Ongeveer een maand na de jaarwisseling is de tijd dat mensen de neiging hebben om de serieuze voornemens, die ze bij het aanbreken van het nieuwe jaar hebben genomen, op te geven.

Fit worden, stoppen met roken en iets nieuws leren behoren traditioneel tot de top voornemens die vóór (of direct na) middernacht worden uitgesproken en die een nieuw begin inluiden.

Van die drie is het leren van iets nieuws het gemakkelijkst om vol te houden en, van al het mogelijke, is het leren van een nieuwe taal het doel dat de meeste mensen zichzelf stellen.

En jij dan? Heb jij zo'n goed voornemen uitgesproken?

Superprof probeert je te helpen dat besluit te realiseren door je locaties in en rond Den Haag te presenteren waar je Spaans kunt leren spreken en de verschillende manieren om dat te doen.

Overigens: een ander populair voornemen dat mensen uitspreken, maar ook snel weer vergeten, is om meer van het leven te genieten.

Als dat ook een van jouw doelen was voor het nieuwe jaar, dan zou je misschien wel twee vliegen in één klap slaan door Spaanse lessen te volgen, zodat je op vakantie kunt in een Spaanssprekend land!

Nu we een paar goede voornemens hebben besproken, kun je jezelf afvragen hoe je deze daadwerkelijk realiseert.

Hoeveel kost een Spaanse bijlesdocent in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven?

De beste leraren Spaans beschikbaar
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esly
4,8
4,8 (11 reviews)
Esly
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (23 reviews)
Cristina
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (10 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (12 reviews)
Martine
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Luisa
5
5 (11 reviews)
Luisa
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Carolina
5
5 (11 reviews)
Carolina
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esly
4,8
4,8 (11 reviews)
Esly
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (23 reviews)
Cristina
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (10 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (12 reviews)
Martine
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Luisa
5
5 (11 reviews)
Luisa
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Carolina
5
5 (11 reviews)
Carolina
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Meld je Aan voor Online Spaanse Lessen

Mensen hebben het tegenwoordig heel druk met het reilen en zeilen van hun gezin, banen en afspraken nakomen. Superprof begrijpt dat heel goed. In feite is het misschien meer die overvolle agenda, in plaats van een gebrek aan wilskracht, waardoor mensen elk jaar hun goedbedoelde voornemens breken.

Wie heeft er tijd om van het leven te genieten, als je al moeite hebt om dagelijks alles voor elkaar te krijgen?

Wie heeft er tijd voor taallessen als het enige moment dat je voor jezelf hebt na de thee is, als je kinderen hun huiswerk maken of aan hun elektronische apparaten vastgeplakt zitten?

De gemakkelijke oplossing voor het leren van talen voor mensen die een hectisch leven leiden, is: online Spaans leren.

Online Spaanse lessen bieden je veel voordelen. Het eerste is dat je niet de deur uit hoeft om ze te nemen.

Spaanse les Amsterdam, vind een leraar

Je hoeft niet per se naar school om Spaans te leren
Je kunt ook overwegen om online Spaans leren ǀ Pixabay - AbsolutVision

Alles wat je nodig hebt om dit in gang te zetten, is een stabiele internetverbinding, een apparaat - computer, tablet of smartphone en, als je je zorgen maakt over het horen van je Spaanse leraar, misschien een koptelefoon.

De meeste elektronica van tegenwoordig heeft ingebouwde camera's en fatsoenlijke luidsprekers, dus tenzij je elektronische apparatuur een beetje verouderd is, zou je geen randapparatuur moeten hoeven kopen voor je Spaanse lessen.

Je zult echter wel een geschikte leraar moeten vinden - met de nadruk op geschikt.

Niet elke leraar zal geschikt zijn. Al is het alleen maar omdat er in de verschillende Spaanse regio's over de wereld vaak een ander type Spaans wordt gesproken, dat jij voor jouw doeleinden nodigt hebt.

Als je bijvoorbeeld in Spanje een auto wilt huren, bel je voor een coche, maar in Latijns-Amerika worden de woorden auto en carro gemakkelijker begrepen.

Als je echter neutraal Spaans hebt geleerd, ken je de nuances van de Spaanse taal niet.

