Franse spreekvaardigheid eten en drinken

Neem Franse les en leer vloeiend Frans spreken

Verbeter je Franse spreekvaardigheid Wanneer je een taal leert, begin je met grammatica, woordenschat, de Franse tijden, Franse basiszinnen, etc. Het is allemaal prima voor Franse online beginnerslessen, maar als je vloeiend Frans wilt spreken, zal je verder moeten gaan. Om echt tweetalig te worden, moet je de taal leren aanvoelen, je erin verdiepen. Verbeter […]

15 december 202111 minuten om te lezen

Wat zijn de beste websites om Frans te leren?

De Beste Manieren Om Online Franse Les Te Nemen

Om Een Cursus Frans Online te Volgen Kun je Kiezen uit Websites, Podcasts, Apps of Met een Franse Leraar Tegenwoordig hechten mensen meer waarde aan het vergaren van ervaringen dan aan bezittingen. Daaruit volgt dat steeds meer mensen, verlangend naar buitengewone ondervindingen, het leren van talen zien als een manier om hun intellectuele en culturele […]

30 november 202113 minuten om te lezen

Wat is de beste toegangspoort om te beginnen met Franse les?

Starten met Franse Les: Alles Dat Je Moet Weten

Frans Leren Doe Je Met de Voor Jou Geschikte Leraar! Het is onwaarschijnlijk dat iemand zou besluiten om Frans te leren in een vlaag van woede, of als een daad van vrijheid. Frans studeren als verzoenend gebaar is daarentegen niet helemaal uitgesloten. Afgezien van alle irrationele redenen om de taal van Molière te leren, nemen […]

21 november 202113 minuten om te lezen

Wat moet je Frankrijk weten als je er permanent wilt wonen?

Een Crash Course In De Franse Cultuur

Frankrijk: Zijn Cultuur in Al zijn Facetten Waar denk je aan als je aan Frankrijk denkt? Frans voedsel? Zijn kunst en architectuur? De Eiffeltoren misschien, en de Arc de Triomphe, het paleis van het Louvre of andere beroemde monumenten? Of de invloed van Franse kunstenaars op de Europese kunst, de romanticus Delacroix, de impressionisten zoals […]

28 juni 202113 minuten om te lezen

Leren of Lesgeven in de Franse Taal

Wil je graag wat beter uit de voeten kunnen in het Frans als je op vakantie gaat? Of is je Frans al supergoed, maar mag het net wat professioneler? Wacht niet langer en ga aan de slag!

Lees hier alles wat je moet weten over de prachtige Franse taal. Of je nou een beginner bent, gemiddeld goed of (ver)gevorderd. C’est parti!

Superprof is hét platform waarop honderden leraren Frans zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online Franse les of face-to-face lessen. Je kunt je leraar Frans onder andere vinden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Allez!

 

Isabelle Adjani wordt wel vergeleken met Isabelle Huppert

De Voortdurende Aantrekkingskracht van de Franse Film

Wat Hebben Franse Filmmakers met de Franse Cultuur? Wie kijkt niet graag naar een goede film: opgerold op de bank op een regenachtige middag, of misschien herinner je je nog wat een feest het vroeger was om naar een bioscoop te gaan? Zelfs vandaag de dag, met de geur van popcorn die door de lobby […]

24 juni 202114 minuten om te lezen

Arc de Triomphe

Superprof Legt uit: Interessante Weetjes Over Frankrijk!

Interessante Feiten over Frankrijk, de Franse Geschiedenis en de Taal De taal van het land heeft een sterke samenhang met zijn geschiedenis. De Franse geschiedenis zit vol fascinerende feitjes. Wij bij Superprof willen je graag zoveel mogelijk vertellen over de Franse cultuur. De Franse taal staat algemeen bekend als een zeer poëtische en romantische taal […]

30 maart 202111 minuten om te lezen

Verbeter je Frans in Franrijk

Vind Een Cursus Frans Bij Jou In De Buurt

Als je van de Franse Taal Houdt, dan Kun je in Elke Grote Stad in Nederland Frans Leren! Dit is een beknopt overzicht van Superprof over de mogelijkheden die er in Nederland zijn om de Franse taal te leren. Wil je meer weten over jouw plek in Nederland klik dan op link onder de betreffende […]

31 december 20208 minuten om te lezen

Reis naar Frankrijk om de taal te leren

Tips om de Franse Taal te Leren Spreken

Hoe Heb je het Meeste Profijt van je Franse Lessen? Nederlandstaligen over de hele wereld, in Suriname tot Nieuw-Zeeland, zijn sympathiek in de strijd van het leren van wereldtalen. Velen, waaronder jij, hebben ervoor gekozen om de overstap van Nederlands naar Frans te maken, leren over alles wat met deze platte op Latijn geïnspireerde taal […]

