Homepagina
Lessen geven
Spijkenisse 
Spijkenisse 
  • Ambassadeur
  • (8 beoordelingen)
R
Rene
« Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en... Lees meer »
R
Rene
« Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en het wordt fijn uitgelegt. »
18€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Jordan
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Spreekvaardigheid - Engels
  • Vocabulaire - Engels
  • Luistervaardigheid - Engels
  • Uitspraak (accent) - Engels
  • Cambridge Engels Advanced
  • Amerikaans Engels
Niveaus
  • Alle niveaus

Engelse lessen op jouw doel aangepast door enthousiaste HBO studente met 5 jaar ervaring in lesgeven als privédocent en 4 jaar als docent op de middelbare school.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is, veel spreken over veel verschillende onderwerpen, dingen doen, dingen meemaken. Zo heb ik met meerdere van mijn leerlingen gekookt, wandelingen gemaakt e.d. in de doeltaal. Enkel spreken in de taal die geleerd moet worden en daarmee niet valsspelen. Zo leer je het aller snelst.

Van voorlezen, dictee en brieven schrijven (optioneel) leren mijn leerlingen ook heel veel. Ook breng ik je nog wat bij over de cultuur met uitspraken, weetjes en wat kennis over de woorden zelf (etymologie).

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Jordan plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik ben officieel leraar in opleiding (LIO) en zit in mijn laatste semester van het bereiken van mijn BEd (bachelor of education).
Vanaf jongs af aan, heb ik Engelse bijles gegeven op het gebied van spreekvaardigheid, grammatica en spelling.

Op dit moment ben ik een van mijn studenten aan het leren om vloeiend te worden (in een maand) met een online trainingsprogramma, huiswerk en slechts 3 uur per week lessen bij mij.

Een aantal jaar geleden, werkte ik met een jongen die Enkel Duits sprak en een paar woorden Engels. Na 4 maanden was hij vloeiend in Engels en na een jaar vrijwel foutloos.
Ik heb al 7 jaar ervaring met het privé onderwijzen van Engels.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 180€
Lessen aangeboden door Jordan
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Spreekvaardigheid - Engels
  • Vocabulaire - Engels
  • Luistervaardigheid - Engels
  • Uitspraak (accent) - Engels
  • Cambridge Engels Advanced
  • Amerikaans Engels
Niveaus
  • Alle niveaus

Jordan's achtergrond

Diploma’s/cert. verg. : Havodiploma, propedeuse lerarenopleiding biologie, rijbewijs.
Vaardigheden : Vloeiend in: Nederlands, Engels en Duits

Werkervaring:

01/02/2019 – heden Theater havo/vwo – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

01/09/2017 – 01./07/2018 ISW Hoogeland – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

03/05/2018 – 04/05/2018 Winford Leiden – Examentraining privéschool
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven

21/11/2016 – 05/04/2017 GSR Rotterdam – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken

13/11/2016 – heden Zelfstandig – Bijlescoach/docent
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen en lesgeven in de vakken: Biologie, Engels, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde

20/12/2016 – heden Vrijwilligerswerk – docent Nederlands (vluchtelingen)
Werkzaamheden: gesprekken voeren, spelling/grammatica/vocabulaire opdrachten bedenken, uitleggen, uitspraak oefenen.

19/10/2016 – 17/11/2016 CSG Willem van Oranje – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken.

De 8 beoordelingen over Jordan
  • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
R
Rene

Perfect! Ze heeft me erg goed geholpen met de lessen. De lessen zijn fijn en het wordt fijn uitgelegt.

Reactie van Jordan

Cheyenne is heel erg gedreven en erg aardig. Ze houdt van het zien van een structuur en wanneer ze die gevonden heeft gaat ze als een speer. Soms is dat wel iets te snel ;)

M
Mariya

Perfect! Vanaf de eerste les bij Jordan vond mijn dochter de manier van de les erg leuk, ook de afwisseling, het is niet constant het zelfde. Voorlopig is mijn dochter goed gemotiveerd om Engels goed onder de knie te krijgen.

Reactie van Jordan

De dochter van Mariya werkt heel hard, is erg aandachtig en is fijn om mee te werken. Ik raad haar zeker aan als leerling!

J
Juni

Perfect! Leuke informatieve lessen van Jordan gehad.
Dit heeft me enorm veel verder geholpen en ik blijf progressie maken.

Reactie van Jordan

Juni is een zeer gedreven, positieve leerling die je herinnert aan het feit waarom (bij)lesgeven zo leuk is. Hij maakt grote vooruitgang in korte tijd en is ambitieus.

