Sinds je met je vrienden bij restaurant Destino in Rotterdam hebt gegeten, wil jijzelf wel eens naar Spanje.

Je kunt deze Spaanse paella ook in Rotterdam eten
Laat je inspireren door het Spaanse eten om Spanje te bezoeken ǀ Pixabay - Rryoutt

Als je besluit om de taal en cultuur van Spanje beter te leren kennen en met je gezin de zomervakantie in Spanje wilt doorbrengen, dan kan Superprof je helpen.

Natuurlijk kun je er niet op rekenen dat moedertaalsprekers in het Nederlands met je praten als je daar aankomt, dus je wilt op zijn minst Spaanse conversatielessen nemen; genoeg om je behelpen, terwijl je ontdekt of Spaanse studies de moeite waard zijn.

Stel je voor dat je de enige bent in je vriendenkring die Quiereme Muchu van Julio Iglesias begrijpt!

En hoe zit het met het verdienen van die felbegeerde promotie op het werk? Het is waar dat tweetalige werknemers tegenwoordig meer dan ooit gewild zijn en Spaans wordt steeds meer gevraagd in het bedrijfsleven.

Spaans wordt gesproken door miljoenen mensen over de hele wereld, op welteverstaan vier continenten.

In feite wordt de Spaanse taal door heel veel mensen wereldwijd gesproken en komt het op de tweede plaats na Mandarijn Chinees in termen van hoeveel mensen het als hun primaire taal gebruiken of die regelmatig Spaans spreken.

Wordt het geen tijd dat om je bij deze mensen te voegen?

Laat Superprof vanuit de straten van Rotterdam verslag uitbrengen over de beste Spaanse lessen voor jou en je kinderen, want je kinderen doen natuurlijk mee met het leren van een tweede taal.

De beste leraren Spaans beschikbaar
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (25 reviews)
Cristina
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esly
4,8
4,8 (12 reviews)
Esly
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (14 reviews)
Martine
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (12 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nay
5
5 (14 reviews)
Nay
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Juan
4,9
4,9 (10 reviews)
Juan
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Héctor
4,9
4,9 (31 reviews)
Héctor
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Cristina
4,9
4,9 (25 reviews)
Cristina
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esly
4,8
4,8 (12 reviews)
Esly
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Martine
5
5 (14 reviews)
Martine
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lola
5
5 (12 reviews)
Lola
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sara
4,9
4,9 (14 reviews)
Sara
27€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nay
5
5 (14 reviews)
Nay
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Juan
4,9
4,9 (10 reviews)
Juan
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Spaanse Lessen voor de Informele Spreker

Door erop te wijzen dat tweetalige werknemers over het algemeen meer verdienen,  veronderstelde je misschien dat je het beste Zakelijk Spaans zou kunnen leren.

Het zou hetzelfde zijn om te zeggen dat, omdat Rotterdam wordt beschouwd als multiculturele stad, je verschillende talen zou moeten beheersen. Dat is natuurlijk onzin.

Bovendien, als je Zakelijk Spaans of Medisch Spaans zou studeren, zou je een goed begrip moeten hebben van de Spaanse woordenschat en grammatica.

Veel mensen willen Spaans leren gewoon omdat het een leuke leerervaring is!

Spaanse les Nijmegen op Superprof

Leer Spaans in Rotterdam
Bekijk de variëteit aan Spaanse scholen in Rotterdam ǀ Pixabay - lukasz_gl

Dat plezier is te beleven bij La Española in Rotterdam

Het maakt niet uit of je een gevorderde leerling of beginner bent, La Española heeft vast een les voor jou.

Al hun docenten zijn Spaanse moedertaalsprekers die Neutraal Spaans geven - wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken of je het juiste type Spaans leert voor je doeleinden.

Net zoals er veel variaties zijn op de Nederlandse taal - Belgisch Nederlands (Vlaams), Surinaams Nederlands, Afrikaans Nederlands en de vele regionale verschillen van ons Algemeen Beschaafd Nederlands, is het Spaans dat in Spanje wordt gesproken niet hetzelfde als in de Dominicaanse Republiek of op Cuba.

Overigens is het Spaans in het land zelf ook niet hetzelfde; het Spaans dat in Noord-Spanje wordt gesproken is niet hetzelfde als in Zuid-Spanje!

Dus als je zeer specifieke doelen hebt die je met het leren van Spaans wilt bereiken, moet je overwegen welk Spaans je moet leren of, eenvoudiger, kiezen voor Neutraal Spaans.

Als het leren van een taal je primaire doel is met weinig nadruk op waar en hoe je je nieuw verworven taalvaardigheden zult gebruiken, is het van minder belang of het Spaans dat je leert Mexicaans of Peruaans is.

Plezier hebben tijdens het leren staat echter voorop en dat is waar La Española in uitblinkt!

