Het is een regenachtige en druilerige dag in Eindhoven. Het is donker en koud, maar dat is nu eenmaal het type weer in de Nederlandse herfst. Soms vragen we ons af of de zon ooit nog eens tevoorschijn komt.

Als je nu gezegd zou worden dat in Madrid de zon schijnt, zou je dan je koffers pakken en vertrekken? Er zijn immers verschillende manieren om van Eindhoven naar Madrid te reizen. Maar met het vliegtuig ben je er al in tweeënhalf uur.

Voordat je op zolder op zoek gaat naar je koffers, zou je je kunnen afvragen hoe je daar gaat communiceren.

Hoewel je waarschijnlijk met Engels wel een beetje uit de voeten komt, kun je erop rekenen dat dit met Nederlands niet het geval is.

Het zou veel beter zijn om een beetje Spaans te leren voor je vertrekt.

Voordat je naar Spanje vertrekt kun je het best een paar woorden Spaans leren
Voordat je afreist naar Spanje is het handig om wat conversatie lessen te nemen ǀ Visualhunt - FaceMePLS

Daarnaast is aangetoond dat het leren van een tweede taal goed is voor je gezondheid en je cognitieve vaardigheden. Dus waarom zou je de Spaanse taal niet leren?

Vervolgens, als je thuiskomt van je vacaciones en el sol (vakantie in de zon), dan  zou je wel eens kunnen besluiten om je Spaanse lessen voort te zetten.

Je bent gaan houden van die melodieuze klanken van gesproken Spaans…

We weten genoeg!

Superprof gaat je helpen om de beste Spaanse taalcursussen in en rond Eindhoven te vinden. We denken hierbij aan cursussen geschikt voor middelbare scholieren en jongeren, avonturiers op zoek naar nieuwe horizonnen of wanhopige mensen die verlangen naar dat type zon dat alleen is te vinden rond de evenaar.

De beste leraren Spaans beschikbaar
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (25 reviews)
Cristina
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (16 reviews)
Martine
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (12 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nay
5
5 (14 reviews)
Nay
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Juan
4,9
4,9 (10 reviews)
Juan
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Luisa
5
5 (11 reviews)
Luisa
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (25 reviews)
Cristina
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (16 reviews)
Martine
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (12 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nay
5
5 (14 reviews)
Nay
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Juan
4,9
4,9 (10 reviews)
Juan
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Luisa
5
5 (11 reviews)
Luisa
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Spaanse Lessen Vinden in Eindhoven

Wat nou als Eindhoven van Spanje zou zijn? Stel dat Nederland niet uit de Spaanse overheersing was bevrijd? Dan had Eindhoven nu waarschijnlijk Tribunales Finales geheten en had de voetbalclub PSV, Real Madrid geheten.

Als je bij de Volksuniversiteit Eindhoven staat ingeschreven, dan ben je misschien al bezig om vloeiend Spaans te leren spreken, door een van hun Spaanse conversatiecursussen te volgen. Ze bieden echter ook Spaanse cursussen op andere niveaus.

Stel dat je echter niet naar de Volksuniversiteit wilt, maar toch Spaans wilt leren.

Dan zou Asociación Iberoamericana in Eindhoven iets voor jou kunnen zijn. Daar vind je een hele reeks van Spaanse lessen, voor beginners tot gevorderden.

Wat zo leuk is aan deze cursus is dat ze taal en cultuur bij elkaar betrekken, zodat je een beter begrip van de taal krijgt, haar wortels en van de mensen die het spreken.

Jammer is dat ze geen Spaanse les voor jongere kinderen aanbieden.

Als je met je hele gezin besluit om Spaans te leren, moet je het ergens anders zoeken.

Daar zullen we op terug komen in het volgende gedeelte.

Stel dat je voordat je op vakantie gaat snel de basisregels van de Spaanse grammatica en - woordenschat wilt leren, dan zou je je kunnen inschrijven bij een intensieve cursus Spaans bij Fuentes in Eindhoven.

Fuentes is de grootste Spaanse talenschool in Nederland en geeft ook cursussen in Eindhoven. Ze werken samen met scholen in Valencia, Sevilla, Madrid, Málaga, Cádiz en Ibiza.