Neutraal Spaans bevat termen en uitdrukkingen die de meerderheid van de moedertaalsprekers van het Spaans zullen begrijpen, met weinig nadruk op de lokale dialecten.

Een ander punt om te overwegen wanneer je online naar Spaanse lessen zoekt, is de beschikbaarheid van je toekomstige leraren.

Als je maar een paar avonden per week kunt missen, moet je toekomstige leraar natuurlijk in die tijd met je kunnen werken.

Italki maakt dat aspect van het plannen van jouw Spaanse cursussen een fluitje van een cent!

Je logt gewoon in op hun platform, kiest een gepaste Spaanse leraar en maakt gebruik van hun planningsmodule. Als jouw gewenste lestijd niet is geblokkeerd, kun je deze gemakkelijk een plekje voor jezelf reserveren!

En dan, op het afgesproken tijdstip, log je gewoon in op Skype en kun je beginnen met je lessen!

Italki-tarieven voor lessen worden door de docenten zelf bepaald, dus je vindt er nogal wat prijzen. Het kan zijn dat je verschillende profielen moet doorzoeken voor de leraar die aan al jouw criteria voldoet.

Live Lingua neemt deze hindernis weg door de prijzen van Spaanse les per uur vast te stellen. Bovendien bieden ze gratis een inleidende les om te zien of jij en je docent klikken en of het algemene format je bevalt.

Via Live Lingua kun je Spaanse leraren vinden voor algemene Spaanse lessen, van Spaans voor beginners tot en met Spaans om vloeiend te leren spreken. Ze hebben ook instructeurs die gespecialiseerd zijn in het voorbereiden van examens voor de Spaanse Dele - de formele certificering van de Spaanse taalvaardigheid.

Live Lingua is nogal openhartig over de kosten per lesuur; hun prijzen staan direct op hun webpagina! En hoe meer lessen je vooruitbetaalt, hoe lager je kosten per les.

Het enige nadeel van beide leerprojecten is dat groepslessen wat moeilijker te verkrijgen zijn.

Veel mensen, die in een poging om de beloften die ze zichzelf met Nieuwjaar hebben gedaan na te komen, vinden een partner om hun nieuwe voornemens waar te maken.

Spaanse Cursussen In en Rond de Stad

Sommige taalscholen in Den Haag organiseren cursussen in Spanje zelf
Voordat je op vakantie naar Barcelona gaat is het handig om een beginnerscursus Spaans te volgen ǀ Visualhunt - photographerglen

Of je nu op zoek bent naar Spaanse conversatielessen of helemaal verliefd bent op de Spaanse cultuur en jezelf wilt doordringen met zowel de taal als de cultuur van Spanje, dan zijn de cursussen Spaans bij TaalTaal iets voor jou.

Hun getrainde Spaanse docenten geven lessen aan beginners, half-gevorderden, gevorderden en ver-gevorderden. Ook bieden zij de gelegenheid om de wekelijkse bijeenkomst ‘All-you-can-Talk’ bij te wonen, waarbij je wat je hebt geleerd in de praktijk kan brengen.

Ze verwelkomen zowel individuen als kleine groepen, maar ook diegenen die zakelijk Spaans willen leren. De lessen vinden doordeweeks plaats in de ochtend of avond, maar ook op zaterdagochtend.

Of je nu intensieve lessen nodig hebt - als je binnenkort op vakantie gaat of als je Spaans wit leren voor ontspanning; als je dit instituut ziet als een verbintenis op lange termijn, dan ben je bij TaalTaal aan het juiste adres.

TaalTaal voorziet in certificering van de gevolgde cursussen, waarbij het gestandaardiseerde Europees Referentie Kader (ERK) wordt gehanteerd. Daarmee kun je ook eenvoudig aansluiting vinden bij andere instituten.

Fuentes is een andere mogelijkheid om les te nemen: het is de grootste Spaanse talenschool in Nederland. Ze hebben veertig locaties waar ze les geven, waaronder Den Haag.

Ze bieden online lessen en testvoorbereiding voor een van de Spaanse kwalificatie-examens, of het nu op VMBO-, HAVO- of VWO-niveau is, of de meer formele (en internationaal geaccepteerde) Dele.