Afgezien van de activiteiten en reizen die ze organiseren, garandeert de kleine klasgrootte van La Española de optimale verhouding tussen leerling en leraar en is er volop gelegenheid voor dialoog.

Kun je zulke Spaanse lessen ook in Amsterdam vinden?

Je kunt 's ochtends,' s middags, 's avonds of op zaterdag lessen volgen met een kleine groep vrienden of alleen - ze bieden ook privélessen.

Als je er nog niet zeker van bent of je Spaans gaat leren, kun je een paar culturele evenementen bijwonen bij Instituto Cervantes, waarvan zich ook een afdeling in Rotterdam bevindt.

Je kunt genieten van een avondje muziek of hun bibliotheek bezoeken; luieren in hun galerie vol met werken van Spaanse kunstenaars of een lezing bijwonen over de Spaanse cultuur.

Ze geven ook taallessen voor volwassenen en kinderen!

Als alles wat je van het Spaans weet (naast heerlijk eten en gepassioneerde muziek) ‘Hola!’ én ‘Adios!’ is, wordt het aanbevolen om je aan te sluiten bij andere beginners.

Als je kind al Spaanse les heeft of heeft gehad op Havo of Vwo niveau, dan zou hij op een hoger niveau kunnen instromen. Bijvoorbeeld het intermediaire niveau.

Ongeacht het niveau dat jij of je kinderen hebben, het Instituto Cervantes staat klaar om kwaliteitsonderwijs in de Spaanse taal en cultuur te geven.

Ze organiseren zelfs een Spaanse club voor de allerkleinsten!

Dergelijke Spaanse lessen vind je ook in Utrecht.

Spaanse Lessen voor Jonge Studenten

Zoals we al hebben vermeld, biedt het vermogen om een ​​andere taal te spreken een groot aantal voordelen voor volwassenen. Bij kinderen worden die voordelen nog groter.

 • Tweetalige kinderen zijn erg creatief;
 • Ze zijn ook beter in het oplossen van problemen en het denken in ‘out of the box’ - een zakelijk modewoord dat al een tijdje bestaat maar nog steeds relevant is;
 • Kinderen met een tweede taalvaardigheid scoren beter op examens en concentreren zich beter in de klas;
 • Ze hebben ook de neiging om betere lezers te zijn; ze snappen meer van wat ze lezen!
 • Tweetalige kinderen hebben de neiging om zelfverzekerder en socialer te zijn;
 • Het op jonge leeftijd leren van een tweede taal opent de deur om later in het leven gemakkelijker talen te leren;
 • Tweetalige jongeren hebben meer intellectuele en emotionele middelen om de culturele context en taalkundige nuance te waarderen.

Dit geldt allemaal, ongeacht de taal die je kind studeert, maar deze punten krijgen een speciale betekenis in het licht van de groeiende invloed van de Spaanse taal over de hele wereld.

Nu wereldburgers meer dan ooit nodig zijn, is het misschien de beste manier om je nageslacht te wapenen met de culturele vaardigheid die gepaard gaat met uitgebreid taalonderwijs, de beste manier om hen voor te bereiden op hun toekomst.

Studenten die Spaanse les hebben gevolgd in Amsterdam kunnen dat beamen!

El Sol Spanish Courses in Rotterdam moedigt leerlingen van alle leeftijden aan, maar vooral de jongsten, om zich thuis te voelen.

Terwijl ze lessen geven voor Spaanse studenten van alle leeftijden, zijn de er groepslessen en individuele lessen voor kinderen.

Rollenspel, verhalen vertellen en dansen; lekkere hapjes en muziek zorgen allemaal voor een verleidelijke, meeslepende sfeer waarin kinderen Spaanse woorden en zinnen bijna vanzelf oppikken.

Del Lago gaat een beetje verder; zij geloven dat hoe jonger de leerling, hoe groter de kans is om de Spaanse taal te beheersen. Ze bieden Spaanse lessen, video’s, spelletjes, boeken allemaal gericht op kleine kinderen.

Spaanse les Amsterdam, boek een les

Spaans leren doe je het snelst op jonge leeftijd
Kinderen leren sneller een vreemde taal dan volwassenen ǀ Pixabay - klimkin

In hun groep in de leeftijdsklasse van vijf tot zeven jaar, gebruiken hun ervaren leraren muziek en verhalen om het kind kennis te laten maken met de Spaanse taal.

Hun vooruitstrevende blik blijft de liefde van je kind voor het Spaans koesteren door ze, naarmate ze groeien, door te laten stromen naar meer gevorderde groepen. In de groep van acht tot twaalf jaar leren de kinderen zowel spelen als gestructureerd leren.

Met al het gepraat over 'Tijger' ouderschap, zou je kunnen aarzelen om je jonge kind bloot te stellen aan vroeg leren.

Veel ouders hebben er geen moeite mee om een ​​privéleraar in te schakelen om hun kinderen een academische voorsprong te geven tijdens de academische loopbaan van hun kind.