13 februari 20207 minuten om te lezen

De bouw van de Arc de Triomphe duurde dertig jaar

De Geschiedenis van Frankrijk: een Handleiding

Fascinerende Feiten in het Frankrijk van Toen en Nu Frankrijk heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van veel landen over de hele wereld - maar hoe zit het met de geschiedenis van Frankrijk zelf? Als een relatief groot grondgebied in West-Europa heeft Frankrijk door de eeuwen heen veel meegemaakt. Van de Romeinse verovering […]

14 januari 202013 minuten om te lezen

Je zou aan de Sorbonne kunnen studeren

Superprof Legt Uit: Wonen in Frankrijk en Frans Leren

Je Franse Taal Ambities Bereiken door in Frankrijk te Verblijven Al tijdens de middeleeuwen en de oudheid namen Nederlandse reizigers aanbevelingsbrieven mee als ze het land verlieten. Reisdocumenten bestaan dus al lang in verschillende vormen. Maar sinds de Franse Revolutie kwam hier meer structuur in. Dergelijke documenten waren bedoeld om reizigers identiteit en veilige doorgang […]

4 januari 202013 minuten om te lezen

Franse lessen op elk niveau

Iedereen kan Frans leren. Of u nu Frans wilt leren spreken of gewoon uw niveau wilt verbeteren, dat kan. Het kan nuttig zijn voor uw carrière, maar ook als u op reis gaat.

Spreekt u Frans of heeft u erover nagedacht om Frans te leren als privéleraar?

Bent u op zoek naar leraren Frans of tutoren om u te helpen uw vaardigheden op het gebied van vreemde talen te verbeteren?

Bent u dyslectisch en heeft u altijd geworsteld met het leren van vreemde talen? Op Superprof vindt u tal van moedertaalsprekers Frans om u te helpen uw Frans te verbeteren.

Lessen Frans met Superprof

Onze Franse docenten zijn ervaren, gekwalificeerd en er zijn veel native speakers uit Frankrijk of andere Franstalige landen.

Elke Franse tutor heeft zijn eigen unieke methodologie en specialisatie.

Bekijk de verschillende profielen en vind de tutor die het beste bij je past. Of u nu een beginner bent, of op middelbaar of gevorderd niveau, u kunt een geschikte tutor vinden die aan uw behoeften voldoet.

U kunt zich richten op het verbeteren van uw spreek-, schrijf- of leesvaardigheid, een gesprek leren voeren, werkwoordelijke vervoegingen of grammaticapunten bestuderen, of uw tijd besteden aan het lezen van Franse literatuur.

U kunt ook een intensieve cursus volgen! Het is waarschijnlijk een goed idee om een niveautest te doen voordat u verder gaat met het bestuderen van de Franse cultuur en literatuur.

Voor wie zijn de lessen Frans bestemd?

Franse lessen kunnen nuttig zijn als u op zoek bent naar werk. Ongeveer 3/4 van de Britten spreekt geen vreemde taal.

Als je Frans leert spreken met een privéleraar, heb je iets extra’s om op je CV te zetten.

Het spreken van een vreemde taal kan ook mogelijkheden scheppen om te reizen.

Als je de taal eenmaal onder de knie hebt, kun je tutor worden en de taal aan andere studenten gaan onderwijzen.

Een privéleraar kan je ook helpen bij de voorbereiding op de Diplôme d’études en Langue Française of DELF en de Diplôme Approfondi de Langue Française of DALF kwalificaties.

Waarom Franse lessen volgen

Denkt u eraan om tijd in Frankrijk door te brengen? Veel mensen die Frans leren kunnen hun taalvaardigheid verbeteren door tijd door te brengen in Frankrijk (of een ander Franstalig land) en te spreken met Franstaligen die Frans als moedertaal hebben.

Frans kan soms een lastige taal zijn om te leren. Terwijl er genoeg mensen zijn die het op school studeren, kan een privéleraar zich richten op u als student, in tegenstelling tot uw leraren op school die waarschijnlijk een hele klas studenten hadden met totaal verschillende niveaus.

Je kunt de grondbeginselen van het Frans leren – grammatica, uitspraak, spelling, het alfabet en de woordenschat – alles wat je nodig hebt om Frans te spreken.

Je kunt ook leren om Frans te spreken met online privédocenten. Dankzij webcams kunt u leren van een Franse moedertaalspreker aan de andere kant van het kanaal.