Het Alhambra in Granada

Advies Voor Het Nemen Van Arabische Les

Wist je, dat er veel manieren zijn om Arabische Les te Volgen? Denk jij, net als vele anderen, erover om Arabisch te leren? Vergeet wat je misschien is verteld. Natuurlijk lijkt het spreken van Arabisch op het eerste gezicht een onoverkomelijke taak na een leven lang een op het Latijn gebaseerde taal te hebben gesproken. […]

30 september 20218 minuten om te lezen

In de landen van de Arabische Liga bevinden zich talloze Moslims

De Arabische Taal Binnen De Islam: Een Analyse

Volg een Taalcursus Arabisch om Alles te Weten te komen Over de Islam en Zijn Religie Volgens een peiling uitgevoerd door OpinionWay in 2015 zei 97% van de ouders van schoolgaande kinderen dat het leren van een vreemde taal een troef zou zijn in het professionele leven. Arabisch is genoemd als een van de belangrijkste […]

24 september 202111 minuten om te lezen

Zorg dat het leren van Arabisch afwisselend is

De Verschillende Opties Voor Arabisch Leren

Je Kunt op Veel Manieren Invulling Geven Aan je Arabische Les Arabisch is een rijke en diverse taal die een officiële taal is in 26 landen en wordt gesproken door bijna 300 miljoen moedertaalsprekers wereldwijd. Het is echter waar dat Arabisch voor Nederlandstaligen aanzienlijk moeilijker te leren is dan de Europese talen Spaans, Italiaans, Engels, […]

23 september 20219 minuten om te lezen

Deze moskee werd door een Nederlandse architect ontworpen

Vind Een Cursus Arabisch Bij Jou In De Buurt

Waar Kun je in Nederland Arabische Les Volgen? Eind november 2020 telde Nederland volgens het CBS 17 474 677 inwoners. In heel Nederland had volgens het CBS 24,2 procent van de bevolking in Nederland op 1 januari 2020 een migratieachtergrond, maar in grote steden was dat aandeel hoger. Binnen de vier grote steden gezamenlijk (Amsterdam, […]

15 januari 20217 minuten om te lezen

Geef of neem les in Arabisch op Superprof!

De Nederlanders staan wereldwijd bekent op vakantie te gaan met de caravan. Maar wist jij dat de term “caravan” uit het Arabisch stamt? En er zijn nog veel meer worden en termen die van oorsprong Arabisch zijn.

Wil je weten welke dat zijn? Neem dan een les bij een van onze leraren Arabisch. Van Arabische les in Amsterdam tot Rotterdam en van Eindhoven tot Den Haag  tot Utrecht; onze leraren zijn over heel Nederland verspreid. Mocht je liever vanuit huis lessen nemen, kijk dan voor Arabische lessen via de webcam.

Heel veel succes bij het vinden van je leraar Arabisch. En in de tijd dat je wacht op de respons van je leraren, lees je hier de interessantste blogs!

Je kunt plezier hebben als je Arabisch leert

Arabisch Met Superprof: Zo Wordt Arabisch Leren Leuk!

Arabisch voor Beginners met Leuke Films, Muziek en Apps! Of je nu ambities hebt om de wereld rond te reizen, nieuwe mensen uit verschillende culturen te ontmoeten of je hersenen gewoon een nieuwe uitdaging te geven. Het valt niet te ontkennen dat het leren van een tweede taal geweldige voordelen heeft. Hiermee kun je niet […]

23 juli 202010 minuten om te lezen

Olijven op de markt in Marokko

Arabisch Met Superprof: Om Deze Redenen Zou Je Arabisch Moeten Leren

De Vele Voordelen van het Leren van Arabisch Met meer dan 300 miljoen sprekers over de hele wereld is het Arabisch de vijfde meest gesproken taal ter wereld en een van de meest wijd verspreide in termen van de verdeling van zijn sprekers. Arabisch is een taal die veel aandacht verdient vanwege de geografische, historische, […]

10 juli 20207 minuten om te lezen

Woestijn met kamelen

Wat is de Beste Manier om Arabisch te Leren?

