Arabisch snel en gratis leren? Een uitdaging ... maar is het een haalbare?

Het hangt allemaal af van wat je bedoelt met 'snel'. Als je bijvoorbeeld in minder dan drie maanden Arabisch wilt leren spreken, is het niet te doen.

Een taal leren in zo'n korte tijd is bijna onmogelijk en je moet alle beschikbare leermiddelen gebruiken om Arabisch te studeren om succesvol te zijn.

Hoe zit het met zes maanden? Een jaar? Oké, dat is al iets redelijker om deze Semitische taal te leren.

Het leren van Arabisch kost veel tijd
Arabisch leer je niet even ǀ Visualhunt - reisende-unter-der-sonne

Maar je hebt nog een lange weg te gaan om bijvoorbeeld tweetalig te worden. De oplossing die de voorkeur verdient om de Arabische taal snel te leren, is om een ​​vaste Arabische taal leermethode te volgen.

Met bijna 300 miljoen autochtone Arabische sprekers over de hele wereld, zul je veel Arabische opleidingen en cursussen vinden in veel Westerse landen die zich richten op de Arabische taal en cultuur, vooral op universiteiten, waar de taaltraining intens is.

In plaats van het online volgen van Arabische cursussen, ontdek dan welke Arabische taalcursussen beschikbaar zijn in jouw land. Het zijn misschien geen gratis lessen, maar je zou snel op weg kunnen zijn om tweetalig te worden, en we weten dat elke tweede taal leerling meer dan wat ook wenst om vloeiend in die taal te worden!

De beste leraren Arabisch beschikbaar
Muna
5
5 (7 reviews)
Muna
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nadine
5
5 (10 reviews)
Nadine
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (13 reviews)
Mohamed
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohammad
5
5 (4 reviews)
Mohammad
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Muhammad
5
5 (7 reviews)
Muhammad
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohammad
5
5 (3 reviews)
Mohammad
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abdulhamid
5
5 (4 reviews)
Abdulhamid
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marih
5
5 (3 reviews)
Marih
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Muna
5
5 (7 reviews)
Muna
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nadine
5
5 (10 reviews)
Nadine
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (13 reviews)
Mohamed
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohammad
5
5 (4 reviews)
Mohammad
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Muhammad
5
5 (7 reviews)
Muhammad
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohammad
5
5 (3 reviews)
Mohammad
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abdulhamid
5
5 (4 reviews)
Abdulhamid
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marih
5
5 (3 reviews)
Marih
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Arabische Cursussen met een Privéleraar

‘Gratis Arabische cursussen’, ‘Arabisch online leren’, ‘Arabisch online’, ‘Arabisch gratis leren’ of ‘Arabisch voor beginners’, zijn momenteel je favoriete Google zoekopdrachten ... Waarom bezoek je dan niet meteen de Superprof database?

Leer Arabisch voor beginners
Als je Dubai wilt bezoeken, zorg dan dat je kennis hebt van de Arabische basisbegrippen ǀ Visualhunt - Karmor

Je zult online Arabische docenten vinden die klaar staan om je de Arabische lessen te geven waar je op hebt gewacht. Deze manier vereist echter wel een bepaald budget voor diegenen die hoopten gratis Arabisch te leren.

Een Arabische docent aannemen is kiezen voor een bepaalde kwaliteit van het tweede taalonderwijs. Veel van de docenten in de Arabische taal zijn professionals in de vreemde taal en gecertificeerde docenten met een bijna perfecte beheersing van de taal.

Anderen zijn gewoon moedertaalsprekers: het Arabisch is hun moedertaal en geen vreemde taal voor hen. Velen hebben tijd doorgebracht in Arabische landen.

Deze bijlesdocenten zijn volledig gekwalificeerd voor de missie om zo snel mogelijk Arabisch te onderwijzen. (En waarom niet de Koran te leren, naar het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Mekka of een van de Arabische landen gaan?). Als je ervoor kiest Arabisch online te leren met een privéleraar geef je jezelf ook veel kansen:

  • Persoonlijke Arabische lessen, rekening houdend met de sterke en zwakke kanten van de student Arabisch.
  • Arabische lessen thuis, in de woonkamer of de kamer van de student - in een omgeving waarin hij of zij zich prettig voelt. Ideaal voor het leren van Klassiek Arabisch. Je kunt werken aan het Arabische alfabet, de Arabische spelling, woordenschat, bijvoeglijke naamwoorden, uitspraak, zelfstandige naamwoorden, bijwoorden en werkwoorden. Je kunt leren lezen, leren typen met het Arabische toetsenbord en leren over de Arabische cultuur.
  • Een gelijkwaardige relatie tussen de leraar en zijn of haar beginnende student, iets dat we niet in de klas zien. Geen educatieve hiërarchie.
  • Geen oordeel van andere studenten. Bijles Arabisch is tussen twee mensen.
  • Het gebruik van Arabische educatieve spellen en andere leermethoden terwijl je al die tijd plezier hebt...

Je kunt ook enkele standaard Arabische woorden, zinnen en uitdrukkingen leren door taal leervideo’s.

Groepslessen in het Arabisch

Kun je Arabisch met gemak spreken na slechts een paar weken les? Helaas, nee ... De Arabische taal (de heilige taal van de koran, islam, profeet Allah en moslims) is moeilijk voor ons Nederlanders om te leren. Met meer dan 28 letters (letters, klinkers en medeklinkers) en een fonetiek die totaal anders is dan de onze, moeten we geduldig zijn in het leren van de Arabische taal.