5 aanbevelingen

A
Angelique

Jordan is een enthousiaste lerares, met een passie voor haar vak biologie.
Ze legt lesstof helder uit en op zo'n manier dat het leuk is om te leren en de materie ook echt blijft hangen. Ik beveel haar dan ook van harte aan als (bijles) lerares. En niet alleen voor het vak biologie, maar ook Engels en Nederlands voor niet-Nederlands sprekenden.

D
Dirk

Mijn kleindochter Jordan Guerrero heeft mij gevraagd een aanbeveling te schrijven voor superprof. Nu ishet zo dat je kleindochter altijd de beste is maar wat betreft Jordan is het echt zo. Zi j heeft als au pairin Zwitserland gewerkt en daar gestudeerd en haar minor gehaald. En ook nog Duits geleerd. Bij terugkomst in Nederland
Is zij gelijkprive les gaan geven aan div personen jongen oud. Ook heeft zij diverse stage plaatsen gehad. Zij heeft in haar jonge levenal veel gereisd en veel van de wereld gezien. Zo heeft zij veel ervaringen in veel landen op gedaan. Dit is waarom wij Jordan aanbevelen. Dick en Lucienne Overhand

R
Rafal

I would like to use this opportunity to recommend Jordan as language teacher.Thanks to the hard work Jordan has put into teaching I was able to improve my English as well as Dutch language skills.

Jordan embraces any opportunity for professional development, which makes her an ideal leader.She has the ability to connect with her student and has talent at teaching using simple concepts, as well as more advanced topics, and both are truly superior.

Definitely recommend if you look for professional and personal approach at high level.

J
Juni

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen , zij geeft mij Engelse les .
Zij is zeer behulpzaam en geduldig.
Ik heb fijne tips en adviezen van haar gekregen waarmee ik mijn leerproces kan bevorderen. Dus zoek je een goede lerares neem dan zeker contact met haar op!

E
Elena

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen aan iedereen die een lieve, spontane maar zeer bekwame leerkracht zoekt.
Mijn dochter had wat problemen met het begrijpen van het vak biologie, zij kende Jordan van school uit, Jordan liep daar stage. Haar methode en manier van les geven is makkelijk te begrijpen maar toch intensief waardoor mijn dochter een beter beeld kreeg voor de inhoud van de lesstof, daardoor heeft ze nu meer zelfvertrouwen met wat ze doet, waardoor haar prestatie is terug te zien in haar hoge cijfers voor biologie maar ook dat ze het veel leuker vind dan ooit te voren. Daarvoor willen wij Jordan hartelijk bedanken. Groetjes, Elena

Interview met Jordan

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jordan — Engels beschouw ik als mijn tweede moedertaal. Ik kan me er goed in uiten in spraak, schrift en poëzie. Mijn eerste levendige herinnering van toen ik Engels sprak, was in groep 1 met een klasgenoot.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderdelen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderdelen die je minder leuk vindt)!
Jordan — Sinds de middelbare school sprak de literatuur van Edgar Allen Poe mij aan. Zijn beschrijvende en wat duistere schrijfstijl, laten mij voelen alsof ik terug in de tijd ga. Bovendien heeft hij o.a. sir Arthur Conan Doyle geïnspireerd om Sherlock Holmes te schrijven; mijn tweede favoriete schrijver.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jordan — Een van mijn favoriete woorden in het Engels is "candid" het betekent zowel "openhartig" als "verborgen". Deze tegenstelling vind ik interessant en dit vind ik passen bij het Engels, bijvoorbeeld bij de uitspraak van het Engels, waar genoeg uitzonderingen, tegenstellingen en onduidelijkheden te vinden zijn voor beginners.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jordan — Engels is zeker in Europa een sterk leidende taal. Het Nederlands wordt er steeds meer mee verdund en de technologie wordt erop gebouwd. Zonder Engels (/Engelse spreekvaardigheid) kan je groei in veel sectoren begrensd zijn. Zeker wanneer je een eigen bedrijf wil beginnen.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jordan — Het lastigste aan de meeste talen en ook aan het Engels, zijn de conversatie skills. Het kunnen voeren van een gesprek en je vrij kunnen voelen om een gepast antwoord te formuleren
VRAAG 06 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jordan — Als ik geen Engels had gesproken, had mijn leven er compleet anders uitgezien. Alleen omdat ik Engels spreek, heb ik: in het buitenland kunnen wonen, met mijn Arubaanse familie kunnen spreken, een relatie kunnen hebben, gemiddeld 10 landen per jaar kunnen bezoeken en nog veel meer!
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Jordan — Ik ben een echte superprof betreft spreekvaardigheid, omdat ik goed het niveau kan inschatten en hierop kan inspelen en omdat ik altijd aan gesprek levendig kan houden!

