Italiaanse vlag

Reizen in Italie: alles wat je moet weten

Als je op vakantie wilt gaan naar Italië, dan heb je de juiste keuze gemaakt! Het Italiaanse schiereiland is namelijk een van de beste landen om te bezoeken in Zuid-Europa, of je nu naar Noord-Italië of Zuid-Italië gaat. Met zijn vele monumenten en plekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn de Italiaanse steden […]

25 augustus 20219 minuten om te lezen

Vrouw in Italië

De beste manieren om via de Italiaanse cultuur Italiaans te leren

Heb je besloten om Italiaans te leren? Dat is een heel goed idee, gefeliciteerd! Zoals met alle vreemde talen, is het leren van je Italiaans niet makkelijk. Tussen mentor, budget en tijd, moet de leerling dagelijks gemotiveerd zijn, en dit is niet altijd gemakkelijk. Daarom kan de Italiaanse cultuur ons helpen bij het leren van […]

25 augustus 20216 minuten om te lezen

Meisje werkt op de pc

Italiaanse Les voor Kinderen: Alles Wat Je Moet Weten

Italië is een fascinerend land. Elk jaar komen er duizenden toeristen om beroemde monumenten zoals het Colosseum, de Scheve Toren van Pisa en de Basiliek van San Marco te bezichtigen. Italiaans wordt onderwezen in sommige scholen in Nederland en er zijn veel Italianen die momenteel in Nederland wonen. En goede reden om gebruik te maken […]

25 juli 20217 minuten om te lezen

Italiaanse cultuur

Italiaanse cultuur 101: van Italiaanse films tot Italiaanse schrijvers

De Italianen hebben al vele eeuwen een benijdenswaardige cultuur. Over heel Italië, van Piëmont in Noord-Italië tot Sicilië in Zuid-Italië, lijkt elke vierkante centimeter bezaaid te zijn met culturele rijkdommen. Ook vandaag nog praten mensen over de Italiaanse kunstenaars en hun werk. Of het nu om literatuur, schilderkunst of film gaat, de Italiaanse cultuur heeft […]

19 juli 20217 minuten om te lezen

Lees hier alles over Italiaans op Superprof!

Ciao a tutti! Come stai? Spero bene!

La dolce vita is Italiaans cultuurgoed. Wil je meer te weten komen over de Italiaanse Cultuur? Leer nu Italiaans met Superprof.

Je vindt hier alle tips en hulp die je nodig hebt om het leren van Italiaans te vergemakkelijken. In Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Superprof biedt Italiaanse lessen aan in heel Nederland. Als je liever via het internet lessen neemt, kan dat ook bij Superprof. Wacht dus niet langer en ga aan de slag. Andiamo!

Typisch Italiaanse zichten

Vind Italiaanse Les Bij Jou In De Buurt

“Italië zal nooit een normaal land zijn. Want Italië is Italië. Als we een normaal land zouden zijn, zouden we Rome niet hebben. Zouden we Firenze niet hebben. Zouden we het wonder van Venetië niet hebben.” – Matteo Renzi De glorie van Italië kan niet in woorden vervat worden; de eeuwige ruïnes van Rome, de […]

6 januari 20218 minuten om te lezen

De Duomo is het dominerende symbool van Florence

Waarom Zou Je Italiaans Leren?

Pavarotti, Vivaldi, Gucci, doen deze namen een belletje rinkelen? Dit zijn slechts drie voorbeelden van hoe Italië presteert op het wereldtoneel. De Italiaanse cultuur is een van de meest bekende en gevierde over de hele wereld. Zijn gastronomie, geschiedenis, kunst en mode maken het centrum van het Romeinse Rijk zo populair bij de rest van […]

9 december 20207 minuten om te lezen

Prachtige-Italiaanse-stad-vanuit-vogelvluchtperspectief

Italiaans Leren Door Te Werken En Studeren In Italië

Heb je er altijd al van gedroomd om Italiaans te leren? Ben je door Italië’s rijke geschiedenis van kunst en architectuur nieuwsgierig geworden naar dit land? Waag de grote stap en ga naar Italië om de prachtige Romaanse taal te leren en je onder te dompelen in de cultuur. Je zult niet alleen een nieuwe […]

28 oktober 202012 minuten om te lezen

Drink koffie bij Florian in Venetië

Italiaans Leren op een Zelfstandige Manier

Een vreemde taal leren: wat een geweldig idee! Heb je gekozen voor Italiaans? Goede keuze! De taal van Dante is misschien wel de gemakkelijkste van alle Romaanse talen om te leren. Het vocabulaire en de enorme rijkdom van de taal zullen je verleiden, net zoals de Italiaanse manier van leven dat zou doen. Hoe stop […]

26 oktober 202015 minuten om te lezen

Heb jij wel eens op een Vespa gezeten?