Je kunt je aanmelden voor individuele lessen in het Spaans of privé-groepslessen nemen - bijvoorbeeld samen met je vrienden.

Spaans leren met vrienden
Wil je Spaanse privé- of groepslessen volgen? ǀ Pixabay - 14995841

Houd er rekening mee dat je allemaal ongeveer hetzelfde niveau moet hebben: je kunt allemaal beginners zijn of allemaal een gemiddeld niveau hebben. Mocht je vragen hebben over je niveau van het Spaans, dan kun je hun niveautest doen.

Je kunt deelnemen aan een les op locatie of online lessen volgen.

Algemeen Spaans, Spaans voor half-gevorderden, Zakelijk Spaans ... hun werk zorgt ervoor dat je de taal van Cervantes vloeiend spreekt - of tenminste, zo goed als je wilt en zo snel als je wilt.

Hieronder presenteren we buiten de hierboven genoemde instituten ook andere locaties in Den Haag, die je kunt overwegen om je in te schrijven voor Spaanse lessen. We laten je kennis maken met andere, wellicht meer geschikte oplossingen voor jouw leerdoelen.

Verbeter je Taalvaardigheid met een Spaanse Bijlesdocent

Waar je ook Spaans leert - elk type school van voortgezet onderwijs tot bachelor-niveau, of je wilt gewoon liever dat een bijlesdocent bij je thuis komt om je Spaans te onderwijzen, dan is Den Haag de thuisbasis van veel ervaren Spaanse bijlesdocenten.

Er zijn tal van bijles platforms waar je voor Spaans terecht kunt. Hier noemen wij er een paar die ook in Den Haag actief zijn:

  • Bijlesnetwerk: Spaanse bijles voor basis- en vervolgonderwijs;
  • Bijles Aan Huis: Spaanse bijles op VMBO-, HAVO- en VWO-niveau;
  • Bijles Spaans in Den Haag van Bijleshuis: Voor scholieren en studenten.

Wist je dat Superprof ook Spaanse bijlesdocenten heeft in Rotterdam?

Als je snel resultaten wilt boeken, kies dan voor een bijlesdocent
Spaans leren met een eigen bijlesdocent ǀ Visualhunt - City of Seattle Community Tech

Met meer dan 82 Superprofs in en rond Den Haag, zul je ook bij Superprof zeker je ideale Spaanse leraar vinden.

  • Lola is een Spaanse moedertaalspreker. Ze heeft les gegeven in Barcelona, Valencia en Madrid. Haar lessen zijn er voornamelijk op gericht om je te helpen met de voorbereiding op je examen DELE, of op lessen op VMBO- HAVO of VWO-niveau.
  • Monique is een freelance Spaanse docent. Ze geeft bijles voor examens, maar ook korte spoedcursussen voor wereldreizigers!
  • Juana heeft meer dan dertig jaar Spaanse les gegeven; ze heeft zowel jong als oud lesgegeven.
  • De student Laurens is van origine Spaans. Hij kan je helpen met Spaans voor op school en voor je vakantie.
  • Ben zal je niet met veel huiswerk opzadelen, maar hij zal ervoor zorgen dat je werkwoordvervoegingen en grammatica kloppen tijdens je sessies.

Elke Superprof bijlesdocent zet zich in om een ​​positieve, blijvende leerervaring te bieden, waarbij je de taal hulpmiddelen krijgt die je nodig hebt om te slagen.  Je kunt dat afmeten aan je hoge cijfers op HAVO- of VWO- niveau of door gezellig te kunnen kletsen met een Spaanse moedertaalspreker op je volgende vakantie in Spanje.

Ben je klaar om je voornemen om volgend jaar iets nieuws te leren waar te maken?

Is Spaans jouw nieuwe taal bij uitstek?

Nu je weet waar en met wie je Spaanse lessen kunt volgen, houdt niets je meer tegen!

 

 

 

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Marianne

Ik vind dat iedereen overal op de wereld recht heeft op onderwijs. Onderwijs geeft je een betere toekomst. Ik heb de mogelijkheid om mijn kennis te delen, zodat ik mensen van arm tot rijk, van jong tot oud misschien een helpende hand kan bieden om hun doel te bereiken. Dat is mijn ambitie!