Duits landschap

Veelgemaakte Fouten Bij Duits Leren En Hoe Ze Te Voorkomen

Een taal leren is moeilijk. Over het algemeen is het begin het moeilijkst, maar er komt een punt waarop je zinnen kunt bouwen zonder dat je woorden in het woordenboek hoeft op te zoeken en je online taalcursus echt leuk begint te worden. Een paar maanden later raak je gefrustreerd. Je voelt dat je niet […]

31 mei 20216 minuten om te lezen

Ontdek de Duitse taal en cultuur

Duits Leren: Ontdek De Duitse Taal!

Weet je dat Duits de meest gesproken taal is in Europa? Met bijna 100 miljoen sprekers wereldwijd overtreft de officiële taal van Duitsland zelfs het Engels in de Europese Unie. Nederland heeft een nauwe diplomatieke, economische en commerciële relatie met Duitsland. Als je Duits leert, wil je onvermijdelijk naar Duitsland gaan of naar een ander […]

21 april 20218 minuten om te lezen

Een student Duits.

Neem Een Cursus Duits Bij Jou In De Buurt

De banden van ons land met Duitsland gaan diep terug in de geschiedenis: ons koninklijk huis heeft zijn roots bij de Oosterburen, onze culturen vertonen sterke overeenkomsten; en onze taal heeft zelfs zijn wortels in de Duitse taal! Sterker nog, we zouden kunnen stellen dat, zoals de zaken er nu voorstaan, we meer gemeen hebben […]

6 november 20207 minuten om te lezen

Starten met lessen Duits

Cursus Duits: Start Zo Je Duitse Lessen

Hoewel veel mensen het niet geloven, kan iedereen een vreemde taal leren, ongeacht welke leeftijd ze hebben! Het leren van een vreemde taal verbetert ten eerste niet alleen je taalvaardigheid, maar ook je cognitieve functies. Daarbij kan een vreemde taal je carrièrevooruitzichten heel wat verbeteren, of je nu student of werkende bent. Duitsland is één […]

21 oktober 20208 minuten om te lezen

Leren of Lesgeven in de Duitse Taal

Rudi Carel was een Nederlandse showmaster die in Duitsland cultstatus heeft bereikt, onder ander door de volgende uitspraak: Als ich nach Deutschland kam, sprach ich nur Englisch – aber weil die deutsche Sprache inzwischen so viele englische Wörter hat, spreche ich jetzt fließend Deutsch. Wil je graag ook vloeiend Duits spreken als Rudi en bijvoorbeeld beter uit je voeten kunnen komen in het Duits als je op vakantie gaat?  Wacht niet langer en ga aan de slag! Auf geht’s!

Onze Duitse leraren zijn verspreid over heel Nederland van Amsterdam, Rotterdam tot Eindhoven , en van Den Haag tot Utrecht. Bekijk hun profielen. Je kunt ook terecht op Superprof als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Viel Erfolg!

 

Als je naar Berlijn wilt, ben je er zo

Leven in Duitsland

Meer en meer Nederlandse studenten kiezen ervoor om in het buitenland te studeren. Het aantal Nederlandse studenten dat in Duitsland gaat studeren bedraagt volgens het Erasmus-programma jaarlijks 1500. Of het nu voor werk, studie of plezier is, je kunt niet winnen zonder in het buitenland te wonen. De Bondsrepubliek Duitsland blijft een van de populairste […]

23 oktober 20199 minuten om te lezen

Online kun je leren waar je maar wilt

Online Duits Leren met deze Online Tools

We weten allemaal dat het leren van een nieuwe taal nooit gemakkelijk is. Vooral een die zo anders is dan je moedertaal. Dankzij veel online cursussen (cursus Duits) en telefoontoepassingen is het leren van een taal, zoals het Duits, nog nooit zo gemakkelijk geweest! In dit artikel bespreken we de vele verschillende beschikbare online hulpmiddelen […]

19 juni 20197 minuten om te lezen

Duits huis

Duits Op School: Waarom Het Goed is om Je Best te Doen

Tegen de tijd dat je het einde van groep 8 bereikt zul je ingedeeld zijn in één van de middelbare schoolvormen. Afhankelijk van op welk niveau je instroomt zul je te maken hebben met profielkeuzes. Daarin kun je in een aantal gevallen Duits kiezen. Het Duitsland Instituut heeft een nuttig overzicht gemaakt van de mogelijkheden […]

22 mei 20197 minuten om te lezen

Berlijn heeft veel geschiedenis voor je in petto

Waarom Duits Leren?

