Spaanse leerlinge

Spaanse Grammatica: Een Complete Gids

Het leren van de Spaanse grammatica is een moeilijke taak die zelfs sommige moedertaalsprekers moeilijk onder de knie krijgen. Maar het is niet onmogelijk, en door taallessen te nemen kun je het geheim van vloeiend Spaans ontrafelen! Hier zijn de belangrijkste dingen die je moet weten over de Spaanse grammatica. Als beginner moet je allereerst […]

11 oktober 20216 minuten om te lezen

Spaans online bijles

Beter Worden In Spaans: Tips And Tricks    

Als het gaat om het belang van het leren van talen, staat Spaans met stip bovenaan. Met ongeveer 440 miljoen mensen die Spaans als moedertaal hebben, is Spaans de op één na meest gesproken taal ter wereld, gemeten naar het aantal moedertaalsprekers. Het is een taal die in 20 verschillende landen wordt gesproken, voornamelijk in […]

6 oktober 20218 minuten om te lezen

Het goede leven.

Een Complete Gids voor Het Vervoegen van Spaanse Werkwoorden

Om Spaanse vervoegingen te leren, moet je gedisciplineerd en nauwkeurig zijn: om te beginnen moet je de uitgangen van alle werkwoorden in elke tijd leren en alle onregelmatige werkwoorden leren. Daarom is het belangrijk gemotiveerd te zijn. Laten we eens kijken naar feiten en de achtergrond van het Spaans om die motivatie en inspiratie te […]

27 januari 202110 minuten om te lezen

De Spaanse taal in Nederland laat een stijgende lijn zien

Spaanse Les Bij Mij In De Buurt

Spanje en de Spaanse taal hebben in de laatste tijd in Nederland een ontwikkeling laten zien. Nou ja, niet zozeer het land en haar moedertaal, maar in haar relatie tot ons: Van alle mogelijke vakantiebestemmingen waaruit Nederlanders kunnen kiezen staat Spanje op de derde plaats, in het bijzonder Majorca en Ibiza. Keer op keer keren […]

9 oktober 202014 minuten om te lezen

Leren of Lesgeven in de Spaanse Taal

Wil je graag wat beter uit de voeten kunnen in het Spaans als je op vakantie gaat? Of is je Spaans al supergoed, maar mag het net wat professioneler? Wacht niet langer en ga aan de slag!

Lees hier alles wat je moet weten over de prachtige Spaanse taal. Of je nou een beginner bent, gemiddeld goed of (ver)gevorderd. Je vindt hier alle tips en hulp die je nodig hebt om het leren van Spaans te vergemakkelijken.

Superprof is hét platform waarop honderden leraren Spaans zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Je kunt je leraar Spaans onder andere vinden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Vamos!

 

Een meisje kijkt naar haar pc.

Spaanse les voor beginners: een handleiding

Beginnen met het leren van een taal is niet eenvoudig. Je moet een strijdplan opstellen. Een strategie. Dit is belangrijk voor iedereen die een taal wil leren, omdat je dan een route kunt volgen waarbij je echt tastbare vooruitgang kunt zien. Het beperkt ook de kans dat je je tijd doelloos verspilt met het doorzoeken […]

29 augustus 20208 minuten om te lezen

Met wie ga jij Spaans leren?

Ga Op Reis En Verbeter Je Spaanse Taalvaardigheid

Spanje is een van 's werelds favoriete toeristische bestemmingen. Geografische nabijheid van veel andere landen, veel afwisseling qua landschappen, mooi weer, mooie stranden, goedkoop eten... toeristen zijn betoverd met dit prachtige zonnige land. De recente vastgoedcrisis begin deze eeuw die Spanje trof, verhoogde alleen maar het aantal reizigers dat het hele jaar door op zoek […]

6 juni 20198 minuten om te lezen

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je Spaans zou moeten leren.

Spaans Leren met Superprof: Voor Welk Certificaat Moet Je Gaan?