Vertrouwen in een serieuze cursus Arabisch is een manier om dit te doen. Daarom is het misschien een goed idee om enkele groepslessen in de taal te volgen. De grote steden in je land hebben vele taalcentra waar Arabisch vrij snel kan worden geleerd.

Samen kun je ideeën uitwisselen en elkaar helpem
Arabisch leren in een groep heeft veel voordelen ǀ Visualhunt - Modern_ Language_Center

Meestal zul je Arabische of meertalige taalinstituten kunnen vinden waar je in groepen naar een Arabische les kunt gaan (Amsterdam, of ergens anders in Nederland) om verder te komen in de grammatica, het Arabische alfabet te leren (letters, klinkers en medeklinkers), werkwoordtijden, woordenschat, woorden en lexicon.

Arabische les Amsterdam te nemen via Superprof.

Deze lessen (waar je zult werken aan grammatica, zelfstandige naamwoorden, mondelinge expressie, vertaling, Arabisch lezen, uitspraak, schrijven, werkwoordtijden, woordenschat, uitdrukkingen, tijdsvragen, begripsvermogen en Arabische kalligrafie ...) zijn meer of minder duur afhankelijk van de instelling.

Moskeeën zijn een andere plaats waar je groepslessen kunt volgen om Arabisch te leren.

Klassiek Arabisch, een vorm van Arabisch die erg lijkt op Modern Standaard Arabisch, is de taal waarin het islamitische heilige boek, de Koran, is geschreven.

Zoals je ongetwijfeld al weet, verschilt het Arabisch tussen elk land in de Arabische wereld. Dit betekent dat als je Egyptisch Arabisch leert, het anders zal zijn dan het Marokkaans of Libanees Arabisch.

Met Superprof Arabisch studeren.

Je zult merken dat sommige Arabische woorden, uitdrukkingen, zinnen en grammaticale structuren verschillen, afhankelijk van in welk Arabisch sprekend land je bent.

Klassiek Arabisch is een vorm die de hele Arabische wereld gemeen heeft. Het is de vorm van het Arabisch die wordt gebruikt door media, in kranten en boeken, en elke andere publicatie met een internationaal publiek.

Ziende alsof het de taal van de koran is, geven moskeeën vaak lessen om Klassiek Arabisch te studeren en tegelijkertijd te leren over de Koran.

Aarzel dus niet om te zien of er een moskee is die Arabisch onderwijst in je stad, of een cultureel centrum of vereniging.

Hoe Leer je Arabisch: Universitaire Programma's

Is het leren van Arabisch spreken jouw doel (om bijvoorbeeld de Koran te leren lezen)? Zelfs als Arabisch op school vaak over het hoofd wordt gezien voor de reguliere Europese talen zoals Frans, Duits en Spaans, kun je nog steeds kwaliteitsvolle Arabische taalprogramma's vinden op universiteiten over de hele wereld!

Probeer op universitair niveau te komen als je wilt gaan lesgeven
Als je je heel hard studeert kun je zelfs een universitaire graad halen ǀ Pixabay - marcella_net

Naar een particuliere talenschool gaan is daarom geen verplichting.

In Nederland zijn er verschillende universiteiten om hoogwaardige cursussen Arabisch te volgen. Je kunt ze vinden in onder andere Leiden, Amsterdam en Utrecht. Je kunt er terecht voor de volgende opleidingen:

  • Arabisch diploma: dit zal je door vier jaar van ontelbare Arabische lessen leiden, waarbij je je richt op zaken als het eerst ontcijferen van het Arabische alfabet en je helemaal meeneemt naar het onthouden van lange lijsten met woordenschat totdat je in de Arabische taal kunt lezen en schrijven en praktisch tweetalig bent!
  • Master (Doctorandus) in het Arabisch: Deze masteropleiding zal je kennis laten maken met de verschillende dialecten van het Arabisch, en je taalvaardigheden perfectioneren in Klassiek Arabisch en Modern Arabisch. Dit is een perfecte optie voor die studenten die graag willen promoveren of Arabisch willen doceren aan universiteiten.

Als een onderdeel hiervan, zul je vrijwel zeker bepaalde boeken gebruiken om Arabisch te leren, wat een aanvulling zal zijn op het algehele leerproces.

Arabisch Leren zal Tijd Kosten ... Maar het zal het Waard zijn

Zoals we hebben gezien, zijn er veel verschillende benaderingen om Arabisch te leren.

Zoals vaak het geval is bij het leren van een taal, zijn we altijd op zoek naar een oplossing voor snelle resultaten. Maar helaas bestaat dit niet in het Arabisch.

Arabisch leren vereist veel toewijding en zelfmotivatie om het alfabet onder de knie te krijgen, te lezen en te schrijven, om nog maar te zwijgen van het uitspreken van de verschillende woorden.

Maak dus gebruik van de informatie in dit artikel over de beste manieren om efficiënt Arabisch te leren.

Je zult er geen spijt van krijgen. Het belang dat het Arabisch heeft in de wereld van het toerisme, het bedrijfsleven en de politiek, om maar een ​​paar zaken te noemen, zal het leren van deze taal niet alleen je kansen op werk vergroten, maar je ook een beter begrip geven van de Arabische cultuur en de geschiedenis van de islamitische religie.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Marianne

Ik vind dat iedereen overal op de wereld recht heeft op onderwijs. Onderwijs geeft je een betere toekomst. Ik heb de mogelijkheid om mijn kennis te delen, zodat ik mensen van arm tot rijk, van jong tot oud misschien een helpende hand kan bieden om hun doel te bereiken. Dat is mijn ambitie!