Volg Spaanse lessen in Valencia!
Door de bemiddeling van de Spaanse taalschool 'Fuentes', kun je ook Spaanse lessen volgen in Valencia ǀ Visualhunt - Paolo Sammicchell

Bij Fuentes kun je terecht voor cursus Spaans online voor beginners, half-gevorderden, gevorderden en ver-gevorderden en Spaanse conversatie. Ze geven online cursussen en organiseren cursussen in Spanje zelf. Ook bieden ze een online niveautest.

Voor de prijs hoef je het volgen van een cursus bij hen niet te laten. Voor bijvoorbeeld een Spaanse cursus voor beginners betaal je voor negen lessen van vijfenzeventig minuten € 160,-.

Wat ze echter niet bieden is Zakelijk en Medisch Spaans en ook geen cursussen voor mensen die in het buitenland willen werken.

Ben je daar wel naar op zoek dan kun je een kijkje nemen bij La Casa Del Español in Eindhoven. Zij bieden naast de reguliere Spaanse cursussen, ook zakelijke trainingen in het Spaans, Spaans voor op reis en Spaanse les via Skype. Ze hebben ook een speciaal Spaans programma voor kinderen, De Carrousel.

Het zou daarnaast raar zijn als we de lessen van het Instituto Cervantes niet zouden noemen.

Het Instituto Cervantes richt zich op het leren van de talen van Spanje, maar ook op de verspreiding van de Spaanse cultuur in andere Spaanssprekende landen.

Talen, meervoud? Dat is een opmerkelijk punt, beste lezer.

Niet alleen worden er meer typen Spaans in Spanje zelf gesproken en in al haar buitengebieden zoals Majorca, maar ook het Spaans in Chili is heel anders dan het Spaans dat je zou horen in Argentinië of Mexico.

We bespreken dat in het volgende gedeelte. Laten we het nu hebben over de Spaanse cursussen van het Instituto Cervantes.

Bij hun cursussen wordt het Europees Referentie Kader (ERK) gehanteerd. A1 betekent absolute beginners, B2 betekent vergevorderd en C1 is vloeiend.

Hun taalessen worden gegeven door Spaanse moedertaalsprekers en zijn bedoeld om vooruitstrevend te zijn. Als je van basis Spaans doorgaat naar het volgende niveau, bouw je je basis van de woordenschat en grammatica op, wat je zal ondersteunen in je toekomstige leren.

Het beste deel van het leren van Spaans bij het Instituto Cervantes is dat je leren evenwichtig is.

In plaats van een taal leerboek te gebruiken door een vaststaande structuur te volgen; eerst leren begroeten, dan richtingen en kleuren, enzovoort, word je ondergedompeld in de cultuur van Spanje zowel door jouw leerplan en deelname aan de culturele activiteiten die het instituut vaak organiseert.

Ze bieden zelfs voorbereiding voor Spaanse taalexamens en online bijles Spaans.

Waar Moet je naar Zoeken Wanneer je Spaanse Lessen gaat Regelen?

Naar ons weten is het Istituto Cervantes de enige taal leerschool in Nederland die specificeert in welk type Spaans ze lesgeven.

Zoals we eerder zeiden is dit een heel belangrijk punt om te overwegen wanneer je Spaanse lessen gaat volgen.

Als je Spaans zou leren om te reizen of naar Spanje te verhuizen, zou de taal die je leert moeten afhangen van de regio die je vaak wilt bezoeken.

Spaans leren bij jou in de buurt, vind je leraar!

Leer Spaans voor op reis!
Weet jij welk type Spaans er wordt gesproken op het Spaanse eiland 'La Gomera'? ǀ Visualhunt - Jorg Bergmann

Als je een potentiële vakantieganger bent of een toekomstige internationale student op een van de beroemde universiteiten van Spanje, zul je op een bepaald punt zeker te maken krijgen met Spaanse moedertaalsprekers.

Castiliaans Spaans is niet hetzelfde als Catalaans en deze twee zijn totaal verschillende talen dan Mexicaans of het Spaans dat ze spreken waar dan ook in Latijns-Amerika. Houd daar rekening mee als een van deze landen jouw gewenste bestemming is.

Om deze reden moet je er zeker van zijn dat jouw Spaanse leraar of bijlesdocent je onderwijst in de taal die bij jouw doelen past.

Leer Spaans met een Spaanse Bijlesdocent

Tenslotte komen we waar we al die tijd al op zinspeelde: het inhuren van een privé bijlesdocent om Spaans te leren.

Er zitten veel voordelen aan het werken met een bijlesdocent; het belangrijkste is dat het leren van Spaans specifiek op jouw taal leerbehoeften is aangepast.