Spaans leren kan een eenvoudige hobby zijn om tijdens je vakantie een gesprek met een local te voeren, of een verplichting als je ervoor gekozen hebt om naar het buitenland te verhuizen en in een van de 20 Spaanssprekende landen over de hele wereld te gaan werken. Spaans wordt gesproken door naar schatting 440 miljoen […]

30 april 20198 minuten om te lezen

Flamenco danseres

Spaans Leren met Superprof: Alles wat je Moet Weten

Neem de stap om te leren communiceren met rond de 440 miljoen Spaans sprekenden! Als je dan reist naar één van de 20 landen waar Spaans wordt gesproken zul je in staat zijn om indruk op de inwoners te maken met je beheersing van hun taal. Het leren van een taal heeft altijd te maken […]

27 april 20198 minuten om te lezen

Leer Spaans met een Spaanse Tutor

Op Superprof staan de leraren Spaans tot uw beschikking om u te helpen de Spaanse taal en de cultuur van Spanje te ontdekken met privé-lessen aangepast aan uw niveau.

Bent u op zoek naar een leraar Spaans om u kennis te laten maken met het Spaans of wilt u leren lezen en schrijven in het Spaans?

Wilt u uw uitspraak verbeteren, zich voorbereiden op een reis naar Spanje of Zuid-Amerika?

Wil je het doel om tweetalig en vertaler te worden cultiveren?

Met Superprof heeft u 11.000 Spaanstalige leraren tot uw beschikking.
Het leren van Spaans via Superprof geeft u het voorrecht om een grote keuze te hebben aan ervaren docenten, moedertaalsprekers of afgestudeerden, of docenten die Spaans studeren.

Kies uw leraar Spaans

Er wordt vaak gezegd dat het leren van Spaans – grammatica en vervoeging, woordenschat en uitspraak – een langdurige inspanning is vanwege een groot aantal onregelmatige werkwoorden en een tamelijk complex tweeklankstelsel.

Maar niet onmogelijk!

Superprof Spaanse docenten zijn geduldig en zullen u graag begeleiden om uw kennis van hun moedertaal te perfectioneren of om deskundig advies te geven!

Kies op Superprof de leraar die aan uw verwachtingen voldoet: hun ervaring, lesmethode, uurtarief, plaats van interventie, leeftijd, status (student of actief), of trainingsaanbod (intensieve cursus, inleidende cursus, Spaanse les in mondelinge conversatie of schriftelijke expressie, etc.).

Spaans is een essentiële internationale taal

Spaans – of Castiliaans – is een Romaanse taal die is ontstaan tussen de 8e en 9e eeuw van onze jaartelling.

De Spaanse taal heeft zich als gevolg van de kolonisatie en de globalisering van de handel verspreid en is de officiële taal van 22 landen geworden, van Mexico tot Chili, van Caracas tot Buenos Aires.

Spaans is de moedertaal van 468 miljoen mensen en wordt door bijna 559 miljoen mensen gebruikt, waardoor het de derde meest gesproken taal ter wereld is, na het Mandarijn Chinees en Engels.

Door het volgen van privé-lessen om Spaans te leren spreken kun je communiceren met de mensen in Spanje, Latijns-Amerika en de Spaanse diaspora die over de hele wereld verspreid zijn.

De taal van Cervantes is ook een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Spanje is de vijfde grootste economie van de eurozone, wat betekent dat Spaans ook een krachtige taal is.

Sterker nog, het uitbreiden van je taalkundige vaardigheden en het doorlopen van de Spaanse lessen kan roepingen creëren en een stagnerende professionele carrière helpen op gang te brengen.

Door Spaans te leren, heb je meerdere carrièremogelijkheden. U kunt een leraar Engels worden in een Spaanstalig land, een vertaler, werken in de internationale handel, digitale communicatie of zelfs internationale relaties.

Het leren van Spaans als tweede taal geeft je een groot comparatief voordeel om deel uit te maken van de huidige globale samenleving en er een rol in te spelen, zowel professioneel als persoonlijk.