In Nederland zijn veel mogelijkheden om Engels te leren

Vind Engelse Les Bij Jou In De Buurt

We spreken in Nederland allemaal wel een woordje Engels. Het Engels is de meest gesproken tweede taal in Nederland. Dat blijkt ook uit de uitslag van de Education First (EF) English Proficiency Index (2019), een jaarlijks internationale meting van taalvaardigheden. Daar komen we als beste uit de bus als het gaat om de beheersing van […]

16 december 20208 minuten om te lezen

Dieren maken geluiden, maar mensen doen toch iets meer!

Zo leer je Stap voor Stap Perfect Engels

Elk dier communiceert, maar alleen mensen gebruiken meer dan individuele geluiden. We brengen ze samen in complexe patronen die betekenis geven, zowel openlijk als impliciet, door middel van contextuele aanwijzingen. Openlijke betekenis is wat een woord of zin voorstelt; impliciete betekenis wordt overgebracht door woordkeuze, toon en lichaamstaal. Mensentalen hebben een structuur die wordt gedefinieerd […]

21 april 201913 minuten om te lezen

Belangrijke dingen die je moet weten als je Engels gaat studeren

Online Engels Leren: Engels Spreken en Engels Verstaan

Zoals zoveel beroepen of ondernemingen, weet niemand echt wat er gaat uitmunten in welk vakgebied dan ook, behalve als ook zij de frustraties en moeilijkheden hebben ondervonden om het te leren. Een Engelse student zijn is lovenswaardig, maar vloeiend Engels leren is een hoop hard werken, een behoorlijke hoeveelheid ergernis en meer dan alleen een beetje […]

28 maart 201912 minuten om te lezen

Je kunt ook op een leuke manier Engels leren!

Engels Leren: Zo Verbeter je jouw Engelse Spelling

Met zijn internationale status en gemakkelijke vervoeging is Engels een schitterende taal om te leren, of je nu online of in persoon Engels leert. Het verkrijgen van lees- en schrijfvaardigheden met de mogelijkheid om in elke taal vloeiend te spreken, is zeer gunstig voor het toekomstperspectief van de leerlingen, omdat het verwerven van waardevolle taalvaardigheden […]

28 maart 201910 minuten om te lezen

Leren of Lesgeven in de Engelse Taal

Wil je graag wat beter uit de voeten kunnen in het Engels als je op vakantie gaat? Of is je Engels al supergoed, maar mag het net wat professioneler? Wacht niet langer en ga aan de slag!

Lees hier alles wat je moet weten over de prachtige Engelse taal. Of je nou een beginner bent, gemiddeld goed of (ver)gevorderd.

Superprof is hét platform waarop honderden leraren Engels zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Je kunt je leraar Engels onder andere vinden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Let’s go!

 

Er bestaan veel Engelse dialecten

Engels Spreken zoals de Locals met Superprof

"Het leren van een andere taal leert niet alleen verschillende woorden voor dezelfde dingen, maar leert ook een andere manier om over dingen na te denken." - Flora Lewis We kunnen het niet genoeg zeggen, maar het Engels maakt deel uit in het dagelijkse leven van heel veel mensen, of het nu voor werk, sociale […]

28 februari 20197 minuten om te lezen

Ga bijvoorbeeld naar Londen om je Engels te verbeteren

Zo Helpt Engelse Les om je Engelse Skills te Verbeteren

De voormalige Franse premier Georges Clémenceau heeft ooit gezegd dat het Engels maar slecht uitgesproken Frans was. Dit citaat lijkt te impliceren dat het spreken van een vreemde taal, met name het Engels, erg gemakkelijk zou zijn. Je moet echter begrijpen dat dit citaat het taalleerproces totaal versimpelt. Als het gemakkelijk was, zouden er geen […]

15 februari 201913 minuten om te lezen

Engelse les een slimme zet

Engels Leren: Waarom Zou Je Engelse Lessen Nemen?

Volgens de meest recente beschikbare statistieken, voeren in 2015 meer dan anderhalf miljard mensen de Engelse taal binnen hun bedrijf, ongeacht hun moedertaal. In 2019 zal dat aantal zeer zeker gestegen zijn Het is goed om te weten dat al je inspanningen om Engels te leren op een dag zeker de moeite waard blijken te […]

3 februari 201912 minuten om te lezen

Bijles Engels Nemen: Hoe Vind Je de Leraar Die Bij Je Past?

Je zult voortdurend horen dat het heel belangrijk is om goed Engels te leren spreken zodat je met de rest van de wereld zult kunnen communiceren. Het is inderdaad een groot voordeel als je goed Engels kunt spreken, zowel in je privé leven als in je zakelijk leven. Neem dus iedere gelegenheid te baat om […]

24 januari 20196 minuten om te lezen

Engels leren kan door met Engelsen te praten

Ontdek De Wereld van de Engelse Taal!