Wil je meer nadruk leggen op je Spaanse conversatie of denk je dat dezelfde tijd moet worden besteed aan lezen en schrijven? Wat je leerdoelen ook zijn, een bijlesdocent bij jou thuis zal hard werken om jouw doelen te realiseren.

Dat verschilt met leren in een klas waar meer wordt gewerkt volgens een vastgesteld leerplan; waar jouw leren wordt geleid door de professional die voor de klas staat.

Een ander voordeel is dat bijlesdocenten vaak werken met een kleine groep leerlingen, dus als jij en je familie of jij en een groep vrienden samen willen leren, zal je bijlesdocent je graag van dienst zijn.

Je moet deze zaken natuurlijk wel bij je eerste contact bespreken. Het werkt niet als je een privé bijlesdocent inhuurt, om vervolgens met een hele groep mensen op de proppen te komen.

Als we aan een bijlesdocent denken is het eerste wat bij ons opkomt Superprof

In Eindhoven heeft Superprof 37 Spaanse bijlesdocenten, die bij je thuiskomen, online lesgeven of waar jij naartoe kan gaan.

Kijk ook eens naar een Spaanse les Utrecht.

De meeste zijn Spaanse moedertaalsprekers of hebben Spaans als tweede taal gestudeerd.

  • Lourdes is een Spaanse moedertaalspreker. Ze heeft 10 jaar ervaring met lesgeven. Ze geeft les op verschillende niveaus en is een officiële DELE-examinator;
  • Monique is afgestudeerd in het Spaans en geeft privélessen in het Spaans. Ze vindt het belangrijk dat de een-op-een relatie tussen leerling en docent klikt;
  • Carmen is een Spaanse moedertaalspreker en is docent Spaans. Zij plant haar lessen naar jouw behoeften;
  • Valentín geeft vooral leuke lessen. Je kunt bij hem terecht voor Spaanse lessen voor je vakantie, je werk of om je voor te breiden op je DELE examens.

Al deze bijlesdocenten hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol lesgeven en de referenties om te bevestigen dat zij in staat zijn om Spaanse lessen te geven.

Misschien is nog interessanter om te weten dat hun gemiddelde tarief € 18,00 per uur is en dat de meeste docenten een gratis proefles aanbieden.

Wil je weten wat een Spaanse bijlesdocent in Amsterdam kost?

Je kunt niet hetzelfde zeggen van de Spaanse docenten op het Italki-platform ... hoewel ze om eerlijk te zijn wel een kortingstarief voor hun proeflessen aanbieden.

Italki is een bijles platform waar je eerst je leerprofiel aanmaakt, waarna je de bijles kandidaten bekijkt om tot een ​​mogelijke match te komen.

Woon je in Rotterdam en zoek je naar Spaanse lessen in de buurt van Rotterdam? Ga dan gerust aan de slag met een Spaans privé-leraar in jouw omgeving - Spaans leren Rotterdam!

Spaanse les via Skype
Je kunt kiezen voor Spaande lessen via Skype ǀ Visualhunt

Via hun ingebouwde agenda zou je vervolgens je ontmoetingstijd kiezen en, na in te loggen op Skype, zouden de lessen moeten beginnen!

Alles gebeurt online; zowel leren als betalen. Er is geen kans dat een Italki docent in levende lijven voor je deur komt te staan.

Hetzelfde geldt voor Live Lingua, waar je de eerste een-op-een proefles van dertig minuten niet hoeft te betalen.

In tegenstelling tot Italki, stellen Live Lingua docenten echter niet hun eigen tarieven vast, dus je hebt een meer gelijkmatige prijsklasse om uit te kiezen.

Bovendien krijg je bij vooruitbetaling van een reeks lessen een bepaalde korting per les.

Voel je dat er een zonnig Spaans uitje aankomt?

Lessen eerst! Je Spaanse leraar zal je graag helpen om het meeste uit je vakantie te halen door ervoor te zorgen dat je snel en goed Spaans leert.

Maar hij/zij zal je waarschijnlijk niet helpen met inpakken!

 

 

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Marianne

Ik vind dat iedereen overal op de wereld recht heeft op onderwijs. Onderwijs geeft je een betere toekomst. Ik heb de mogelijkheid om mijn kennis te delen, zodat ik mensen van arm tot rijk, van jong tot oud misschien een helpende hand kan bieden om hun doel te bereiken. Dat is mijn ambitie!