Vergelijkbare leraren

Spreekvaardigheid - Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Vocabulaire - Engels. Leren is geen probleem meer, Luistervaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Uitspraak (accent) - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Spijkenisse
WO studente Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Cambridge certificaat
15€
Ilayda
  • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

We kijken eerst naar het probleem. Waar heb jij hulp nodig? Daarop baseer ik mijn lessen om jou het best mogelijke resultaat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Spijkenisse
Master Strategic Management student aan Tilburg university, gespecialiseerd in engels en Management
20€
Arash
1e les gratis!

Les geven op een gestructureerde, nuttige en logische wijze. Hierdoor kun je op een duidelijke manier de essentiele...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Spijkenisse
HBO Student International Business and Languages (IBL) geeft bijles Engels aan iedereen
15€
Ronan
1e les gratis!

Mijn manier van les geven is open, kalm. Er wordt alleen stof behandeld die nodig is voor het specifieke onderwerp

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoogvliet Rotterdam
English international school student wants to offer English help for other students
18€
Emma
  • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

I think learning comes from repetition and listening to people talk in the topic they want to learn about. Motivation is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geervliet
Mbo student geeft Engels bijles en Engels huiswerkhulp voor middelbare scholieren omgeving Nissewaard
15€
Nikita
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is aanpakken wat de leerling lastig vind. Ook bedenk ik samen met de leerling ezelsbruggetjes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Aulas de Inglês para falantes da Língua Portuguesa. Professora Brasileira com certificados da Universidade de Cambridge. Experiência de mais de 20 anos.
20€
Monica
  • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Método Comunicativo- vocabulário, gramática e muita prática. Diálogos e explicações detalhadas. As aulas acompanham o...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hellevoetsluis
HBO student lerares Engels geeft Engels les: Voortgezet & MBO, alle vaardigheden.
15€
Emily
1e les gratis!

Afhankelijk van wat de student wil bereiken gaan we in gesprek over wat nodig is. Ik ben een leraar die veel gebruik maakt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Do you want to prepare to pass the Cambridge Proficiency English exams or just improve your conversational speech? Start your lessons today at any level, flexible times, online instruction.
25€
Kent
1e les gratis!

Classes are individualized to maximize student learning, participation, and achievement. Small group classes are possible if...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Lekkerkerk
WO student filosofie, beschikbaar voor bijles voor de vakken: Wiskunde a, Duits, Engels en Nederlands voor middelbare scholieren.
14€
Romy
1e les gratis!

Ik ben in staat om les te geven aan middelbare scholieren, op iedere mogelijke manier die bij jou past! Zo is er de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Gouda
Multilingual (EN,FR,DE,ND) professional Canadian teacher offering post-secondary and adult English, from beginner's to university preparation!
42€
Bree
1e les gratis!

Ik gebruik een growth mindset (Canadese schoolsysteem) en de European Common Framework of Reference (ERK in het Nederlands)...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
English lessons, all levels, by fully qualified teacher with 15 years of experience. Having graduated in Cambridge, UK, I have been trained to obtain the best results with my tailor-made lessons. Plea
28€
Cristina
  • (26 beoordelingen)

I don't follow a book, but prepare all the materials to be individually and perfectly tailored to the student's needs....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Diemen
HBO Student Docent Engels tweedegraads - Engels les: Creatief en op maat, voor elke leerling een ander pad. Kennis bijwerken is niet leeftijdsgebonden, bij ons is een ieder welkom!
11€
Sunayna
  • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Lessen samenstellen vind ik een van de leukste onderdelen van het vak educatie. Elke student is uniek en heeft daarom een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
WO student geeft Engels bijles aan middelbaar scholieren met TTO, IB en Cambridge ervaring
25€
Paulus
  • (12 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef gestructureerde en motiverende lessen. De lessen kunnen aangepast worden naar jou voorkeur en de focus zal vooral...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Learn and Improve your English! Experienced Cambridge CELTA Teacher: School and Test preparation / enhance Speaking Skills for adults
27€
Anna
  • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

My methodology keeps the students thinking in English and focusing on communication and conversation; practice is key!...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
English is the official language in 67 countries and is still the only means of communication in many international contacts. Learning English is a necessity in today's world.
18€
Sonia
  • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Based on my personal experience, to learn a new language students should get exposed to the language in all forms as much as...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 18€ Niet beschikbaar 18€
5 uur 90€ Niet beschikbaar 90€
10 uur 180€ Niet beschikbaar 180€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.