Tegenwoordig spreekt de overgrote meerderheid van de wereldbevolking in meer of mindere mate Engels. We willen graag benadrukken dat het beheersen van deze wereldtaal enorm belangrijk is Hoe goed ken jij de Engelse taal en wat weet je van de geschiedenis en bijvoorbeeld de Engelse keuken? Heb jij meer geleerd dan een paar woordjes Engels? […]

18 december 20188 minuten om te lezen

Hoe leer je snel Engels?

Het onderwijzen van Engels is verplicht vanaf de middelbare school, maar veel studenten zijn nog steeds niet op de hoogte van de standaard.

Engels op school laat je niet altijd toe om een bevredigend niveau te bereiken, zeker niet op het mondelinge niveau. Helaas staat het Nederlands niet bovenaan de ranglijst als het gaat om het leren van vreemde talen.

Het verbeteren van het Engels is voor veel mensen een uitdaging.

Het is echter mogelijk om op elke leeftijd de sprong te wagen en Engels te leren spreken. Dankzij privélessen Engels en regelmatig persoonlijk werk is het heel goed mogelijk om in recordtijd een taal te leren en uw praktijk van de taal van Shakespeare te verbeteren.

De beste manier om vooruitgang te boeken in het Engels?

Aanwezigheid. Elke dag Engels oefenen, zich concentreren en nieuwe woorden uit het hoofd leren, een Engelse of Amerikaanse film in de originele versie bekijken, naar muziek luisteren, in het Engels lezen, een Australische penvriend vinden… In tegenstelling tot wat men zou denken, heeft het leren van Engels een aantal zeer speelse kanten. Het gaat niet alleen om Engelse grammatica-oefeningen en onregelmatige werkwoorden die uit het hoofd moeten worden geleerd.

Succesvol in het Engels

Om uw doel te bereiken en vloeiend in het Engels te worden (of zelfs tweetalig in het Engels te worden), is het volgen van Engelse lessen met een privéleraar een echte aanwinst. Een echte taalcoach, hij begeleidt u en begeleidt u in uw vooruitgang. Een kostbare hulp om de basis in het Engels te assimileren en je kennis te verdiepen.

Daarnaast bestaan er vele hulpmiddelen om uw taalkundige vaardigheden te perfectioneren: handleidingen, woordenboeken, spelletjes in het Engels, mobiele toepassingen met spraakherkenning, websites om gemakkelijk Engels te leren… Aarzel niet om de leerondersteuning te diversifiëren om uw oren vertrouwd te maken met de klank van deze nieuwe taal, om te werken aan mondeling begrip, schriftelijk begrip, mondelinge expressie en schriftelijke expressie. U zult ook uw Engelse woordenschat moeten verrijken, de woorden van het dagelijks leven moeten kennen, een paar zinnen moeten leren om zich te kunnen redden en in het Engels moeten gaan communiceren.

En als je de mogelijkheid hebt, vlieg dan naar Londen of een ander Engelstalig land voor een totale onderdompeling op een taalreis. Reizen naar het buitenland om snel vooruitgang te boeken in het Engels is een beproefde methode. Het is een goede oplossing om te werken aan je accent, intonatie en betere uitspraak. Dus Brits Engels of Amerikaans Engels, u zult in het begin een keuze moeten maken.

Volg een cursus Engels volgens uw niveau

Beginner, gemiddelde, gevorderde of ervaren gebruiker… Afhankelijk van uw niveau van het Engels, zult u een leraar moeten vinden wiens vaardigheden overeenkomen met uw behoeften.

Zakelijk Engels om een professioneel project te ontwikkelen?

Engelse conversatielessen? Intensieve cursussen Engels ?

Opfriscursussen ?

Voorbereiding op examens ? Voordat je Engels gaat studeren, moet je eerst weten wat je nodig hebt.

Droomt u ervan om Engels te leren met een moedertaalspreker en gebruik te maken van de mogelijkheid om meer te leren over de Engelse cultuur voor een toekomstige reis naar het buitenland?

Wilt u een taalstudent Engelse bijles geven aan uw kind?

Wilt u zich op uw gemak voelen en vloeiend Engels spreken?

Op Superprof vindt u meerdere profielen van docenten Engels.

Het is aan u om uw criteria te bepalen om de juiste leraar voor u te vinden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om individuele lessen te volgen via Skype.

Een kans om te chatten en snel en gemakkelijk in het Engels te leren communiceren.

Individuele privélessen, groepslessen, kleine groepslessen, conversatielessen, beginnerslessen, Engelse les voor volwassenen… U kunt kiezen op basis van uw niveau, maar ook op basis van uw doelstellingen.

In alle gevallen zal de docent je een Engelse niveautest voorstellen om je progressie-as te bepalen.