondernemer retail geeft bijles in Rotterdam. Voor het vak Engels
18€
Yasemin
1e les gratis!

Mijn methode is simpel maar toch leerzaam. Tot nu toe richt ik me meer op middelbare scholieren. Ik help je met je eigen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docent Engels werkt graag aan de basis van de taal en daarnaast aan project-gerelateerde lesstof.
20€
Willeke
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

De basis van de taal is het belangrijkste. Een deel van de tijd zou ik daar aan werken. Per vaardigheid lesmateriaal...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
23-jarige student geeft bijles aan HAVO-, VWO-, en HBO-studenten in Rotterdam.
17€
Jasper
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Gezien de aard van bijles, vind ik een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Iedereen leert op een andere manier, en de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student geneeskunde in Rotterdam geeft bijles in de vakken; Engels, Spaans, wiskunde B en rekenen
18€
Alexandra
1e les gratis!

Oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Oefenen is ontzettend belangrijk, daar focus ik dus op. In het verleden heb ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student geeft Engels les aan alle middelbare school niveaus! Check mijn profiel!
20€
Hasna
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is vrij simpel. Ik kijk eerst wat je niveau is door een aantal testjes en overhoringen te doen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Tweetalige studente in Rotterdam leert jou alles wat je nodig hebt om Engels bij te spijkeren!
20€
Tess
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik begin met het bekijken van toetsen uit het verleden en huiswerkopdrachten. Dit doe ik samen met de leerling zodat die mij...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Privé leraar met ruim 5 jaar ervaring geeft Business English en Conversational English
35€
Frank
 • (6 beoordelingen)

Een typische eerste les bestaat uit het breken van het ijs en het vaststellen van jouw niveau. Vervolgens vraag ik je om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
In Canada geboren. Nederlands en Engels sprekend. Tweetalig. Ik wil graag helpen.
20€
Brian
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben zeer geduldig. Neem veel tijd voor je. Ik zeg vaak: er zijn geen domme vragen. Mijn lesmethode is als volgt:...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student International Business & Languages geeft les in alle aspecten van de Engelse taal. Ik help je graag op gebied van spreekvaardigheid, leesvaardigheid, luistervaardigheid en het Engels accent.
15€
Jesse
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is 100% op jou gebaseerd en is interactief. Ik geloof in practise makes perfect als het op Engels...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master student Global Business and Sustainability, afgestudeerd in International Business Administration, ervaren in Engels les geven aan leerlingen vanaf 6 tot 18 jaar oud
18€
Shinara
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geloof erin dat je het beste een taal kan leren beheersen door meer ervaring te krijgen in het regulier gebruiken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Rotterdam
Learn English in a fun & interactive way with a Native speaker in Rotterdam (private or in group)
18€
Denisa
1e les gratis!

None of my classes will ever be the same. I like to mix up different kinds of activities to make sure to bring the best out...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
WO student IBA geeft bijles in verschillende talen en exacte vakken, is voor het aangeboden vak met een 9 op VWO-niveau geslaagd, beschikt over cambridge FCE, CAE en CPE ceritficates
20€
Sara
1e les gratis!

De lessen beginnen met een diagnose wat er goed en minder goed gaat, vanuit dat punt gaan we de vaardigheden ondersteunen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Fun, creative and experience certified English teacher for children and adolescents!
20€
Sofía
1e les gratis!

My methode is based on creative activities, since I have been working as a teacher I have always taught children or young...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO-Verpleegkunde studente wil jou helpen beter Engels lezen, schrijven en spreken.
11€
Imane
1e les gratis!

Ik bereid mij voor op de les en maak een PowerPoint waarin staat wat wij die les gaan doen. Omdat ik bijles Engels zal...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
HBO international business and languages student geeft Engelse les op Verschillende niveau’s
15€
Sanne
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is heel actief. Ik betrek de leerling graag in alles wat ik doe en ik ben ervan overtuigd dat de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 18€ Niet beschikbaar 18€
5 uur 90€ Niet beschikbaar 90€
10 uur 180€ Niet beschikbaar 180€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.