Zou het niet logischer zijn om hun academische kansen te vergroten voordat ze verplicht zijn om les te volgen?

Gezien het feit dat het spreken van een tweede taal het vertrouwen en de cognitieve vaardigheden vergroot - de twee bepalende criteria van academische bekwaamheid, zou het inschrijven van jongeren voor Spaanse taallessen op jonge leeftijd hen precies de kansen kunnen geven die ze nodig hebben om op school te slagen!

Vraag je je af hoeveel VMBO-studenten Spaanse lessen volgen in Den Haag?

Ontdek waar je ook Spaans kunt leren in Nederland met onze andere blogs over Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Online Spaanse Cursussen Volgen

Niet iedereen heeft kinderen en niet iedereen heeft tijd of energie om 's avonds of in het weekend een cursus Spaans in een taalschool te volgen.

Voor degenen onder jullie die kinderen hebben die Spaans op school volgen, en voor degenen onder jullie die Spaans willen leren, maar zichzelf niet in een klas zien zitten, zijn er een paar opties voor jullie.

Online Spaanse lessen kunnen je helpen je Spaanse woordenschat en uitspraak te verbeteren en kunnen de studenten bij je thuis helpen om zich voor te bereiden op Spaanse examens, of gewoon hun Spaanse lessen bij te houden.

Spaans leren den Haag op Superprof

Leer Spaans online
Als je geen zin hebt om naar school te gaan, kun je altijd online Spaanse lessen overwegen ǀ Pixabay - veerasantinithi

Over het algemeen zal een online cursus Spaans jou/je kind een-op-een laten werken met een Spaanse leraar. Deze bijeenkomsten zijn gepland en kunnen, afhankelijk van de leeftijd en de behoefte van de student, dertig minuten tot een heel uur duren.

Websites zoals Lyceo en Lingua.com fungeren als bijles marktplaatsen.

Eerst zul je waarschijnlijk je alle lerarenprofielen doornemen, een of twee kandidaten uitzoeken en hen dan je verzoek voor Spaanse lessen sturen.

Zulke docenten kunnen over de hele wereld verspreid zijn, wat betekent dat je Spaanse lessen uit Spanje kunnen komen!

Als je echter de voorkeur geeft aan een Spaanse bijlesdocent die persoonlijk aanwezig is; iemand die je thuis Spaans zou leren, zoek dan niet verder dan Superprof.

Superprof heeft alleen al in de omgeving van Rotterdam al meer dan 79 Spaanse docenten, van wie velen moedertaalsprekers zijn - we zijn tenslotte een behoorlijk multiculturele stad!

Je kunt uitgaan van de professionaliteit van Superprof-docenten in het lesgeven door de CV en beoordelingen van eerdere leerlingen op hun profielpagina te lezen.

Als je de voorkeur geeft aan Spaanse lessen via de webcam, zijn er natuurlijk Superprof-docenten die graag aan je verzoek voldoen ...

Of je er nu voor kiest om Spaans online te leren, met een privéleraar thuis of in een meer formele omgeving, het belangrijkste is het leren.

Als kers op de taart geven we je nu de volledige adressen van in de blog genoemde Spaanse scholen in Rotterdam, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden of bezoeken.

 • La Española, Bergweg 235B, 3037 EL Rotterdam.

  Home


  06-15465681
  Groepscursussen, duo-cursussen, privécursussen, cursussen voor bedrijven en niveautesten.

 • Instituto Cervantes, Willibrordschool, Nieuwstraat 15, 3011 GM Rotterdam. https://utrecht.cervantes.es/
  telefoonnummer: 030-2428477
  Spaanse lessen voor beginners, half-gevorderden en gevorderden, Privélessen, cursussen voor bedrijven en docenten.
 • El Sol Spanish Courses, Delfgaauwstraat 82B, 3037 LS Rotterdam.
  https://www.elsolspanishcourses.com/welkom
  06-17700438
  Cursussen voor beginners, gemiddeld en gevorderd niveau, groepslessen, Spaans voor kinderen, Privélessen, voorbereiding Staatsexamens.
 • Del Lago, Trainingslocatie Stationsplein 4H, Kantoorruimte nr. 109, 3331 LL Zwijndrecht (vlakbij Rotterdam).

  Spaans voor kinderen


  06-22831947
  Spaans voor kinderen, Spaans voor beginners en half-gevorderden, Spaanse conversatie, voorbereiding Dele examens.

¡Vamalos! Laten we gaan! Er is niets meer wat je tegenhoudt!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Marianne

Ik vind dat iedereen overal op de wereld recht heeft op onderwijs. Onderwijs geeft je een betere toekomst. Ik heb de mogelijkheid om mijn kennis te delen, zodat ik mensen van arm tot rijk, van jong tot oud misschien een helpende hand kan bieden om hun doel te bereiken. Dat is mijn ambitie!