Superprof Italiaanse Les: Zo Leer Je Italiaans

Ben je begonnen met het leren van de Italiaanse taal, maar loopt het niet lekker? Het is niet altijd eenvoudig om te beginnen. Je moet de grammatica, vervoegingen, woordenschat en tonnen Italiaanse uitdrukkingen en uitdrukkingen leren. Dat zijn veel dingen om te onthouden! Het leren van een taal kan echter wonderen voor je hersenen doen […]

19 oktober 20198 minuten om te lezen

Italiaanse privélessen

Bent u altijd al geïnteresseerd geweest in de Italiaanse taal en cultuur? Hebben uw Italiaanse taalapps hun leergrens bereikt?

Bereidt u zich voor op een reis naar Italië? Wilt u vloeiend Italiaans leren spreken?

U hoeft niet naar een Italiaanse taalschool om Italiaans te leren spreken! U kunt thuis leren dankzij Superprof.

Italiaans kan een moeilijke taal zijn om uit te spreken. Daarom zijn Italiaanse lessen nuttig om Italiaans te leren lezen en schrijven en om Italiaans te leren spreken met een perfect Italiaans accent.

Er zijn docenten voor alle leeftijden en niveaus; van beginners tot gevorderde Italiaanse lessen, tutorials voor mensen op de basisschool, middelbare school of zelfs de universiteit. Ook lessen voor mensen die hun Italiaans moeten opfrissen of zich moeten voorbereiden op een officieel Italiaans examen.

Of het nu gaat om huiswerkbegeleiding, academische ondersteuning, intensieve lessen, Italiaanse werkervaring of training, Italiaanse lessen kunnen zich richten op verschillende onderwerpen: Italiaanse grammatica, conversatie, cultuur en literatuur, examenvoorbereiding, lezen, luisteren, spreken en schrijven.

Je docent zal er zijn om elke spelfout of grammaticafout te corrigeren (gespannenheid, woordenschat, werkwoordelijke vervoegingen etc.).

Onze docenten zullen u ook voorzien van het juiste lesmateriaal!

Het kiezen van je Italiaanse leraar op Superprof

Onze Italiaanse docenten hebben vaak Italiaans gestudeerd of zijn van huis uit Italiaans en zijn in staat om u effectief te leren hoe u Italiaans moet spreken.

Of het nu gaat om autochtone Italianen of tweetaligen, er zijn genoeg docenten die een universitair diploma hebben.

De lessen thuis zijn een gelegenheid om meer te leren over de Italiaanse uitspraak en om regelmatig vooruitgang te boeken.

Webcam tutorials zijn een andere interessante manier om Italiaans te leren met Superprof. Met online docenten kun je werken met een docent uit een andere stad of zelfs uit een ander land als er geen Italiaanse docenten bij je in de buurt zijn.

Je kunt een tutor kiezen op basis van hun ervaring, hun kwalificaties, het niveau dat ze lesgeven, hun methodologie of hun uurtarief.

Leer Italiaans, een internationale taal

Italiaans is een officiële taal van de Europese Unie, Italië, Zwitserland, San Marino, het Vaticaan, Istrië (Kroatië) en wordt door 61,7 miljoen mensen gesproken.

Er wordt veel Italiaans gesproken in Malta, Albanië, de VS, Quebec, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Costa Rica, Ethiopië, Eritrea, Libië, Somalië, Japan en Australië.

Na Chinees is Italiaans de tweede meest lucratieve taal om te spreken als het gaat om de best betaalde banen in het Brits.

Aangezien er op zoveel plaatsen ter wereld Italiaans wordt gesproken, kan het leren spreken van de taal zeer gunstig zijn voor uw carrière.