Welke Faciliteiten zijn er voor Arabische Trainingen en Scholing? Als je vloeiend in het Arabisch wilt worden en je stelt je voor dat je in een handvol weken een nieuwe taal zult leren, dan zul je teleurgesteld worden. Niets is echter onmogelijk! Je zult geduldig moeten zijn, evenals gemotiveerd, uithoudingsvermogen en een dagelijks werktempo hebben […]

22 april 201912 minuten om te lezen

Wil je Arabisch leren?

Ben je gefascineerd door de Arabische wereld? Droomt u ervan om deze prachtige en internationale taal te leren spreken?

Misschien denkt u dat het Arabisch heel moeilijk te leren zal zijn en onmogelijk te assimileren? Wees niet bang, we zijn hier om te helpen.

Is Arabisch een moeilijke taal om te leren?

Stop met de stereotypen en clichés! Hoewel de Arabische taal bepaalde moeilijkheden kan opleveren als je het begint te leren, zijn er veel manieren om het leren makkelijker te maken.

Als het lezen van rechts naar links je destabiliseert, is dat normaal. U zult al uw taalkundige referenties moeten vergeten en alle basisprincipes van de Arabische taal vanaf nul moeten leren, te beginnen met het Arabische alfabet, de grammatica en de uitspraak.

Het leren lezen en schrijven in het Arabisch kost tijd, maar dat weerhoudt u er niet van om de taal mondeling te leren door middel van fonetische transcriptie. U kunt leren medeklinkers en klinkers uit te spreken en u vertrouwd maken met de Arabische grammatica in uw eigen tempo.

Voordat u ontmoedigd raakt, is het belangrijk om op te merken dat het leren van een vreemde taal niet gemakkelijk of moeilijk is. Het leren van Russisch of Chinees vereist ook extra inspanning om hun alfabet te leren, net als het leren van Arabisch.

Als u gemotiveerd, toegewijd en begeleid bent tijdens het leerproces, is er geen reden waarom u uw doelen niet zou kunnen bereiken.

Werk en motivatie

Als u al meerdere vreemde talen spreekt, zult u waarschijnlijk minder moeite hebben om Arabisch te leren. Dat gezegd hebbende, zult u geduld moeten hebben.

Als u wordt verteld dat u in een maand Arabisch kunt leren, herinner uzelf er dan aan dat het logischerwijs onmogelijk is. Aan de andere kant zult u in deze periode uw eerste Arabische woorden en basiszinnen onder de knie krijgen en meer leren over de oorsprong van uw eigen taal.

Je introduceert jezelf in het Arabische alfabet en oefent de uitspraak, terwijl je je ook verdiept in de klanken van de taal.

Lessen Arabisch en andere hulpmiddelen om snel Arabisch te leren

Privéonderwijs thuis is een van de beste manieren om snel te leren. De cursussen Arabisch kunnen worden gepersonaliseerd. Deze geïndividualiseerde opleiding stelt je in staat om je vaardigheden snel te verbeteren.

Wat is de beste manier om snel een vreemde taal te leren?

Het onthouden van woordenschat is essentieel. Je moet wennen aan de nieuwe grammaticale regels. Het is ook noodzakelijk om vertrouwd te raken met de nieuwe klanken en te leren hoe je de geleerde woorden correct uitspreekt. Het oefenen en opnemen van klanken is een zeer vormende oefening.

Avondlessen

Het volgen van Arabische avondlessen, intensieve training en dagelijkse praktijk is de beste manier om de taalvaardigheid te ontwikkelen en snel van beginner tot middelbaar niveau te komen.

Het leren van de taal kan ook worden vergemakkelijkt door gebruik te maken van interactieve media (websitegidsen om online Arabisch te leren, Nederland Arabische woordenboeken, oefeningen, mobiele apps, video’s, Arabische forum- of forumdiscussies, audiobestanden, enz…).

Als je eenmaal de eerste stappen hebt gezet om deze taal te leren, zal het makkelijker zijn om je woordenschat te verrijken en te leren lezen en schrijven in het literair Arabisch.

Arabisch leren op de weg

Een reis of taalcursus in een Arabisch sprekend land zal je ook sneller doen vorderen. Een totale onderdompeling vereist dat de student de taal oefent in het bijzijn van moedertaalsprekers. Dit wordt een zeer constructieve taaltraining.

Als je eenmaal vloeiend Arabisch spreekt, is de volgende stap in je leerproces het leren lezen van de Koran en het bestuderen van de Islam en de Islamitische cultuur.