De meerderheid van de experts is het erover eens dat er vandaag de dag ongeveer 6.000 talen over de hele wereld worden gesproken. Dit betekent dat degenen die een vreemde taal willen leren, verwend zijn met de keuze! Interessant is echter dat volgens de Verenigde Naties slechts 1% van al deze talen wordt gesproken door […]

16 mei 20198 minuten om te lezen

Duitse lessen voor elk niveau

Met Superprof is het leren van Duits nog nooit zo gemakkelijk geweest. In een paar klikken vindt u een privéleraar bij u in de buurt die u kan helpen om snel Duits te leren, ongeacht uw niveau.

Beginnende Duitse lessen

Duitse studenten op de basisschool, middelbare school of op de universiteit vinden een enorm aanbod aan Duitse tutorials thuis. Voor degenen die beginnen met het leren van Duits, zijn privélessen een geweldige optie.

De prijs van de Duitse lessen varieert afhankelijk van het niveau. Dat betekent dat beginners vaak zeer betaalbare tarieven kunnen verwachten.

Omdat de lessen op maat gemaakt zijn, zult u snel vooruitgang boeken. De ondersteuning door je privéleraar zal je ook helpen gemotiveerd te blijven om Duits te leren spreken.

In tegenstelling tot het leren spreken van Duits in uw eentje, is het veel gemakkelijker om de moeilijkheden van het leren van een vreemde taal te overwinnen wanneer u Duits leert met een Duitse leraar.

De voordelen van het volgen van een cursus Duits

Een privéleraar Duits geeft u regelmatig ondersteuning en helpt u de basisbeginselen te leren (Duitse grammatica, declinatie, woordenschat, vervoegingen, werkwoorden, syntaxis, bijwoorden, voorzetsels, idiomatische uitdrukkingen, etc.) en richt zich ook op de uitspraak.

Als u Duits (of een andere taal) wilt leren, moet u oefenen met spreken, schrijven, lezen en luisteren.

Of u nu Duitse lessen wilt volgen voor beginners, gevorderden, Duitse conversatielessen, intensieve lessen, lessen voor volwassenen of lessen in kleine groepen, u zult veel verschillende privéleraren vinden die u kunnen helpen om de Duitse taal beter te begrijpen en uw taalvaardigheid te verbeteren.

Wie zijn onze Duitse docenten?

Wil je graag Duits leren, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Studeer je Duits maar heb je hulp nodig bij het verbeteren van je taalvaardigheid?

Denkt u eraan om Duits te leren en in Duitsland te wonen of gewoon op bezoek te gaan?

Ontdek hoe u met Superprof de beste Duitse leraar voor u kunt kiezen. Veel Duitstalige studenten bieden Duitse hulp aan. Hun gevorderde kennis van de taal kan Duitse studenten helpen die moeite hebben met het spreken van Duits.

Waarom Duits leren?

Duits leren kan een interessante keuze zijn voor uw carrière.

Duitsland is een van de machtigste economieën van Europa.

Er zijn genoeg zakelijke mogelijkheden voor mensen die Duits leren.

Duits leren met tweetalige docenten

Degenen die zowel Duits als Engels vloeiend spreken, kunnen de studenten helpen om effectief Duits te leren en geavanceerde concepten in het Engels uit te leggen.

Het krijgen van prive-lessen met een prive-leraar Duits waarvan de moedertaal Duits is, zal u ook helpen om meer te leren over niet alleen de taal, maar ook de Duitse cultuur en de Duitse tradities.

Leren met een moedertaalspreker kan u helpen bij het leren van alle aspecten van het Duits.

Er zijn ook gediplomeerde Duitse leraren die meestal werken op scholen die privélessen Duits aanbieden.

Hun kennis van het curriculum kan nuttig zijn voor studenten die hulp nodig hebben bij het inhalen of die intensieve Duitse lessen willen om zich voor te bereiden op Duitse examens.

Hoewel onderdompeling in het doelland aantoonbaar de beste manier is om een taal te leren, kun je niet altijd gewoon naar Duitsland verhuizen voor enkele maanden.

Een andere manier om Duits te leren is natuurlijk het volgen van Duitse lessen, het luisteren naar Duitse muziek, het kijken naar een Duitse TV show of film. Dit kan u helpen om snel Duits te leren en tweetalig te worden.