personal training medicatie

Sport- en voedingsadvies van een Personal Trainer

Verbeter je welzijn met onze voedingsadvies Onze grootmoeders zeiden altijd: "Zolang we een goede gezondheid hebben, redden we het wel!" Had jouw oma eenzelfde soort geheim wapen om in vorm te blijven? Wist ze instinctief wat haar stofwisseling was en hoeveel calorieën het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren? Wisten oma's de body […]

26 februari 20226 minuten om te lezen

Gezond blijven door middel van sport en personal training

Gezond blijven door middel van sport en personal training

Blijf gezond met een personal trainer Chronische ziekten (zoals hartziekten, beroertes, kanker, chronische aandoeningen van de luchtwegen en diabetes) zijn wereldwijd de belangrijkste doodsoorzaak, en veroorzaken 63% van de overlijdens. Deze cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie volstaan om aan te tonen hoe hoog het huidige sterftecijfer als gevolg van chronische ziekten is. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie "waren […]

22 januari 20229 minuten om te lezen

Meten is weten hoe je er lichamelijk voorstaat

Superprof Legt Uit: Personal Training en Fitness Online!

Gebruik een App om in Contact te Komen met een Online Fitness Coach Thuis sporten kan in twee categorieën: ofwel met een personal fysieke trainer ofwel fysieke training met een online sportcoach. Fitness lessen gericht op stretching, spieropbouw, toning of cardio volg je eenvoudig thuis op je computer! Superprof wil je de beste gezondheids- en […]

21 januari 20229 minuten om te lezen

Overal in Nederland zijn parken waar je kunt sporten

Vind Een Personal Trainer Bij Jou In De Buurt

Personal Training Zet je Daadwerkelijk Aan om Je Conditie te Verbeteren! Het is een feit dat de meeste mensen in januari aan hun beste voornemens beginnen; meer bewegen, minder alcohol en beter eten, allemaal voor een gezondere levensstijl. Vaak houden we deze voornemens niet vol, tot we aan het begin van de zomer weer opnieuw […]

28 februari 20219 minuten om te lezen

Fitness en Personal Training met Superprof

Lees alles wat je moet weten over fitness en personal training op de fantastische blog van Superprof. Alles wat je wilt weten en meer, speciaal voor jou! En als je alle blogs hebt doorgenomen, dan is het tijd om je eerste Personal Training te boeken.

Superprof is hét platform waarop honderden personal trainers zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar een online Personal Trainer, of juist face-to-face lessen. Je kunt jouw personal trainer onder andere vinden in AmsterdamRotterdamEindhovenDen Haag en Utrecht. Let’s go!

vrouw oefent in gymzaal onder begeleiding van trainer

Advies over Fitness van een Personal Trainer

Hoe Met Oefeningen Fit te Worden De fitness industrie is op volle gang actief in Nederland! Overal vind je mensen die actief zijn om fit te worden. Ben je er inmiddels een van? Misschien heb je een fitness programma overwogen of ben je zelfs zo ver gegaan dat je hebt gekeken hoe je je weekrooster […]

31 oktober 20197 minuten om te lezen

Waarom trainen met een Personal Trainer?

Ben je ooit begonnen met het nieuwe jaar en ben je vastbesloten om meer te gaan sporten, maar voelde je je na een paar weken ongemotiveerd of uit je dieptepunt?

Fitness is niet gemakkelijk; het kost veel werk om het te onderhouden en we hebben vaak de tijd of energie om het alleen te doen. Daar komt een personal trainer bij kijken.

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een personal trainer; hij kan de motivatie leveren die je nodig hebt om je doelen te bereiken en de juiste workout voor je lichaamstype te verzorgen.

Bij Superprof zijn er verschillende docenten die je kunnen trainen om je persoonlijke doel te bereiken.

Gewicht verliezen

Een van de dingen die je zal opvallen bij een personal trainer is dat hij je niet alleen zal helpen om je conditie te verbeteren, maar dat hij je ook zal adviseren over het soort voedsel dat je moet eten om dit te bereiken.

Personal trainers begrijpen de druk die u op uw lichaam uitoefent tijdens het sporten en gewichtheffen en, ondanks wat u misschien denkt, helpt het eten van weinig calorieën u niet om gewicht te verliezen of uw doelen te bereiken.

Ze kunnen u begeleiden bij de soorten voeding die u helpen om snel en efficiënt te verbeteren.

Met een personal trainer verliest u in een mum van tijd gewicht!

Blijf in vorm

Personal trainers kunnen het antwoord zijn als we de schuur die ponden bekijken en fit worden, maar ze kunnen ons ook helpen om die fitheid te behouden.

Als je je doel hebt bereikt, kan het nuttig zijn om een personal trainer te hebben om je nieuwe technieken te laten zien en zelfs je lichaam te modelleren.

Hoewel je ze misschien niet zo vaak nodig hebt om te helpen, kunnen personal trainers nieuwe uitdagingen stellen en je helpen om je lichaam vorm te geven waar je altijd al van gedroomd hebt.

Een gezondere levensstijl

We kennen allemaal de gezondheidsvoordelen van een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Personal trainers kunnen het antwoord zijn op het gebrek aan motivatie dat we vaak voelen na een lange dag op het werk.

Het is niet gemakkelijk om lichaamsbeweging in te passen in onze dagelijkse routines, maar iemand hebben die ons begeleidt maakt het minder uitdagend.

Een personal trainer kan de motivatie zijn die je nodig hebt om actief te worden en gezonder te worden.

Vind vandaag nog de perfecte personal trainer op Superprof!